- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-05-01 10:03 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
-
Bogyi007
veterán
Máskülönben nehézkes lenne a nyomtatás...

De egyébként a nyomtató nem volt a tévével egyszerre hálózaton ha erre akartál volna rákérdezni.A szervizesek egyébként meg mindig azt akarják felhozni egyik oknak hogy a Hdmi csatlakozón keresztül valamelyik konzol kavarhat be esetleg.
Ezt meg én tartom totális marhaságnak. Egyrészt ezt kivizsgáltatni csak hivatalos Sony és Microsoft szervizben lehetne. Ezek Franciaországban és Németországban vannak oda önköltségi áron semmiképpen nem küldeném ki a konzolokat másrészt vicces lenne ha azokat a gépeket nem tudná terhelés (bekapcsolás és használat) mellett a tévé lekezelni amik jelenleg szinte kizárólag tudnak a tévé felé pl 4K tartalmát küldeni a Hdmi csatlakozón keresztül. Másrészt eddigi egy évben amióta a tévé megvan miért nem volt velük akkor semmi baj?!
Új eszközöm sem lett a tévé megvétele óta villámindukciós hatás sem érte a villany és (Digi) kábelhálózatot, sem pedig a (Telekom) ADSL hálózatát. Mint azt már írtam multiméterrel ki lett mérve itthon is a hálózat minden helye és elosztó is ez 215 és máskor 219V volt. De ez a falu más pontján is ennyi. Szóval ez egy kibeba***tt rejtély a javából...
-
Zigi
senior tag
-
Bogyi007
veterán
-
Zigi
senior tag
-
Zigi
senior tag
-
Zigi
senior tag
-
sandró60
addikt
-
Laza...
addikt
-
Celtis
veterán
-
PuMbA
titán
Értem, most már hogy mit mondasz. A mozgásmegjelenítés sokkal rosszabb LCD-n, de amiről eredetileg írtál, hogy akadozik, az ugyanolyan, szóval rossz szót használtál
Igen, a torzításcsökkentés ezen segít, de temérdek más problémát is hoz, szóval nem egy spanyol viasz megoldás. Ez ilyen.(#130887) mpo: Igen, az Auto motion plus 0/0 csinál egy nagyon enyhe interpolációt, így kerüli ki a 60Hz-es 2-3-2-3 típusú képkocka ismétlést.
-
PuMbA
titán
"A torzításcsökkentés minimum 8 szintje adja vissza azt az érzést, amit a plazma adott korábban, de ez sem tökéletes."
Nem lehet, hogy a plazmán is használtál interpolációt?
Én erre tippelek. Ekkora különbség nem lehet a kettő között, hiszen a Torzításcsökkentés 8-as beállítás ég és föld a kikapcsolt állapothoz képest. Teljesen más. -
Partizan182
senior tag
-
PuMbA
titán
-
PuMbA
titán
Értem hogy mit mondasz, de ugyanolyan vagy még jobban darabos a kép, mint plazmán
Menj be a boltba és nézz meg egy OLED-et és egy LCD-t összehasonlítva. OLED-en még darabosabb a kép az elmosódás hiánya miatt. OLED topikban írják, hogy interpoláció nélkül sokkal darabosabb a kép, mint LCD-n. Ami a különbség az az LCD elmosódása vagy az Auto Motion Plus miatti interpolációs hibák.(#130830) ΞΔGLΞ: Nem kevésbé akadozik, mint a moziban
Fel sem tűnik, ha az ember nem figyel rá. Moziban sem gondolok rá sose. Ha elkezdem nézegetni, akkor persze, hogy feltűnik, de én már évek óta nem megyek bele elemezgetésekbe és vizslatásokba csak elméleti szinten, ha szakmai témában írok, mert sok időm elmenne rá, ha tesztelgetném a TV-met és nem érzem magam tőle jobban. -
direwolf
őstag
Nézd meg ezt a videot és talán megérted, hogy miért nem lesz soha rendes mozgásmegjelenítés lcd-n.
-
PuMbA
titán
-
Celtis
veterán
-
Celtis
veterán
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A hungarhotels-nél dolgoztam a suli elvégzése után, majd közben leraktam a mester fokozatot is, de inkább elhúztam a p...csába és 1990-től 95-ig dolgoztam Németországban, azóta, mint kiderült teljesen mással foglalkozok, de akkor én egy elit golf klubban melóztam és annyit kerestem, hogy szó szerint nem tudtam elkölteni. (6 és 10 ezer! márka között havonta), ahogy növekedett az év és ez jóval több volt, mint egy nagyon jól kereső német fizetése akkor... Ott olyan emberekkel találkoztam napi szinten, akik felépítették a fél várost. Ahol laktam fizették, a kajára nem kellett költeni, hiszen konyhán dolgoztam, piálhattam velük, de csak addig, míg ez a munka rovására nem ment. Volt, hogy már az étterem bezárt, de én még 1-kor a bárban szopogattam szivarozva a viszkimet és közben hallgattam a történeteiket és tanulhattam is tölük elég sok mindent. Hát a golf klub nem az átlag unaloműző játéka.
Mivel imádtam ott dolgozni, , mint írtam sokszor haza sem akartam menni, csak már megjegyezték, hogy vérben forognak a szemeim. Lényegében a fizu mellett ezek a emberek még tömtek napi szinten ajándékokkal, ahol egy tetves semmit mondó golf sapka 250 márka volt egy jobb ütő meg 1500-3000 körül is volt. Na ezekből nekem napi szinten jutott valami, meg chivas pia, dom perignon pezsgő, kubai szivar. Szivaroztam velük együtt, én nem tudom, hogy ezek is hogy a rákba bírták, hogy napi szinten feljártak oda golfozni meg utána éjjelekig dumálni, piálni, majd reggel mentek és hoztak pár törvényt... :-D a parkolóban a Mercik és Bmw-k, akkor az audi még sehol nem volt egy szinten ezekkel, manapság viszont az audi egyenlő a luxussal... szóval ezek szinte átlagautónak számítottak. Ferrari F40-ek, Lamborghini-k sorakoztak egymás mellett.
Nagyjából ez az én kis szakács történetem...
--------------------
Volt ott nem olyan messze egy Blaupunkt gyár, aminek az aulájában a legújabb cuccokat, amik még boltba sem kerültek már meglehetett venni. Elképesztő minőségű cuccokat gyártott akkor ez a cég a Panasonic-kal karöltve. Szinte szórtam a pénzt ezekre a műszaki remekművekre, mint pl az RTV 925 SVHS videómagnóra, ami akkor a csúcs volt. A vinyleket ezzel a videóval vhs szalagra rögzítettük, mert a minőség elképesztő lett/maradt.
-
Antipasti
csendes tag
Hoppa!...ajajj. Meg voltam gyozodve,h direkt. Rtingsen pl bemutattak sony 90es mellett es szebbnekjobbnak tunt,de legalabbis kb egyforma volt.
Van egyaltalan megfizetheto direkt ledes a piacon 65ben/meg a q6 65ben talan belefer a budzsebe/? Vagy vissza az 55os q8ra???
Nagy szoporoller az edge? -
mpo
veterán
-
direwolf
őstag
-
mpo
veterán
-
mpo
veterán
-
direwolf
őstag
Borzasztó mit össze nem tudtok szenvedni a tv szoftverével. Nem értem miért kell szopni ezekkel a szarokkal. Higgyétek el, hiába van bennük viszonylag normális hw (már amelyikben), ezek a szoftverek az informatika legalja. Indiai programozókkal éhbérér gyártatják le, és alig-alig költenek a supportra. Nem csak a 3rd partykról beszélek, a tv saját oprendszere is egy rakás szar. És nem csak Samsung, a többi is...
A kihűlt nyomába se érnek egy Kodinak, amit lelkes amatőrök saját maguknak kezdtek fejleszteni. Nem tudom józan ésszel megmondani, miért nincs egyetlen tv gyártó sem aki felismerte volna, hogy mekkora dobás lenne implementálni.
Amit tehetünk, hogy a tv-t monitornak használjuk, és s905x vagy s912 tv box. És a ráncok kisimulnak, mosoly lesz az arcokon, és nem utolsó sorban nem lesz teleszemetelve a topic. -
mpo
veterán
Arra csak akkor lenne szükség, ha a routeredre gyanakszol.
Nekem még FTTB van és csak (500/200), de ha FTTH lenne, bridge-be kérném az ONT-t és minden maradna úgy, ahogy most van.
Az HBO GO-val sincs problémám, a MU8002 5 GHz-en megy, minden más kábelen Gigabiten.
Az ONT csak 2,4 GHz-et tud. -
mpo
veterán
-
PuMbA
titán
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
Deck
titán
-
PuMbA
titán
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
lowphas
tag
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Akkor néhány dolog.
Ha ezt bizonyos tartalomnál csinálja csak, akkor az HBO a ludas, majd javítják.
A 4K HDR YouTube videókat meg ne hasonlítsd az HBO FHD-hoz, mert a kettő közt ég és föld külöMbség van.
A YT egy szarrá tömörített gagyi, még akkor is, ha 12, vagy 16K, mert azt egy 10 msb/s net is elviszi, ha betöltötte, ellenben az HBO (alig tömörített) Dolby hangsávval küldött tartalmával, aminek jóval több kell.
Az előbbi kérdésemre meg ezt értettem...
A sávszélt meg ne PC-én mérd le bakker, hanem a tévén. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Az lenne a kérdésem, hogy mitől függ az, hogy vett tartalom lejátszás közben hullámzó minőségű lesz?
Szar sávszél, mi mástól? Az hbo go-nak meg brutál stabil ez a része, ha egyszer csekkolta az elején a sávszéled, ha utána és/vagy közben a képminőség visszaesik SD alá, akkor a hiba nálad van. Egyszerűen nem stabil a neted...
-
lowphas
tag
Igazából csak a hbo szervere és a tv közötti sávszéltől függ.
Nálam a kezdeti pár másodperc után mindig éles marad végig (2 Samsung tv, Telekom kábelnet, kábelen). WiFire váltva azért nem ismeretlen jelenség nálam sem, de kábeleztem, mert nem mozgatom a tvt túl gyakran. Más szolgáltatóval nincs sok tapasztalatom, digi volt, YouTube szar volt vele, azóta van Telekom. Működik.
Igazából én kipróbálnám a helyedben kevésbé forgalmas időszakokban is, pl délelőtt, vagy hajnal. YouTube 4k jól megy vele? Mekkora internet sebességet tudsz mérni a tvn? Más eszköz, pl telefonon is ugyan ez a jelenség, amikor a tvn is jelentkezik a dolog?
-
Celtis
veterán
-
Celtis
veterán
-
Imi1981
veterán
-
Statikus
senior tag
Esetleg ez?
https://edigital.hu/led-televizio/sony-kd43xf8505-uhd-android-smart-led-televizio-p552468
Javasolt Philipshez képest milyennek találod? Drágább, de vajon tud ennyivel többet, jobb minőség, megbízhatóbb?https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/fn:termekek-osszehasonlitasa:sony-bravia-kd-43xf8505-p403854529,philips-43pus7363-p407752703/
Azt írja, nincs DTS a Sonyban. (nem használnám ki, de, ha valami DTS, akkor szóljon azért stereoban). -
w333
félisten
-
Angel2014
addikt
Na szóval az van...a visszaállítás tv-ből nem megy megcsinálom a kereséséi beállítást ugyan úgy behozza az analógot is...ha faktory resettel csinálom távirányítóból úgy engedi a beállítás keresés és csak a digitális jön be , de viszont a hangeszközömön úgy lecsökken a hang alig halható..mint elmenne a dinamika , ha visszarakom azt a mentést amiben az analóg is benne van a hang is kiváló lesz.
Szóval most nem tudom mit csináljak.
-
w333
félisten
-
Attila0
őstag
-
Attila0
őstag
"Ami, még nagyon fontos, hogy úgy állítsd be, ahogy azt Te jónak látnod, elvégre Te használod."
Az az igazság hogy szerintem a RTINGS beállításnak elvileg minden emberi szem számár kellemesnek kellene lennie hiszen egy műszeres beállításnál is az ember által bevitt adatok alapján mérik ki a helyes értékeket.
-
w333
félisten
Na hát pontosan ez az ... a színhelyesség annyira nem érdekel ezt soha sem vettem figyelembe hanem mindig úgy állítottam be ahogy a szemünknek tetszik

Ezt a helyi sötétítést viszont nem tudom hová tenni, hogy állítsam be mert sok helyen azt írják hogy normál, sok helyen viszont hogy alacsony, de hogy őszinte legyek én nem veszek észre különbséget (alul és felül fekete csíknál) vagy mit kell nézni ? mikor teljesen fekete képernyő van ?

-
Statikus
senior tag
-
w333
félisten
Köszi ... Ez a Helyi sötétítést megnézem (eddig Normál állapotban volt) tulajdonképpen mit kéne rajta észrevenni ha Normál -ról Alacsonyra állítom ?

Színköznél ha átállítom Auto -ra akkor mintha egy fehér ködfátyol lenne és a színek is sokkal fakóbbak lesznek, ez így nagyon nem tetszik !

-
Angel2014
addikt
-
Angel2014
addikt
-
Angel2014
addikt
-
mpo
veterán
-
Attila0
őstag
-
Statikus
senior tag
Köszi, megnézem, utánanézek a javasolt tévének.
A szerelői kártyához nem értek, nem tudom mi a 4 számjegyű kód.
Két kártyával teszteltem mindkét tévét, mindkét kártya másik készülékben üzemel. A UPC azonosítója 5 számjegyű, az rendben volt, megnézte - én is meg tudom nézni

Szerintem annyi van, hogy UPC nem követi a "piacot". Régi Samsungokkal is voltak kisebb kompatibilitási gondok, pld. Szlovákra kellett állítani, hogy jók legyenek az ékezetes betűk... És ez csak UPC hálózaton volt probléma, Digin és Mindigen nem
Szóval a hiba UPC-nél van ez biztos, évek óta. -
Statikus
senior tag
Először megkérdezte, hogy valaki ellenőrizte e a kompatibilitást. Mondtam, hogy nem, senkinek eszébe nem jutott, sem a UPC-nek (többszöri hibajelentés, távsegítség), sem Samsungnak, sem nekem.
Úgy gondoltam, hogy egy kb. 7 éve futó médiakártyás dolog már eléggé kiforrott ahhoz, hogy egy új Samsung tévével ne legyen gond és kb. 7év 4 tv tapasztalatból eszembe nem jutott, hogy gyanakodnom kéne. Hát nem. Valaki nagyon balfax, vagy a szolgáltató, vagy a gyártó.Tehát szerelő megkérdezte, hogy ellenőrizték-e, mert vannak olyan készülékek, amelyek nem kompatibilisek UPC MC-val. CI+-ot hozta fel, hogy azzal lehet gond, ha más országnak készült. Felhívta a "központot", lecsekkolták a tévét és nincs benne a kompatibilitási listában. Nem volt nagy mutatvány.
Majd én is elkezdtem keresni, UPC kompatibilitási keresőjében nincsen NU sorozatból készülék. Ellenben mindenféle szakadék tescos, auchanos, nevenincs szarok 20e-ért kompatibilisek.
-
Statikus
senior tag
-
sandró60
addikt
-
Attila0
őstag
-
direwolf
őstag
-
direwolf
őstag
-
coppola
tag
-
Attila0
őstag
-
Attila0
őstag
-
Celtis
veterán
Olyasmit értek rajta, hogy ha elindulsz a kályhától (mondjuk tápelvétel) kideríted milyen lépések után jön a hiba (teszem azt háromszor át kell köpni a bal vállad fölött
)Szakmai ártalom. A munkám része, hogy ilyen (customer) hibákat nyomozok, kérdéseket teszek fel, további teszteket kérek különböző peremfeltételekkel, szűkítem a lehetséges okokat stb. Ezért is bosszant a Samsung hihetetlenül béna hozzállása.
-
coppola
tag
-
Celtis
veterán
Nehéz így látatlanban. Ha ilyen sokat kell várni, akkor célszerű megtalálni a kiváltó eseményt vagy egy szabályos mintázatot egy adott kiinduló állapotból.
Például áramtalanítanék mindent, rá a pendrive a TV-re, és NAS-ról lejátszanám azt a videót amit felvettem neked. Ha így szisztematikusan előjön a hiba, akkor szigorúan egy dolgot változtatnék, és megnézném, hogy mi a hatása. -
Celtis
veterán
-
Celtis
veterán
Nem lehet, hogy a HDMI kábeled szívat? Esetleg kontakhibás és ahogy mozgatod a TV-t meg az STB-t a pendrive-ok dugdosásával, úgy hol jól érintkezik hol meg nem. Mert műszaki emberként épkézláb magyarázatot nem találok arra, hogy egy külső eszköz rádugása két különböző készülékre hogyan okozhat ugyanolyan képhibát a TV-n. Engem biztos nem hagyna nyugodni ez az eredmény. v.ö: mérési hiba.
Nem lehet vádolni, hogy védeném a Samsungot, de azt, hogy az STB-re dugott pendrivetól elromlik a kép, nehezem tudnám a TV számlájára írni.
-
coppola
tag
-
Attila0
őstag
-
Celtis
veterán
-
Celtis
veterán
-
PuMbA
titán
-
PuMbA
titán
-
junior19
senior tag
Ha a tévé hdmi bemenetét átcímkézed pc-re, teljesen mindegy mi a forráskészülék, lehet dvdjátszó, médiaplayer, konzol, akkor be kell állítani a tévén azt a videó szintet, amilyet a forráskészülék küld. Egyébként vagy mosott lesz a kép, vagy a sötét részeket nagyon bezárja.
Azt hiszem tegnap volt erről szó. -
PuMbA
titán
(#129651)-es hozzászólásom utolsó mondatában leírtam. Kicsit részletesebben olvassatok, mert akkor fele annyit kéne gépelnem

(#129697) kissa1026: "Az XBOX saját beállításaiban a korlátozott RGB van beállítva, de ha teljes RGB-re állítom sem változik semmi sem, most is szürke a HDMI feketeszín beállítása."
Mert az Xbox-nak jelen esetben az van beállítva, hogy YCbCr kimenete legyen és valamiért nem inaktiválták a felületen az RGB feketeszint állítását, mint a TV-n.
-
junior19
senior tag
-
PuMbA
titán
A "PC-n" részt úgy értettem, hogy a TV-n, de a PC-t rákötve

A tőlem idézett szöveg, amit belinkeltél az teljesen helyes és kivitelezhető, ha mindent úgy csinálsz, ahogy le van írva betűről betűre. Nálad kimaradt az RGB 8bit beállítása és ezért nem tudod állítani a feketeszintet. De RGB 8 bit csak filmnézésen kívül kell.
-
PuMbA
titán
-
PuMbA
titán
Ebben a szöveg részletben én nem látok említést a HDMI UHD Color-ról, szóval nem értem, hogy hogy vontad le ezt a következtetést.
HDMI UHD Color akkor kell, ha 4K 60Hz-en vagy. Ha 4K 30Hz-en vagy FullHD-ban, akkor már nem kell, de ez benne van a TV leírásában is

Tükrözést csak akkor tudsz csinálni, ha a monitorod felbontása és frissítési gyakorisága megegyezik a TV-ével, amit kétlek, mert elég kevés embernek van 4K 60Hz-es monitora.
-
PuMbA
titán
-
mpo
veterán
Azért tettem le a HTPC-ről és lett Mplayer, mert olvastam Pumba tanácsait az MPC-HC+madvr beállításokról itt.
[link]Most azt írta neked:
Én is hálózati megosztással nyomom a filmeket, hogy ne szívassam magamat a sok baromsággal.Ha nem vagy mazochista, akkor jobban jársz egy Mplayerrel vagy amit ő tanácsolt.
Lásd összefoglaló, S912-es típusok:
[link] -
PuMbA
titán
"Azt sem értem, hogy miért mondja azt, hogy ez a TV 8 bites, amikor az Xbox szerint is 10 bites."
Mert még nem csináltad meg, ami abban az összefoglalóban van, de játékokhoz és mindenféle PC-s dologhoz a filmeken kívül amúgy is 8 bit kell, mert abban vannak, szóval a 10 bitnek nincs értelme és nincs is hozzá elég sávszélesség RGB 4K 60Hz-ben

"van ez a Windows HD Color és a HDR-játékok és alkalmazások lejátszása"
Ehhez nem kell hozzányúlnod. A Windows majd átvált HDR-be, ha kell. Nem örülnél neki ha neked kéne kapcsolgatnod manuálisan ki-be, attól függően, hogy SDR-t vagy HDR-t nézel.
-
PuMbA
titán
Persze. PC-n nem egyértelmű a 4K HDR filmek lejátszása, mint FullHD esetén, szóval valószínűleg vissza fogsz riadni tőle. Én is hálózati megosztással nyomom a filmeket, hogy ne szívassam magamat a sok baromsággal. UHD filmek lejátszása topik összefoglalójában láthatod a teendőket, ami az Életmód, multimédia szekcióban van

-
mpo
veterán
-
Partizan182
senior tag
-
PuMbA
titán
-
mpo
veterán
-
kkp900
senior tag
Ezt értem,de ez akkor is egy hifi erősítő amit szerintem nem tudok,későbbiekben bővíteni.Egy házimozi erősítőt meg igen.Sub aktív kimenete sincs szóval azzal se tudnám bővíteni.Plusz az Apple TV4K-nak egy darab HDMI kimenete van csak semmi más .Amit nyílván a tv-re kell kötni .Nem hinném,hogy Airplayen normálisan tudná átdobni a hangot ha ez egyáltalán lehetséges lenne,hogy a képet HDMI-n a hangot meg Airplayen nyomná külön.Vagy hülyeség az egész ahogy gondolom,és az Apple TV levő Infuse Pro kezelné a DTSt meg a különböző HD hangsávokat ,amik vannak a filmekhez ,és azt mindegy milyen erősítő és hangfal páros adja vissza??Nem akarok Blue-Ray lejátszót meg ilyeneket venni csak a feltöltött filmek megnézése lejátszása meg később a laptop torrentezés kiváltása valamivel ami nem horror áron van a célom.Vinyóm az van vagy 15 terra is arra nem kell költenem ..

-
Celtis
veterán
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
42861
senior tag
-
kkp900
senior tag
Ehez ,hogy csatlakozok a Apple tv vel pld?Nem jobb lenne a 4HDMI-s házimozi erősítő inkább a hang miatt meg az ugye tudja a DTSt DD meg a hasonló dekódolásokat is.Ezt csak így nem hozzáértőként írom de ennyi rálátásom azért van.Hogy valahogy illeszkednie kellene a meglévő cuccokhoz is.
-
kkp900
senior tag
Csak az Erősítőben igen!Mondom hangfal egyenlőre csak kettő a tv mellé és ha nem lenne elég Subja akkor kapna még egy akármilyen Subot hozzá 40 ezer körül.De amit ajánlotok azok nagy hangfalak a kép alapján is nekem meg alacsonyabb kellene max 35 cm hogy ne zavarja a hangot a tv maga mert belelógna a képernyő!Plusz nekem házimozi erősítőt mondtak nem sima zeneit.
-
PuMbA
titán
-
kkp900
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Analóg fényképezés
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Witcher topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 250GB I 14" HD I DP I Cam I W10 I Garancia!
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Igen, a torzításcsökkentés ezen segít, de temérdek más problémát is hoz, szóval nem egy spanyol viasz megoldás. Ez ilyen.

Megy a keresés.

Sima üres usb hub-bal próbáltad?

Csepy