Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
EsoxLucius
csendes tag
Sziasztok!
A napokban vásároltam egy WD My Passport Ultra 2 terrás külső vinyót, abból a célból, hogy filmeket nézzek róla a Samsung F5500 - as tvmen. Sajnos ez nem nagyon akar összejönni. Kipróbálás céljából csak egy filmet másoltam rá ( 1080p mkv ). Már az eszköz észlelése is elég lassúnak tűnt és mire végül betöltötte a fájlt, kiválasztás után nem játszotta le, és kb. 2 perc "szenvedés" után a tv-m újraindult. ( Ilyet én még nem is láttam.... )
A vinyó a számítógéppel összekötve tökéletesen működik. Eléggé lehangolt a dolog, hiszen pont azért vettem ezt a kis jószágot, mert már meguntam, hogy a 16 gigás pendrive - om ra másolgassam egyesével a filmeket.
Van erre a problémára valami megoldás? Kérlek, ha tudtok segítsetek!
Köszi előre is!
-
perempe
veterán
UE40EH6030 távirányítót hol kap6ok olcsón esetleg mivel helyettesíthető?
-
nightshadow
veterán
Samsung UE48J6300 HD TV review [link]
Pros: beautiful design (hát ez erősen szubjektív)
-
apszi
őstag
válasz
Azurooandrew
üzenetére
Én megvártam az idei eresztést, de engem sem dobtak fel túlzottan, és ebből kifolyólag bizony nálam szintén maradt a tavalyi H-s széria...s bár nem feltétlenül akartam Samsungot, azt kell mondjam nem bántam meg

-
Flashget
félisten
válasz
Pancsermeste
üzenetére
csak szerviz menüből, sehol nincs másutt feltüntetve mivel szerelték.
-
Azurooandrew
tag
Samsung J6200 teszt
Hát ez nem dobott fel:
-The gray uniformity is poor on our unit. The corners are darker and there is a few brighter spots on the screen.
-Surprisingly, a 720p input looks softer than normal. If you are watching cable TV, you should let your receiver do the upscaling to 1080p insteadez viszont nagyon rendben volt:
-It has currently the fastest response time that we measured so far. The amount of motion blur is really minimal, which is greatÚgy érzem ha most FHD samut akarok venni 55-ös méretben (jó ár/érték aránnyal) akkor maradnak a sokat emlegetett 6200/6400/6500 modellek 220 és 240 között, vagy rosszul gondolom?
-
Batib
őstag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Az 50-es alapból AUO volt, úgy tudom. Talán az szlovák gyártás amúgy.
-
yvsmad
őstag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
A készülék hátulján a típusszám után van egy különálló egybetűs betűjel, ami a gyártóra utal. Vagy némelyik típusnál a menüből is elő lehet csalogatni a betűjelet, de a gyártó nincs mellé írva. Az már urban legend szintjén megy, hogy melyik betű melyik gyártót jelenti.
-
Pancsermeste
őstag
Aham... no és azt honnan fogom megtudni, hogy milyen panellel van szerelve? (szétszedés nélkül)
Szerviz menüben, opció kódból?
Nem, mintha nem lenne lényegtelen, ha mármegvettemrendeltem... csupán a kíváncsiság miatt.
Amúgy nem tudom, mostanában milyen minőséget képvisel az AUO, de régebben néhány típusa jobb volt, mint az LPL, vagy Sharp.
Mondjuk, kicsit aggaszt, hogy talán éppen a kijelző miatt lehet lényegesen olcsóbb az 50"-os H6400, mint a hasonló kategóriába tartozó szintén 50"-os LG LB671.
(#80589) Flashget : Igen, így megtaláltam, csak a termékleírást hiányoltam.
-
Batib
őstag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Az 55H6400-at még a héten is gyártották Jászfényszarun. Annyi változással, hogy nem magyarországi kijelző modul van benne, hanem kinai. Egyébként az ugyanakkor gyártott 55J6200-asban ua. a modul van.
Az hogy milyen kijelző panel van benne azt nem tudom. Régebben Samsung volt, de az utóbbi időben feltűntek ebben a modellben az AUO panelek. Talán ez az. -
Flashget
félisten
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Nem vették le csak rá kell keresni.
Ez mindig így van, jön az újabb széria a régiek kikerülnek a közvetlen elérhető oldalról, de az ottani keresőbe írva a pontos típust előjön az. -
yvsmad
őstag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Én szoktam nézni a cégek honlapjait és sokszor nincs rajtuk minden típus, ami kapható.
Van pl. olyan LG készülékem itthon, ami a magyar LG archivumában sem szerepel, mert olasz modellnek számít, bár Mo-on vettem. Más márkáknál is hiányos a lista, vagy későn frissítik be az új modelleket, vagy hamar kiveszik az előző évjáratot, de olyan is van, hogy almodelleket teljesen kihagynak. -
Pancsermeste
őstag
válasz
yvsmad
üzenetére
Jó, azt tudtam, hogy kifutó termék, de hogy már a honlapról is levették? Hmm... Szerintem elég sok típus van még, sok helyen raktáron. Legalábbis azt írják... remélem kapok még, és nem valami többszörösen visszaküldött példányt...
Igazából nem gondoltam nagy dologra a support-ot illetően... pl. most a csomagméret információra lett volna szükségem, de megtaláltam máshol.
-
yvsmad
őstag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Igen, a H széria már kifutó, 1-2 típus van még néhol raktáron, amit kevesebben vettek.
A Samunál gyakrabban van szoftver frissítés, mint más márkáknál, bár nem mindenki örül neki.
Vagy milyen supportra gondoltál? -
Pancsermeste
őstag
Hoppá! Most vettem észre, hogy az 50H6400 már nincs is fent a Samsung honlapján!?
Ez már annyira kifutó termék? Én meg éppen most rendeltem meg. Akkor vajon milyen support lesz hozzá a jövőben? Pedig csak a csomag méretre lettem volna kíváncsi.
-
drjuris
csendes tag
Sziasztok! Használja valaki a deezer alkalmazást? Be lehet valahol állítani valami képernyővédőt?

-
Hubba12
senior tag
Nálam azzal nincs baj pc-n
ennek örülök
Finomhangoltam a tv-t így szemre a fent írt be állításokkal és le esett az álam mert fényévekkel jobb mint a normál
Most gyönyörű és nem húz után
-
fausto
addikt
Kipróbáltam a "hírhedt" teszt videót a 40-es H6400-asommal, látszódott utánhúzás. Viszont most néztem meg egy film stáblistáját, ott nem látszik semmi ilyesmi. Én nem értek annyira hozzá, de egyébként a használat során nem látok semmilyen hibát.
-
yvsmad
őstag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
A számok milyenek a 671-nél? Ott van utánhúzás?
-
Pancsermeste
őstag
válasz
yvsmad
üzenetére
Hmm... érdekes... bár, a 671-nél sem annyira utánhúzás jellege van a dolognak, hanem olyan szaggatás, villogás féle, nehéz leírni a jelenséget, de messze nem olyan tiszta, mint az álló képnél.
(#80574) gorog67: MM-ba sajnos nem volt 50"-ban, így csak a 48-ast tesztelgettem. Viszont jövő héten már otthon tesztelgethetem a sajátom, ugyanis megrendeltem a vizesboltból. Remélem nem lesz csalódás.
-
yvsmad
őstag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Most néztem a videót egy LG 47LB730V tévén, gyári beállításokkal teljesen tiszta, semmi utánhúzás.
-
gorog67
aktív tag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Valahonnan letöltöttem egy test1.mp4 nevű videót, ami 50i-s. A közepén egy monoszkóp szerűség van és tartalmaz sűrűsödő vonalakat is. Ez is fél perc múlva indul el és már elboldogult vele a 40H6200 is, a 40H6400 még jobban és csak 3000 Ft-al drágább. Ha egy rossz hajszárítót beviszek az MM-be, akkor 5 ezret elengednek. Szóval vettem egyet. Wifi 5GHz működik, a whatismyresolution azt írja, hogy
Your resolution is: 1280x720,
Your Browser's inner resolution: 1024x517, ezt nem tudom, hogy mi.Minden videót pendrájvról, a belső lejátszójával célszerű nézni, mert PC-ről egyéb dolgok is bekavarnak: a vga beállítások és a lejátszó típusa, beállítása.
-
Flashget
félisten
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Az a video nem igazán jó, mint kiderült.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
gorog67
üzenetére
OK, azt hiszem megnyugodtam.

Kipróbáltam a kiszemelt 50H6400-on, a konkurencia LB671-en, sőt, egy Samu 7000-esen is, de mindegyiken trágya az a video. Igaz, semmit se nem állítgattunk, mert az eladók se nagyon értettek hozzá, én meg még annyira se, örültem, hogy egyáltalán kipróbálhattam.(#80540) fant0mi: Köszi! Nos, ez is megnyugtató. Igazából a 7000-es sorozatra már úgyse lenne pénzem, max. kisebb méretben, de nem akarok 50" alá menni, így Samuból tul. képpen, nincs is más választásom.
LG LB671-ese pedig nekem semmivel se nem tűnik jobbnak (talán a 3D, ami úgyse érdekel), viszont 30K-val drágább. Azért kicsit még spekulálok, de szerintem 175K-ért tuti nincs jobb most ennél. Vagy tévednék? Ugye nem?? Vagy mégis? Hmm...
-
blakey
titán
válasz
Tiesto22
üzenetére
Adatok halmaza amik egy szakembernek is csak számokat jelentenek.
Látatlanba nem lehet megmondani, hogy jó-e vagy sem. Ha neked tetszik akkor ne foglalkozz vele. Lényeg, hogy a szürke ne legyen zöldes, pirosas, kékes, stb. A fehér és a fekete is jó legyen és akkor nagyjából jó lehet. -
Tiesto22
csendes tag
Sziasztok. Egy kérdésem lenne a megfelelő kép beállításokkal kapcsolatban. Samsung UE50HU6900 tvm van. De a prohardveren a HU7500-at tesztelték és azok alapján állítottam be. Szerintetek így jó?
Kontraszt 84
Háttérvilágítás 17
Fényerő 37
Szín 50
Élesség 38
Árnyalat (Z/P) Z50 - P50
Dinamikus kontraszt Ki
Fekete tónus Ki
Bőrszíntónus 0
Színköz auto
Színtónus meleg 2
Gamma 2
Fényerő mozgáshoz ki
Dig. tiszta megjelenítés HD: ki, SD: alacsony/közepes
MPEG zajszűrés ki
Motion Plus ki/tiszta
Smart LED ki
Fehéregyensúly P-eltolás 14
Fehéregyensúly Z-eltolás -19
Fehéregyensúly K-eltolás 20
Fehéregyensúly P-nyereség 7
Fehéregyensúly Z-nyereség -11
Fehéregyensúly K-nyereség 22 -
Flashget
félisten
én ezt használom pvr-hez és egyébb filmekhez BD lejátszóhoz és nagyon bevált. +4K és 1TB-ost vehetsz ebből.
Ja és WD belsőt takar. -
apszi
őstag
Nem szeretnélek félrevezetni, de én mindenféleképpen a HDD mellett döntenék. eleve egy pendrive sokkal kevésbé tolerálja a sok adatírást, és gondolom azért fog rajta mozogni ez-az. A sebesség teljesen mindegy, mert egy filmlejátszás csak a töredékét használja annak amit akár csak egy USB 2.0 eszköz max. ki tud hajtani. A kapacitáskülönbség viszont nem mellékes, ami szintén a strapabíróbb HDD felé dönti a mérleget. Szerintem ezen nincs mit gondolkodni, én biztos nem vennék PEN-t ilyen célra. Persze a döntés a tiéd.

-
Trk.Adam87
aktív tag
Kipróbáltam újabb fajta videokártyával, hagyományos használat alatt ez is csinálja valamilyen szinten (pl: böngészés alatt, mikor görgetek).
Filmek alatt nem látszik már, csak gyors jeleneteknél olyan, mintha picit darabos lenne a mozgás, de ez gondolom normális, mert monitornál is hasonló az összkép. -
zack
nagyúr
H6400-hez vettem egy 128GB Adata UE700-at. 22k volt.
A dilemma az, hogy közben rájöttem, lehet jobban megérte volna azonos árban egy külső 1TB merevlemez, ami külső táp mentes.
A Pendrive-ot nem bontottam még ki, lehet ki fogom cseréltetni.
Szerintetek melyik az optimálisabb filmekhez? A pendrive gyorsabb, az szinte biztos (up to 220/135), viszont a külső merevlemez meg 1TB.
-
PuMbA
titán
válasz
gorog67
üzenetére
H265 nem 4K szabvány, csak a következő fejlődési lépcső a videokódolásoknál, ami hozza az elvárt fele akkora méretben ugyanazt tudja, mint a H264 szintet (hasonló volt a H264 és a DVD MPEG-2 / xvid / divx között is). Az már csak egy másik dolog, hogy a 4K-hoz pont jól jön a H265, hiszen H264-gyel sokkal nagyobb a helyigény (van H264-ben is 4K, de ezek el fognak tűnni)
Az év végén az új 4K Blu-ray-ek H265-tel lesznek kódolva, Youtube már félig átállt a saját H265 implementációjára (VP9), Netflix is fogja használni és szép lassan beszivárog a torrentekre is - már most is vannak néhol. TV adásokra még azért kell idő, mert az egy hosszabb folyamat
Mindenestre a H265-tel csak nyerünk, hiszen 1080p-t például fele akkora helyigénnyel fogunk nézni. -
PuMbA
titán
válasz
Hubba12
üzenetére
Nem kapcsoltad be a deinterlacing-et

Pumma: Nem
Mivel a H264 nem igazán támogatja a tiszta interlaced kódolást, ezért MBAFF-on kívül nincs más megoldás, ezt használják a TV adásoknál is. H265-ben meg már nincs is interlaced formátum, szóval pár év és megszűnik minden 50i vagy 60i cucc 
-
gorog67
aktív tag
válasz
Hubba12
üzenetére
Ez nem ilyen egyszerű, mert játékban PC-t nézel, ami 60p szokott lenni, a tv adás meg 50i, teljesen más beállítások az optimálisak. Az összefoglalóban is le van írva, hogy először azt kell kiválasztani, hogy minden bemenetre külön legyen és utána állítgatni a kép jellemzőket.
-
Hubba12
senior tag
válasz
digikábeles
üzenetére
igen már igy döntötem
amúgy igen át állítva nem húz után
-
blakey
titán
válasz
gorog67
üzenetére
Pont írni szerettem volna, hogy a teszt nem 100%-os, interlaced hibára utal, kipróbáltam gépen VLC-vel és játszadoztam az interlaced beállításokkal, kikapcsolva utánhúz, Bob-bal tökéletes, Dune-nel is Bob van ha nem tévedek.
Ezzel nem a panel mozgásmegjelenítését tesztelítek. 
-
gorog67
aktív tag
Lehet, hogy ezzel a mozgonoaudio teszttel nagyon mellényúltunk. A kódolása NTSC MBAFF, ami "partly progressive and partly interlaced". Jellemzően nem ilyen adást nézünk a tévén, lehet, hogy egy 50i-s anyaggal jobban teljesítenének a 6xxx-es tévék, mert a tapasztalatok túl rosszak a specifikációhoz képest. A feltöltésért persze köszönet Sárpac-nak.
-
-
gorog67
aktív tag
válasz
Hubba12
üzenetére
Ha a valóságban is ilyen, mint a képen, akkor valóban tré. Amikor az üzletben néztem, akkor nem volt benne ez a mikro csíkozás, a számok is olvashatók voltak, csak az első jegyük előtt is látszott valami. A függőleges vonalak is folytonosak voltak csak a 400-as számtól lefelé már egybe szürkének tűnt az egész. Milyen képjavító volt bekapcsolva és milyen tévén nézted? Pendrájvról beépített lejátszóval? Olyan, mintha váltottsoros lenne.
-
Hubba12
senior tag
Hát ez nagyon tré... [link]
És ez engem miben fog most hátráltatni? hol fog meg jeleni?
-
fant0mi
őstag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Nekem ilyen (is) van, en nem tapasztaltam nagyfoku utanhuzast. A tesztvideot nem toltottem le, de egy gyors stablistat megfigyeltem, nem volt nagy baj, mint itt a 40 collosnal irnak tobben.
En meg tavaly vettem, akkor 200 felett volt az ara. -
gorog67
aktív tag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Akkor fogsz megnyugodni, ha kipróbálod a teszt videót más tévén is, és esetleg tapasztalod, hogy ebben az árkategóriában a többieknek sem jobb a mozgásmegjelenítése.
-
Pancsermeste
őstag
Szép napot!
Szeretnék vásárolni egy jóképű 50"-ost.
Eddig az anyagi lehetőségek figyelembevételével az UE50H6400 a (jelenlegi) kiválasztott. Nyilván nem csak Samuban gondolkodom, ám pl. az LG hasonló tudású/kategóriájú LB671-ese ebben a méretben jóval drágább.
Most már csak az a gond, hogy elbizonytalanodtam (még jobban) az itt olvasott problémák miatt. Jó lenne, ha kapnék megerősítést, hogy ennek ellenére jó választás ez (175K-ért), vagy inkább nézegessek más típust? Ha ez utóbbi, akkor mit javasolnátok, ebben az árban (50" - max. 200K-ig) -
PuMbA
titán
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
3D beállításoknál, de ez az asztalra és videólejátszásra nem vonatkozik
Máshol nem kell bekapcsolni és nem is lehet, ez a lényeg, hiszen ez egy alap dolog, hogy nem esik szét a kép
Valami nagy probléma lehet nálad, mondjuk a gép régi, szóval bármi megtörténhet. -
-
válasz
yvsmad
üzenetére
Nem a frissítést akarom törölni, hanem a frissítés után gyári beállításokat csinálni.

Közben kaptam infót, de csak késő este érek haza.Nekem F6400 van és semmi bajom vele, neked mi a problémád az F szériával?
Igaz, hogy "csak" két magos, de nekem most sem akad annyira hogy zavarna.
Fasza képe van, mi kell még.
-
Flashget
félisten
válasz
deka10
üzenetére
vagy az androidra épülő, de még jobb rendszer.
Systems: MIUI TV Smart TV system (Based on Android 4.3 )
ebbe nem tudom milyen márkájú a kijelző, de a sima FHD-be Sharp van. -
vatafakk
aktív tag
Sziasztok!
Kb 8 hónapja nyúzok egy 80 cm H5000-es Samsungot, és teljesen meg vagyok vele elégedve, csak az a fránya Smart funkció hiányzik. Meguntam, hogy hdmi kábellel gépre kössem mindig, hogyha youtuben szeretnék zenét hallgatni.
Kiváncsi lennék a véleményetekre, hogy érdemes-e a 32 colos Smart tv-k között válogatni, vagy inkább abból a ~30 000 Ft-ból, amivel az okostévék többe kerülnek vegyek egy okosító sticket?
Telefon képét küldeném wifin tv-re illetve videómegosztókat böngésznék többnyire. -
tamas.varga5
tag
válasz
Samsung SPS
üzenetére
Köszönöm! Nem tudom hogyan,de megjavult egy újraindítást követően!
-
tamas.varga5
tag
Sziasztok! Komoly,hozzáértő segítségre lenne szükségem! Van egy Samsung UE48H 6800-as íves kijelzőjű TV-m,aminek a szervizmenüjében engedélyeztem a smart távkapcsolót és azóta a TV felső fele elsötétedett. Valószínűleg véletlenül átírtam valamelyik színkódot. A TV szerviz alapbeállításaira lenne nagyon szükségem!!! Köszi
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok!
Az szerintetek garanciális probléma, hogy a képernyő bal felső részén, néha vibrál a fényerő?
Valamelyik nap lettem figyelmes rá. Kicsit aggaszt a dolog.
Nem olyan feltűnő, de még is csak zavar a dolog..
-
PHenis
senior tag
válasz
hodostamas
üzenetére
Ezt én is szeretném tudni. Kb. két hete kérdeztem a Milyen LCD-t vegyek topikban hogy melyiket vegyem és a ott kapott tanács alapján h6400-at vettem. Erre kiderül, hogy pont ez volt a rossz választás...
-
Sziasztok!
F6400-as TV-nél hol találom a gyári beállítások visszaállítását?
Frissítettem a rendszert, és szeretném nullázni tiszta lappal indítani. -
-
Funthomi
aktív tag
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
HDMI-DVI kábelnél készülj fel arra, hogy hangot nem fog átvinni

-
apszi
őstag
válasz
Azurooandrew
üzenetére
Hogy hány soros felbontást tud, arra nem mernék számot írni, viszont utánhúzás nincs (55H6500).
-
PuMbA
titán
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
Értem, akkor állíts be mindent az összefoglaló szerint, majd pedig a VGA programjában (Catalystban) keress olyat, hogy függőleges szinkronizáció és kapcsold be
Ha így sem jó, akkor más géppel is meg kéne próbálnod a TV-t, hogy ki lehessen zárni, hogy mi a hiba. -
Trk.Adam87
aktív tag
Az összefoglalót igazából még meg sem néztem.
Windows 7et használok igen.
Mi is az a kiterjesztett asztal? Ilyesmit nem kapcsoltam be sehol, kizárólag a TV-t használom monitorként, monitor helyett.
Hdmi-DVI kábellel kötöttem össze, mivel a videokártyámon csak DVI van. A kábel másik felét a TV DVI bemenetű Hdmi portjára csatlakoztattam. -
PuMbA
titán
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
Akkor ez nehéz dió lesz, mert új illesztőprogramod nincs. A vertikális szinkronizációt a játékban kéne bekapcsolnod, mert amúgy az asztalon alapból lennie kell. Windows 7-ed van? Kiterjesztett asztalt használsz? HDMI-vel van a TV összekötve? A topik összefoglaló szerint van beállítva minden?
-
Willie
őstag
Sziasztok!
A debreceni edigital-nál újra elérhető az UE55H6400. Ne rendeljétek meg, szinte biztosan az általam visszavitt pixelhibás TV-ket próbálják meg újra eladni! Kettőből kettő pixelhibás volt. Emiatt az az érzésem, hogy gyárilag selejt pixelhibás termékeket vásároltak fel és azokat adják el akciós áron. De ne legyen igazam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG QE65QN95A NEO Q-LED SMART CSÚCSKATEGÓRIA TV ! AKCIÓ!
- TCL 98C7K (248 cm) 4K HDR okos TV 4,5 év garanciával, kifogástalan állapotban!
- LG (100QNED86A6) 254CM 4K 120HZ CSÚCS PRÉMIUM ÓRIÁS TV ! AKCIÓ
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ennek örülök
Finomhangoltam a tv-t így szemre a fent írt be állításokkal és le esett az álam mert fényévekkel jobb mint a normál