Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
deka10
senior tag
Sziasztok nekem is van egy UE40F6400 -as modell. Azt szeretném megtudni valakitől, hogy van benne a tükrözés üzemmód amit nem sikerül összehozni a N 7000 samsung note-val sem a samsung tab 2-vel, ahogy utánna néztem az allshare cast funkciót keresném de a notban és a tabban csak samsung link van amivel csak a média tartalmat tudom megosztani a kijelzőt nem tudom tükrözni, tudna valaki segíteni ebben, hogy miként kapcsoljam össze az eszközökkel, vagy ne is próbálkozzak mert ez valami hardveres cucc?
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
deka10
senior tag
válasz Markizmark #58468 üzenetére
Köszi azért nézelődöm hátha valami custom romba megtalálom ezt a funkciót.
-
deka10
senior tag
válasz Tegla80 #58471 üzenetére
Köszi minenkinek a tabon 4.2 -es droid van és abban sincs benne de majd nézelődöm, hátha van rá megodás.
Hunter 2
én még bill. progit nem találtam csak távirányítót ami elég jól működik.[ Szerkesztve ]
-
deka10
senior tag
Esetleg valaki tudja, hogy a screen mirroring elérhető lesz-e valamikor a nore 1-re vagy nézzek új telót. Már szétböngésztem a netet ahogy olvasom 4.4-nél már benne van a romban esetleg valaki akinek van S2 vagy note 1-es telója van 4.4-es rommal, megírhatná van-e benne ilyen funkció.
-
deka10
senior tag
válasz Norby86 #60233 üzenetére
Nekem smart view tökéletesen működik galaxy n7000 telón
-
deka10
senior tag
válasz Norby86 #60236 üzenetére
Nálam nincs gond csak elindítom a progit kiválasztom a tv-t és kiírja többkijelzős kapcsolódás és elindul. A note n7000-ben sincs nfc sem screen mirroring, sőt play-ből sem tudom letölteni ezt az appot mert a készülék nem alkalmas felirat fogad, esetleg keress rá a play store-ban hátha a te készüléked alkalmas.
-
deka10
senior tag
válasz Flashget #60242 üzenetére
Ugyan az mint Norby86-é méretben 40-es tipus száma F6400-as most raktam fel galaxy tabra p3100 azon is működik rendesen. Nem kellett semmit állítani csak kiválasztani a tv-t. Ez a mobilra rakja ki a nézett műsor képét, a filmet amit nézel, vagy bármi mást amit csinálsz a tv-n kb. 2-3mp-es késéssel (hasonló mint a screen mirroring csak itt pont fordítva a tv képe van a mobilod, tabod kijelzőjén), van benne távirányító, csatorna listából indíthatsz felvételt, és van játékvezérlő.
-
-
deka10
senior tag
F 6400-ra van 1119-es verzió, van aki frissítette már, van valami változás?
-
deka10
senior tag
Nekem ilyen van 4 db semmi gondom vele, a kialakítást illetően ugyan nehezebb a tárolása de könnyű és észre sem veszem hogy a fejemen van, próbáltam több fajtát is de az ár-érték arány erre billentette a mérleget. A tárolás pedig egy dobozban oldottam meg így nem porosodik. Nálam nem volt semmi probléma eddig.
Más: meghosszabítottam a gariját a tv-nek most akciós aki nem tudta volna!
-
deka10
senior tag
válasz devil-k #64161 üzenetére
Tehát akkor nem a 3D a rossz hanem a film ezt még te is elismered, bár lehetne fejleszteni de egy filmen is sok múlik, hogy az milyen látványvilággal van elkészítve pl. Pi élete, én sem 3D-ben nézem a filmeket de ami jó azt nem hagyom ki mert lehetőségem van rá. Attól még, hogy sok film semmiben nem mutat többet 3D-ben mint 2-ben ne vegyük már el a lehetőséget azoktól akiknek meg van hozzá a tehetségük az olyan látvnyos filmek megalkotásához mint az Avatar.
-
deka10
senior tag
Sziasztok!
Kérdezném a szervizben vissza tudják rakni a régebbi szoftvert? A tv F6400 a szoftver a legújabb lett sajna 2107.Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
deka10
senior tag
válasz Flashget #79789 üzenetére
Köszi, csináltam egy visszaállítást még korábban és valamikor frissítette magát a készülék 2107-re, nem is vettem volna észre de egy pár mkv fhd filmnél belefagy a lejátszó amikor felugrik a felírat. Kicsit felcseszte az agyam. Gondolom várjam a következő frissítést.
-
deka10
senior tag
válasz ejnyebejnye #79799 üzenetére
Igen a szoftver frissítésnél ki lehet kapcsolni, én nem néztem sajna. Jeleztem a hibát az ügyfélszolgálatnál, pénteken bővebben beszélünk.
-
deka10
senior tag
válasz fausto #79871 üzenetére
A smarton a kék D jelzésű gomb hosszan nyomva nem működik?
Más, megnézték távkezeléssel a tv-t csináltak egy szervízmenüből indított visszaállítást, de sajnos a felíratnál most is befagy a lejátszó de megnyugtatott a hölgy jönni fog még sokáig frissítés és a hiba a fejlesztőnek el lett küldve.
-
deka10
senior tag
Nekem is volt hasonló problémám, az S4 mininél a google play-szolgáltatások gyorsítótár törlését javasolta az ügyintéző ez nem oldotta meg mint kiderült a 4.4.2 szoft hibája, a note 2 nél is belefutottam ilyen hibába root után de rájöttem ha rootolt állapotban csinálok egy gyári visszaállítást akkor működik.
-
deka10
senior tag
válasz yvsmad #80536 üzenetére
Van két szoba a gyerekeknek, de szerintünk még kicsik a saját tv-hez. Eljön annak is az ideje egyszer, de ha az egyiknek lesz tv-je a másik is akar és akkor előjön az is, hogy neki miért új az enyém miért nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Windows 10
- iPhone topik
- További aktív témák...