- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A teljesség igénye
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
válasz
fsb1000
üzenetére
Sose aggódj én GTX 480 amp!-ról váltok most 6950CF-re és AMD Phenom II X6 4GHz-ről Sandy-re....
Szintén hasonló okokból mint Te. Persze azért az is jó, ha minden játékot teljes pompájában el tud "röpíteni" a gép. 
Elolvastam a bit-tech-es OC guide-ot meg a Giga-hoz tartozó leírást. Hát adja Isten, hogy ez nnyire "standardizált" módon működjön...
Beírok pár értéket és megy... túl szépnek hangzik. PErsze még ők is írták, hogy minden Giga BIOS más CPU feszt igényel ami elég "kényelmetlen" lehet. :S Mindíg újra meg újra tesztelgetni... Viszont egy vmi kiszúrta a szemem amit nem teljesen értek. Ugye ők is említik, hogy a memory voltage és a VCCIO közti difi max 0.5V lehet. Namost ehhez képest frankón megadtak egy olyan értéket, hogy állítsd a VCCIO-t 1.12V-ra és a DRAM Voltage-t a szokásos 1.65V-ra. Namost kövezzetek meg de itt a difi nemhogy 0.5V de 0.53V.
Ezt konkrétan a Giga lapnál adták meg. Most ilyenkor mi van? Vagy én vagyok annyira hülye, hogy még mindíg félreértek valamit? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Horgász topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Tőzsde és gazdaság
- LEGO klub
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- T Phone 3 Pro 8/256 22 hónap Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szintén hasonló okokból mint Te. Persze azért az is jó, ha minden játékot teljes pompájában el tud "röpíteni" a gép.
Ezt konkrétan a Giga lapnál adták meg. Most ilyenkor mi van? Vagy én vagyok annyira hülye, hogy még mindíg félreértek valamit?