Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SlyChocolate
senior tag
-
mixi10
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék, szükségem lenne 2.0 alatt működő gyors-tárcsázó wgt-re.
Előre is köszönöm. -
szimike79
őstag
válasz ADAM1337 #12102 üzenetére
Nem hinném, hogy nagy gondja lesz az Xperia P-nek az ICS-s böngészővel. Az Arc S-en is hasít mint a szél, pedig itt kevesebb a hardver. Ott majd számítani fog a 2 mag.
Először én is úgy gondoltam, hogy furcsa lesz a hívó gomb hiánya. Először volt csak furcsa, de már megszoktam, semmiféle hiányérzetem nincs.[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
nagyúr
válasz SlyChocolate #12103 üzenetére
Engem az alu vastagon hidegen hagy. Pont a formája az, ami megfogott. Igaz csak ma láttam először és ma is csak képen, de megyek mielőbb megfogni egyet valahol. Csak engem emlékeztet egy Delorean-re?
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
Úgy tűnik Mike haladgat az ICS-sel:
https://twitter.com/mikegapinski/status/216465780018126848/photo/1
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz @matthew@ #12111 üzenetére
Jó neked! Én húzom már egy ideje a dolgot, de mindig van más, amire kell a pénz (nászajándék, lakáskassza, etc...). Akármelyik is lesz, majd oszd meg a tapasztalatokat!
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
-
@matthew@
őstag
válasz consono #12114 üzenetére
Gondolkodtam azon h eladom és lett is volna rá vevő, de nem akartam azt h később ő problémázzon a 2.0-a buggjai miatt, meg csak 35k-ért tudtam volna eladni neki, annál meg azért többet érte nekem
Viszont most néztem h a HTC Radar-nak nincs Gorilla Glass üvege (legalábbis a GG oldalán nincs feltüntetve), úgyhogy eldőlt h Omnia W leszMatthew 24:42
-
ADAM1337
nagyúr
válasz szimike79 #12106 üzenetére
Úgy értettem hogy a most a 2.3.7-en gondja van de tuti jobban lesz a Soc optimalizálva ICS-hez, de a topikjába nézegetek valszeg a flash optimalizálás szar csak benne.
Mindenesetre már várom nagyon.
Az Arc s is nagyon jó telefon csak nekem a fémházas megoldások jöhettek szóba. -
-
consono
nagyúr
Kint az ICS!
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Na, felraktam ezt a hivatalos 2.0-t, működik is, de amikor preconfigolni akarok, megint nincs XEH. Sőt most már csak TMH meg KOR van. A KIES-ben ezt írja a szoftververzióról: USER-PCS8500BSLC1/S8500TMHLC1 (KOR). Bár nem is tudom ez mennyire baj, nekem igazából még mindig az a problémám, hogy nem tudok telóról bejelentkezni samsung profillal, se citromail-es, se hotmail-es profilt nem fogad el. Kis töltés után mindegyiknél ugyan azt írja: "a hálózat nem elérhető". Új profilt sem tudok telón csinálni, mert ugyan ezt írja. Ha meg rányomok a samsung apps-ra, akkor azt írja, hogy állítsak be egy profilt, utána meg, h: "a hálózat nem elérhető (0xff01)".
Mi lehet a gond?
-
consono
nagyúr
-
KisTücsök
addikt
Na lenne még egy kis problémám. A telón lévő adatokról csináltam pár napja mentést, és most megpróbáltam visszaállítani rá, de nem ment. Mindent visszaállított normálisan (névjegyzék pl), de a játékokat nem. Pedig a méret stimmel még a biztonsági másolat fájlainak kiválasztásakor (680 MB), de amikor kiválasztom a megfelelő mentést és tovább megyek, ott meg már az alkalmazásoknál csak 3 elemet mutat, de azok sem játékok. Pedig két mentést is csináltam ugyan úgy, de egyik sem jó. A játékokat nem rakja vissza.
Amúgy amikor rányomok a visszaállításra, akkor kiír egy olyat, h: "Lehet, hogy a készüléken futó alkalmazások be vannak zárva, és emiatt nem állnak rendelkezésre a hálózati szolgáltatások". Itt a folytatásra megyek. De ennek van jelentősége?
Illetve még valami. A memóriakártyámon is rregeteg alkalmazás van (nagyon sok játék pl), viszont nem jelenik meg egy sem a telon. Ez miért van? Azt hittem, hogy ha visszarakom a mem kártyát ez után az fw frissítés után, akkor egyből megjelennek normálisan.
-
-
nagyúr
válasz consono #12130 üzenetére
Légyszi segíts nekünk, mert a negyedét se írja le a telepítésnek!
"root of bada user partition(411mb file system)" ezt hol lehet elérni? Néhány widget van telepítve, más semmi, csak csengőhang. Fér még emellé valami?
A KL5 bootloader mennyiben rontja az LC1 rom teljesítményét, elindul-e vele a cucc?
A multizás okoz-e adatvesztést?
Mit kell tenni a memóriakártyával?[ Szerkesztve ]
-
Storms
őstag
Ezt bada mellé fel lehet rakni vagy csak helyette? Ugyanúgy kell multiloaderrel felrakni?
GSM rész kb mikorra várható?
ha az is kész lesz akkor szerintem nem is fogom eladni[ Szerkesztve ]
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
nagyúr
válasz consono #12141 üzenetére
Sajnos az egész élményt tönkrevágja, hogy a szövegbevitel durván félrehord és ahogy látom a kalibrálás nem működik még.
De attól még majd kibújok a bőrömből!ps.: a töltést felveszi? Mert nem írja ki az akku állapotát, de a töltést attól még felvehetné.
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
Igen, multibootosÉs adatvesztés nélkül, csak FOTA és bootloader csere kell, meg 4 file-t felmásolni.
Durva mennyire gyors a browser... Modemről sajnos semmi info.[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Uh, csak most vettem észre azt a hsz-t, amiben aryes kolléga az LC1-et javasolja. Most akkor rakjam fel azt inkább? Működik ezzel a T-mobilossal is, de az LC1 jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Sorozatok
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Automata kávégépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 5
- Apple notebookok