Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
David3
őstag
Sziasztok!
Legyetek szívesen átadni minden T-Mobile-os Wave és Wave II tulajdonosnak, hogy megérkezett a bada 2.0 (LC1) a T-Mobile-hoz is!
Másik hír, hogy megjelent a Real Football 2012!
-
KisTücsök
addikt
Valaki tudna gyorsba ajánlani valami jó ingyenes filmlejátszó profit? Olyan kéne, amivel a feliratokat is klasszul betudom tölteni hozzá.
-
KisTücsök
addikt
Na nézd már. Most megpróbáltam és automatikusan lejátszotta. A nem hivatalos 2.0-nál ezt sehogy sem tudtam ráerőltetni. Zsír, de azért a biztonság kedvéért valaki tudna mondani egy jót? Nem kell olyan gyorsan azért.
Amúgy köszi!
Ja bár ahogy nézem ehhez egy mappában kell lennie a feliratnak meg a filmnek.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Amúgy az mi volt anno év elején, hogy letudtam szedni appsról a wormsot? Rámentem, kiírta az árát ugye és mellette nem az volt, h vásárlás, hanem, hogy lekérés. Pedig az ára sem volt áthúzva és oda írva, hogy ingyenes. Volt valami akció ilyenkor vagy mi? Vagy csak egy rossz pillanatában kaptam el?
Na mindegy, sajnálom, hogy ezt most elbuktam ezzel az fw frissítéssel.
Amúgy ha valaki lebírta szedni a the adventure of tintin-t az mondja már el hogyan.
-
-
KisTücsök
addikt
válasz consono #12314 üzenetére
Sajnos ez több ponton is megbukik. Leginkább ott, hogy egy másik profillal szedtem le, még azt használtam akkor, amit az előző tulaj használt. Plusz nem is KIES-el szedtem.
Egyébként láttok rá esélyt, hogy olyan játékok is legyenek a közeljövőben Badára, mint például a minecraft? vagy a football manager?
-
David3
őstag
Minecraft-féle játék van már badára! Ha lesz időm megkeresem.
Na, nem is kellett sok idő, hogy meglegyen! 500 forintot nem ér, én anno még ingyen szedtem le. Bár nem vagyok ennek a játéknak a híve, de biztos le tudja kötni az embert.
[ Szerkesztve ]
-
LACENTO
csendes tag
Én meg azt nem értem az Appson (saját letöltések) 6 db szerepel, a mobilon megnyitva 16db. viszont a készülék menüjében 17 működő letöltött programom van.
Az 1 eltérés Hex Slide 10.000 játék amit a telós sem jelez.
Ezek után ha frissítek kiesen keresztül 2.0 akkor mi maradna meg ? -
nokiaguru16
csendes tag
Sziasztok
Milestone 1 em megéri lecserélni egy wave 1 re?
Az üzemidö számitana sokat mert rádiózásra,zenehallgatásra és fénképezésre kéne és azt hallottam hogy a wave nek jó az üzemideje,tapasztalatok?
nem sok jot hallok a badárol sajnos,ezek igazak??
Szerintetek cseréljem le?Vagy tudtok valami más telót ami sokáig birja zenehallgatással és van normális fényképezöje vakuval ?
Tudom hogy a Motorola Razr Maxx az ilyen de az túl drága számomra
-
KisTücsök
addikt
válasz nokiaguru16 #12319 üzenetére
Én nem vagyok telefonguru, de hogy a Wave sokáig bírja zenehallgatással az biztos. Meg úgy amblokk is jó az üzemideje.
A Badával meg nekem csak az a bajom, hogy kevés program van rá, és ezek között is még kevesebb az értelmes program.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz KisTücsök #12320 üzenetére
Zene oké, fényépező már kicsit szívja (beállításfüggő). Mindez 2.0-val.
kérdés: volt egy olyan játékom, amely fekete fehér grafikában egy kis macsek kóborlásairól szólt egy labirintusban. tárgy gyűjtés, szörnyek kikerülése ilyesmi. Nem találom a letöltéseimben, a címe sajna nem ugrik be. Appson kotorászva nem leltem. Valaki tudja hogy híjják?
az milyen szar már, hogy se a jó pénzért vesztegetett Picsel Smart Office, se a Polaris nem képes pdf-et varázsolni egy fényképből. Extra meg kellett vennem a méregdrága CamScanner for Bada-t.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
leslieke
Jómunkásember
válasz nokiaguru16 #12319 üzenetére
Zenehallgatásra jó a Wave, jól bírja az akksi.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
ABal
őstag
válasz RetepNyaraB #12321 üzenetére
"Valaki tudja hogy híjják?"
Naught"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
leslieke
Jómunkásember
Naught és már nincs fent az Appson.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
nagyúr
Most volt nemrég akcióban ingyen, lemaradtál róla?
-
nagyúr
válasz bexinho23 #12207 üzenetére
"Kérdés: lekapcsolásnál csak a jobb gomb hosszan nyomása esélyes? Nincs egy előugró "kikapcsolja - igen-nem" ablak?"
Ha még vki esetleg küzd ezzel a problémával, egy workaround: képernyőzár gomb nyomása sokáig (4-5mp), majd nem engedni el, mert úgy tízből egyszer marad ott az előugró ablak, hanem valamelyik hangerő gombot megnyomni, majd utána lehet elengedni a képernyőzár gombot, végül szabályosan kikapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
David3
őstag
A badaIM-et próbálta valaki? Ez elvileg egy Skype alternatíva... BIM néven van fent a telefonos apps-en. Samsung Apps: [link]
-
-
San398
őstag
válasz RetepNyaraB #12325 üzenetére
Lehet, hogy a Naught már nincs fent az Appson, de ha mobilon az Appsban a letöltésekben benne van akkor leszedi.(hogy honnan azt ne kérdezd)Most töltöttem vissza 2.0 alatt a mobil Appsból.
Egyébként nálam ilyen ramaty az Apps keresője vagy tényleg ilyen sz@r?Ha beírom a keresőbe egy apps teljes nevét és rákeresek mindent kihoz csak a keresettett nem.(volt hogy az egész apps tartalmát kiadta keresési eredménynek)[ Szerkesztve ]
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
nagyúr
No, elkészült a "cfw".
Innen tölthető: http://aryes.atw.hu/badadroid_mod_by_aryes.zip
Amiket változtattam:
- Navigációs sáv aktiválva a képernyő alján
- HTC kalibrálható billentyűzet (magyar t9 szótár nélkül)
- Samsung stock billentyűzet, nem kalibrálható, viszont a 3x4-es kiosztás jól használható magyar t9 szótárral a nagy gombjai miatt.
- Integráltam az Estrongs fájl managert, így ez se foglalja a helyet a programok elől.Használat:
Cserélni a belső memóriában a megfelelő fájlt a zip-ben lévővel.
Várom a visszajelzéseket!
[ Szerkesztve ]
-
Storms
őstag
Mennyi esély van hogy lesz a modem is az ICS-be? Igy nem sok értelmét látom igy fel se raktam, ha lehet telefonálni is akkor azonnal megy fel Bada helyett is fel lehet majd rakni vagy csak mellé?
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
RetepNyaraB
veterán
válasz San398 #12340 üzenetére
Egen ehhez kapcsolódó gondom, hogy a hero-féle török fw az utóbbi napokban egyszercsak kijelentkezett a samsung fiókomból és ha megpróbálok bejelentkezni, a "folyamat meghiúsult" szerű üzenettel fogad. Kiesről ilyen gond nincs, de a játékot valszeg telóról töltöttem le anno és ezért a Kies nem tud róla.
Újraindítás, másik ország, másik kártya, wifi nem segített. miafene?"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
-
s4tch
veterán
válasz RetepNyaraB #12345 üzenetére
Settings - general - reset - reset settings - network
-
consono
nagyúr
válasz SlyChocolate #12346 üzenetére
Rebellos egy éve ezen dolgozik... Nem fogja feladni, persze az kérdés, hogy mennyi idő, mire végez. A protokol ismert, de nagy meló lekódolni. Amúgy ez nem egyedi probléma: a Galaxy S-hez sincs open source modem driver, ott is a gyárit kell használni. A másik lehetőség megpróbálni az oFono/oFono-Ril-t használni modemnek, mint ahogy az N9 Android portjában teszik, de az sem egyszerűbb: valahogy a bootloaderből/FOTA-ból (Bada oldal) fel kell éleszteni a modemet annyira, hogy lehessen AT parancsokkal vezérelni. Persze ez is csak egy elméleti lehetőség...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
s4tch
veterán
válasz RetepNyaraB #12349 üzenetére
Próbáld meg esetleg úgy, hogy törlöd a fiókot, aztán megcsinálod, amit írtam, restart, és utána próbálkozol. Nekem 2.0 alatt ez a móka 2-3 alkalommal előjött, ezzel a módszerrel mindig megoldódott. Egyébként lehet központi hiba is, fene tudja. Ja, meg wifi helyett 3G, 3G helyett wifi is működhet, komoly tudomány ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest