Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Nyitlocker
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
na erre mit lehet mondani:Asus h67-m lap i5 2400 procival 4 napja van,hdmi-vel gyalázatos képi megjelenités/kábelt cseréltem is ,az tökéletes,monitor teljesen rendben,felbontás optimalizálva-összes lehetséges beállitással,intel hdgrafika kontrolcenterrel,win7/64 bit/összes létező eszközével...
most kölcsönkaptam egy d-subot,azzal a kép teljesen rendben,dehát a monitor hd ready és az előző ultrabrutál régi konfiggal remekül teljesitett...lehet hibás a hdmi kimenet?ilyet az életben nem látta
m
amugy ezt /a fos szineket,a baltával hasigatott betűket/ leszámitva nagyon rendben van...
Az ahci-t nekem sem engedi,sem telepitéskor sem utolag,pedig ezt nagyon szerettem volna kipróbálni-8 éves lapom ezt még nem tudta...hülye kérdés,de lehet azért mert az optikai író IDE porttal csatolódik-és emiatt hajlandó csak az IDE-módra?de ennek mi köze lehet a sata-s hdd-hez,amiról ez az egész szólna?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen processzort vegyek?
- Apple MacBook
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
m