Hirdetés
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
medvezsolt
senior tag
válasz KAMELOT #4796 üzenetére
GTX 560al szerintem nem csak majdnem hanem TOTÁL maxon játszol mindent , jóideig..:S Kiis dobom a kukába ha nem fut rajta valami maxon
A "régi" 4870-en fut még mindig minden majdnem maxon
" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "
-
Zso2
őstag
H-s alapba érdemesebb 1600-as vagy nagyobb ram-ot venni, ugye ezek 1333-ig támogatnak..
Gondolom az 1600- ram beáll 1333-ra kisebb időzítéssel ,vagy rosszúl gondolom?
Ja még valami, ezek közűl melyik a jobb H-s lapba ( cpu 2500k )
1. A-DATA 4096Mb DDR3 1333Mhz Gaming Series KIT AXDU1333GB2G9-2G
2.GEIL Value Plus 4096Mb DDR3 1333Mhz CL9 KIT
3.KINGSTON HyperX 4096Mb DDR3 1600Mhz CL9 Blu XMP KIT KHX1600C9D3B1K2/4GX
4.GEIL Value Plus 4096Mb DDR3 1600Mhz CL9 KIT
5.KINGSTON HyperX 4096Mb DDR3 1600Mhz CL9 Grey KIT KHX1600C9D3X2K2/4GX
Mindegyik 13k körűl van[ Szerkesztve ]
Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
KAMELOT
titán
válasz fsb1000 #4764 üzenetére
Mondjuk valakinek a fogyasztás / teljesítmény is számít.
pl. nálam
GTX570-- 1 kártya fogyasztana csak neked méghozzá jóval kevesebbet min 2x GTX460. GTX570 jóval jobb kártya.
De te tudod.
Nekem egy GTX560 is elég lenne azzal is FULL HDban tudok jáccani minden gamet majdnem max detailokkal.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
SipiBcs
őstag
válasz LSL1337 #4793 üzenetére
Elvileg ma este már rá tudom dobni.
Egyenlőre Asrock és 775-ös felfogatás. Viszont ha tudsz valahol 1156/1155-ös felfogatót, akkor arra bizony vevő lennék! Csak úgy a normális!
Winnie: az egy picit nagyobb. Láttam jó áron azt is... eltöprengtem rajta, mert van 1155-ös lefogató hozzá.
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
LSL1337
őstag
SipiBcs: pontosan, ha lesz KÖV HÉT VÉGÉN eredményem, akk írok
eddig nem jött lap, most hosszú hétvégén meg amúgy sem leszek gépközelben.te tervezel hozzá amúgy 1155ös lefogatót, vagy Asrock 775el?
[ Szerkesztve ]
-
kop8
őstag
válasz Erdei88 #4762 üzenetére
Nagyon komoly!
Mivel hűtöd?
Nem tudom kiolvasni az adatlapodbólEgyre jobban meggyőződök arról, hogy ilyen procit kell vennem!
flamekeltésEz mit jelent??
[ Szerkesztve ]
GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
törölt tag
A flame-et töröltem. Dtomka flamekeltésért hat óra figyelmeztető jellegű kitiltásban részesült.
-
SipiBcs
őstag
válasz medvezsolt #4784 üzenetére
Hajtja valaki a SB-t ilyen Zalman hűtővel?
[ Módosította: #65675776 ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Erdei88
veterán
válasz boogie84 #4758 üzenetére
Vezeték nélküli billentyűzettel van ilyen, valamiért nem reagál. De vezetékessel nincs ilyen gond, legalábbis nálam. Sőtt ha nem használok usb hosszabbítót sincs ilyen baj.
kop8: Nézetem, 4600ot, 4800hoz 1,4V kell. 5Ghz-hez pedig 1,48V, de ezt már nem erőltettem. Én nagyon meg vagyok vele elégedve.
-
fsb1000
nagyúr
válasz KAMELOT #4760 üzenetére
Gondolkodom rajta.. de miért 570?
Alig gyorsabb mint az 560 Ti és az még nem volt pariban a 250K@4400MHz-valEgyébként a 1155 lapok nagyjából ugyanazok (kategórián belül), de valahogy idegenkedem az MSI-től.Szubjektív.... de ez van.
Érdekelne a véleményetek.. Gigabyte-val nincs gondom, de az UD4 nem nagyon tetszik. Az Asrocknál van külön betáp az SLI-nek... az elég ritka, bár lehet 460-nál semmi szükség rá.
[ Szerkesztve ]
-
Erdei88
veterán
-
boogie84
veterán
válasz fsb1000 #4754 üzenetére
UD4 adatlap. SLI és CFX.
1. pcie 16×-os
2. pcie 8×-osSLI-ben és CF-ben 2× 8 működik úgy tudom.
(#4755) Erdei88: nálad nem jelentkeztek bios problémák?? akármilyen probléma?
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
KAMELOT
titán
válasz Geryson #4653 üzenetére
HI!
SB- Sandy Bridge
"K" és nem K-ás jelzés közt az a különbség , hogy míg a "K" jelzésnél 47-es szorzót is lehet vagy több addig a nem K-ás jelzésnél ez Fixen 30 valamennyin van.Ha a iGPU-t akarod használni akkor ezt csak "H" jelzésű lapban teheted meg.
"P" jelzésű lapban nem használhatod az iPU-dat. ami i7-2600k esetében HD3000
ha meg GTX580-at veszel akkor az iGPU használata totál felesleges.
Ez a konfigod még 3 év mulva is brutális lesz.
Haveromnak GTX260-na van már lassan 3 éve és még mindig FULL HD-ban játszik az összes gamen majdnem max detail beállításokkal.
Amúgy meg nemértem! i7-es procid van jó konfig minek akarsz te válltani??[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
RI/OS
őstag
85 fok linx alatt az elmegy 24/7-re nem?
Gondolom 60-65 nél nem több játék alatt.
-
-
-
XaraX
addikt
-
nagyúr
válasz medvezsolt #4729 üzenetére
Mer az a kutyának sem kell
P-s lapokat meg elkapkodják. Megszokott dolog, hogy kis hazánk nem az elsők között van a sorban.
Illetve P-s lap is van írtam is.P8P67 LE REV.3 S1155 P67 ATX SND+GLN+1394+U3 SATA 6GB/S DDR3
Ilyet tudok már adni.[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
medvezsolt
senior tag
Iponban megérkezett a H67-es ASUS P8as!! .. Csak azt nem értem, hogy miért a H-s lapok érkeznek az összes gyártótól?
" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "
-
AirBooms
addikt
Huhh, az UD3-ban a korábbi 2600K helyett (ami megy az én gépembe hamarosan) beüzemeltem egy újonnan vett 2500K-t. Nos, 4,3GHz-en nem fut le a LinX, mert szerintem annyira melegszik, bőven 90 fok felettiek hőmérsékletek. Most 4,2 GHz-en próbálkozok.
Pedig elvileg nem kér sok feszt. Egy picivel többet csak, mint a 2600K-m, de ebben ugye eleve nincs HT és 2 MB-vel kevesebb az L3 cache. Így azt gondoltam, ezt könnyebb lesz hűteni. Ezek szerint nem.
Hozzáértőktől kérdezem, hogy egy felsőkategóriás hűtő (mondjuk egy Alpenföhn Matterhorn) mennyit tudna segíteni a hőmérsékleteken? Amúgy az idle nem rossz, jobb, mint a 2600K volt. -
félisten
Nem tudom mennyire sikerült érzékeltetni Qru-nak, de az a táp ön és közveszélyes.
Komolyan. Lehet, hogy eldöcög 2 évig hiba nélkül, de az is lehet, hogy holnap a túlvilágra küldi a lapod+procid, vagy ami még valószínűbb a HDD-d.Ha bármit kinyír, már jóval drágább volt az "olcsó" táp, mint egy minőségibb darab.
5-8K-ért már lehet kapni biztonságos tápot.
Nyilván nem lesz a legújabb/legmodernebb/legszebb, de legalább nem rántja magával a konfigod.[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Qru
MODERÁTOR
Az nem függ össze. A túlfeszes elosztó attól véd, hogy az elektromos hálózatból ne jöjjön át a táp felé túlfeszültség. Ettől még ha a tápod bef@sik ugyanúgy átfuthat rajta a "túlfesz", olyan értelemben, hogy sejtheted mi marad abból a prociból (aminek az üzem fesze mondjuk 1,2-1,3V körül van) amin át szalad a 230V...
Ezért veszélyes, amíg nincs ilyen nagy ingadozás nincs is baj. De a túlfeszes elosztó azért valamelyest segít.
Ha lesz zsozsód cseréld le azért.[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
-
Qru
MODERÁTOR
Tuti recept nincs erre látod. Volt többször, hogy a méregdrága 25k-s 600W-os CM táp el se indított egy i7-es konfigot. Valószínűleg mert túl sokat dropolt 5V-on.
De tény, hogy ezekben a noname olcsó tápokban nincs túlfesz védelem azért veszélyesek leginkább.mod:
Winne: Hatásfoka is elég jó, és van benne rednes védelem szóval nem rossz az a táp egyáltalán. Az meg hogy vkienk tetszik vagy sem az meg...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Wukiwo
senior tag
Értem én....
Nézd,1 Hdd és ennyi.Még DVD sincs a gépben és erre maradt pénzem :S
Amint anyagilag meg engedhetem magamnak lecserélemKorábban volt egy AMD Phenom 2 720 am egy 4870 el
Ott is egy 400 as codegenre maradt pénz,tette a dolgát majd egy évig és akkor vettem egy 450-es Enermaxot ami cirka 6 perc után elfüstölt Szóval meg vagyok én áldva a tápokkal -
Wukiwo
senior tag
nyugi,az enyém még a tiédnél is cinkesebb táp
Stability Power 500
Vehettem volna méregdrága tápot de az anyagi keret ezt tette lehetővé :S Természetesen alkalomadtán lecserélem valami komolyabbra.
Persze nem fogok átesni a ló túloldalára,mint sokan tették ezt,próbálom majd az arany közép utat keresni
-
Winne
nagyúr
Akkor megnyugodtam. Köszi
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
PyroS
senior tag
válasz DeepDish #4713 üzenetére
Szia.
Ez jó kérdés,de mivel a másikról nem tudni semmit így nehéz döntés.Bár azért azaz 1.34v-on 4800Mhz jónak tűnik.Esetleg még ezen az oldalon tudsz keresgélni.
-
Winne
nagyúr
Nem akarok olyat, mert évek óta ilyenem van. A rondaságot cáfolnám, de a többihez nem értek, azért kérdeztem. Tehát mik a hátrányai akkor?
Szerk.: ennyit találtam róla
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz medvezsolt #4683 üzenetére
Olyan ez mint az MMO-kban a setitemek.
Különböző kombinációkban különböző bónuszokat adnak.(#4710) Winne: Nem akarsz olyat.
Állandóan pörgő venti, nem moduláris és már lassan elavult.
Ráadásul ronda.[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Winne
nagyúr
Ha már így benne vagyunk a táp témában is, akkor erről a tápról mit gondoltok? FSP BlueStorm II. 500W
Tesztet nem nagyon találtam, a gép az adatlapomon látható, változás majd a lapban lesz és valószínű, hogy crossfire építés is lesz a közeljövőben.
-
Źşë'
addikt
és ezen kívül lesz érdemleges különbség a két chipset között? mert olyan hozzászólásokat olvastam bizonyos helyen h az lesz majd az igazi '67es deszka... ill. mikorra várható, gondolom nyár végénél hamarabbra nem nagyon
ezért is látom tök feleslegesnek megvenni egy 40ezernél drágább lapot mert eltelik 2-3 hónap és jön az új csipszert amit meg megvettél dobhatod ki a kukába. p35->p45
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
LSL1337
őstag
terhelés farcry 2, abban miért sincs benne a vga?:\
-
boogie84
veterán
válasz LSL1337 #4704 üzenetére
Ebben a tesztben megint nincs a VGA tesztelve!
Ezt a tesztet nézd. Igaz h ez i7-920, de egy SB tuningolva eszik annyit mint egy régebbi
OCCT teszt a mérvadó, azzal terhelik le legjobban!
(#4705) gézu:
A fentebb említett teszt íróját kérdezve SOHA sem mérik bele a monitor fogyasztását... (ergo tisztán a konfigé annyi amennyi)[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
LSL1337
őstag
http://prohardver.hu/teszt/intel_sandy_bridge_teszt/tuning_es_fogyasztas.html
itt igaz eléggé szolid tuning és fesz mellett 180Wot írnak!
5850-el, ami az 560-as teszt szerint 35W-al fogyaszt kevesebbet teljes terhelés alatt mint az 560
szóval 1,2Von 180+40, akkor vagyunk 220nál, erre rájön még ha max egy 50, és akkor már sokat mondtam, akkor még mindig csak 270.
szerintem biztonságban vagyok
-
LSL1337
őstag
jaja 360W 12Von
nah most megnyugtattatok
google ilyenkor nem nagyon segít, csak beütöttem kíváncsiságból, de mindenhol ilyen 650Wokat írtak min, de megfordult 1-2 postban a 850W is... :| igaz nem 560hoz, hanem kicsivel erősebb karihoz, na de akkor is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó! 150.000.-
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900F 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest