Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Októberbe vagy novemberbe garanciáztattam, a pötty fagyás azóta megvan a recsegés ropogás egy két hónapja erősödött
Meg az a lapocska is jobban lötyög, a pöttynek lapja vagy hogy is nevezzemBánom is hogy a garanciáztattam a hozzá kapottat mert az nem ropogott, pötty se fagyot.
Tényleg nagy lehet a szórás
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nekem állandóan az elemet kell kivennem, mert a pötty nem mozog, meg ugye egy darab ki is tört már belőle, és recseg ropog az egész
Mennyi idő után?
Én három hónap után csesztem be a fiókba erősebben, mert ropogott, recsegett. Aztán a jó fogáson épp kifogtam egy vadiújat háromezerért. Az meg már bírja legalább féléve.
Szóval, elég nagy a szórás ezekben a távokban minőség szempontjából. -
bul07
nagyúr
válasz
dethroner
üzenetére
Ha találsz valahol olcsón ilyen távirányítót akkor ne tartsd magadba, mert én kerestem de jó áron sehol nem találtam
Nekem állandóan az elemet kell kivennem, mert a pötty nem mozog, meg ugye egy darab ki is tört már belőle, és recseg ropog az egész
Ez már nekem a második mert az elsőt garanciáztattam a némító gomb behalt, bár jobb lett volna azt megtartani mert annak semmi más baja nem volt és nem is recsegett ropogott
Tv elmúlt 1éves így már ezekre garancia sincs, így ha akarnám se tudnám már cseréltetni
-
Skyhigh
aktív tag
Vkinek van tapasztalata a legutolsó F-es frissítéssel? asszem 2116
-
djdenee89
csendes tag
Sziasztok. Adott egy D5500as tv mely elromlott. Lényeg hogy nem javítható. Alaplapja bn94-05268L. A samu szerint nincs hozzá alaplap de a kérdésem az hogy esetleg valamely más pl d6000 tipussal nem egyezne?
-
Ciccuka
veterán
válasz
Megane2000
üzenetére
Eléggé bug-os az egész és sebességben is lassú, de már megszoktam. Valamit csak csak javítanak majd.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Megane2000
üzenetére
Reménykedtem, hogy H6400-ra is kijött valami, de most néztem és sajnos semmi se.

-
Ciccuka
veterán
válasz
Megane2000
üzenetére
Melyik modellről van szó?
-
Megane2000
aktív tag
A minap jött ki frissítés a Samsung tv-mre. Gyorsabb lett a menürendszere úgy érzem.. Alapból így kellett volna ennek működnie. Kicsit lassúnak találtam eddig, de most jobb lesz első érzetre.
-
dethroner
veterán
válasz
Flashget
üzenetére
Amikor beleraktam az új elemeket akkor természetesen párosítottam. De megteszem újra, mert a vágott szemű koreai ördög nem alszik.
Amúgy ha nincs párosítva, akkor egyáltalán nem is kéne mennie, ugye? Ez meg megy, miután a másik távkapcs bemozgatta a előtte
Vagyis ha jól tudom, akkor a be-ki kapcs annak mennie kéne, viszont a többi gomb az bluetooth alapon megy, viszont ha bekapcsolta a tévét, utána már ki sem kapcsolja, semmire nem jó, egész amíg a másik kapcsoló helyre nem pofozza. Na, remélem érthető voltam 
Most bekapcsoltam a kicsivel, váltottam pár csatornát, változtattam a hangerőn és utána halt be
Ez nem sima elem vagy párosodási probléma lesz. (vagyis az édes anyját teherbe rakhatná) 
2 perc várakozás után megjavul magától és megy minden ahogy kell

-
Ciccuka
veterán
válasz
dethroner
üzenetére
Töltsd fel az akkumulátorait vagy rakj bele új elemet és párosíts. A Smart Hub főgomb melletti gombokat kell lenyomni egyszerre és nyomva tartani kb. 5 másodpercig.
Ha ez sem segít, akkor a TV-t kell alapállapotba állítani a megfelelő menüben. Érdemes Firmware-t is frissíteni előtte.
-
dethroner
veterán
Smart távkapcs guruk, segítség

H6400 tévé, a smart távkapcs bekapcsolni tudja a tévét, de utána semmi. Led sem villog, mintha egy darab kő lenne a kezemben. Másik irányítóval csinálok valamit, pl csatornát váltok, hangerőt állítok bármi ilyesmi és utána megy a kicsi is tökéletesen.
Elem jó, pár hónapja tettem bele és láttam előtte napokon keresztül jelezte hogy le fog merülni, szóval ismerem ezt a jelenséget. Ezt pár napja kezdte csinálni. Mi a franc ütött bele? -
Tottalino
tag
Tudja valaki, hogy 40h6400-as TV-nek milyen op. rendszere van? Tizen?
-
PuMbA
titán
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
leslieke
üzenetére
Akkor mégis jobb lenne az UHD, főleg, ha megjelenítőként lesz használva, de csak akkor...
Egy 4K PS talán nekem is jöhetne
, régen nagy guru voltam, manapság inkább minden szabadidőmet a családdal töltöm. Csak ilyenkor szoktam írogatni is, amikor irodában vagyok, vagy "üres a lakás".Szóval az a JU7000 lehet, hogy jó választás, de ha hosszútávú és ennyi pénzt belelöksz Te is, jobb lenne valahol kipróbálni. Talán MM-ban ki van rakva egy ilyen, vagy hasonló.
Én általában, mikor oda bemegyek, és "tesztelem" pl elsőre szemmel, rögtön be is is írom a gugliba típust a telefonomon és amit lehet elolvasok róla, na meg rögtön látom, hogy az MM mennyivel több pénzt akar helyben kilopni a zsebemből.
Aztán, ha megtetszett, akkor van nálam pendrive-on tesztelő anyagok. Elkérem a távirányítót, az eladó meg húzzon a halálba, mert nem vagyok kíváncsi az agymosó szövegére.
-
BBéci
legenda
válasz
leslieke
üzenetére
Esetleg akkor vennék UHD tévét, ha rengeteg felesleges pénzem lenne, aminek máshol nincs jobb helye.
Leginkább azért nem tartom jó ötletnek, mert egy 65 colos átlójút 2 méterről, vagy még közelebbről kell nézni, ha látni akarjuk az ultra felbontást. Az pedig nem életszerű. A 3-4 m nevezhető életszerűnek, akkor viszont olyan felesleges az UHD, mint férfiakon a mellbimbó. -
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
leslieke
üzenetére
Nem is tudom, hogy ezen kitételek alapján manapság van-e ilyen tévé... Szerintem az ár is karcsú, amit rászánsz. Ez inkább egy 55-ös árcédulája...
Nekem ez van, de 75-ösben, ezt tudnám ajánlani, mert briliáns a képminősége és nagyon gyors is az os alatta, fantasztikus tévé tényleg, de hogy ezt árulják-e, vagy mi váltotta, azt nem tudom...
Tudja valaki?
-
leslieke
Jómunkásember
Üdv!
4K, 65", nem ívelt, dlna képes TV-t keresek, ár 600k körül.
Melyik a most kapható legjobb TV, ami ezeknek megfelel?
-
Notalab
aktív tag
válasz
dethroner
üzenetére
A 3D-re egyáltalán nem vágytam, az nekem nem hiányzik.
Viszont hiányzik megfelelő hosszúságú csavar a CME EDR 200 dupla karos fali konzol-hoz. Érdekes csak 12mm hosszú volt a dobozban, a J6200-hoz 20 mm-es kellene (lemértem). Ezek szerint a TV lévő csavar helye sztenderd, de a foglalat "mélysége" valószínűleg gyártónként változó. Itt a j6200-nél nagyon mélyen ül.

Remélem ez valami sima csavar. Keresek egy csavarboltot és veszek hosszabbat.
-
puskasz74
csendes tag
-
sandró60
addikt
válasz
toto76
üzenetére
Tapasztalatból mondom.A gyerkőcöd jól választott.Nekem 55" H6400-van.Az unokám amikor nálam az Xbox-ot rákötjük nagyon jól szuperál.Ne sokat "vacilálj".Irány a legközelebbi hivatalos forgalmazó és vedd meg a H6400-at(minnél nagyobbat) amig még lehet kapni.A kinect is jól megy.
-
Notalab
aktív tag
Na, meghoztam a J6200-asat, nagyon szép és nagy a képe (55 centis katódsugárcső után különösen
)Most szembesültem a szerkeszthetetlen csatornalistával, de a kedvencekkel jól meg lehet oldani, csak egy kicsit szöszölni kellett vele.
Telefon kezeli (Galaxy S4:távirányító, képernyő tükrözés), a menüje is elég gyors, kipróbáltam néhány YouTube videót, "nagyon zsír", a gyerek tuti ezen fog Lego videóket nézni és nem a 8"-os tableten...Az Avatárba is belenéztem, hát igen a full-hd ekkora méretben elég látványos.A wifijét ki lehet/kell kikapcsolni valahol, gondolom az is csak fogyaszt valamennyit, meg 1-2 üzenetet már feldobott. Szóval lehet off-line lenni vele?
-
KohanTroon
tag
Sziasztok , én most veszek egy samsung ue48ju6400 tv-t és ehhez keresnék fali konzolt elfogadható árban , tud valaki segíteni ???
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám.
A műsorújság ékezetes karaktereinek elcsesződése miatt csináltam egy factory resetet (öndiagnosztika-visszaállítás).
Ezután amikor a kezdeti beállításoknál elérek az Automatikus hangolás (05.) menüsorhoz, nem enged tovább lépni a készülék. Próbáltam többször is előröl, egyszer továbbengedett, de akkor meg hiába állítottam be a hangolás opciókat olyanra, mint régen, csak analóg csatornákat talált.
Most meg már tovább sem enged lépni.Mi lehet az oka, megoldás?
Kábel jó, adás van.
Köszönöm előre is!
-
toto76
tag
Sziasztok!
- Olyan kérdésem volna azokhoz, akiknek a falon van a tv-je (fix vagy függőlegesen dönthető változat), mennyire hozzáférhető pl a fejhallgató csatlakozó? (esténként fejhallgatóval szoktam nézni a tv a gyerekek miatt)
- Szerintetek érdemes megvárni a focivb-tkhmm... eb-t a nagyobb akciók miatt vagy nem lesznek már nagyobb akciók a Samunál (H6400)?Köszi
-
PuMbA
titán
válasz
üzenetére
HDMI bemenetet PC címkével kell ellátni és a Játék módot be kell kapcsolni a TV-n, így lesz a legolvashatóbb a kép, ugyanis ellenkező esetben a HDMI-ről érkező információk egy részét eldobja a TV
A részletes beállításokat meg kalibrációval kell elvégezni, mert szemmel nem lehet, más TV kalibrációja meg kevés esetben jó egy másik darabon.Notalab: Nincsenek kalibrációs beállítások, mert minden egyes TV-nek valamivel másabb
Fent a téma összefoglalóban találsz egy kiindulási alapot. -
törölt tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Játszik ott a gyerek még egy SHIELD-del is pedig az az alja tényleg nem tudom mit gondoljak a dologrol
Gaming alatt hogy érdemes beállitani a képet
JU6412 UHD
JU7002 UHD
Nekem ezek sem tunnek rossznak játék alatt -
Notalab
aktív tag
Este megyek a J6200-ért, már nagyon várom...

Ez az első LCD/Smart Tv-nk (úgyhogy bocs a láma kérdésekért)
Ha rákeresek a neten a kalibrációs értékeire és azokat beállítom, akkor már "beljebb" vagyok?
Nincs smart távirányító, de nekem úgy tűnik, hogy egy touchpados billentyűzettel jobban járok nem?
Vagy akár egy okostelefon (Galaxy S4) is kiváltja a smart távirányítót, vagy a billentyűzetet? -
Én xbox-nál single játékoknál ebből az egész input lag dologból semmit sem érzékelek.
-
válasz
üzenetére
Köszönöm szépen a részletes választ,
VGA-m az egy GTX 960-as, ami azért 4K-ra elég halovány lenne, úgyhogy szerintem maradok a FullHD felbontáson, de még átrágom magam az rtings.com-on is.
(#96135) Flashget
Neked is köszi, autós szimulátort ritkán játszom, online multiplayerből jelenleg cod4-et szoktam néha. Inkább single játékokkal játszom. -
-
toto76
tag
Sziasztok!
Tegnap voltam MM-ban és sikerült együtt (egymás alatt-fölött volt) megnéznem a H6400-at és a LG LF652V-t megnéznem. Gyerkőcöm egyből kiválasztotta, hogy a H6400 a szebb

Visszatérve a játékra: a gyerekek szoktak XBOX-ozni a tv-n (nem komoly; forza4, lego indiana jones és hasonlók) Mennyire lehet észrevenni az input lag-et ezeknél a játékoknál illetve a kinectes mozgásos játékoknál?toto
-
törölt tag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
SyMbioTe:
Elmondom ami nekem eddig kikristályosodott itt
Ez alapján tudsz dönteni ezek kifejezetten GAMINGra vonatkozó ajánlatok lesznek:
Itt vannak a felbontások és Hz-ek
Itt vannak a válaszidő táblázat PChez
A weboldal 50től ajánlja de itt a szobán 30 at mondanak jónak szerintem te is ezt nézd.
Érdekes hogy a VIZIO mennyire erős ebben, viszont pont most volt egy cikk róla hogy most jönnek Európába viszont csak Full HDval.
tehát ha az jó neked akkor vársz és döntesz ha nem akkor egyértelműen Samsung.
Itt vannak az ajánlatok Gamingra
Itt a szobán a 3 legjobb ajánlat az a
H6400 sokan ajánlják de 2 éves modell
a J6200 120 herces 2015ös modell de While the input lag is an average 44.5 ms, that’s still low enough that most people should have no issues
A többi UHD ju6400 ju6800 ilyen 27 körüli válaszidővel futnak DE CSAK 60 Hz esek
Meg ami nekem tetszik az a JU 7000-es 2015 modell UHD 120 herces 26.1 válaszidő
de a 48 colos árgépen 300 tól indul
KB ennyi a lényeg, nem kell azzal foglalkozni hogy valaki e pénisznek nevezi a 4 K nézést ez az embernek egy 2- 300 ezer forintos döntése, rágja meg alaposan, sok évre szól.
1440en ha jól értelmezem nem nativ a felbontás ezért pixelesebb UHD-n nézve, ezért akkor lenne érdemesebb ezt ha 4K képes videókártyád is van hozzá, az meg nagyjából a Vega meg a Pascal az 1080 meg a 490x meg súrolja. -
PuMbA
titán
válasz
beci77
üzenetére
A K sorozatból még csak pár teszt van, az is a felső kategóriában, szóval sokat nem lehet tudni
5-ös sorozatot nem érdemes nézni, mert azok ugyanúgy 60Hz-esek, mint eddig. A 6-os sorozatban van 1db 120Hz-es FullHD ívelt modell, a K6300, de még bőven 300k fölött van, úgyhogy felejtős. -
BBéci
legenda
válasz
sityupityu
üzenetére
Egyetértek.
De abban az esetben is méretfüggő, mert amikor HD-ról full HD laptopra váltottam, nem győztem mindent nagyítani. -
-
Ciccuka
veterán
válasz
sityupityu
üzenetére
De most még adások sincsenek (se sportközvetítése se semmi)
-
BBéci
legenda
válasz
sityupityu
üzenetére
Az nekem nem tűnt fel, de attól még lehet.
-
beci77
csendes tag
Végigolvasva több száz hozzászólásotokat én letettem az eredeti tervemről, ami egy 40JU6400 lett volna.
Az ajánlásotok alapján erősen szemezek egy 40H6400 vásárlásával, de azért érdekelne, hogy az idei K sorozatú fullhd modellekről van -e véleményetek, mert azért szerintem biztosan tudnak némi többletet nyújtani a 2014-es modellhez képest-mégha több pénzért is.
Ha jól látom K-ban már érdemes az 5-ös sorozatot is nézni, nem kell a 6-ig elmenni, mert az már uhd. -
-
-
Clever0
senior tag
válasz
ph2012
üzenetére
Nézd meg itt: Samsung 2016 TVs
A J5500-ban 60Hz-es panel van, a J6200-ban 120 Hz-es, emiatt az utóbbinak jobb a mozgásmegjelenítése. -
ph2012
senior tag
Samsung UE40J5500 vagy UE40J6200 nézegetem a PVR képesség miatt. Más (internet, applikációk) nem érdekelnek.
Mi a különbség a két típus között? Magyar oldalakon nem találtam olyat ahol részletesen össze lehetne hasonlítani a két tv-t. Az Auchanban vagy a Tescóban nem árulják?
Köszi a választ!
-
sandró60
addikt
válasz
Ciccuka
üzenetére
Nálam az "asszony"miatt 5évente van tv váltás.

Kiderűlt,hogy nem jól látta a 40"-tévét
Ezért lett 4-év után 55"-tévé.
Mondjuk én is örülök,hogy nagyobb képernyőn nézhetem a foci meccseket és jobb minőségben,mint az elöd 40"D5500-on.
"béci" azt az 5évet csak kibirom amikorra jó lesz akkor pont 73-leszek

-
Flashget
félisten
válasz
toto76
üzenetére
UHD tévét nem vennék 6-os szériából...de ha mindképpen ilyet akarsz 7xxx-től nézegesd..meg az árait.
Olyan 3-3,5 méterről nézzük, ezért 55"-ban gondolkodok.
55" 4K tévé ilyen távolságról felejtős..talán a 70" 1milliókvadrilió Ft-ért.

Hidd el jobban jársz egy 55"H6400-al és hogy közelebb húzod a kanapét olyan 2-2,5 méterre max. hogy élvezd is a HD lényegét.
-
toto76
tag
Sziasztok!
TV vásárlás/váltás előtt állok és ebben szeretném kérni a tanácsotokat.
Elolvastam az összefoglalót, végig olvastam az előző 500 hsz-t és ezek alapján az jött le nekem, hogy a H6400-os kívül nincs élet
(esetleg a J6200)
Ami nem feltétlenül (lenne) baj, de azért mondanátok még néhány típust az UHD kategóriából is?
(tudom, hogy még kevés film van UHD minőségben, de nem 2 évre vennénk tv-t)
Mire is használnánk a TV-t?
- Többnyire SD és HD tv adások (rajzfilm, NFL), HD filmek. (HTPC-ről mennek a filmek így a formátumokkal nincs probléma
)
- Olyan 3-3,5 méterről nézzük, ezért 55"-ban gondolkodok.
Mivel a mostani tv-nk is meg van vagy 11 éve, így inkább áldoznék rá többet, hogy műszakilag "korszerűbbet" (időtállót?) vegyek, ha még nincs is "annyi" UHD tartalom.Köszi
toto -
Flashget
félisten
Az oké, hogy MM-ben megjelent pl. a 40J6200 de milyen beszerzésből? mert garanciát nem ír ennél a modellnél. Hiányzik ez a sor:
Gyártói garancia: 24 hónap
[link]
csináltak már olyat régebben karácsonykor, hogy kintről hozták be mert a Magyar Samsung nem tudott biztosítani miután kifogytak a 40D6500-ból.
edigitalnál nincs ez a modell ami szerintem azt jelenti, hogy viszonteladónál nem lehet ezt kapni gyártói garanciával továbbra sem ami érthetetlen. -
atideath
tag
Sziasztok. Mi a vélemény a JU6000-es szériáról? Tudom hogy belépő modell, de általában filmezünk rajta meg néha egy kis xbox360. Fő lényeg hogy plex-et tudjon kezelni. Egy JU6050-es modell volt nálam annak nem éreztem semmi hátrányát. Ez mennyiben tér el tőle?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
- Dell OptiPlex 9020 MT LGA1150 félkonfiguráció
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vagyis ha jól tudom, akkor a be-ki kapcs annak mennie kéne, viszont a többi gomb az bluetooth alapon megy, viszont ha bekapcsolta a tévét, utána már ki sem kapcsolja, semmire nem jó, egész amíg a másik kapcsoló helyre nem pofozza. Na, remélem érthető voltam 
Ez nem sima elem vagy párosodási probléma lesz. (vagyis az édes anyját teherbe rakhatná) 

, régen nagy guru voltam, manapság inkább minden szabadidőmet a családdal töltöm. Csak ilyenkor szoktam írogatni is, amikor irodában vagyok, vagy "üres a lakás".

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)