Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
attamero81
senior tag
válasz
LittleSami
üzenetére
Arra jó.Gondolom only movi e-ra!
-
bul07
nagyúr
Meggyőzettek

-
bul07
nagyúr
Ezt a folyadékot nyugodtan használhatom a tv képernyő letörléséhez?
-
Flashget
félisten
válasz
dethroner
üzenetére
Ilyen plusz garanciát csak a vásárláskor lehet venni, később x idő múlva nem.
folyadék, törés,tűzkárra van biztosítva. Azért nem fogom összetörni, hogy teszteljem a biztosító megtéríti a kárt vagy sem.
Ha a kijelző törik össze, annak az anyagi oldalát amibe egy kijelző csere fáj, vállalja át. -
jcvd
tag
Még annyi, csak 90%-ban filmnézésre lesz, játék soha, kábel TV is ritkán.

-
dethroner
veterán
válasz
Ochocinco46
üzenetére
Az iso-t is lejátssza, csak ki kell csomagolni

-
jcvd
tag
Sziasztok!
2-300-ért akarok 55-60 colos TV-t venni. Nekem a fő lényeg a képminőség, nem a felszereltség, mert minden külső médialejátszóról fog menni. 3D-t azért tudjon a TV.
Mivel 4k tartalom még nem nagyon van, így inkább egy kiforrottabb full hd tvben gondolkodom.
Az Samsung F7000-es szérián akadt meg a szemem első körben, nem tudom mennyire ajánljátok.
Nagy riválisok még a Sony W829-es és az LG modellek, de ugye ezek is tele vannak mindenféle cuccokkal, amik nekem nem kellenének.
Ha tudtok bármiféle típust, márkát ajánlani ilyen tekintetben, azt megköszönném, sok éves beruházás lesz!

-
LittleSami
csendes tag
válasz
attamero81
üzenetére
Hát csak laptopra akarom köttni monitorként használnám!
-
eqtoto
csendes tag
Üdv! samsung UE48H6400-et vásárolnék 1 héten belül. Leginkább xbox one-al játszanék rajta, de filmeket is néznék ha úgy adódik. Szerintetek megfelelő választás? Gondolok itt arra,hogy elég e a képfrissités,hogy teljesen folyamatos legyen a kép pl ha játszom.

-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Ochocinco46
üzenetére
Lazán visz mindent, kivéve az ISO-t.
-
Ochocinco46
aktív tag
sziasztok!
UE48H6400 vásárlása előtt állok, már érdeklődtem itt is, és ár/érték arányban tv adás és film nézésre elég korrekt most ez a készülék, szóval meg is rendelném lassan. Egy olyan kérdésem lenne a tulajoktól, vagy a használóktól, h mivel egyelőre nem lesz semmi media lejátszó mellé, usb-n keresztül pen drive-ról, vagy külső vinyóról gond nélkül játsza a filmeket, felirattal mindennel együtt ugye? (gondolok itt mkv-től 3d-ig mindenre)
köszi
-
attamero81
senior tag
válasz
LittleSami
üzenetére
Ez attól függ mire kell és mi az elvárásod!
-
PuMbA
titán
válasz
LittleSami
üzenetére
Ami fent a topik Összefoglalóban, H6200 minimum, főleg ekkora méretben, mert alsó kategóriában nagyobb a felhősödés esélye, tehát ultra gagyi alja-modellt nem érdemes venni.
-
LittleSami
csendes tag
Tv vásárlás előtt állok! Mi a véleményetek erről a tv-rölSamsung UE50H5000?
-
Pow
tag
Kipróbáltam BD iso-ból a SSIF mappában lévő (csak egyet tartalmazott, nem kellet muxolni) fájt átnevezve m2ts-re, de a tv nem játsza le. Esetleg valakinek ment így ES6100 1030 FW?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Dadan01
üzenetére
Én nem osztom ezt.
Minden eddigi csúcs tv-m foltosodott, kivéve a régi c650-em. (igaz az "sima" lcd)
Az szinte makulátlan e téren.Volt C8000, D7000, ES8000, és most F7000-em, mindegyik foltosodott, foltosodik.
Nyilván ez csak sötét szobában sötét jeleneteknél jelentkezik, de akkor is jelen van....sajnos. -
Dadan01
senior tag
-
HUTCHDB
nagyúr
Van olyan SAMSUNG tv, amelynél nincs jelen foltosodás, vagy local dimming?
[link] -
dethroner
veterán
Azért kíváncsi lennék az ilyen plusz vásárolható garancia dolgoknál, amikor lehet venni hozzá pl víz vagy töréskárra. Szóval garancia idő vége előtt lerúgom az asztalról egy Chuck Norris féle pörgőrúgással, és kapok helyette egy teljesen új tévét?
-
Flashget
félisten
válasz
üzenetére
Képileg nem jobb, de minden másban jobb.
pont a lényeg....na mindegy.Az utalvány amennyiben a korábban vett tv már nem kapható abban a boltban (és nálam ez volt a szitu) vissza fizetik/utalják a vételárat. Én azt kipótoltam és vettem a nagyobbat a 32" után csak nem tudtam megvárni azt a 2 hetet amíg a számlámra jött, mert csak 3db ilyen tv volt az MM-ben nálunk, ebből az egyik doboza már bontott volt.
Itt a történetben az volt a huncutság, hogy a 32D6500 Valentin napi 10%-os akcióban annyiról volt le engedve az ára amennyiért 40F6640-t lehetett venni. Szóval amint lemennek az új tv-k árai olcsóbbak mint a 2 évvel korábbi kisebb képátlójú modellek.
Megint más kérdés a samsung mit vesz ki a tévéiből az olcsósítás jegyében és mit rak be feláldozva valamit a smartért. -
Flashget
félisten
De mondjuk ennek ellenére a MM-ből én nem vennék semmit irreálisan túl van árazva,
Én biza onnan vettem a gyári garancia mellé (3 év) +5 év garancia pluszt vettem 14K-ért a 4-5 évre teljeskörű garanciával
az a túlárazott ár 40F6640 esetében pontosan annyiba került mint az 40F6500...de mindenki ott vesz tv-t ahol neki megfelelő.
-
gabor20
tag
Most kaptam a Samsungtól hivatalos levelet, hogy a H6500 és a H6400 is edge led-es, pedig utóbbiról több helyen olvasni, hogy nem az... hátha érdekel valakit...
-
bul07
nagyúr
válasz
poli27
üzenetére
De igaz hogy túlárazott, csak egyes termékek esetében az akciós ár versenyképes
Túl árazott árból lehet nagy kedvezményt adni, amit nálad elengednek másnál nem teszik meg és így jól járnak
Az a 50e Ft be volt kalkulálva, úgy értve hogy úgyis náluk hagyod
Lehet hogy van ép olyan akció mikkor megéri az adott termék de nagy többségébe nagyon nemAmúgy a UE55H6800 miért olcsóbb a UE55H6700-tól?
SAMSUNG UE48H6400
MM 199.999Ft +2évgarancis 8000Ft(De kitudja fog e még létezni a biztosító, meg hogy hol szervizeli ha gond van)
Telekom 179.760Ft és nem is kell kifizetni hanem 24x7490Ft +2év Samsung garancia 18.000Ft(Amit esetlegesen le lehet nyomni 13.490Ft-ra)Én biztos ott venném és vettem is ahol olcsóbb és jobb feltételek vannak(miért fizessem ki egybe ha havonta is megtehetem semmi felár ellenében), mindig az adott piaci helyzetnek megfelelően(lehet két hét múlva mindenütt olcsóbb lesz 20e Ft-al ezt nem lehet kiszámolni)
Na de mindenki ott veszi ahol akarja
-
poli27
veterán
Ez nem igaz hogy minden túl van árazva a MM be, én pl a 55h6700 at megvettem 330000k ért, és kaptam egy 50k vásárlási utalványt, tehát a tv 280 volt, ennyiért ezt sehol nem kapod meg, ráadásul amit kinéztem az is akciós náluk (mosó szárítógép) ami szintén mindenhol ennyibe kerül mint a MMben és ez 50k val kevesebbe fog kerülni... igaz van sok minden amit nem szabad ott megvenni, de ez igaz az Auchanra és a Tescora is, hogy egy csomó dolog itt nálunk a kisboltban olcsóbb sokkal mint a nagy hipermarketben...
-
bul07
nagyúr
válasz
Flashget
üzenetére
A nagy üzletláncokkal akkor nem tudnák felvenni a versenyt mert ők nagyobb tételt vesznek és tudnak a árból alkudni , így egyforma garanciával a kisboltok magasabb áron árulnák de akkor meg a kutya se venné meg
Amúgy kíváncsi lennék hogy egy külföldi nagyker mindenfajta teher nélkül mennyiiért ad mondjuk egy 48" 6400-astDe mondjuk ennek ellenére a MM-ből én nem vennék semmit irreálisan túl van árazva, az meg hogy adnak ilyen olyan kupont nem pálya mert szintúgy náluk kell levásárolni irreálisan túlárazott dolgok közül
És az a biztosítás dolog se egy nagy biznisz lehet(lopásra ott a ház biztosítás, nincs hülyegyerek nálunk aki leverje így a törés se játszik, a szervizelés jó kérdés mert azt nem láttam sehol leírva hogy hivatalos szervizben végeznék a javítást és nem egy sufni kókány szervizbe), inkább a Samsung + garanciája ami biztosAmúgy a honlapjukon a tv-nél jobban nézne ki ha minden darabnál ki lenne fejtve a garancia, így pl Samsungoknál -> 1év Samsung garancia +1év bolton keresztüli Samsung szerviz
Mert én meglátom azt a kiírást hogy Garancia: 2 ÉV Magyarországi, már zárom is be a böngészőbe a lapot
De még az is jobban néznek ki hogy Garancia 24hónap, mint ahogy a aqua.hu-nál van és ők is bolt garanciásak (legalábbis a szerviz keresőjük szerint)Meg nagyon off
A háttérrel is kezdenék valamit(oldalra link) mert nekem túl fekete és nem is kivehető hogy mi is akar lenni, simán lehetne világosabb háttér, mondjuk így, képek ->[link], [link], vagy egy egyszínű és jobbról balról szöveggel akciók kiírva frappánsan -
blakey
titán
válasz
hodostamas
üzenetére
Minden app okozhat problémát, nem kell parázni, akkor van gond ha állandósul a jelenség és minden bemenetnél.
-
Flashget
félisten
válasz
ATOMTv
üzenetére
Ha ők importálták akkor jár a + 1év, ha nem ők keresnek rajta akkor csak az alap 1 év jár. Az, hogy nálunk és még a többi "szürke importosnak" nevezett webáruházban olcsóbbak a tv-k, az annak köszönhető, hogy a Magyar Samsung importőr nem keres rajta és nincs akkora rezsink mint egy nagy áruháznak.
az annak köszönhető, hogy itt 27% az ÁFA míg a szlovákoktól vagy máshonnan hozzátok be lényegesen kevesebb...
6500-tól meg +2 évet adnak.Mi az akadálya annak, hogy ti is az Edigital,MM,Tesco,Auchan mintára viszonteladók legyetek?
-
PuMbA
titán
válasz
Norberto666
üzenetére
Jó az

-
Maksifül
senior tag
Van valakinek ötlete arra, hogy D szériás Samsung 3D-s tévén hogy lehet .MKV file esetében előcsalogatni a benne lévő feliratokat, hogy ne kelljen külön valahonnan letölteni, s ugyanolyan névvel a pendrive-ra másolni mellé a feliratot?

Előre is köszönöm a segítséget!

-
hodostamas
addikt
40H6400-as... Plexel ment film, kiléptem a filmből és egyből váltottam TV-re. Na ilyet még nem láttam, minden pirosas árnyalatú lett, és mintha festményt néznék. Ki-be kapcs után jó. Úgy néz ki a Plex ki tudja akasztani rendesen..
-
ATOMTv
csendes tag
válasz
poli27
üzenetére
A Samsung vállalat, tehát a gyártó, hivatalosan csak 1 évet ad.
A Samsung Electronics Magyar Zrt.,tehát az importőr, az általa eladott tvk-re ad + 1 évet. A regisztráció azért kell, hogy ki tudják szűrni azt, hogy azt a gyári számú tv-t ők hozták forgalomba vagy sem. Ha ők importálták akkor jár a + 1év, ha nem ők keresnek rajta akkor csak az alap 1 év jár. Az, hogy nálunk és még a többi "szürke importosnak" nevezett webáruházban olcsóbbak a tv-k, az annak köszönhető, hogy a Magyar Samsung importőr nem keres rajta és nincs akkora rezsink mint egy nagy áruháznak.De nem minden webáruház vállalja be a második évet. Valaki csak 1 évet ad és slussz.
Tudnánk mi is olyan tv-ket árusítani amelyekre be lehet regisztrálni a 2. évet is, csak akkor jóval kevesebben vásárolnának nálunk.
Viszont az Atomtv, a vásárlói elégedettség érdekében, a második évben is a drágább megoldást választja a szervizelés terén és kizárólag a hivatalos Samsung szervizben javíttat! -
Norberto666
tag
Üdv mindenkinek!
A napokban készülök vásárolni egy SAMSUNG UE50H6400 50" 3D Smart Full HD LED TV-ét!
Abban kérném segítségeteket hogy 150-200eft között esetleg lenne e jobb ?
Föleg filmezésre lenne és egy ki xbox-ra!
Elöre is köszönöm a segítségeteket! -
ATOMTv
csendes tag
válasz
Stevenstyle
üzenetére
Persze, igazad van.
De a kérdésem, mint ahogyan írtam is, azért volt mert nem csak azt szeretem tudni, hogy miért engem választ valaki, hanem azt is, hogy miért nem. Mivel csak így tudok változtatni a hibákon, mármint amiken tudok....
Szerintem az egyáltalán nem probléma, ha valaki szeretné az általa nyújtott szolgáltatást fejleszteni.Persze nálam is volt raktáron a tv és úgy volt, hogy eljön érte.
Aztán mégis kiszállítást kért.
Így lett a Kedd, mert már Szombat volt és leghamarabb már csak Hétfőn jön a futár.
De a személyes átvételnél már Szombaton is átvehette volna. Sőt, van nálunk weekend shopping is.
Hétvégi vásárlás nyitva tartási időn kívül. Ha időnk engedi akkor kinyitjuk az üzletet, abban az esetben ha van már konkrét elképzelés és vásárlási szándék.Ezzel a részemről a témát lezártam.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
ATOMTv
üzenetére
"Másrészről pedig azt gondolom, ha te felhívhatsz és én nem veszem zaklatásnak, akkor ez vissza felé is kellene, hogy működjön"
Ne vedd kötekedésnek kérlek, de ez azért nem így működik.
Te egy szolgáltatást nyújtasz, ezzel vállaltad, hogy igen felhívhat bárki aki vásárolni szeretne. Akár komoly, akár komolytalan az illető. Visszafelé viszont viszont közel sem ez a helyzet. Nekem, mint vásárló jelöltnek, nincs vállalt kötelezettségem és igen, mondhatom azt, hogy nem nem indoklom meg döntésem és akár azt is, hogy másnak semmi köze hozzá, hovatovább akár zavarhat és zaklatásnak is vehetem a többszöri kérdezősködést.
Persze illik ezt a helyén kezelni és normálisan reagálni, de azért már ne is a fika egye az óvodást

Tényleg nem kötekedni akarok, sőt a mostani Samu amit használok is tőled van, csak sokszor elfelejtik egyes kereskedők, h ők vannak a vevőért és nem fordítva.
-
aram01
nagyúr
válasz
ATOMTv
üzenetére
oké
nekem azonnal kellett gondolom észrevetted te is, erre mondtál keddet. Az nekem késő. Aquaban volt raktáron, sőt olcsóbb is volt mint nálad( bocs nem akarom az üzleted rontani, de ez a válaszom egyik lényeges pontja) elugrottam kifizettem, és rá 1 órára már itthon volt a holmi. Gondolom így már kielégítő a válaszom. -
ATOMTv
csendes tag
válasz
aram01
üzenetére
Szia.
Nem kérdőre vonásként érdeklődtem, csak úgy gondoltam, lehet tévesen, ha te feltehetsz nekem kérdéseket amikor vásárolni szeretnél és én válaszolok rá, akkor talán amikor lemondod a rendelésed akkor megkérdezhetem, hogy miért döntöttél így. Mivel ez esetleg segítségemre lehet az üzlet további működésével és fejlesztésével kapcsolatban. Az pedig, hogy meg mertem tegnap kérdezni, hogy hol sikerült olcsóbban megvenni, azt nem hiszem, hogy akkora nyűg lenne, mivel akkor még nem tudtam, hogy az Aqua-nál vetted és azt gondoltam valami outletben sikerült a vásárlás.
Ma csupán az keltette fel a figyelmem, hogy valaki szolt, hogy van egy bejegyzés amiben azt állítják, hogy javított tv-ket árusítok. Mit ad isten ezt pont neked írták és te utána elmentél az Aquához és lemondtad nálam a rendelésed.
Még egyszer mondom amúgy nem érdekel annyira mert nem 1 eladáson múlik a hónap, csak érdekes egybeesés.
Másrészről pedig azt gondolom, ha te felhívhatsz és én nem veszem zaklatásnak, akkor ez vissza felé is kellene, hogy működjön.
További szép napot. -
ATOMTv
csendes tag
válasz
sandró60
üzenetére
Sőt itt egy link az oldalamról, ahol leírom több pontban is, hogy mire kell odafigyelni ha valaki új tv-t akar vásárolni. Mik azok az árulkodó jelek ha új tv-nek adnak el egy javított (Refurbished, out of warranty) tv-t.
A cégünkről oldal alján közvetlen a képek alatt!
Szerinted ha én javított tv-ket árusítanék akkor ezt így ilyen részletesen taglalnám!
-
ATOMTv
csendes tag
-
ATOMTv
csendes tag
Szia. Gondolom ezért mondtad le tegnap a rendelésed?! link:http://prohardver.hu/tema/samsung_lcd_tv/hsz_78397-78397.htm
Sajnálom ha félre vezettek.
Üdv. -
-
törölt tag
válasz
blakey
üzenetére
Ez volt a kérdés, és aram01 fórumtársunkat kérdeztem: Miért cseréled a Toshibát, nem vált be?
Ha te úgy érzed, hogy erre neked kell válaszolnod, akkor sajnállak, de nagyon. Ennyi.(#78423) blakey Ennyi(vagy?) Szerintem itt kötekedni sem kötelező, ha már erról van szó. Sajnos, ezt teszed megint.
-
PuMbA
titán
Ha valakit érdekelne egy kis "miért nem ad több részletességet a képinterpoláció" téma: http://m.prohardver.hu/tema/filmvilag_2/hsz_65109-65109.html

-
dethroner
veterán
válasz
zolesz78
üzenetére
Több részből áll? Valószínű hogy akkor több nagyobb méretű ssif fájl van ott, azok lesznek a filmek. Viszont ezzel az iso-ból kibontott dolgokkal most jöttem rá egy gondra. Hangsávból tartalmazza az összeset, lehet váltogatni, viszont felirat nincs benne. És lövésem sincs, hogy lehetne beletenni a feliratot

-
madle
őstag
Sziasztok, olyna kérdésem lenne, hogy van egy Samsung 40"-os NEM SMART TV-je egyik haveromnak és elég laikus a témában Ő is, én is és kellene e frissíteni ezt a TV-t? Igazából minden tökéletesen működik, de jelezte, hogy megjelent új frissítés a készülékhez, de van értelme feltenni? Vagy mit tudnak ezeken frissíteni?
-
McLaca
őstag
Kicsit kései válasz ugyan de...
Nem sokszor, hanem mindig.
Gondolom, mivel "gyári" BD lemezekről nézel filmet, nem cincáltad még szét a mappaszerkezetet, mint mások az ISO-kat.
Ami nekem fura, hogy nekik hogy nem tűnt fel, hogy a STREAM mappában lévő két legnagyobb m2ts kiterjesztésű fájl (a kisebb az kb. a másik méretének fele, abban van az "eltérés" a másik szemnek) méretét összeadva, majd az SSIF mappában lévő legnagyobb fájl méretét összeadva "kicsit" több jön ki, mint a teljes ISO mérete, vagy amit egy BD lemez elbír...
Ill. hogy az SSIF az pont akkora, mint a 2db m2ts összeadva.
Azaz: úgy tűnik, az SSIF csak egy "link"-szerű fájl, ami logikailag fésüli össze a két m2ts-t. Olyasmi lehet ez, mint a windowsban az átirányított mappák, amik linkként viselkednek (másik mappába irányítanak), ha bele akarunk lépni, és amit bele írunk, az valójában oda kerül, ahová a "link" mutat. (Én is használok ilyet, RAMdrive-ra van irányítva SSD miatt néhány forgalmas mappám, amit a hozzá tartozó program csak ott tud elérni, ahová gyárilag drótozták, de ezzel a trükkel mégis lehet máshová írni vele. A progi tehát a C meghajtóra ír, de valójában az adat fizikailag a RAMdrive-ba kerül.)BD50-es ISO, az ISO mérete ~31GB.

Legalul látható, hogy balra az m2ts-ek összmérete = SSIF mérete, és a kettő együtt nagyon nem 31GB, de még csak nem is 50.Ha pedig ezt az SSIF fájlt átmásoljuk máshová, akkor mivel ezen belül hivatkozva van mindkét m2ts, így szépen összefűzve másolódnak át, és a TV pedig megeszi.
Üdv!
-
Forestgreen
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném látni a számítógépemen található filmet a TV-n és lejátszani. A TV látja is a gépemet, de mikor rámegyek a PC-re a külső eszközöknél a TV-n kiírja, hogy "A kérés nem teljesíthető"
Samsung 32H6200-as TV-m van...
-
Teasüti
nagyúr
válasz
dethroner
üzenetére
Pumbának szántam így végig gondolva.
Kütyümániás vagyok és igyekszem naprakész maradni. Engem talán nem lehet meggyanúsítani azzal, hogy az okos eszközeim okosabbak lennének nálam. 
Addig nem nyugszom, amíg ki nem ismerem 100%-ban az újdonságomat.
(Bírom az olyan egység sugarú embereket, akik pl. megveszik a csúcs telefonokat és kb. semmi értelmesre nem tudják használni, de "a fényképező az milyen állat már rajta"!!)
-
Teasüti
nagyúr
válasz
dethroner
üzenetére
Váltott soros képnél kapcsolható, ami tudomásom szerint minden esetben PAL rendszerű idehaza.
Én soha nem hallottam olyanról, hogy ebbe a 25 fps-be "be lenne csomagolva 24p".
Persze a reverse telecine eljárás nem ismeretlen előttem, de ezt a TV mi alapján döntheti el, hogy most csináljon-e 25 fps to 24 fps konverziót vagy ne? Mert a film mód az "automata".
Mindenesetre én most bekapcsolva hagytam 1. módban a STB 50i képéhez, meglátom javít-e a stuttering-en. -
dethroner
veterán
Nem tudom az a film mód mire jó, de azt igen hogy mikor lehet használni. Én is végig próbáltam minden inputnál, nálam csak tv adásnál engedte bekapcsolni. Az hogy sd vagy FHD volt a jel mindegy, de csak akkor tudtam piszkálni ha tévé adás ment, minden más esetben inaktív volt.
-
Baga1983
senior tag
Így néz ki a hálózati forgalom HD filnézés közben: [link]
-
Baga1983
senior tag
Sziasztok! Hátha valakinek akadt már hasonló problémája. 37D550 Tv-b próbálok DLNA-val filmet nézni gépről. Próbáltam Allshare-t, Serviio-t, PS3 media servert, közvetlenül Pc, de a probléma mindig ugyanaz, 5-10mp-ként megakad a film, kivéve az alacsony felbontású filmek. Nem wifi, kábel. D-Link DIR-635 router. Már azon is gondolkodtam hogy egy helyen hosszabbítóval van megtoldva LAN kábel, nem értek annyira hozzá, lehet hogy ez nem befolyásolja, de már nincs ötletem. Minden 720p vagy afölötti film akad. Szóval volt valakinek hasonló problémája? Sikerült valahogy megoldani?
-
Lizsó
csendes tag
válasz
gorog67
üzenetére
Nem segített sajnos.

Ráadásul kártya csere is volt tegnap, mert megkaptam a T-hometól a HD csomagokhoz tartozó újat.Azt veszem észre, hogy a csatornák között váltogatva is néha felvillan egy 'No access" hibaüzenet, de csak egy pillanatra, amíg meg nem jelenik a csatorna képe (erre általában 2-3 másodpercre van szüksége)
Másik teleíziómban, ami egy LG LB 5610 tökéletesen működik, és gyorsabb is a csatornaváltás.
Esetleg a Samu nem szereti a STRONG CAS7 kártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Kutya topik
- További aktív témák...
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem viccelek, vizzel sokkal szebben tisztítható. Én is haználtam ilyeneket, de már v. 5 éve nem használok.

Ezek szerint a H6200,H6400 és H6500 sem edge led-es, mindegyik ugyanolyan vastag

Nem értek kockául.