- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
válasz
katt777
üzenetére
Nem is tudtam mi hiányzik eddig az életemből... hát persze, hogy az hogy 2x6950 mellett használhassam az integrált GPU-t is. Nem is tudom hova legyek most... Mert ám csak is kifejezetten az integrált GPU miatt vettem SB CPU-t. És most, hogy megjelnik hamarosan a Z67 rohanok is, hogy ki tudjam használni az integrált GPU-t de ugyanakkor az OC lehetősége is megmaradjon! Mert eddig voltam olyan 'igénytelen', hogy megelégedtem a P67 sivár, gyenge, integrált GPU nélküli felhozatalával...
Most őszintén, ki az aki kifejezetten az integrált GPU miatt vesz SB-t? Ill. Ha már mindenáron használni akarja az integrált GPU-t akkor a mellett még szüksége van bármiféle CPU OC-re? OC általában azért kell, hogy a VGA jobban ki legyen hajtva. Namost az integrált csodához nem igen kell + CPU OC...

K1LLMy53Lf: Kérlek ugorj vissza kb 10-15-20 oldalt, másról sincs szó csak erről... már annyiszor annyifélét kitárgyaltunk erről, hogy bőven fogsz infot találni!

Bár egyéni őszinte véleményem az, hogy inkább még gyűjts egy kicsit és vegyél egy-két fokkal feljebb kategóriából! Nem tudom mennyit szánsz rá. Ha többet vagy van időd/türelmed gyűjteni még kicsit, akkor ASRock Fatal1ty.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest