Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Klaus Duran: RCS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
válasz
katt777
üzenetére
Nem is tudtam mi hiányzik eddig az életemből... hát persze, hogy az hogy 2x6950 mellett használhassam az integrált GPU-t is. Nem is tudom hova legyek most... Mert ám csak is kifejezetten az integrált GPU miatt vettem SB CPU-t. És most, hogy megjelnik hamarosan a Z67 rohanok is, hogy ki tudjam használni az integrált GPU-t de ugyanakkor az OC lehetősége is megmaradjon! Mert eddig voltam olyan 'igénytelen', hogy megelégedtem a P67 sivár, gyenge, integrált GPU nélküli felhozatalával...
Most őszintén, ki az aki kifejezetten az integrált GPU miatt vesz SB-t? Ill. Ha már mindenáron használni akarja az integrált GPU-t akkor a mellett még szüksége van bármiféle CPU OC-re? OC általában azért kell, hogy a VGA jobban ki legyen hajtva. Namost az integrált csodához nem igen kell + CPU OC...

K1LLMy53Lf: Kérlek ugorj vissza kb 10-15-20 oldalt, másról sincs szó csak erről... már annyiszor annyifélét kitárgyaltunk erről, hogy bőven fogsz infot találni!

Bár egyéni őszinte véleményem az, hogy inkább még gyűjts egy kicsit és vegyél egy-két fokkal feljebb kategóriából! Nem tudom mennyit szánsz rá. Ha többet vagy van időd/türelmed gyűjteni még kicsit, akkor ASRock Fatal1ty.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Battlefield 6
- Trollok komolyan
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Intel Core I7 12700K
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- i3-8100 és i3-8100T - stabil, gyors, megbízható - ideális otthonra vagy irodába
- AMD Ryzen R9 3950X 16Mag / 32Szál 3.7/4,7GHz / Beszámítás OK!
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 1 év gar
- DELL Latitude 3490,14",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- AKCIÓS CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest