Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
válasz Pro Koryak #64253 üzenetére
Ami új, az mindig drága... De ez igazi a telefonra is. Tavaly 230.000 Ft volt kb. az S4, most pedig 140.000 Ft. Nincs ebben semmi meglepő.
- mozi bolondéria -
-
Flashget
félisten
válasz Pro Koryak #64255 üzenetére
Mindig magasan nyitnak az új modelleknél, de most lesz foci VB is lehet számítani akciókra samsung viszonteladóknál és akkor van miből engedniük az árat.
Ami a nagyobb áremelést is jelentheti a 4 magos proci megjelenése a középkategóriás modellekben is.Realme GT Master Edition
-
GuruZone
őstag
válasz Pro Koryak #64253 üzenetére
Samsung UE48H6200 200 ezerért június 6-tól június 18-ig!
Persze nem a Samsung garis, nem ők javítják, de 2 év garanciával lesz.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
GuruZone
őstag
válasz Pro Koryak #64344 üzenetére
mi baj a 200 ezerrel egy H szériás 48"-os TV-nél?
2 év budapesti szervizgarancia van rá.
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
Dadan01
senior tag
válasz Pro Koryak #64482 üzenetére
237k, avplanet, két hetet vártam
-
Gedeon31
addikt
válasz Pro Koryak #64718 üzenetére
Itt bolti garancia van csak.
-
sunci_02
aktív tag
válasz Pro Koryak #64718 üzenetére
Elképzelhető, hogy ha megrendelem a MM webshopjából akkor kiállított példányt küldhetnek ki? Honnan tudom meg, hogy az vagy sem?
-
PuMbA
titán
válasz Pro Koryak #110259 üzenetére
Már csak az a kérdés, hogyha tényleg 8 bites panelja van a KU6000-nek, akkor miért hasonlít a képe 10bitesekhez Ugyanis az RTINGS-nél sok 10bit-es TV-t teszteltek és láttak és gondolom simán meg tudják állapítani, hogy 8bites vagy 10bites egy TV egy tesztképről.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz Pro Koryak #110261 üzenetére
Nem annyira nehéz szemre megmondani még 8 bites monitorokon sem: 10bit, 8bit Ha azt hiszed, hogy ehhez valami speciális képesség kell, akkor nem teljesen így van, mert igaz, hogy a dolgok többségéhez kell mérés és műszer, amit az RTINGS alkalmaz is, de ez pont nem az a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
NÓPARA
aktív tag
válasz Pro Koryak #119713 üzenetére
Hali!
Persze hogy nem.Talán mint laikus lehet hogy a leírt készülékek közül a qe55q7FAMT-t választanám. Tudom hogy az NU széria már az idei gyártás.(csak laikus szemem van) De vannak itt szakik akik megmondják a frankót mert biztos jobban értenek hozzá.Sőt szeretnék rendes bolti garit hozzá és nem olyat hogy "hozzám szól a gari".
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
NÓPARA
aktív tag
válasz Pro Koryak #119757 üzenetére
Egyszerű válasz: tetszik úgy az egész kialakítás. Viszont ami még tetszett volna az ívelt forma de arról lebeszéltek és itt az összefoglalóba is írtak hogy nem nyerő.
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
kalidor55
tag
válasz Pro Koryak #119874 üzenetére
sajnos nem a nagy képátló miatt vannak a bajok!
olyan közel még sosem voltam a halálhoz, mint ma!!
-
Bogyi007
veterán
válasz Pro Koryak #119896 üzenetére
Khmm. Playstation, Nintendo, Xbox?!
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
kalidor55
tag
válasz Pro Koryak #119896 üzenetére
csak azért, mert eddig a név garantálta azt a minőséget és tudást, amit elvárt az ember, de mára nem egészen van így, ezt elsőkézből tapasztalom!
-
gyeniko
őstag
válasz Pro Koryak #119905 üzenetére
Azért lesz biztonságos, mert VALÓBAN törlik az összes adatot, ennek következmény a szerviz futár szolgáltatás megszűnése. Nem csak ez szűnik meg, hanem a termék regisztráció is (legalább is a jelen formájában). Hasznuk nem volna az adatok megtartásából, a kockázat ellenben óriási. A GDPR a nagy cégekre lett kitalálva, még csak tegnap élesedett és már megérkeztek az első feljelentések néhány nagy cég ellen.
Végighallgattam néhány előadást a GDPR-ről, ennek alapján az a véleményem, hogy rettentően nehéz valóban megfelelni az előírásoknak, cserébe könnyű beleszaladni egy komoly bírságba. Figyelmedbe ajánlom ezt a cikket, az elolvasása után talán könnyebb megérteni, hogy ki-mit-miért tesz...[ Szerkesztve ]
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
mpo
veterán
válasz Pro Koryak #119914 üzenetére
Kimaradt egy mondat előtte.
Áttesszük a minimálisan szükséges adatokat a profiljából, majd a profilt töröljük.Ha érted, akkor már elavult.
-
Bogyi007
veterán
válasz Pro Koryak #119941 üzenetére
Török és kínai alkatrészekből összeállított Vestel gyárból készített JVC-t? Köszi de inkább nem...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
válasz Pro Koryak #119943 üzenetére
Tökmindegy, a JVC is már csak a nevéből él (pontosabban a nevéből élnek) nekem is volt Blaupunkt tévém, szép volt a képe de az alkatrészek minősége csapnivaló bennük.
Nálam nem bírt ki másfél évet (tudok olyat is akinek 3 nap után ment tönkre) s digitpanel hiba miatt javíthatatlan lett (nem volt alkatrész)., Annyi szerencsém volt, hogy 2 év gari volt rá s így végül legalább az árát visszakaptam, igaz végül a 43"-os készülék helyett az árából csak 32"-os Philips PFS4132/1-et tudtam venni...
-
kalidor55
tag
egy majd 10 éves panasonic pt ae 100-e, aminek max 1024 a felbontása, ehhez képest már azért van minőségbeli különbség, persze akkoriban ez a projektor, nagy ász volt, de ez természetes. azért egy projektornak, vannak, korlátai egy tv-el szemben! a tv azonnal nézhető, a projektorhoz, meg ki kell tekerni a vásznat, mégha motoros is. ez tv adások nézésekor érdekes inkább. és arról nem is beszélve, hogy a sz. gépet is be kell indítani hozzá.
-
gyeniko
őstag
Neee.... Nekem volt JVC DLA-X55-öm, egy hónapig bírtam vele. Az ütős kontrasztját leszámítva nagyon kompromisszumos volt, pedig kalibrálva volt. Most Epson TW9300 van, ez jobb készülék, mint az X55 volt, de még ennek a kép minősége sem éri el a 82MU7002-em kép minőségét.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
gyeniko
őstag
válasz Pro Koryak #119966 üzenetére
Azt nem, az X5500-t igen.
-
mpo
veterán
válasz Pro Koryak #120135 üzenetére
Az nem biztos.
[link]Innen olvasd el a végéig:
KÉRJÜK, HOGY A CSOMAGOT MÉG ÁTVÉTELKOR ELLENŐRIZD LE A FUTÁR JELENLÉTÉBEN!
---------
Én innen rendeltem, DPD szállította és megvárta amíg kibontottam a tévét teljesen.[ Szerkesztve ]
Ha érted, akkor már elavult.
-
Joe004
csendes tag
válasz Pro Koryak #120135 üzenetére
Edigitaltól rendeltem és a Royal hozta. De nem akarom újra kezdeni erről a vitát, többször volt már róla szó itt is, máshol is. Hülye voltam nem néztem meg, lehet vissza vitte volna inkább a futár és nem adja át. Lehet, hogy engedett volna és hajlandó lett volna, ezt már nem tudjuk meg. Most azt tanácsolták nekem, hogy elvileg ilyenkor ha 3 napon belül jelentem a hibát ki kell cserélniük, teljesen mindegy mit írnak az oldalukra vagy a homlokukra. Az már egy másik kérdés, hogy ez a szabály, elég nagy teret hagy a visszaéléseknek és ha webshopot üzemeltetnék biztos nekem se tetszene. Eltudom képzelni, hogy rengetegen visszaélnek vele. Nyilván ezt bele kell kalkulálni az árba, de kétlem, hogy valaki rendel egy TV-t aztán betöri kalapáccsal abból bármilyen haszna származna. Biztosításuk van a szállításra, ha valaki véletlenül eltöri 3 napon belül azt le kéne tudniuk zongorázni a biztosítóval, nem kéne ezen ennyit szarakodni. Ráadásul nekem már így jött, vagy legalábbis vattacukorból volt a TV, ha az ágyam szivacsa eltörte.
[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
válasz Pro Koryak #120253 üzenetére
Az megvan, hogy egy Samsung TV topikban jársz?
-
galaxys80
veterán
válasz Pro Koryak #120256 üzenetére
Köszönjük, hogy felnyitottad a szemünk. 🤣
-
gyeniko
őstag
Samsung topikban vagyunk, vagy elnéztem? Esetleg te?Már leírták előttem...
[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
válasz Pro Koryak #120261 üzenetére
Meleg van?
-
general
addikt
válasz Pro Koryak #120261 üzenetére
én megvettem az 55Q7FN-t.. az ideit. kész vagyok tőle.. imádom.
-
tjnet
aktív tag
Kérlek 65mu8002 450000Ft kérlek mondj alternativát más gyártótól 3 garanciával.
SAMSUNG QE75Q85RATXXH - Samsung S20+ - K1Pro - ACER H6810 - MARANTZ 5012 - DALI Spektror
-
tjnet
aktív tag
válasz Pro Koryak #120319 üzenetére
Egy hétvégi Euronics akcióban vettem 450000 ért. A SONY XE9005 sokkal jobb de az ára 500000 fölött van.
Sajna lemaradtam a KS8000-ről így lett MU8002.SAMSUNG QE75Q85RATXXH - Samsung S20+ - K1Pro - ACER H6810 - MARANTZ 5012 - DALI Spektror
-
pjen
félisten
válasz Pro Koryak #120341 üzenetére
Ha nem látja a különbséget,akkor neki nem is jobb semmivel.Ez egy vizuális műfaj.
-
stilo18
addikt
válasz Pro Koryak #120341 üzenetére
A mindenki által kedvelt portálon az egyik 8 pontot kapott, a másik 8.2-öt, óriási különbség
Persze műszerekkel kilehet mérni a difit. Szabad szemmel ő nem látta ezt a 0.2-es különbséget. Bocsánat az ő nevében is...Amúgy meg nem kell megnyugodnom, a Te szavad kb annyit ér, mint az övé...Jah, nem...
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
stilo18
addikt
válasz Pro Koryak #120359 üzenetére
Összesített, végpontszámra írtam.
Ő így látta-fontos ez a szó,hogy látta és nem a neten olvasta-hagyjad, had legyen neki ez a véleménye.
Tisztában van vele, mind a ketten szeretjük a tv-nket.#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
stilo18
addikt
válasz Pro Koryak #120375 üzenetére
Ugye idén már nincs 6-os széria, az az egész paletta "beugró" modellje.
Persze értem ha neked más a véleményed, tiszteletben is tartom, de szerintem - és a tesztek szerint is - az MU8-as széria kifejezetten jól sikerült model volt.
-
mpo
veterán
válasz Pro Koryak #120375 üzenetére
Visszanéztem 2014-től szóltál hozzá itt, de egyszer sem írtad le a saját tévéd (projektorod) típusát, még a gyártóját sem.
Csak a Samsunggal vagy más topikokban is ezt csinálod?
Itt a Samsung mostani és leendő tulajdonosai keresnek segítséget, 80 és 800e Ft (vagy több) között, amiben lesz minőségi különbség.
Nem titkolózom, az enyém egy hónapos 55MU8002, lassan kifutó termék.
Nem konfliktust vagy haragot akarok veled, csak megjegyzés volt.[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
válasz Pro Koryak #120381 üzenetére
Újra kérdem. Tudod te, hogy éppen melyik topikban jársz???
Minek ajánlgatna bárki is egy Samsung topikban LG tv-ket?
Erre a célra megvan a megfelelő topik.
Amit itt csinálsz az nem más, mint nettó trollkodás. -
Attila0
őstag
Annyira nem értek hozzá de, állítólag a plazma után minden led/lcd tv visszalépés egy picikét. Szóval a plazmának elvileg az OLED tv az igazi vetélytársa.
-
stilo18
addikt
Volt már LG, Sony, Philips, Samsung LCD TV-m, Panasonic plazmám..
Tényleg elégedett vagyok az MU8 - assal, nem a fanság szól belőlem..
De részemről lezárva.
-
mpo
veterán
Már írtam párszor, de akkor tessék:
Ebben a topikban biztos nem, talán az LG-ben.
Ha te megtalálod linkelhetnéd, de nincs ilyen.Egyébként Bosch porszívóm van, mert a Samsung nem gyártott elfogadhatót.
[ Szerkesztve ]
-
general
addikt
válasz Pro Koryak #120423 üzenetére
a QLED biztosan jobb a színtérlefedettségben, mint az OLED. nem is kevéssel. és nem a 6102-ről beszéltem, hanem általában a technológiáról. egy 10 bites LCD panel elég jó ebből a szempontból, és az lehet IPS is, VA is.
[ Szerkesztve ]
-
general
addikt
válasz Pro Koryak #120425 üzenetére
én lemértem műszerrel az enyémet, feljebb mutattam valahol a képet, elég komoly színe van az idei QLEDnek. a standard színterek fedettsége egy dolog, a volumen is számít, tehát hogy mennyi színt tud egyáltalán megmutatni (és azon belül van az, hogy az adott színtéren belül mennyit helyesen), na az elég komoly, egy tévézhez képest pláne!
persze ez csak egy dolog, és nem is mindenki érzékeny rá. én igen. fotózok és mindennap monitor előtt ülök.egyiket sem akarom én isteníteni vagy kritizálni. a mai csúcs tv-k, technológiától függetlenül már nagyon rendben vannak, tátott szájjal élvezkedik az ember. de sokkal fontosabb, hogy jó műsorforrást menjen rajta. anélkül szart sem ér.
(a rec2020 jelenleg a legnehezebb, és legújabb standard, ezért olyan kicsi a különbség, de nézd pl a dci-p3-at)
[ Szerkesztve ]
-
stilo18
addikt
válasz Pro Koryak #120425 üzenetére
Tényleg nem bántásból, meg kötekedésből de én amikor azt mondtam egy 8 illetve 8.2 pontos összértékelésű tv-re, hogy nem nagy a difi, akkor szóvá lett téve, hogy hülye vagyok, mert ez óriás, meg sokkal jobb, meg vegyen szemüveget...
Most színtér vitánál egy "74% vs 68%" már "nem olyan krvanagydifi".
peace
-
stilo18
addikt
válasz Pro Koryak #120429 üzenetére
"sony x900e movies:8.3 / hdr movies 8.2
samu mu9000(ugye ez felel meg az európai mu8000-nek) movies:7.6 / hdr movies:7.5"7% a difi.
De csak egy utolsó megjegyzés volt.
Lackooo : "ha valaki csak nézi a tvket, szabad szemmel észreveszi ezeket a különbségeket?"
Ebből indult a múltkori eszmecsere, mert a barátom pont azt mondta, miközben játszottunk, hogy nem lát ám különbséget a két tv között.[ Szerkesztve ]
-
lala666
senior tag
válasz Pro Koryak #120437 üzenetére
Qled -ből is csak a mostani 9 -es, nem jött be az edge ledes Q8 tavaly. Ezért lett oled.
Saeco xelsis suprema 8889/00, Samsung 65S95B, Iphone 15 pro max, Apple watch9, Samsung galaxy Tab S8,. DELL Latitude 5501
-
kalidor55
tag
válasz Pro Koryak #120527 üzenetére
úgy látom, kibicnek semmi nem drága???
-
kalidor55
tag
válasz Pro Koryak #120532 üzenetére
lehet nem nekem írtad, de a magad szemszögéből véleményeztél, így az nem releváns számára, így csak kibickedésnek hangzott, bocsika meg kelett huhognom! a 4 k projektoron, meg szerintem ugyanúgy szarok lesznek az sd-ék, vagy mégjobban, mert, gondolom, azt is 130 colban nézné? szerintem ez a 4k kérdés, megelőzte a korát, mikoris még alig van rá tartalom,, főleg tv adók terén! az, hogy letölt az ember pár filmet, vagy demót, azt nem nézheti állandóan, akár évekig, kicsit unalmas lesz, szerintem kb 1 hét után? hasonló volt anno, az fhd megjelenésekor,, a helyzet, de aztán lettek butított, fhd adók, amik legalább az árnyékai önmagának az fhd minőségnek, de legalább elérhető mostanra, de a 4k tv adás, nemtudom még hány év lesz??? lehet ez a mostani tv-ém kimegy a divatból, mikor már lesz mondjuk egy 4k adó?
-
Norby-007
tag
válasz Pro Koryak #120527 üzenetére
Na azért álljon meg a menet Nekem volt plazmam is, de egyáltalán nem volt az annyira jobb, mint ahogyan azt sokan zengik. KB 2 hétig volt meg és ment vissza a boltba. Nálam a nappaliban 5 méterről nézik a gyerekek a tévét lehet nem lesz akkor mosottfos?
Nemrégen vettünk ajándékba a családba egy Orion 43"-os tv-t, állítom jobb képe van mint az én Samsungomnak. Nincs 3 csak két tv-m, de való igaz ha vennék egy 75-öst már 3 lenne :-)
Nem adok el semmit soha, mert most az a tv ami 320 ezerért vettem kB 90-100 ezerért lenne eladható. Akkor már inkább belevágom a fejszét De leginkább elajándékozom a családban. Natív 4k proji nincs csak 2-2.5 millióért. Annyit nem adok érte.
Én már 4 éve is 75"-os tv akartam, de akkor 2 millió alatt nem volt fhd sem, most meg 4k-s 600, ez is sok, de ennyit már megér. De ha ezek szar tv-k nem veszek, csak mondja már ki valaki, hogy azok, és azt is hogy miért. És a fekete szarságokkal ne jöjjön senki, mert az csak okoskodás, nem hiszem, hogy egy jó film alatt bárki is azt figyelné, hogy mennyire fekete a kesztyűje a főhősnek bakker. -
kalidor55
tag
válasz Pro Koryak #120535 üzenetére
szerintem azért lehet elalélva a cuccától, mert valószínűleg elég jó minőségben élvezheti a baxott nagy képátmérőben az anyagokat, igazi mozihatású lehet?, ha fog venni egy 4k, 75 colos tv-ét, akkor rá fog jönni, hogy visszalépés az ő szemszögéből, mert kisebb képátmérőben, szarabb lesz az sd tartalom, mint a fhd projektorán.a 4k nézését, pedig kiveséztük a sráccal, nemrég és arra jutottunk, hogy nem nagy többlet, legalábbis számára, hogy beinvesztáljon sokszázezer froncsit. én magam is nagyon hasonló cipőben topogok... megvan a samu 7002-esem, önmagában nem rosz a tv, de, nem kapok annyi többletet, az előző cuccaimhoz képest, amennyit fizettem ezért a tv-ért. nem rosz a tv, de száz sebből vérzik, 8 kilóért elvártam volna, hogy csak pár apró sebecske legyen, de, ha belegondolok, hogy ugyanezen tv, a megjelenésekor, több milla lehetett, akkor, ahhoz képest, most nagyon jól jártam vele! tehát igazából nézőpont kérdése az egész.
-
Norby-007
tag
válasz Pro Koryak #120545 üzenetére
Hali,
Bírom a kemény odamondókat, mert én is ilyen vagyok.
A projektorom valóban belépő szintű (Acer h6517st) de eddig bárki megnézett rajta bármit nálam leesett az álla, igen. Nem tudom Neked van-e otthon fhd projektorod, de én biztosan állíthatom, hogy lenyűgöző a képe. 130 "-ban, ami ugye nem éppen kicsi (3 méter széles a kép) borotvaéles, pont olyan mint egy fhd tv képe, ha jó a tartalom ezalatt azt értem, hogy 3d-s filmek mérete 40-50 GB, nem 3d-seké 25 GB. Nekem maximálisan megfelel és eddig még nem volt aki húzta volna rajta a száját. Nyilván egy milliósnak még szebb a képe, még több a feketéje, de én pont leszarom magasról a feketét.
Az előző kolléga által küldött fotók sem mérvadóak, mert egy kalibráció sokat segíthet. Nálunk a családban (tág) van vagy 5 Samsung és legalább ugyanennyi LG. Az LG-knek szebb a képe van szerintem, de mindegy ez csak az én véleményem, és gondolom pont tojik rá akinek Samsungja van, ráadásul pont itt a Samu tpicban sem túl szép erről diskurálni.
Ezek a fekete mizériák és hasonló bullsihtségek tól vannak tolva. Ez pont olyan mint amikor unokatesóm mutogatta nekem annó, hogy az aranyozott RCA dugójával mennyivel szebb hangja van a HI-FI-jénak. Ja mert ő azt akarta hallani, emberfia nem hallotta volna meg a különbséget.
A tv-knél a kalibráció is sokat segíthet a dolgokon.
Korábban mikor megvettem az lcd-t mondogatta mindenki, hogy csak is plazma. Vettem is egyet, csak tudnám minek, aztán lecseréltem lcd-re és pont kiválóan megfelel, tökéletes a képe.
Mókusvakítások azok amikről mennek a vérre menő viták, IPS vs VA, input lag, dimmer, meg tudja isten még milyen faxságok.
Egyébként is a legjobb tv-k már kínában készülnek, csak ezt még nem ismerte fel senki.
Lehet egy Xiaomit, vagy egy Hisense tv-t fogok majd venni jövőre. A Xiaomi úgy is lenyomja a Samut pár éven belül.
Na ciao. -
Norby-007
tag
válasz Pro Koryak #120553 üzenetére
A szavaidból úgy vélem azt gondolod rólam, hogy nem látom a különbséget. Látom én is és nyilván szebb a jobb, de nem ér 1 millióval többet, mert 75 "-ban ami "jó" az 1.8-2.2 millió a tv-nél.
Mivel nálunk a tv kb heti 2-3 órát megy összesen (leszámítva most a vb-t) így nagy vacila, hogy egyáltalán kell-e. De mivel filmbuzi vagyok és ez a hobbim, kedvtelésem, vagy bánja fene minek is nevezzük, úgy vélem egy ilyen tv is kijár nekem Ezzel már megnyugtattam magamat, de valóban kérdéses, hogy az amit idáig nézni lehetett az fhd 55-ön az egyáltalán nézhető lesz a 4k 75-ön? mert ha undorító rajta akkor nem veszem meg, az a probléma, hogy minden üzletben csak az idióta 4k-s demók mennek ezeken a nagy tv-ken, így nem lehet látni mire számíthat az ember ha halandó tv műsort nézne rajta. Bár az a pár óra nem számít. Egy dolog érdekel, hogy érdemes-e a 130 " FHD helyett egy 75 " -on 4K-s filmet nézni, ad-e annyit hogy megérje.
Ezt nem tudom eldönteni egyelőre, de szerintem nem adhat, mivel maga a tv szélessége fele a vászonnak. Ráadásul a 3d szerelmese is vagyok, a projektorom és a samum is aktív 3d az oled Lg passzív 3d, ebben a nagy szarban meg még 3d sem lenne.
Sokkal több a mínusz, mint a plusz. Ugyanakkor 20 vagy 24 havi thm 0 hitelre véve az ember észre sem veszi, hogy vett egy tv-t de mégis 50 cm-el nagyobb az átmérője mint a mostaninak. Ezért dilemmázok rajta. Egyben soha a büdős életben nem adnék ki egy nyavajás tv-ért 600 ezer Ft-ot.
De gyorsan kell dönteni mert az Euro 325, a dollár 280 úgyhogy nem sokáig tart a kánaán már itt[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Politika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hiányzik a gamer érzés
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- GTA V
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Végre hivatalos a legolcsóbb 5G-s készülék
- Okos Otthon / Smart Home