Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung S8500 Wave

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-03-06 11:41:03

LOGOUT.hu

SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12551) gelbelex válasza Silenzio (#12550) üzenetére


gelbelex
őstag

Presztízstermék. Ám régóta sokan veszik, azaz nagyjából azt kapják, amit/amennyiért akarták. Ha futja rá, miért idióták? :F

(#12552) Silenzio válasza gelbelex (#12551) üzenetére


Silenzio
addikt

Nem idióták, konzumidióták. A hájpot elfogadó, nem-annyira-tudatos vásárlók. Pejoratív a fogalom, de ezzel azért nem hülyézem le őket.

https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

(#12553) RetepNyaraB válasza Silenzio (#12552) üzenetére


RetepNyaraB
veterán

Csak sajna az ilyen-olyan appok döntő többsége még mindig szifonra készül. Mostanság lassan-lassan kezd tért hódítani a Droid magának, de lassan.
Mire gondolok? Pl a múzeumok éjszakáján egy kiállításon látom, hogy tárlatvezetés mobil-app, természetesen ingyen. Vonalkódra a telót és már fut is. Vajon milyen készülékre? Peersze Wave :C EZT úgy látszik az életben nem körözi le senki. Ilyesmire is befizetsz, ha kicsengeted az almát.

[ Szerkesztve ]

"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

(#12554) Potyka03


Potyka03
senior tag

Sziasztok.Ne haragudjatok a hülye kérdésért.Nagyon gondolkozok az S8500-n.Régóta a kedvencem,bár tudom hogy ott a Wave II de nekem ez mégis jobban kell :)
Előtte volt egy Wave 723-asom,szóval vágom a BADA-t meg minden,de kicsit leragadtam mert Androidra váltottam idővel.
Most tervezek egy S8500-t megvenni,de a kérdésem a következő lenne: Bada 2.0 hivatalosan nem jelent meg a Wave I-re ugye?Csak firmware-be lehet feltenni rá ha jól emlékszem.Vagy tévedek?

Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!

(#12555) gelbelex válasza Silenzio (#12552) üzenetére


gelbelex
őstag

Értem én :C , csak azt gondolom (lehet, rosszul), hogy a nagy többségük tudatos, akik a hájpot, a ~presztízst (is) keresik.

RetepNyaraB: :K Aki ennyi pénzt kiad egy zsebméretű tárgyra, az fizetőképes, őket célozzák.

[ Szerkesztve ]

(#12556) TomWexX válasza RetepNyaraB (#12553) üzenetére


TomWexX
addikt

Én azt veszem észre mostanában hogy ha megjelenik egy app, akkor elsőként androidra, majd nem sokkal késöbb ios-re, és majd valamikor wp7-re jön ki... (pl. időkép app, bár az még wp7-re nincs, de a sorrend így van) És a kör itt be is zárul. Badának nyoma sincs :(
Vagyis újonnan a droid az első. (szerintem)

(#12554) Potyka03: Már hivatalosan is megjelent wave1-re a bada 2.0!

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5

(#12557) RetepNyaraB válasza Potyka03 (#12554) üzenetére


RetepNyaraB
veterán

De megjelent, immár több hónapja :C
Multiból meg több verzió is van. Ha csak ez tart vissza, akkor lépj beljebb :K :D

Apple lehet, hogy a droid felhúzta magát, nem követem. Csak a szemem veri ki általában, hogy még a rendelői bejelentkezéshez is van basszus egy iphone app, tehát rengeteg kis helyi érdekű appocska szaladgál, amely leprogramozását nemtom talán az apple szponzorálja, mert ennyi szifon tulaj meg nincs (bár igény lenne rá ;] )

[ Szerkesztve ]

"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

(#12558) leslieke válasza Potyka03 (#12554) üzenetére


leslieke
Jómunkásember

Már van hivatalos bada 2.0 Wave 1-re is.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#12559) Silenzio válasza RetepNyaraB (#12553) üzenetére


Silenzio
addikt

Jogos. Az más kérdés, mi a fene szükséged van rá. Hogy kényelmesebb legyen az élet, hogy ne kelljen agyalnod, még véletlenül se kelljen manuálisan, a nehezebb úton tudáshoz jutnod. Baromság. 10 éve még 8-10. fordulós kérdéseket is simán megválaszoltam a Legyen ön is milliomosban. A memóriám sokat romlott, hála annak a tespedtségnek amit az internet világa okoz. Szerintem nem vagyok egyedül, és úgy döntöttem inkább ellene megyek ennek a - megint mondom - konzumidiotizmusnak. Nem kell velem egyetérteni, csak fogadjátok el. Másrészt meg dolgoztam a Tudakozóban két évig, és a Wikipedia 5-10. tárgyi tévedése után megtanulod gyűlölni azt a felszínességet, amit ez a nagy IT boom eredményezett. Méghogy valódi tudás. Az nem a neten meg az Appstore-ban van, hanem továbbra is a Guttenberg-galaxisban.

[ Szerkesztve ]

https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

(#12560) RetepNyaraB válasza Silenzio (#12559) üzenetére


RetepNyaraB
veterán

:R
Egyetértek teljesen :K

"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

(#12561) consono válasza Silenzio (#12559) üzenetére


consono
nagyúr

De lassan a Guttenberg-galaxis is a netre költözik... Elfogadom a véleményedet, még ha egyátalán nem is értek egyet veled: szerintem igen is jó a gyors, ingyenes hozzáférés a tudáshoz. Ma már nem csak kiváltságos kevesek férnek hozzá a legfrissebb tudományos, művészeti, politikai, stb. információkhoz, hanem mindenki. Lehet, hogy ez a tudásbázis nem tökéletes (persze nyilván a tudakozótól is a fogósabb kérdéseket kérdezik nagyrészt), de nem befolyásolja az aktuális kormány, vagy az éppen elfogadottnak számított szakmai vonulatok. Ráadásul exponenciálisan növekszik ez a tudás, egy emberélet kevés lenne mindent megtanulni, már a szűk szakmájával is nehezen tart lépést az ember...
Másrészről meg pont az (lenne?) a technológia célja, hogy megkönnyítse az életünket. Miért baj, ha ezt teszi? Én úgy látom, ami most folyik egy újabb paradigma váltás, vagy még inkább evolúciós lépés az emberiség történetében (jó, én bevallottan transz-humanista vagyok és várom a szingularitást). Nem látok visszautat...

"In God we trust. All others must bring data"

(#12562) leslieke válasza consono (#12561) üzenetére


leslieke
Jómunkásember

Rád hallgatok. Veszek egy iphone 5-öt, ha jó lesz. (csak lajosunk meg ne lássa ezt, mert számonkéri rajtam. ;] )

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#12563) s4tch válasza consono (#12561) üzenetére


s4tch
veterán

Ez nem evolúció, tényleg kevésbé használjuk az agyunkat. A Guttenberg-galaxis mellett pedig ezer meg egy fölösleges, haszontalan, téves információ terjed a weben, minőségellenőrzés, kontroll, minősítés nélkül. Amikor az ezredik mailt kapod amúgy értelmes és szakmájában kiváló kollégádtól, hogy "küldd tovább, ezzel 1 centtel támogatva a családon belüli erőszak áldozatait", akkor sem fordul meg a fejedben, mit tesz a kontrollálatlan, irgalmatlan mennyiségű információ, ami a neten terjed? Hasonlóakat látok záróvizsgákon, amikor a hallgatók kegyetlen szarul kidolgozott tételeket töltenek le, és abból készülnek fel. Gyors, ingyenes, pocsék minőségű tudás...

(#12564) consono válasza s4tch (#12563) üzenetére


consono
nagyúr

Én szerencsés vagyok ebből a helyzetből, mert vagy jó a spam filterem, vagy intelligens emberekkel levelezem :D Elkopott már az összes lánclevél egy ideje.
Azt meg, hogy az emberek igénytelenek ne okozza már a tudást hordozó közeg! Már az én időmben (20-25 éve) is "vitatható" minőségű tételekből készültek egy csomóan, pedig akkor még nem volt puska.hu... És ráadásul az általad pocsék minőségű tudásnak titulált valami is végtelenszer több a tudatlanságnál... Ráadásul pont a szűretlenség az értéke, nem fogja Orbán, Gyurcsány vagy Obama átírni, kitörölni belőle azt, ami kényelmetlen a számára (lásd akár az észak afrikai forradalmakat...).

"In God we trust. All others must bring data"

(#12565) Silenzio válasza consono (#12564) üzenetére


Silenzio
addikt

Sajnálom, nem tudok egyetérteni. Számomra te egy idealista, jövősóvárgó, felvilágosult gondolkodó vagy, aki egyik gondolatával atomerőművet szül, a másikkal hidrogénbombát, és a kettő közt semmilyen morális/hasznossági különbséget nem vél felfedezni. A találmány az találmány, a technika a barátunk. Pedig csak elvben, de nem feltétlenül.

Én ezzel szemben realistább vagyok, moralista, talán mizantróp. Meggyőződésem, hogy többet ártottunk az internettel, mint használtunk. No persze nem a mindennapok szintjén, hanem az emberi tudás összegzését illetően. 20 éve a hallgató bement a könyvtárba és nem érte be kevesebbel mint lexikonokkal, de méginkább szaktárgyú könyvekkel. A netről pont a kontroll hiányzik, és az nem érdem, hogy apolitikus, mert egyrészt nem az, csak szabadabb, másrészt jó szerkesztőkkel és igényes webmesterekkel szabad is lenne és elérné a nyomtatott sajtó szintjét - de ezt ritkán teszi. Ma a fiatalok a Wikiről meg blogokból tájékozódnak, és nem alapvetően ezekkel a szolgáltatásokkal, hanem a kritikátlansággal van a probléma. A mai 20 évesek fel sem fogják, hogy a neten keringő információ 90%-a ellenőrizhetetlen forrásból származik, 70%-a meg egyenesen baromság. Nem lesz meg bennük az alapos gondolkodásra és a kritikára, kétkedésre való igény, mert kiszolgáltak, egyszerű fogyasztók - mint mindenki más, csak az eggyel korábbi generáció a szellem dolgaiban még nem egyszerű seggnyalást vagy önkielégítést várt, hanem kemény és alapos munkához kötötte.

Mivel filmesztéta vagyok, egy lóugrással szeretném filmekre vonatkoztatni ezt a gondolatot. Ott van Chris Nolan és a Batman-filmjei (bár Batman nem olyan komoly matéria), de még inkább az Inception vagy a két Mátrix-folytatás, illetve a Prometheus, mert utóbbi számomra a 21. század eddigi legártalmasabb filmje. Kritikátlanság alatt azt értem, hogy a netgeneráció beszopja, hogy pár nagyvonalúan összedobott, bombasztikus ötlet- és stíluspetárda robban fel ezekben a filmekben, átfogó koncepció és eszmeiség nélkül. A ma nézője fel sem háborodik azon, miért vannak tűzharcok az emberi elme legsötétebb bugyraiban játszódó Inceptionben, miért orosz katonai bázis a tudattalan legmélye, vagy hogy a Prometheus nem egyéb, mint egy óriási, emberi visszacsatolásokat puffogtató, keresztény blöff, amely az ember elpusztítására tett kísérletét Krisztus megölésével okolja meg. Szánalmas baromság, a nézők többsége mégis bekajálja, mert ezek az emberek motorikusan(!) (a Facebook-generáció) elképesztően gyorsan és intelligensen, viszont parttalanul és céltalanul gondolkodnak, ugyanis a műveltségüknek nincs alapja.

Summa summarum, mert nagyon offolunk: kamukorban élünk, ami egyoldalú, lehengerlő álbölcsességekkel és töredékinformációkkal is beéri. A technológiai szingularitás amit olyannyira vársz, már rég bekövetkezett, elég csupán a netezési szokásainkat 4 év alatt teljesen resetelő mobiltelefonokra gondolni. Viszont mivel definitíve sem tudható, hol a vége, én megelégednék azzal, amit egyelőre tapasztalni lehet belőle: végtelenül kielégítő praktikum (menetrend, hova menjek, napi sajtó bárhol) és szellemi hanyatlás (a fentebb vázoltak miatt).

Az érettségiig fizikus akartam lenni, de örülök, hogy végül bölcsész lettem, mert ezt a fajta tudást, amit a BTK-kon kapsz, nehezebb szakkönyvekből megtanulni, kell hozzá a hovatartozás érzése, az együtt gondolkodás. Tudom, hogy a relatíve alacsony munkaerőpiaci hasznosság és a széleskörű túlképzés lejáratta a bölcsészetet, de higgyétek el nekem, alapvetően ez az, ami igazán objektív. Mi vagyunk a világ lázmérői és lelkiismerete, mert nem vagyunk szakmai specialisták, mint a gépészek, informatikusok vagy mérnökök. Mindenhez értenünk kell a filozófiától a pszichológiáig, de csak annyira, hogy vizsgált témánkban szabadon továbbfejlődjünk. Kevés ilyen ember kell, de azok legyenek ott a toppon - nem véletlen, hogy a kormányunk őket támadta először, hiszen ők értik a leginkább, mire megy ki a játék. Politika OFF és befejeztem, becsszó.

https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

(#12566) osztraksajt válasza Silenzio (#12565) üzenetére


osztraksajt
őstag

Mennyi idős vagy?

(#12567) Silenzio válasza osztraksajt (#12566) üzenetére


Silenzio
addikt

Maholnap 30. Számít ez? Lehetnék 23 is, csak akkor nagyobb volt a pofám, nem volt bennem alázat. Amúgy ma van a szülinapom.

[ Szerkesztve ]

https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

(#12568) s4tch válasza consono (#12564) üzenetére


s4tch
veterán

"pont a szűretlenség az értéke"

Ez nem érték, inkább jellegzetesség. Teljesen más jellegű az internet információtartalma, mint a könyvtáraké. A cenzúrázatlanság nemcsak szabadsággal, hanem azzal is jár, hogy minden idióta szócsőnek használja az internetet. Aki meg tudja szűrni maga az információt, annak előny legfeljebb a teljes szabadság.

"az általad pocsék minőségű tudásnak titulált valami is végtelenszer több a tudatlanságnál"

Szakmákban ez nem így működik, ezt te is tudod. Ha valamit rosszul tanulsz meg, akkor tuti, hogy el fogod rontani a feladatod. Ha valamit nem tanulsz meg, akkor megvan az esélye, hogy később jól tanuld meg. A dezinformáció, a féligazságok veszélyesebbek, mint a tiszta lapos tudatlanság.

Silenzio: Isten éltessen!

[ Szerkesztve ]

(#12569) duvi válasza Silenzio (#12567) üzenetére


duvi
nagyúr

(#12570) Silenzio válasza s4tch (#12568) üzenetére


Silenzio
addikt

Egyetértek. Offline és online sajtóval is foglalkozom. A nyomtatott kiadványunk szerkesztésénél 3 lépcsős lektorálás működik, iszonyú sok munka van vele. A blogunkra írva sem vagyunk sokkal hatékonyabbak, de valahogy mindenki tesz rá. Furcsa. A másikra: a nem tudás nem jár felelősséggel, senki sem fedd meg egy asztalost teszem azt, amiért nem jártas Hesse munkásságában vagy nem olvas Nietzschét. Ellenben a gyenge alapokon nyugvó tájékozottság egy szakmai berekben végzetes lehet akár orvos, akár gépész, akár közgazdász vagy.

s4tch, duvi: köszi! Ha nem dolgoznék egész nyáron reggeltől estig, meg is ünnepelném ma este. :R

https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

(#12571) leslieke válasza Silenzio (#12570) üzenetére


leslieke
Jómunkásember

Szép kerek szám a 30! Grat! :C :C

Ha nem dolgoznék egész nyáron reggeltől estig, meg is ünnepelném ma este

Én sose dolgozom a születésnapomon. ha hétköznapra esik, kiveszek egy nap szabit. :DDD

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#12572) osztraksajt válasza Silenzio (#12567) üzenetére


osztraksajt
őstag

Akkor beletaláltam. :C Boldog születésnapot. :R

Tényleg nem bántani akarlak, de akkor te egyféle világrendet/rendszert ismersz a saját bőrödön. Én nagyon sok bölcsészt ismertem/ismerek akik másik világrendet is meg tudtak ideologizálni vagy éppen elítélni a 80-as években, ugyanígy szépen megfogalmazva és a megfelelő tanulságokat levonva. Ezzel tényleg nem a bölcsészeket nézem le, hanem arra akarok célozni hogy azért ők sem az egyetemleges igazságok letéteményesei, és nem tévedhetetlenek. Ugyanúgy láthatnak rosszul dolgokat és vonhatnak le hibás következtetéseket mint ahogy egy matematikus elront egy egyenletet.

Alapvetően egyetértek a nézeteddel mely szerint sekélyesedik a társadalom, viszont azzal nem hogy ezért a digitális technológia (is) okolható. Én inkább a ciklikusságot találom döntőnek ebben, annyival súlyosbítva hogy mi egy gyorsabb történelmi ciklus hanyatlása után a rendszerváltással egy másik lassabb ciklus leszállóágába csatlakoztunk bele. Szinte a legrosszabbkor mert megtermelt javak és egyéni tőkefelhalmozás lehetősége nélkül csöppentünk át a fogyasztói társadalomba ami még jobban erodálja a morált a csalódottságon és kilátástalanságon keresztül. Sajnos ennek szinte egyenes következménye hogy a javak hajszolása mellett szinte semmi idő nem marad a klasszikus művelődésre ami sajnos meg is látszik.

Alapvetően ugyanazt tapasztaljuk csak az ok-okozati összefüggések idáig vezető láncolatát másképp látjuk. :R

(#12573) consono válasza Silenzio (#12565) üzenetére


consono
nagyúr

Örülök, hogy nálam jóval fiatalabbként ilyen kritikus véleményt fogalmazol meg! És ez s4ch-re is vonatkozik. Én, talán mert reál végzettségű vagyok, vagy talán mert idősebb, másképp látom a dolgokat. Szerintem az nevelés kérdése, hogy a rendelkezésre álló infótömegből ki hogyan ga(rá)zdálkodik. Persze az igaz, hogy idealista vagyok, de hiszek a történelmi szükségszerűségekben is: nem morális kérdés az atomerőmű vs. atombomba, technológiai szempontból mindegyik szükségszerű, nincs meg az egyik a másik nélkül. Ez már a kőkés óta így van: amivel húst lehet szeletelni azzal élő embert is. Előbb vagy utóbb Teller vagy Oppenheimer nélkül is megcsinálták volna a bombát...

ui: Bölcsész vs. mérnök: nálunk az asszony a bölcsész, ELTE BTK :) Bírnak késhegyre menő vitáink lenni :D Illetve az a vicces, hogy a legközelebbi baráti társaságban (majdnem) minden pár ilyen: a fiuk reál végzettségűek, a lányok humán, többnyire BTK...

"In God we trust. All others must bring data"

(#12574) consono válasza Silenzio (#12567) üzenetére


consono
nagyúr

Tényleg :) Boldog 30-at!

Amúgy tök jó ez az eszmecsere, lehet, hogy nem itt offolva, hanem pár hideg sör mellet még jobb lenne...

"In God we trust. All others must bring data"

(#12575) TomWexX válasza consono (#12574) üzenetére


TomWexX
addikt

Épp hideg sört szűrcsölök. :DDD

Silenzio: Isten éltessen! :)

Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5

(#12576) consono válasza TomWexX (#12575) üzenetére


consono
nagyúr

Te nyertél :) Én még húzom az igát... No de majd este!

"In God we trust. All others must bring data"

(#12577) koxx


koxx
MODERÁTOR

Legyetek szívesek befejezni az offolást, ha csetelni akartok fáradjatok át pl ide.[link]

(#12578) ABal


ABal
őstag

Hűha, miből maradtam ki! Ahogy olvasom az írásokat, azt hiszem jobb is.

Egy kis kedélylehűtő bada-téma, valaki? :)

"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"

(#12579) leslieke válasza ABal (#12578) üzenetére


leslieke
Jómunkásember

Semmi újdonság nincs, ezért volt off a csevegés.

A pár napja megjelent akciót valamiért a telefonon még mindig nem indította el a Samsung.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#12580) Silenzio válasza osztraksajt (#12572) üzenetére


Silenzio
addikt

Hát ezzel is egyetértek, de azt meg végképp nem lehet tudni, hogy a könnyen és gyorsan (mint egy gyors menet, remélem nem találjátok sértőnek az analógiát :)) ) megszerzett tudás milyen hatással lesz a világra. A ciklikusság egy dolog, nem is igen hiszek a szingularitásban, kultúrsokk mindenkit érhetett volna a történelem folyamán, senki sem kompatibilis a nálánál akár 100 évvel későbbi valósággal. Csak annyival egészítenélek ki, hogy a "jó bölcsésznek" van reál affinitása, alapvetően a reál világból jövök és IT-s munkát és filmes munkát egyszerre végzek (ezért dolgozom reggeltől estig). Ha a régi köreimben maradok, némiképp korlátolt, erősen konzervatív katolikus lettem volna, aki mellesleg közgazdász, ügyvéd vagy tudós. Kellett nekem pár évnyi liberálkodás hogy jobban megismerjem magam. Kösz a köszöntéseket! Befejeztem az offolást, koxx és a többi kedves moderátor!

Hogy egy kis témába vágó is legyen benne, fogalmam sincs, mi lesz ezeknek a dolgoknak a vége. Hardveresen nem érdemes tovább fejlődni, mert a nagyobb teljesítmény nagyobb méretet és kisebb üzemidőt von maga után. Nekem a Wave mérete marad az ideális, filmezéshez meg egy 720p-s tablet mondjuk. Szoftveresen a határ nyilván a csillagos ég. Óriási megkönnyebbülés, amikor pl. a GPS-ed a Balatonon kiírja az utolsó Penny market helyét is, mindent a legjobb puboktól a könyvtárakig, vagy ha le tudod olvasni a menetrendet a telódról - egy hónapja nyaraláskor a szó szoros értelmében életmentő volt a dolog, hál' istennek késett a MÁV - és pont annyit, amennyit az Elvira írt. :) De ha műveltségi kérdésnek nézek utána, a minimum az a három forrás és legalább 1-2 szakkönyv vagy szakfolyóirat is lesz a dologban. Sose érd be a Wikivel, ha valamihez értesz, akkor pláne ne! :) Ha nem lustulunk el (én megtettem), nagy gond nem lehet. Na szép estét mindenkinek!

https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

(#12581) David3


David3
őstag

Silenzo-nak boldog születésnapot, remélem nem késtem még el! : )

Hoztam egy kis újdonságot Nektek...:

Új Kies verzió érkezett!

(#12582) Aryes válasza koxx (#12577) üzenetére


Aryes
nagyúr

Olyan kihalt volt a topik, végre volt egy kis mélyértelmű beszélgtés, amit jó olvasgatni, ne bántsd őket. :)
Örülök, hogy ilyen intelligens emberek járnak ide, le a kalappal!
Tényleg, ha itt mindenki ilyen okos, hogy tudott titeket is átverni a samsung a badával? :D

(#12583) Aryes válasza Silenzio (#12580) üzenetére


Aryes
nagyúr

Isten éltessen!
A wikiről annyit, hogy nagyon soxor, ha gyors információra van szükségem, bulvár és technikai jellegű témakörökben azért eléggé megbízható forrásnak bizonyul. Főleg az angol nyelvűt nézem akkor is, mert a magyar az tényleg egy vicc.
A fontosabb dolgoknak pedig a lehető legtöbb oldalon utána nézek, a kapott információkat pedig integrálom az agyamban, hogy a hülyeségek kiszűrődjenek. :)

(#12584) Dhampir válasza Silenzio (#12567) üzenetére


Dhampir
félisten

Boldog születésnapot! :C

(#12585) duvi válasza Aryes (#12582) üzenetére


duvi
nagyúr

"hogy tudott titeket is átverni a samsung a badával?" A válasz egyszerű. Mivel a kezdés jó volt, jó hardver (nagyon jó kamerával) abszolúte használható kezdőszoftverrel. Könnyű volt elcsábulni a megjelenésekor. (mellesleg én még mindig az árkategória legjobbjai közé sorolom a Wave, Wave II, Wave 3 triót) A látványos "kezdősebesség" sajnos elenyészett az idők során. Számomra mind a mai napig érthetetlen, hogy miért hagyta magára a Samsung a saját "gyermekét" :(

(#12586) leslieke válasza Aryes (#12582) üzenetére


leslieke
Jómunkásember

Az én válaszom erre a kérdésre ebben a hozzászólásban az első mondat: [link] :DDD

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#12587) TomWexX válasza Aryes (#12582) üzenetére


TomWexX
addikt

Sajnos egy kolléga jelentett fel minket, mert szerinte sok volt az off, a modi csak a kötelességét végezte. Mindegy, sajnos ez van... :(

(#12586) leslieke: Nekem is ez a válaszom, plusz akkor még nem volt annyira elterjedve a droid. :)

(#12585) duvi: Ezzel is egyet kell értsek...

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5

(#12588) leslieke válasza TomWexX (#12587) üzenetére


leslieke
Jómunkásember

Ja, én is láttam a feljelentőt.

Nekem a mai napig jó a bada, a hibái ellenére is.

(#12585) duvi Számomra mind a mai napig érthetetlen, hogy miért hagyta magára a Samsung a saját "gyermekét"

Mert idióták. Jó marketinggel és stratégiával ebből sokkal, de sokkal többet is ki lehetett volna hozni.

[ Szerkesztve ]

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#12589) TomWexX válasza leslieke (#12588) üzenetére


TomWexX
addikt

Wave 3-on nyilván jobban muzsikál a bada mint az 1-esen. Az utóbbi időben sajnos arra sem tudtam megfelelően használni, mint amire szerettem volna, érdekes módon 1.0-val még netezni is lehetett rajta idegeskedés nélkül. Vagy akkor még lehet nem voltak annyira összetett weboldalak, nem tudom, bár a sima mobil verzióval is csak szenvedett a végén.
Most hogy droidom van itt sem töltögetek le mindenféle appot, csak ami számomra fontos (egyik sincs badára) pl. Viber, Blizzard Mobile authenticator... de ami a legfontosabb, nyugodtan tudok rajta netezni. :) Ha a wave ezeket gond nélkül elvégezte volna, lehet még most is az lenne az elsődleges telóm. (bár nem biztos :D )

Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5

(#12590) Aryes válasza duvi (#12585) üzenetére


Aryes
nagyúr

Ezzel én is pont így voltam, a kérdést természetesen viccnek szántam. :)

(#12591) formanekzs válasza Silenzio (#12580) üzenetére


formanekzs
tag

Ez egy jó fejlődési irány, még néhány év és visszatérhetsz a gyökerekhez, jöhet a konzervatív időszakod. :o)
Boldog születésnapot!

Samsung Galaxy S 5; Samsung Galaxy S II; Samsung Wave I

(#12592) consono válasza Aryes (#12582) üzenetére


consono
nagyúr

Én három dolog miatt választottam a Wave-et: design, sebesség, ÁR. A Wave árkategóriájában nem volt ilyen paraméterekkel ilyen szép, igényes anyagokból lekészített telefon. Most sem nagyon van... Nekem még mindig ez a design jön be a legjobban (vajon miért nézegetem már egy ideje az Omnia W-t? ) Ráadásul a droid már akkor sem vonzott annyira.

"In God we trust. All others must bring data"

(#12593) leslieke válasza TomWexX (#12589) üzenetére


leslieke
Jómunkásember

Így van, Wave 3-on más a bada 2.0, pl. a netezéssel sincs akkora gond. Gyors, stabil, nincs "elfogyott a memória" üzenet. Flash viszont nem igazán megy.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#12594) Aryes válasza consono (#12592) üzenetére


Aryes
nagyúr

Én meg droidról váltottam másfél éve. :) Eddig nem is szívesen váltottam volna vissza, mert állítom, hogy sok dologban még mindig jobb a wave. De most kézbe véve a badadroidot, kb olyan érzés, mint amikor annak idején átültem egy fapados swift I.-ből egy SX4-be. Suzuki-utálók most próbálják meg érteni a hasonlatomat. :D

(#12595) TomWexX válasza leslieke (#12593) üzenetére


TomWexX
addikt

Mondjuk Flash augusztus valahányadikától kb. semmilyen mobilban nem lesz, de gondolom tudsz róla.

Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5

(#12596) leslieke válasza TomWexX (#12595) üzenetére


leslieke
Jómunkásember

Igen, tudom. Vagyis már nem sokáig lesz hátrányban a bada ezen a téren. Nem mintha számítana, van lemaradás bőven.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#12597) gelbelex válasza leslieke (#12593) üzenetére


gelbelex
őstag

A Wave tesztjéből: "sok pozitívumot nyújt a browser: képes futtatni a JavaScripteket, van benne hirdetésszűrő (!), ami pedig a legjobb, hogy gond nélkül megjelennek a Flash alapú tartalmak is".
Nem értem én ezt a flash-dolgot. :U

[ Szerkesztve ]

(#12598) leslieke válasza gelbelex (#12597) üzenetére


leslieke
Jómunkásember

Bada 2-vel nem minden flash megy, bada 1.x-re nem emlékszem.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#12599) gelbelex válasza leslieke (#12598) üzenetére


gelbelex
őstag

Én sem emlékszem, 1.2 kábé másfél hónapot volt a telefonomon. :DD

(#12600) TomWexX válasza gelbelex (#12599) üzenetére


TomWexX
addikt

1.x-en sem ment. 90%-ban a flash ikon köszönt vissza a kijelzőn.

Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung S8500 Wave
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.