Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
fauv
őstag
Üdv !
Srácok ezzel a TV-el szemezgetek Samsung UE48JU6500 Ultra HD SMART LED TV
Valami tapasztalat ezzel kapcsolatosan? Ajánlott vagy kerülendő?
Köszi előre is
[ Szerkesztve ]
-
fauv
őstag
Üdv !
Srácok a Samsung UE43JU6000 Ultra HD SMART LED TV wifin keresztül képes lejátszani a számítógépre letöltött blu ray filmet?
A másik igen fontos kérdés, mivel rengeteg filmet feliratosan nézek, kezeli a TV lejátszója a feliratokat rendesen?
Köszi előre is
-
fauv
őstag
Tiszteletem !
Érdeklődnék, hogy erről a TV-ről van e valakinek tapasztalata. SAMSUNG QE65Q6FAMT
Köszi előre is
-
fauv
őstag
válasz FollowTheORI #120627 üzenetére
Köszi A Sony 100 K val több, az már nem fér be a keretbe.
-
fauv
őstag
Urak , VA panel esetén, kb 45 fokos szögben mennyire romlik el a kép? Az asszonynak a sarokban van kialakítva egy rész, ahol szokott kötögetni és onnan sasolja a TV-t. Nem szeretném ha ha emiatt menne majd a vita.
Köszi előre is
-
fauv
őstag
Köszi Urak !
Nagyon gondolkodom, mert nem rég vettem egy 65-ös Sony 7596-ot, mert a nappalim mérete indokolttá tette.. Ez IPS paneles, a képe elképesztően szép, szinte semmit nem romlik 45 fokban. De a mai naptól a 65-ös Q6-osnak 50 ezerrel lejjebb vitték az árát, 430-ra és elkezdtem gondolkodni rajta, tekintettel arra, hogy bőven benne vagyok a 14 napba, hogy esetleg kicseréltetem. Ezen agyalok, nem tudom, hogy megéri e azt a 100 ezret a Q6, mert ugye az VA paneles. Nem tudom, milyen képjavító kütyük vannak ezekbe, mert a Sonynál a TV adások olyan szépek, hogy az hihetetlen / HD adások /, az 55-ös Panám amit váltott sehol nincs ehhez képest.
Nem tudom, hogy a Q6-nál is ilyen vagy esetleg még szebb lenne e. Az adatok alapján a 2 Tv között annyi a különbség, hogy az egyik 60, míg a másik 120 Hz. Megér 100-ezret a 120 HZ?Szal jár az agyam, nagyon.= Csak" T-"s TV jöhet szóba, szal ne ajánljatok máshol TV-t.
[ Szerkesztve ]
-
fauv
őstag
Üdv !
Vettem egy 65 Q82R Tv.t és a beállításoknál nem találom azt a módot, ahol az időzítőt be lehet állítani, azaz, hogy automatikusan kikapcsoljon a készülék.
Van köztetek olyan akinek ilyen készüléke van és esetleg tudna segíteni?Köszi előre is
-
fauv
őstag
Urak, a q82 / q70.q80 / a hangutasítást nem lehet magyarra állítani, vagy csak nekem nem sikerült?
Köszi előre is
-
fauv
őstag
válasz kokokka #139638 üzenetére
Köszi, ezt linkeld már be pls, hogy rá tudjak keresni.
Egyébként eddig 65.ös Sony volt, ott tökéletesen működött a magyar hangvezérlés,
Meg nem bántam a q82.t, mert elképesztő képe van és ami meglepett, hogy a sima T.komos adások is szépek, persze amikor néztem 4k HDR filmet, az állam leesett.
Ami bosszant ezen kívül, az hogy ha letöltök DTS filmeket, nincs hang, továbbá ha filmet nézek külső vinyoról, akkor az 50 giga feletti mennyiségnél már akad.[ Szerkesztve ]
-
fauv
őstag
válasz evitiguF #139659 üzenetére
én euronicsba vettem a 65.ös q82R.t, néztem és próbálok rájönni, hogy mi lehet a különbség a 80R és a 82R között, de nem találtam erről semmit. A q85R az már más tészta, ott már hasonlóan a 90R hez, külső egység a vezérlése.
Ha valaki tudna esetleg erről bővebbet, azt megköszönném.
Annyit azért, hozzá tennék, hogy az euronicsnál tapasztaltam egyedül, hogy amikor kihozták a TV.t, kibontották és meg tudtam győződni, hogy nincs sérülése. Nagyon megnyugtató,
[ Szerkesztve ]
-
fauv
őstag
válasz Piftuka #139691 üzenetére
Tesztek alapján / ha hihet neki az ember /, gíakorlatilag nem sok különbséget ír. Sőt [Samsung Q80 / Q80R QLED vs Samsung Q9FN / Q9 / Q9F QLED 2018] a 80.ast jobbnak is írja.
Persze ettől függetlenül, biztos igazad lehet, hisz a saját tapasztalat az igazi.
-
fauv
őstag
válasz general #139698 üzenetére
Én ezt értem, én a pontozási rendszert nem értem, hogy gyakorlatilag azonos pontszámot adnak nekik, holott mint ahogy írtad is, azért van ott komolyabb különbség is.
evitiguF Tiszta, hogy a 80/82 utána a 85 majd a 90 , között vannak különbségek, de ezek nagyon aprónak tűnnek az árazáshoz képest, legalábbis a teszt alapján.
-
fauv
őstag
válasz SzCsaba71 #139736 üzenetére
Rá néztem jó pár filmre, arra is amit írtál, én nem tapasztaltam olyan jelenséget. Próbáltam több beállítással, ami gáz, az hogy a felirat nagyon erősen világít és körülötte látható egy fény udvar / bocsi , de nem tudom mi ennek a szak szövege /. Gyengébb fényerő mellett, pl film mód, semmi gond nincs. Sorry de nem tudom mi lehet, egy biztos ésszel kell beállítani a fényerőt, mert tény, hogy sötétebb jelenet esetén kiszedi az ember szemét.
-
fauv
őstag
Ha a kollégának a q82.n még fóliával is "csoda képe" van, azért ez elmond mindent a TV.ről is
[ Szerkesztve ]
-
fauv
őstag
Srácok arról nem igazán esett szó a q70r vagy a q82r ajánlásakor, hogy a normál TV nézés esetén a szolgáltatói adásokat a 2 tv mennyire tudja feljavítani. Gondolom a Q82 ben jobb lehet, mint a q70 ben, vagy ugyanaz ?
-
fauv
őstag
A 2019-es Samsung QLED TV-k jellemzői:
Q90R (4K) Direct Full Array 16X Quantum HDR 2000
Q85R (4K) Direct Full Array 8X Quantum HDR 1500
Q80R (4K) Direct Full Array 6X Quantum HDR 1500
Q70R (4K) Direct Full Array 4X Quantum HDR 1000
Q60R (4K) ÉL LED Quantum HDR[ Szerkesztve ]
-
fauv
őstag
-
fauv
őstag
Urak azért álljon meg a menet. A q85 és a q82 között egyetlen egy különbség van, a Direct Full Array. Az egyikbe 6x, a másikba 8X. Ennyi. Azért ne húzzátok már le egy Q70 szintjére, mert az hamis információ. Tessék felmenni a samu oldalára a QE sorozatot megnézni, az ott található adatokat és az alapján mondani róla véleményt. A Qe Q82 igenis jó TV, azon az áron amin jelenleg meg lehet venni, kifejezetten jó vétel.
-
fauv
őstag
Ebbe a problémába én is belefutottam .Nekem van médialejátszóm, így azon keresztül nézem a filmeket. Érdekes volt, hogy ha DTS filmet néztem rajta keresztül és a TV nek kell a hangot kiadnia, akkor nem volt hang, viszont a lejátszóba átállítottam a hangot 7.1.ről 2.0.ra, onnantól minden filmet meg tudok nézni, arról nem beszélve, hogy a TV saját lejátszónak vannak korlátai / kb 50 55 gigás film felett már akadozhat, míg medialejátszón keresztül nincs korlát / Amennyiben van erősítőtök , akkor a medialejátszóból kell vinni a hangot az erősítőbe, a tv csak mint megjelenítő fog működni.
Jelenleg filléres befektetés egy 4k képes lejátszó, akinek ez a DTS fontos , ezzel áthidalhatja.[ Szerkesztve ]
-
fauv
őstag
válasz Pandimakaay #140378 üzenetére
Vedd a fáradtságot, menj el egy Media Marktba és menj oda egy 150 ezres TV.hez, nézd meg, majd menj oda pl egy 300 ezres QE55Q82.es TV.hez nézd meg azt is, utána pedig egy 450 ezres OLED.hez. Talán akkor megérted miről beszélnek a többiek. Látnod kell, hogy érezd a különbségeket, mit jelent a jobb kontraszt, a jobb fekete, a 100-120 Hz a nagyobb fényerő, stb.
[ Szerkesztve ]
-
fauv
őstag
válasz Scarletiel #140386 üzenetére
Srácok, ezen topik keresőjébe írjátok be a tv típusát, pl. Ru7402 , a találatokat olvassátok el és ha az ezen felül még lenne kérdésetek arra biztosan szívesen válaszol mindenki. Sok vélemény van , olvassátok előszőr , csak 2 perc.
-
fauv
őstag
nem néztem és most szembesültem azzal, hogy az idei Q TV-ék már csak 8 bit + FRC mind, még a q90T is.
Valaki profi ezt eltudná magyarázni, hogy ez miért is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest