Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Mi történik egy netes csalás után?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz shotika #110115 üzenetére
Kamu 10 bit szerintem nincs, az hogy milyen eljárással érik el, az a használókat nem érdekli, ha tudja.
Az UN széria mivel tud többet, vagy miért jobb?PuMbA Nem képviselheti a csúcsot az MU8-as, mivel jobb nála az MU9-es, de még a KU8000 és KU9000 is. Ezeknél meg az összes Q-nak jobbnak kell lennie, Q9 a teteje.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz shotika #110129 üzenetére
Én úgy látom, hogy nem kardinális kérdés itt, hogy 10 vagy 8+2. Néha felmerül igen. Ne mondd már, hogy nem mindegy, hogy valami 19 vagy 1 híján húsz. Mivel a tv vásárlók talán 1%-a vagy annyi se fórumozik, és komolyan nem ássák bele magukat a technikai részletekbe sem. Trükközni a bűvészek szoktak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz shotika #110131 üzenetére
Na és, kérdezte itt valaki hogy milyen a 650-es processzor? Ha nem akkor, hagyjuk, már leírtam amit akartam, nem fogom ismételni.
Tegla80: Pár éve kamu 4k-nak mondták itt többen is a HU6900-at, hogy gagyi 50Hz-es, ma meg ajánlott lett a belépőszintű 5-ös FHD és a 6000-es UHD is, meg a többi is ami szintén 50 HZ-es. Mert nincs más annyiért.
De még tavaly is volt, aki azt mondta, hogy kamu 4k a 7000-es alatti UHD. De olvastam már kamu PS-ről is,
de nem érdekel a téma, csak leírtam amit láttam és tudok ezekről.[ Szerkesztve ]
-
bekes.andras
tag
válasz shotika #110533 üzenetére
Köszönöm az infót!
Más...
Kicsit aggaszt, hogy a UE40MU6452UXXH sehol sem kapható, csak az emag, extreme digital, stb. helyeken. Egy év garanciával. Ami gyakorlatilag szürke importot jelent. így nem kell... :/ A hivatalos oldalon listázható termék, vagyis hazánkban is elérhető. Túl új volna még?
Éljen a SkyNET! :D - http://sites.google.com/site/htpconweb/Home
-
pw12345
aktív tag
válasz shotika #110534 üzenetére
Ez a tapasztalat, ha magadnak nem szerzel bontatlant a polc alól (és TV általában nincs, vagy az is bontott, most nem USB kulcsról, borotváról, gyufásdoboznyi termékekről értekezünk), akkor a raktárról odaveti az osztályvezető a visszacsomagoltat, hiába van bent talán 40 db bontatlan. Kösz, és, akkor nekem akarja eladni, ismétlődő jelleggel, rendszerszerűen, a szétnyílt, barmolt készüléket. Ne haragudj, de az a te, mint kereskedő privát szoc. problémád, hogy pár hülye nem olvassa el a leírást (vaaagy valótlanságot tüntetsz fel) és visszapattintja, de ne rajtam próbálja behozni a kiesést, mert nekem is van privát szoc. probléma: ha ez a hozzáállás, akkor ennyi erővel elkezdek alkudozni, mert mit tudhatom mit akar rám sózni. Az ilyet nem díjazom.
Ja, hogy el akarja adni a visszavitt, hibás, javított, 1 éve a polcon a céges logót mutató cuccot, akkor viszont talán értékcsökkentként lenne tisztességes, nem új, bontatlan áron.
A vevőnek meg persze, hogy nem kell a foltos, pixelhibás, szétnyílt darab (nem kevés ilyet látok), visszaküldi, de a szemétre való minőségű terméket talán nem a következő vevőn kellene behozni, hanem a
gyártókon leverni, ha rájuk rohad, talán elgondolkodnak, hogy nem hulladékot kellene gyártani, MEÓ-zni, stb.
Amíg elmegy a szemét is, addig lehet hüledezni, hogy évről évre ócskább az áru.
Aki meg olyan hülye, hogy utolsó darabot, kiállított árut vesz (és nem IKEA asztalt, abban viszonylag ritkán megy tönkre az elektronika fél év után) teljes áron, hát, annak gratulálok. De nekem ne passzolja le üzletpolitikából a szemetet, nem látom a logikát, hogy az előző vevő visszavitelét miért nekem kellene állni.
Érvelésed, arra sem ad magyarázatot minek bontják fel a frissen érkezett árut (pl. Euronics), nem egy bemutató darabot, mindet: csak, azt tudom elképzelni, hogy cserélgetik a polcon. Vagy Tesco/Auchan vonalon, ez ilyen "vándor" áru, a máshol átpörgetett vackot keringetik. -
pw12345
aktív tag
válasz shotika #110556 üzenetére
Persze mindent meg lehet magyarázni. Értem én, hogy véded a mundér becsületét, meg, hogy meg kell élni, teljesen természetes.
Utolsó kalandodból még azt is feltételezem, hogy a jóhiszemű, becsületes kategóriába tartozol és, azt hiszed ez az általános, ám sajnos tévedsz.
Én is estem hasonló hibába, mikor melózni kezdtem, próbáltam cimbizni. Azt hittem, ha haverkodás nem is, de legalább alap szintű kollegialitás lesz a munkatársak közt, ehelyett jobbára az áskálódást és a pakolást tapasztaltam és nemcsak az én irányomba, hanem általában: felfele nyalok, lefele taposok. De OFF.
A környéken pl. van 4 elektronikai üzlet, 2-ben nagyon korrekt az ürge (ezek csődbe is fognak menni: nagyon xar helyen vannak), egyben sunyi, briganti banda fészkel, egyben, pedig antikereskedők: mi a q anyádnak jöttél be az üzletbe, rohadjon meg a világ típusú hozzáállással."Kiszórják, ami jó és viheted, az újra leszalagozott, vagy szépséghibás dobozos terméknél pedig szólnak a vevőnek, hogy online rendelésből visszahozták stb, ha akarod megnézheted, és eldöntöd hogy kell-e."
Én nem mondom, hogy minden termék selejt, vagy minden kereskedő briganti, de ez a sci-fi kategória, szerintem te sem gondoltad komolyan. Persze, van polcosnak hirdetett termék, meg "sárga matricás" meg "túrd meg dobozos termék" (kinek szíve joga, hogy bevállal zsákbamacska terméket),
csak, amikor a teljes árú, újként árultból a 4. dobozon látom, a maximális 4-ből, hogy az átvágott, leszaggatott ragszalag felül van ragasztva, hát bizalomgerjesztő.
"Utóbbiakat általában jelzik valamilyen módon" Legalább ennyire általában nem jelzik. Nemrég írta valaki, hogy az egy hetesnek hazudott TV service menüjében 2000+ üzemóra figyelt."Ha nem mutatják meg? Hát elmész máshova." Ha van még hova, Kínából meg TV-t, hűtőt, mosógépet nem rendelnék...
"Mintadarab ára nyilván alkuképes" Legalább ennyire nem nyilván (meg az sem, hogy feltüntetik, hogy mintadarab), de, aki bevállalja, tudván, hogy mintadarab, az magára vessen, ha megszívja, ezzel nincs is gond.
"Az Euronics saját gyakorlata, hogy kibont kb minden terméket" Marha jó gyakorlat.
Te is pontosan tudod, azért cserélgetik, hogy a "kirakati" üzemidővel, kvázi "spóroljanak".
(Nyilván a hűtőket, mosógépeket, nem cserélgetik: nem üzemel, nem kopik.
Mondjuk nem is mentem még arra sehová, hogy bőszen csomagolják újra a tűzhelyeket. )
Máshol is azért van 5-ből 5 felbontva. Azért megyek szinte mindig arra, hogy épp csomagolnak vissza valami TV-t és nem, azért mert megrendelték, megy vissza a kupacba.
Auchanba nem sűrűn járok, a Tesco meg lehet, hogy kapásból levetett, átcsomagolt árut kap, így nem is kell vesződniük a bontogatással (érdekes viszont, hogy hajnali időpontokban rendszeresen botlottam TV újracsomizásba). Náluk már elektronikai terméket nem szívesen veszek, mert nagyon hamar tönkrementek."Túl nagy, túl kicsi, nem az amire számítottam (ezt még meg is tudom érteni), és a kedvencem a véletlenül kettőt rendeltem." Látod, én pont nem ilyen apropóból dobom vissza, ha visszaviszem: hanem dög a termék.
De divatáruról nem is volt szó, vagy te a TV-t ráhúzod a gyerekre?
A BB legutóbbi húzása elég érdekes volt, ha már árcímke (én pont nem erre gondoltam), az is hülye, aki a 600000-es laptopot berendelte 6000-ért, aztán csodálkozott, hogy nem jön. A cég is nagyon gerinces volt, hogy fogadta ezeket az átutalásokat. Én meg szoktam nézni a neten az adott készülék paramétereit, nem hagyatkozom, arra a fecnire, amit melléraknak (ha ki van töltve éppen), de az sem 100%.
Azt viszont nagyon nem szeretem, mikor 4 ár van kint (a kasszánál egy ötödiket üt be) egy termékre, semmilyen ár nincs kint, kint van egy ár és a pénztárnál, valahogy egy magasabb ár kerül beütésre, vagy épp nem üt entert a végén ("elfelejti" a drága) és így nem kerül levonásra az akció. Balhéztam már ilyenek miatt."Tudd, hogy mit akarsz, és azt kapd, amit akarsz." Általában konkrét elképzeléssel, netes előkészülettel állítok oda a boltba, vagy rendelek. Arra ugye nem számítanék, hogy valaki levetett cuccát kapom új gyanánt.
Utóbbi kalandodhoz. Nagyon szimpatikus, hogy sem on-line, sem személyesen nem lehet lemondani, módosítani a rendelést, valószínűleg hiába hívtad volna őket: élő embert nem kaptál volna, a menürendszer meg nem tud (tudhatna, de minek) érdemben ügyintézni. Megteheted, hogy nem veszed át, csak utána ne csodálkozz, ha a következő rendelést már hiába várod, mert "fekete listára" kerülsz. Hasonló a helyzet az elállásra is, az ED pl. (nem mondom, hogy mindig, de) alkalmazza ezt a gyakorlatot.
Notorius barmoknál még meg is tudom érteni.De parttalan a vita, olvasom néha a kereskedői topicot (jókat röhögök rajta) a sok hülye, primitív, bunkó, idióta vevőről szóló sztorin. Van belőlük bőven tudom én. Csak legalább ennyi kretén, tapló, állat kereskedővel, ügyintézővel hozott már össze a jó sors. Kedvencem, amelyik azt sem tudja mit árul.
(#110555) joccadok
Örülök, hogy sikerült. Engem pl. megszívatott a DVI-HDMI, minden újraindításnál elnyalta a képet, hiába volt minden natívon, mókolni kellett a driverrel és a TV beállításokkal is. -
pw12345
aktív tag
válasz shotika #110566 üzenetére
De itt megint azt próbálod rámkenni, hogy állításom szerint minden eladó briganti, holott több ellenpéldát felsorakoztattam.
Ha kell a hely, akkor mi a f-nak rakja ki a 2 méteres dobozt az eladótér közepére, hogy keresztül essek rajta? Úgy néz ki, mint egy nagybani. És tuti nem a raktárba kell a hely (főleg, hogy tök üres hodályt látok, mikor kijön a tag), mert mikor rákérdek, hogy ezek vannak, amit itt körben látok: igen ennyi, már csak ez maradt, meg, ami a polcon van.
Visszavágok a te eszmefuttatásoddal: mi oka/haszna lenne, mint árufeltöltőnek hátul rejtegetni/letagadni a szajrét?"Ha vhol ezt csinálják, akkor mind ilyen, vagy adott márkából többször egymás után beleszalad egy rossz termékbe, akkor az egész márka rossz."
Amennyi f0s Samsungot vettem már (egér, HDD, stb.) el is átkozhatnám, de nemrég is vettem, eddig jó, viszont, amerre fejlesztenek el fogom felejteni ezt a márkát.1 év, az pont egy garancia idő a Samunál és noname terméknél. Ha, amúgy 2-3 évig bírta volna, ez az idő a vevőnél lerövidül és gar lejártával meg is kotlik a készülék. Ekkor tényleg bejöhet a jóslatod, elkönyveli xarnak a terméket, miközben csak élettartama jó részét a polcon töltötte.
"Főleg a talp kezd el karcos lenni a hónapok alatt." inkább az alja a pakolástól és futottam is rá ilyenre, a képernyő is szép ujjlenyomatos volt."mert nem látod a túloldalt" Többször álltam úgy sorba vevőszolgálaton, hogy primitívék előttem balhéztak, hogy nem működik a termék, vagy nem olyan, pedig csak nem értettek hozzá, nem tudták összerakni. Volt, hogy én mutattam meg mit kellene vele csinálni, hogy úgy működjön, ahogy elvárja. Eladtam is már párszor: hidd el láttam már hülyét, nem keveset, mind vevői, mind eladói szemszögből. Kedvenceim a mennyit tudnál a feléből engedni és örülj, hogy vásárolnék tőled típus, valamint a leereszkedő, pökhendi, örülj, hogy szóba állok veled, hitvány vevő féle. Az abszolút kedvenc, amelyik dobálja az árut, miután nagy nehezen túrtam egy ép darabot.
Én pl. ezt a túl nagy, túl kicsit sem tudom megérteni. Nem tudja mekkora kell, vagy nem próbálja fel? A hűtőt? 1x szoptam így be fregolival, de azt is cseréltem, nem az eladó fogai közé vágtam, hogy vissza a pénzt, mivel én voltam a barom, hogy nem mértem le."De volt olyan, amikor majdnem egy évvel később jelent a csávó, hogy jött a cuccért"
Hát nézd, jobb későn, mint soha.
Én fordítva jártam, rendeltem valamit, amiről tudtam, hogy idő (hetek, legfeljebb hónapok), már nem igazán foglalkoztam vele, de másfél év múlva kaptam az értesítőt, hogy megjött, akkor viszont már elhajtottam őket a f-ba, mivel megoldottam a problémát más forrásból.
Amúgy át szoktam venni, ha rendelek valamit, kivéve, ha kavarás van vele, sérült, vagy eltérő. De volt, hogy már úgy is, mert épp, arra is szükségem volt. Sőt, volt, hogy 2x küldték ki, vagy másét is átvettem, aki nem vette át, mert épp akciós volt a cucc. Sajnos nem ez a gyakori.[ Szerkesztve ]
-
bghistvan
senior tag
válasz shotika #110871 üzenetére
"Egyébként én nem tudom mit vártatok. 200-220 ezerért 60"-as tv, és valódi 100/120-as panelt akartok?"
Az,hogy most ennyibe kerül ,az nem azt jelenti,hogy korábban nem volt drágább "kedves zshóótikka"
,de úgy látom ,hogy hiába követed a topik-ot read-only-ban,mégis hiányosak az ismereteid ,ami persze nem baj.............de azért verjed magad egy ilyen én vagyok a fasza kijelentéssel, hogy" ennyiért " az ember csak bóvlit kap........
Ülj le,1-es![ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz shotika #110882 üzenetére
Nincs olyan hogy csak 50Hz-et tud egy TV Minden TV 60 vagy 120Hz-es, még az európaiak is, de TV adásnál 50 és 100Hz-en működnek az EU sugárzási szabvány miatt. Az M5002-re ugyanúgy rá tudsz kötni 60Hz-en egy PC-t, monitorként használva, mint bármelyik más TV-re.
[ Szerkesztve ]
-
shield
őstag
válasz shotika #110871 üzenetére
"Egyébként én nem tudom mit vártatok. 200-220 ezerért 60"-as tv, és valódi 100/120-as panelt akartok?"
60"-ban nem, de 40-43" igen is elvárható lenne. Amint látom egyre sz@rabb cuccokat gyártanak, igaz ez nem csak a tv-kre igaz.
Én ráadásul elvárnám, hogy a pénzemért ne b@sszanak át kamu szolgáltatásokkal. Utálom már ezt a gátlástalan paraszt vakítást.
Ha újabb tv-ét veszek, akkor elvárnám hogy az újabb tv-én rajta legyenek az alapvető csatik, ami a régin rajta volt, értem ez alatt pl. a fejhallgató csatit és még más dolgokat, amiket itt olvasok a többi topik lakótól.Szerencsém, hogy nem vagyok tv mániás. A tv műsorok legtöbbje kalap sz@rt sem ér, ezért pénzt kiadni nem érdemes, nem beszélve az újabb béna filmekről, amik az üres DVD lemez árát sem érik meg. Ezek nálunk a 15 perces kategória. Így még továbbra is maradok a 40"-os samu LCD-nél. Talán idővel javul a helyzet, ha nem, akkor dugják föl maguknak a szutykukat!
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
pw12345
aktív tag
válasz shotika #110916 üzenetére
Végül sikerült tesztelni a funkciókat?
Ezeknek a távosán elvileg van PIP és SPORT gomb:
[link]
[link]Thomson távos, sajnos nincs az MM-ben.
A 4002
FHD-s gondolom, azt hanyagolnám.
Szép a távos nem jó, de szép főleg, ha fém és nem metálfestett műanyag.
Az azért érdekelne, hogy a mikrofonba kell beleböfögni, hogy Volume és Channel, vagy valami funkcióválasztót nyomni, hogy az integrált VOL/CH és numerikus gombból kitalálja a készülék, hogy ugyan mit akarok? Vagy ez ilyen esetleges, hogy hangerőt adnék a meccsre, erre átkapcsol nekem az Izaurára, ahol megtudhatom, hogy Don Infláció de Rusnya, átveszi-e a céget Clamidia-Gonorrea Nyomoztól, csak a meccs végeredménye vész a homálybaEgyébként nálam nem működnek USB hosszabbító kábellel a penyók (2 Samun sem), csak, ha a készülékbe dugom, ami, azért érdekes, mert mi van, ha HDD-t használnék, mivel annak is van kábele?
Philipsen mennek. -
pw12345
aktív tag
válasz shotika #110985 üzenetére
Kösz, hogy megnézted, nem sürgős. Már ez is infó, hogy nem mindben van, miközben, korábban a legótvarabb 4000-esekben is volt. Akkor monitor szinten el is felejtem a Samut, LG IPS is bejön a képbe (nem estem tőle hanyatt, nem tudom minek fejlesztették ki, akkor a PLS-t, de mindegy ), mert mindegy, ha veszek 2/3 áron valami SkyShit gyártmányú 2-3 év garis vackot, böngészni, meg filmhez elég. Aztán kajtathatok mellé HDMI közösítőt, külső tunert, hogy PIP-et generáljak alá, nagy öröm lesz, a soxar foglalja majd a helyet, zabálja a delejt...
Talán, addigra már megolcsul az OLED, bár szerintem előbb fut ki, minthogy értékelhetőre lemenne az ára.
Akkoriban már VR TV-k lesznek, mint a Mézga családban: csak leteszem a karácsonyfaizzót a szoba közepére, aztán elárasztja xar a lakást, mert átadták az új szennyvíz tisztítót Légváradon.
Bár a szagos TV már valóság: némelyiknek olyan amperszaga van, hogy üt.Nekem monitornak jó a budget is, ha van benne PIP: kis téglalapban nem számít, annyira milyen a kép.
[ Szerkesztve ]
-
FNZ
őstag
válasz shotika #110882 üzenetére
hali!
akkor az idei modellek esetében is él még az összefoglalóban írt leírás?
6xxx = ..... Ajánlottak az Ultra HD - ezek mozgásfelbontása csak 300 sor - és az ívelt modellek kivételévelérdemes nézni mu6102-t? csak mert a m5502 ugyan annyi mint az mu6102 pl 43-as méretben.
[ Szerkesztve ]
-
kovaccss
tag
válasz shotika #118709 üzenetére
A saját szememmel láttam, hogy 2017. jan. volt a TV hátuljára írva, ami ott volt bekapcsolva, T24E390. A polc előtt lent a földön min. 10 ugyanilyen TV volt a dobozában. A régebbi T24E310-ből is volt kb. 10 db ugyanígy. Ezek 2015-ben kijött típusok. Ha az van, amit írsz, akkor miért nem fogytak még el 3 év alatt? Éppen akkor vett meg egy nő a lányával egy fehér 390-est. Ettől még ritkán adnak el ebből, ezért van sok raktáron. Az Edigitalban nem volt raktáron, mert nincs sok helyük, és nem a TV a fő termékük.
Amúgy meg nem lehet senkinek semmit elhinni. Itt van ez, szerinte szar. [link]
Ugyanerre a típusra ő azt írta hogy jó. [link]
Itt is jó a legtöbb vélemény. [link]
A MM-ban nem tudtam megállapítani hogy milyen a képe, mert HDMI-n volt rákötve valami piros bemutatóvideó, amúgy is csillió fénycső volt a plafonon, semmi se látszik a felhősödésből, bevilágításból, stb.. A Telekom IPTV adás biztosan szarabb minőségű, mint a MM-os videó. Ezért kéne átlagos full HD-s IPS-es TV, a kábel TV-nek jó lesz, de 100+e-ért nem fogok venni 80+ cm-est.[ Szerkesztve ]
-
kovaccss
tag
válasz shotika #118711 üzenetére
A T24E390 fogy jól? Miből gondolod? Még azt se lehet megtudni hogy ebből hányat adtak el Mo-on 2015 óta. Pedig sokat segítene az ilyen infó, meg az olyan is, hogy melyik néhány típus az ajánlott PLS IPS full HD-ben a 32 coll alatti méretben.
Meg érdekelne az is, hogy min. 10-20 embernek mennyire tetszett a T24E390, ha már 3 éve lehet kapni. Mégse találok a neten senkit, aki véleményt írt volna erről. Az árukeresős beírások nem számítanak, mert a TV-t áruló boltok emberei is írhatták ezeket, vagy bárki. A prohardveren is alig van ilyen ember.
[ Szerkesztve ]
-
Arcieres
csendes újonc
válasz shotika #118732 üzenetére
Értem, hogy segíteni szeretnél neki, meg a többiek is, de hagyjátok, trollkodik. Vagy csak nagyon nincs élete. Kétezerszer hallotta ugyanazokat a válaszokat, direkt beleköt mindenbe, 2000 ft-okon filléreskedik. Vagy direkt csinálja vagy ennyire pörög csak a mókus odabent.
-
kovaccss
tag
válasz shotika #118732 üzenetére
Ha TV-kkel is foglalkoztál, akkor kérek 24 collos jó képű IPS full HD TV típusokat.
Akkor az lesz, hogy megrendelem a TV-t online pl. a MM-ból, ingyenes a kiszállítás, meghozzák, kifizetem, letesztelem, és ha nem tetszik, kb. 1 héten belül kötelesek visszavenni és visszaadni a pénzt. Nem tudok nem megfelelő minőségű képű TV-ért pénzt adni. Egyszer már szívtam TV-vel, lásd a következő üzimet. Személyesen a boltban megvéve is lehetne csinálni, mert 4 kg a TV a dobozzal, de ilyenkor nincs ingyenes szállítás, ne biciklivel hozzam már haza.[ Szerkesztve ]
-
mutyi
senior tag
-
Tomy27
tag
válasz shotika #119603 üzenetére
Üdv,
Hirdetésből vásároltam 1 hónapos Samsung UE43MU6102- es készüléket.
Olyan kérdésem lenne ezzel kapcsolatban, hogy mik azok az opciók amiket
célszerű beállítani/lekapcsolni, hogy HDMI-n az SD adások elviselhetőbbek
legyenek.Illetve a Samsung oldalán meghosszabbítottam az 1 év garanciát
a serial szám alapján, viszont az én nevemre regisztráltan csináltam meg.
Ez esetben ezt vajon elfogadják majd, vagy bele köthetnek hogy a gyári
1 éves számla/garancia még nem az én nevemen van/volt ugye?
Illetve ha küldenétek beállítási opciókat, fényerő, stb azt is
szívesen venném, köszönöm előre is a segítséget.
Még egy kérdés, letöltött UHD- s videókat hogy lehetne
akadás mentesen, stabilan lejátszani rajta?Mert az USB 2.0
gondolom kevés hozzá a magas bitsebesség miatt.Vagy esetleg
Plex- el, ehhez elég lehet a linken látható router sebességben?https://www.arukereso.hu/router-c3144/tp-link/tl-wr841n-p38252065/
"Ha mások hülyesége miatt idegeskedsz, magadon állsz bosszút!"
-
-
Partizan182
senior tag
válasz shotika #133845 üzenetére
Best 43mas ez igaz, de kb semmi komoly gép nincs ebben a méretben csak azért.
60hz, tipikus VA betekintés (=szar), no hdr fényerő, no hdr színtér, még egy egde dimming sincs benne. NU7400 szint kb, csak idén ráraktak egy qled matricát. Ami rendben van az a natív kontraszt, 1-2 főnek SDRre fain lehet.
-
Yager01
senior tag
-
Csepy
őstag
válasz shotika #134045 üzenetére
Ja, minden méretben panel lottó van elég durván: érdemes megnézni ezt. Minden méretben jelen van. Nekem pl AUO panelos a TV-m és hála az égnek VA panel, nem IPS, methogy az is van a 43-asok között.
Regards: Csepy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest