Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
jovás
aktív tag
Sziasztok!
Érdemes kiállított TV-t vásárolni, vagy teljesen felejtős? Egy Samu UE55MU8002TXXH-ról lenne szó, szerintem legalább 1 éve megy a nyitvatartási idő alatt kb. 15 óra/nap. Régebben hallottam olyanról, hogy beépítenek bizonyos alkatrészeket, amik egy meghatározott időtartam után bedögleszti a TV-t, vagy épp amibe beszerelik, ezért is kérdezem. 2 év gyári + 2 év kiterjesztett garival venném, ezért még egy 20-ast kérnének, amúgy 300-ért árulják.
Köszönöm a válaszokat. -
jovás
aktív tag
válasz ΞΔGLΞ #121976 üzenetére
Az Auchan-ban kiállítva, de van új is 340-ért. Akkor szerinted is érdemeseb az újat megvenni. Az a 2+2 év gari akkor nem éri meg erre a TV-re, mert pont arra gondoltam én is, hogy sokat ment, és szinte biztos hogy ezalatt a 4 év alatt bedöglik, és vagy cserélik, vagy kijavítják. Bár olyat is hallottam, hogy a javítás is egy nagy kalap k@ki, a LED TV-t úgy javították meg, hogy képcsöves TV fogyasztása lett, mert drága lett volna bele a gyári alkatrész, erről persze a tulaj mit sem tudott. Bár lehet ez is csak egy városi legenda.
-
jovás
aktív tag
válasz ΞΔGLΞ #121972 üzenetére
Ma voltam az Auchanban, és próbáltam belépni a kiállított UE55MU8002TXXH szerviz menüjébe, de sajna nem sikerült, pedig 2x is próbáltam. Lehet csak láma voltam, de ezek szerint az újabb szériákra ez a kombináció már nem érvényes, pedig a neten is rákerestem, de csak régebbi TV-kkel van bemutatva a YouTube-on. Gondolom ezt már azért változtatták meg, mert a saját távirányítójukkal is bele kell hogy tudjon lépjen az ember, ezeknek meg már ugyebár csak okos távjuk van.
-
jovás
aktív tag
válasz ΞΔGLΞ #122004 üzenetére
Igen, a sajátomon is ha be van dugva a CI foglalatba kártya, akkor nem működik, a boltban is elsőre nem húztam ki a one connectet, és nem működött, utána megnéztem mi van rádugva, és csak azt láttam egyedül, kihúztam, de akkor sem akart szervízmenübe lépni, de mondom, lehet láma voltam, és valamit nem vettem észre, nem akartam nagyon erőltetni, nehogy az eladó azt higgye, tönkre tettem a TV-t. Majd visszamegyek, megkérem hogy áramtalanítsák teljesen, utána ezek szerint jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
jovás
aktív tag
válasz ΞΔGLΞ #122013 üzenetére
Nem akarom megvenni, csak érdekelt volna. Egyébként az SVC menün belül kell keresni egy Panel Display Time-ot, és elvileg ott van órában megadva. Azt tudom hogy nagyon oda kell figyelni, mert nagy gebaszt is lehet ott csinálni, nem hiába van így eldugva a szerviz menü.
-
jovás
aktív tag
Erről tudnátok véleményt mondani: SAMSUNG UE 55 NU8002TXXH, mert a Samsung UE55MU8002TXXH már nem nagyon lehet kapni, legalább is értelmes áron
Köszönöm előre is.[ Szerkesztve ]
-
jovás
aktív tag
Ma voltam a csömöribe, ott csak a kiállított darab van, és már 1333 óra van benne, megnéztem a szerviz menüben. Holnap felhívom a többit ahol van készleten, hátha van még bontatlan.
Ja és a boltban 439 ezerre van kirakva , mondom az eladónak, a honlapon más van (299 ezer), elment megkérdezni a főnököt, és azt mondta, akkor odaadjuk annyiért. -
jovás
aktív tag
-
jovás
aktív tag
válasz ΞΔGLΞ #122050 üzenetére
Igen, az újabb szériáknál egy almenüben található.
Egyébként - mint mondtam - kíváncsiságból visszamentem az Auchanba és sikerült a szervízmenübe belépni, átszámítva 3086 óra van a kijelzőbe, átmentem a szomszédos Euronics-ba, ott meg 1333 óra volt a kiállított TV-ben, azt mondta az eladó a központi raktárban sincs új készülék, tehát lehet lemaradtam már erről a szériáról, legalább is értelmes áron már nincsen.
Azért majd holnap, vagyis már ma még teszek 1-2 kört, hátha mégis. -
jovás
aktív tag
Megrendeltem webshopból a TV-t, utána egyből átváltott "Csak üzletünkbe!" feliratra, tehát sikerült az utolsó (nagyon remélem) bontatlan darabot megvennem.
[ Szerkesztve ]
-
jovás
aktív tag
válasz stigma #122088 üzenetére
A Samsung UE55MU8002TXXH tényleg jó árban van most, viszont arra készülj fel, hogy "Csak üzletünkben!" feliratnál már csak kiálított darabot fogsz kapni. Tegnap én rendeltem náluk egyet, és közvetlen utána került ki ez a felirat, tehát valószínű én vettem meg az utolsó "null kilométerest" tőlük.
-
jovás
aktív tag
válasz ΞΔGLΞ #122116 üzenetére
Mit szólsz ehhez a videóhoz, 3:53-tól nézd meg, itt elég durva bevilágítás van alul, olyasmi lehet, mint amit említettél LG TV, pedig azt írtad "nappal röhögve hozta egy qled szintjét". Azért érdeklődnék gyorsban, mert most mennénk megnézni a Samsungot, és ha jó akkor meg is vennénk, viszont így elég vegyesek az érzéseim.
[ Szerkesztve ]
-
jovás
aktív tag
válasz ΞΔGLΞ #122189 üzenetére
Megvettem. Csak a régi TV-t levenni a konzolról, csavarok fejei elnyalódtak, szombat délután csavarokért rohangálni, majd inkább új konzolt vettem, a régi ment át a fiamékhoz a TV-vel együtt, na szóval a tegnapi nap szopás volt, de megérte! Gyönyörű a képe, gyorsan mentem a "virágboltba" kölcsönözni a Planet Earth II első részét. Baromi fáradt vagyok, ja meg hát ma a fiamak kellett felszerelni a TV-t a falra, azért csak most írok.
[ Szerkesztve ]
-
jovás
aktív tag
válasz #20221952 #122303 üzenetére
"mert az időnként, de folymatosan széteső kép és elbicsakló hang nézhetetlenné teszi az adást"
Ez a jelenség Nálad mindegyik csatornán előfordul, vagy csak némelyiken? Na csak azért kérdem, mert nálam az M4 Sport HD-n szokott előfordulni, sportműsorokat szoktam archiválni, és marhára idegesít, hogy nem tudok egy hibamentes felvételt csinálni, csak nem tudom, hogy ez a kábelszolgáltató, vagy esetleg a királyi TV hibája.
-
jovás
aktív tag
válasz Darko_addict #122551 üzenetére
Én egy ilyet vettem, vagyis már a másodikat, nagyon beváltak nálunk. Az elsőre 4 éve egy 40-est, a mostanira egy 55-ös TV-t raktunk.
[ Szerkesztve ]
-
jovás
aktív tag
válasz FollowTheORI #123976 üzenetére
Nem azt mondta hogy rosszabb a QLED, mint a sima LED, hanem idézte ΞΔGLΞ fórumtárs gondolatait, aki azt mondta hogy SD TV adás nézésére jobb a 8052-es LED, viszont 4K tartalomnál verhetetlen a QLED.
-
jovás
aktív tag
válasz ΞΔGLΞ #127856 üzenetére
"Menj aludni... Mert már össze-vissza beszélsz"
Hát ezen besz@rtam
Egyébként a 8052-eshez csak az okos távot mellékelik, legalább is az 55-öshöz csak azt kaptam. Akarok hozzá rendelni buta távot is, csak még nem jutottam el odáig, tudnátok ajánlani hozzávalót, és linket ahonnan rendelhetnék?
[ Szerkesztve ]
-
jovás
aktív tag
válasz Memmaao #139352 üzenetére
"Mind2 telefonon van törés biztosítás"
Anno vettem egy Hüvely Máté8-at a madaras teszkóban, kérdezték legyen rá + biztosítás, mondom jó legyen, drága volt a teló, ha véletlenül leejtem nem kerül annyiba a javíttatás. Másfél év után induláskor rátettem a motor ülésére, természetesen lecsúszott, és betört a kijelzője, na mondom erre van a bizti, felhívtam a szerződésen levő számot, elmondtam mi történt, figyelmesen végéghallgatott az ügyintéző, majd a végén közölte, erre az esetre nem vonatkozik a biztosítás. Kérdeztem, akkor mire?!!! Azt mondta, nem tettem meg mindent a teló biztonsága érdekébe, viszont ha mondjuk azt mondtam volna hogy az utcán telefonálás közben valaki nekemjött, és kiverte a kezemből , az úgy már OK. Na akkor nem lehetne hogy azt mondtam? Sajnos nem, mert felvételkészült a beszélgetésről - amit az elején automatikusan be is mondtak - tehát ezt buktam. Sűrű kurv@ anyázás közepette raktam le a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
jovás
aktív tag
válasz Szilágyi84 #142529 üzenetére
Próbáltad áramtalanítani a TV-t? Néha segíteni szokott.
-
jovás
aktív tag
-
jovás
aktív tag
válasz Varga Csaba #154326 üzenetére
Írjál rám priviben, ha tudom megoldom nektek a felvételt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OTP Bank topic
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Assetto Corsa Competizione
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes