- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Garanciáról mit tudtok?
Ha megveszem a 2+1 év mellé a +2évet, akkor lesz 5 év garim, de ez mire érvényes (később jelentkező pixelhibára pl)?
Egy eladó olyat mondott, ha megvan az 5 év garim, akkor ha pl leesik a tv-m és tönkremegy/megsérül, akkor 30%-ot megtérítenek nekem. Ez nagy hülyeség, ugye? -
dime27
őstag
Sziasztok!
Olvastam a PH-n ezt a Samsung LE32E420: LCD tévé olcsóbban című cikket és megtetszett nagyon a tv főleg h flac-t is tud a teszt szerint meg h nem akadt meg semmilyen videoval max a killa sample fogott ki rajta.Annyi ami nem tetszik rajta h elég kevés a bemenet rajta és h nem full HD-s kivitel.Kellene mutteroméknak vmi ehhez hasonló tv de olyan ami full hd-s ill van rajta legalább 1 scart ill egy optikai audio valamint rca audio és video bemenetek.Ha tényleg mindent lejátszana akkor csak néha kellene nekik bekapcsolni a dvd lejátszót ha régebbi lemezre kiirt filmeket néznének.Láttam most egy Sharp tv-t ami még felvenni is tudott usb-n keresztül pendrivera!Nah ha még ilyet is tudna az még jobb lenne viszont az is csak 720p-s volt.Ami még fontos lenne h támogassa a CI UPC-s szabványt és h legyen benne DVB-T tuner ill a mostani tányéros UPC -ket is lehessen vele fogni gondolom az a DVB-C tuner.Légyszi vmi szaki vagy nagyon hozzáértő segítsen már előre is köszönöm!

-
Tin
veterán
válasz
aldebaran
üzenetére
tudod, ezeket a hibákat pont a refurbished-el lehetne elkerülni...
szét kellene szedniük, és újra összerakni rendesen, hogy a diffúzor lap és az lcd panel ne legyen hullámos. sokszor egy túlhúzott csavar vagy nem rendesen rögzített lap a hibás. meg persze az, hogy kétséges az egyes rétegek merevsége, így kicsit hullámos, ami ezt okozza.
-
aldebaran
addikt
Ez mindegyik 2012-es modellben látszódik, vagy csak az es6800-nál van?
-
tibike8
őstag
Nem úgy értettem, hogy a tv lejátszójával dekódoltam, hanem a tv csak mint megjelenítő volt és PC-vel játszottam le a BD rippet mint ahogy egyéb BD rippet aminek jó is a térhatása. És próbáltam Power DVD-vel, WinDVD pro-val és TotalMedia Theatre 5-el.
Amúgy egy asztali 3D BD játszóval szoktam gyári filmeket nézni, de előtte érdekel, hogy mit érdemes megvenni. -
asb88
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ide kisszobába szeretnék új tv-t vásárolni. Mivel kb. monitornyi távolságban lenne, ezért bőven elég lenne egy 22"-os. 50-60 ezer Ft közötti összeget költenék rá. Monitorokban elég jól bevált a Samsung, így tv-nél is ebben a márkában gondolkodok. Ki is néztem a Samsung UE22ES5000 típust. Azt kérdezném, hogy UPC-nél kinéztem Mediacard HD-t, ezzel a típussal működni fog a mutatvány? Az ott található listában nem láttam ekkora méretű tv-ket, viszont olvastam, hogy van lehetőség CI bővítésre...Ha valaki tisztázni tudná ezt a szituációt, azt nagyon megköszönném

-
BBéci
legenda
válasz
tibike8
üzenetére
BD 3D-t nem tudnak lejátszani a tévék, ilyen egyszerű. Arra a Dune és a PopcornHour mai napig kiadott médialejátszói sem alkalmasak. A processzoruk nem 3D-képes.
(#34384) Tomszy1
A jelek szerint az egy több különböző készülékhez való fődarabokból összerakott, hibásan működő tévé. -
tibike8
őstag
válasz
Fishor
üzenetére
Én is anno próbáltam egy Hupikék törpikéket nézni így 3D-ben ami elvileg BD rip volt, de legalábbis vagy 50Gb méretű és átváltott 3D-be a tv - kiírta, hogy szemüveget fel, de nem igazán volt 3D hatása. 3D-t kikapcsolva persze elmosódott volt a kép ergo biztos, hogy átváltott. Aztán leszedtem a szutyok mkv 3D-t és leugrott a film a képernyőről. Szóval fura, hogy a 'buta' verzió képe 100x jobb volt ami a 3D-t illeti.
-
Tomszy1
tag
Sziasztok. Van egy Samsung Le46a856-os LCD tv-m. Nemrég vettem de pár érdekes dolgot tapasztalok, amit nem tudom mire véljek. Az analóg tv része jó, de ha digitális adásra kapcsolok, akkor zöld háttért látok csak, a hang rendesen megy. Nem tudom, hogy a jel gyenge, vagy más baj van. Az otthoni samsung tv-nk gyenge jel esetén akadozó képet ad, de sose zöldet. Továbbá van ezen a tv-n ilyen Smart felület. Ha rákattintok a gombra, akkor elsötétül minden. Ez normális? USB-t bedugom, kiirja hogy megnyithatom, rányomok az ok-ra, szintén elsötétül a kép. Beléptem a szervíz menübe, ott mindenhol 40colos átmérőt láttam, holott az enyém 46 col. Pixelcsík hiba is van a képernyőn, ami 15 perc után elmúlik, szétszedtem, de nem tudtam vele semmit kezdeni sajnos...Megtaláltam a kérdéses helyet, ahogy itt leírtátok a fólia valahol rosszul van ráragasztva, nyomkodtan, egyszer jobb lett, egyszer rosszabb. Viszont nem a kijelző tetején levő nyákon rossz a ragasztás, hanem valahol ott, ahol bemegy magába a kijelzőbe.
Van bármi tippetek? Köszi!
-
aldebaran
addikt
Szerintetek amit nem árulnak boltban, MMben, tecsó... stb, csak webáruházban, azt nem is Magyarországra szántak, hanem csak külföldre?
-
csocsoszán
őstag
Szervusztok!
Van egy ue46c7700-am valaki tud bármiféle tuningot,trükköt,érdekességet,beállítást, tanácsot adni! Nagyon kevés információt találok róla! Köszönöm! -
arculat7702
csendes tag
válasz
Minstrel
üzenetére
nekem félév után cserélték prémium szolgáltatással ami azt jelentette,hogy szombaton jeleztem telefonon és már vasárnap házhoz jöttek a tévéért.akartak adni csere tévét de kiderült,hogy nem mükődik igy szerdán ismét jöttek és a helyszinen kicserélték a kijelzőt melyen 3db pixel hiba pont volt melyről képet csinálták és kész.
-
sandró60
addikt
-
BBéci
legenda
válasz
Flashget
üzenetére
A High Speed a lényeg és nem csak az elnevezésben, hanem a gyakorlatban is. 3D esetén az alacsony átviteli sebesség miatt véreznek el a kábelek, azért kellett kicserélnem az újonnan 50000 forintos 15 méteres Profigoldot.
Az más kérdés és komoly probléma, hogy dzsunka gyártók is simán ráírják a vackaikra a hájszpídet, aminek sokszor a fele sem igaz. -
sandró60
addikt
válasz
babosf
üzenetére
Milyen- külső tápos vagy 2,5" táp nélküli?A frissités nem biztos,hogy segitene
Sajnos nálam is van egy2.5" WD500GB-os-Ami csak külső tápal indul el. A tv idei tipus.Sajnos a Samsung itt is vissza fejlesztett,mert a tavalyi tipusoknál direkt van egy 1A-usb bemenet ami a hdd-nek a csatlakozására szolgál .Igy nincs probléma egyik 2.5" hdd-vel se -
babosf
aktív tag
sziasztok,
ue22d5003-as tv- akarom firm-t frissíteni, mert nem ismeri fel a toshiba külső vinyót.Megoldás lehet a frissítés?
a frissítés menetét megoszthatnátok. Köszi
üdv. -
laca1944
csendes tag
Új INFÓ az EPG-ről. Hátha valakit érdekel.
Most tudtam meg, hogy a ViDaNet (győr) és a Telekom is továbbít un. BARKER csatornát, amely tartalmazza a teljes csomag EPG infóját.
A győri csomagban ez a 10-es TS-ben van ami az M1HD és még 3 csatornát foglal magában.
Tehát ha az M1HD-n kapcsoljuk be a TV-t akkor kb 30 másodperc múlva az összes csati EPG-je beíródik. SAJNOS ez az én készülékemen -E5300 FW1014.1- csak ROVI műsorujságnál működik, ahol éktelen ékezetek és 2 óra csúszás van.Samsung módban nem.(
Ezzel kapcsolatos kérdést most tettem fel a samu-nak, kiváncsian várom a választ. -
Dictator^
veterán
Csak kíváncsiságból, 32"-es LCD TV-t, teljesen (tehát ez az egyetlen megjelenítő) monitornak való használatánál hány méterre kéne ülnöm?
Megesik, hogy 50cm-ről nézem, de átlag olvasásnál olyan 70cmről.. (viszont 10-esből csak 3-ason van a háttérvilágítás). -
Tomszy1
tag
Sziasztok. Van egy Samsung LE46a856-os tv-m. Beléptem a service menüjébe, és ott 40 col van az inch érték mellett. Ez normális? A tv 46colos. Továbbá ha bedugok egy usb-t és ráváltok, csak sötét képernyőt kapok. Van valakinek tippje mi lehet a gond? A digitális tvnél hang van, kép nincs, csak zöld csíkok. Amugy más gondot nem vettem észre.
Köszi!!
-
Csekusz
tag
válasz
aldebaran
üzenetére
Érdekes az a "felhősödés"-jelenség... Nekünk ue40d6100 tv-nk volt de valami gyönyörű volt a képe, tűéles, tiszta, nem tudom én egy darab felhőt nem fedeztem fel bő 8 hónap alatt a filmek alatt-pedig volt ehhez bőven ehhez megfelelő alany..., több filmnézés is.
Az a fura, én azt gondoltam az ujabb jobb, fejlettebb. Most pedig kifejezett, látható, tuti hibajelenségként emlegetietek főképp a 2012-es, 6-os sorozatnál ezt a dolgot.
Khm..., az a gáz, hogy az es6800-ast néztem ki magunknak és már többen is írtatok ennél a tipusnál a jól látható felhősödésről. Most ez akkor ???
Tényleg lotto ? 
Egyébként kiváncsian várom lesz-e idén is 10-15%-os áresés okt.-novemberben, én is erre apellálok
Ámbár kiváncsiságból azért ránéztem egy-két plazma árára is az utobbi napokban...ua. árért nagyobb, olcsóbb. Háááááát.... 
-
CoolBoy323
nagyúr
Most tenyleg ez a szep ahogy van? Az egesz olyan, mintha egy szurke folia lenne a tvn. A feher se feher... hmmm... ennyire nem lehetek vak/finnyas XD
-
Sur1G
aktív tag
Hali!
Egy 40ES6100 tv boldog tulaja lettem. Nézegetem az ideális színbeállításokat, viszont csak 65xx-esre vagy 5500-ra találtam. Esetleg valaki nem tudna linkelni egy ajánlott beállítást a tv-hez?
Köszi
-
paleinho
senior tag
UE22D5003 és UE22ES5000
a két típus közül melyiket?
illetve hasonló árban milyen 22" TV-t ajánlatok? -
Minstrel
senior tag
A Samsung garanciálisan foglalkozik olyan pixelhibákkal amik már a 3. napon túl jelentek meg? Mondjuk úgy 1 évre rá.. Mert elég rendesen meg van szórva vele a tv-m, a közepétől kicsit lefelé feketékkel és van amikor felvillannak fehérek is, film közben, bár ezekben nem vagyok biztos, hogy pixelhiba.
-
Crytek
nagyúr
Lehet mégse veszek 3D TV-t ahogy olvasom elég lutri mindenki csak sír kb

-
Fishor
senior tag
válasz
Dictator^
üzenetére
Geeforce gtx660 2M a pc beállításaiba már sikerült elérnem hogy a tvn váltson 3d-re de valahogy a hupikék törpikék (ezen teszeteltem) még mso se az igazi, vagy nekem magasak az elvárásaim, vagy valami még nem ok, mert látszott hogy 3d-s de nem jött ki a tv ből. Jó jel mondjuk hogy előtte a gép csinált egy iylen kalibrálásféleséget ahol tesztelte a szemüveget meg ilyenek, de mondjam azt a tv n nézett mkv-k jobbak voltak mint ez a gépről nézett bluray, ezért vagyok bizonytalan, hogy most valami beállítás még nem ok vagy ennyit tudnak ezek a 3d tvk.
-
Flashget
félisten
válasz
Dictator^
üzenetére
Oké értem az ő állaspontját is de akkor milyen elnevezéssel legyen megkülönböztetve a régebbi kábeltől?
miért ez jobb lenne megkülönböztetni az 1.3-tól? HDMI High speed with Ethernet
A legfrissebb verziójú HDMI kábel új specifikációkkal:
• HDMI Ethernet csatorna
• Audió vissza csatorna
• 3D a HDMI-n keresztül
• 4000 X 2000 felbontás támogatása -
gukker1
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Az a baj hogy CSAK EZ vált be,végigpróbáltam sata-s,ide-s merevlemezt,külső tápot(mivel zizegett a tv kikapcsolt állapotában ez idegesített),pendrive-ra egyáltalán nem sikerült!
A sebességét biztos nem tudom kihasználni,hát így jártam
Amúgy 13 ruppóért Samsung 830 64 gb-t lehet már kapni
-
aldebaran
addikt
válasz
donjohnson
üzenetére
Hát ez elég lutri

Most ilyenem van: LE40A556 Gondolom, ezután jobb képet kapok azért...

Mert ezen nem látok ilyen felhősödést... vagy csak nem veszem észre.

-
Fishor
senior tag
Vettem 1.4 es hdmi kábelt, de a tv 3d jét nem kapcsolja be a power dvd, pedig rátettem már azt is hogy hdmin vezérelje ki a jelet, látom is a tvn, meg beállítottam a hangot is hogy vigye át, és a 3d t is bekapcsoltam, de a tv-n nem jött fel semmilyen menü, és így az aktív szemüveggel semmit nem tudok kezdeni. Mit és hogyan kell beállítani hogy működjön a dolog?
Üdv: Fishor -
CoolBoy323
nagyúr
-
aldebaran
addikt
Találtam egy ilyen tesztet az es6800-hoz: [link]
Csak a conclusion részben nem értem, mi az a clouding-free set?

Különböző set-ekbe lehet kapni?
-
szimisi
tag
Szerintetek egy ilyen TV mennyit érhet kb? [link] Olyan 7 éves lehet kb, hibája nincs.

-
arculat7702
csendes tag
egy 50gb-os filmet szerettem volna megnézni ami egyébként a jégkorszak3 lenne.
-
BBéci
legenda
válasz
arculat7702
üzenetére
Azt írtad, eredeti Blu-ray filmet akartál megnézni.

Az a videokártya nem 3D-s.
-
arculat7702
csendes tag
bluray meghajtó nincs benne
-
gukker1
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Nálam is pont ez volt,hogy a nagyobb fájlok törlésekor csinálta ezt.
Az ssd szektoronkénti írási teljesítménye kb 10000 ciklus,talán egy darabig elég lesz,amilyen szar műsorok vannak. -
BBéci
legenda
válasz
arculat7702
üzenetére
A videokártya gyártójának honlapjáról.
Van a laptopban Blu-ray meghajtó? -
BBéci
legenda
válasz
arculat7702
üzenetére
Az eredeti Blu-ray 3D éppen azért összehasonlíthatatlanul jobb a kókány másolatoknál, mert nem egymás mellé téve, hanem egymáson, picit eltolva jeleníti meg a két szem számára szánt képeket.
Abban viszont nem vagyok biztos, hogy a laptopod videokártyája képes 3D lejátszásra.
Kábelből nem létezik HDMI 1.4, azt a megnevezést kizárólag az interfészekre (csatlakozó aljzat) alkalmazzák. Ha a laptopodon nem olyan van, akkor buktad a 3D-t. -
arculat7702
csendes tag
adott egy 40d6570-es samsung tv egy laptopon szeretnék lejátszani egy 3d eredeti bluray filmet de valamiért nem tudom elérni,hogy egymás mellé tegye a két képet pedig vettem hozzá 1.4 hdmi kábelt is.a tévén beállítottam hogy a hdmi kiválasztásnál pc mód legyen de semmi.
már több lejátszó programot is kipróbáltam tudna valaki valamilyen tippet,hogy jó legyen? -
denko
senior tag
köszönöm srácok a segítségeteket!
végül is E32ES6100W Slim LED Smart TV nél döntettem, mert 40es tesója mégis csak 40 e vel több.
1.6 méterről szerintem ez is megteszi
-
CoolBoy323
nagyúr
örülök h látok még

de használni fogom, és meglátjuk

mondjuk én az eco-t is mindig alacsonyra teszem, mert este pl nagyon bántja a szemem a nagy fény (de nappal meg nem látom a tvt ha nagyon süt a nap
--> redőny le
)amúgy a műszeres kalibrálás lenne az igazi, de nincs erre nekem pénzem... "jó a' falura" a monitorom is olyan színhelytelen, h öröm nézni
bár már javítottam az eseten kicsit, volt ettől rosszabb is 
-
BBéci
legenda
válasz
CoolBoy323
üzenetére
A túlszaturált, és/vagy hamis színvilághoz szokott szemek számára furcsa a szabványosra kalibrált állapot, ezen én is átestem.
Használd pár napig, utána rá sem tudsz majd nézni kalibrálatlan megjelenítőre. Még a laptopom kijelzőjét is műszerrel kalibráltam, végre színhelyesek, valósághűek a fényképeim.
Persze leginkább azokra érvényes, amiket szürke lapra beállított fehéregyensúllyal készítettem, mert anélkül a fényképezőgépek is meglepő színeket tudnak előállítani.Ez nem ízlés dolga!

-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
gukker1
üzenetére
nekem most csinált ilyet először, pedig már kb 3-4 hónapja használom a külső HDDt!
a táp tuti elég kell h legyen, mert akkor már hamarabb "nyávogott volna", és a vinyó max 930mA-t vesz fel, és az USB port pedig 1A-es! és délután töröltem v 60GBot, este csak vmi 5-10et akartam...
el nem bírom képzelni mi történhetett, miért szart be az a partíció :/
én SSDt biztos nem kötnék a TVre, mert ugye azok életét az írási ciklusok határozzák meg, és szerintem nagyon hamar (HDDhez képest) meg fog halni az SSD-d!
arról nem is beszélve, h nagyon nem erre lett kitalálva, kicsit drága mulatság
@sandró60: még jó, h nem vagyunk egyformák
nem Kína ez 
-
sandró60
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Nem vagy egyedűl
Azért az izlések és pofonok különbözők -
gukker1
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Nálam is ez volt sokáig kínlódtam vele,végül úgy oldódott meg,hogy egy ssd-t tettem külső tokba és arra veszek fel műsorokat,pontosan nem sikerült kideríteni mi volt a baj,én arra tippelek hogy kevés volt a tápfesz,a törlési műveletek elvégzéséhez,azóta működik.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
na gép elé ültem, így már látom mit nem láttam

beállítottam úgy a TVt, de hááát nem tudom... nekem a normál alap vhogy jobban tetszik

-
nightshadow
veterán
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Nem tudom, hogy mit nézel, mert 5 db fénykép van, amit ha kinagyítasz, akkor látható a kalibrációs beállítás.
-
sandró60
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Kérdésem lenne ehez a megjegyzéshez-" formáznom kellett a vinyó azon partícióját, valamivel nagyon kinyírta a TV "A kérdés,hogy csatlakoztatod a winchestert.Be vagy kikapcsolt állapotban van a tv?
Én amikor végeztem a winchestert kikapcsolt tv-nél húzom le az usb-ről(2,5" táp nélküli) -
aldebaran
addikt
Abban tudnátok segíteni, hogy hogyan tudom megnézni a samu lcd tévémen, mi a típus száma? Már régi és valami 550-es, 2 éves kb, de akkor se a legújabb volt.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
nightshadow
üzenetére
köszi, ezt a cikket már olvastam, de ezekből a "rajzokból" mire is kellene rájönnöm?
én azt hittem, h le lesz írva, h fényerőt 10re, ezt meg azt ennyire és annyira állítsd, és hawai lesz 
-
nightshadow
veterán
válasz
CoolBoy323
üzenetére
ezek a kalibrációs értékeket honnan veszitek? én nem találtam még ilyet a TVmhez (ES5500)
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
aldebaran
üzenetére
de az okosok azt mondják, h amennyivel többet fogyaszt, azt simán kompenzálja a sokkal gyönyörűbb kép

bár az ST nem a csúcs széria, de az is remek
bizonyos tekintetben jobb is mint a GT50 pl... ajánlott plecsnis nálam 
másik kérdésem: ezek a kalibrációs értékeket honnan veszitek? én nem találtam még ilyet a TVmhez (ES5500)
mondjuk úgyis egyedileg kell(ene) mindet beállítani, de akkor is érdekelne egy egy "best of" beállítás
harmadik dolog: formáznom kellett a vinyó azon partícióját, valamivel nagyon kinyírta a TV

-
Tin
veterán
válasz
aldebaran
üzenetére
még csak 1 hete van meg, és sima 32"-os 16:9-es crt tévéről váltottam felfelé.
azért ez lett, mert árban még az elfogadható kategória (217-ért vettem), viszont ez már 400 hz cmr, és kétmagos proci. előtte megnéztem a sony, lg és panasonic hasonló versenyzőit, elbeszélgettem mindegyiknek a márka-eladójával, és egyik sem győzött meg. a képük mindnek nagyon hasonló (az lg talán picit jobb de nem matt a felület), a szolgáltatásban viszont a samsung vitte a prímet.
a tévé külsőleg nagyon penge, totál vékony, és hálisten minden csatlakozó oldalra van kivezetve, tehát rendesen felrakható a falra. a távirányítója szebb mint az alap samsung, de kezelni ezt sem könnyebb
megszokható, nem vészes. hangszórója nem tudom milyen kell hogy legyen, tévéhez jó, mozihoz meg nyilván nem azt használja az ember.a tévé képe nagyon penge. alapból is, de mivel nagyon jól beállítható, az itt kapott kalibrációs beállításokat beállítva még sokkal jobbak lettek a színek és minden. az sd adást meglepően jól és szépen jeleníti meg, sokkal rosszabbra számítottam. hd meg tényleg penge. a fényerő bőven jó, a kép is megfelelően kontrasztos. tényleg rohadt a jó képe (számomra).
viszont a felhősödés baromi zavaró. átlag tévéadásban vagy filmen észre sem lehet venni, de ha sötét szobában nézed a tévét és sok a sötét jelenet a filmben, látszik. próbálom megszokni, tényleg kárpótol a kép minősége, de engem még zavar. talán idővel teljesen megszokom. az a gond, hogy nagyon nincs más alternatíva, mert ez a technológia ilyen. lehet kicsit jobb vagy rosszabb panelt kifogni, de alapvetően mindnél megvan. az oled még drága, a teljes nano-ledes háttérvilágítású tévék meg még fél-1 misi körül kezdődnek.
-
denko
senior tag
.
-
denko
senior tag
srácok,
egy kérdés, mennyire más lenne ha ázsiában vennék tv-t?
samsungot..ott pl első 2 betü UA ..ami ázsiára utal.
azok a modellek is kompatibilisek itteni szabványoknak?
pl:
UA46D7000LJ -
Tippmix46
senior tag
Bárki, aki a tv-k árainak esésére játszik azt is figyelembe kell venni, hogy a Ft most relatíve erős....azaz messze a 300 feletti árfolyamok....ha véletlen jön egy kedvezőtlen európai hangulat, akkor Ft gyengülés is előfordulhat, ami miatt a tv-k árainak csökkenése nem fog megvalósulni.
-
Flashget
félisten
válasz
szunyog199
üzenetére
TsMuxer progiba tallózd be a filmet.
Track infónál mit ír? High@4.1 vagy mást? ha 4.1 akkor az jó. ha 5.1 vagy 4.2 akkor csak átkell muxolni 4.1-re ts-re és megtudod nézni. -
JoeYi
őstag
válasz
aldebaran
üzenetére
megérte elmenned MM-be, hisz most is tanulhattál valamit: ne higgy az eladónak. Ők alulfizetett "szakik", akiket többnyire nem érdekel a munkája, és a képzésük is szar, így fogalmuk nincs arról mit árulnak.
A 6100, 6500 és 6800 eltérő képességű modellek. A 6800-nak - ha ugyan létezne ilyen a magyar piacon - 6860 lenne a fekete színpárja. Bár igazából nem tudom számodra mitől fekete egy TV, a kávától, vagy a talptól? Mert itt a 6800 is fekete kávájúnak van mutatva.
A lényeg, hogy a ue40es68x0 számozásnál az "x" a színkód. Tavaly ezek voltak a kódok
-
szunyog199
tag
Sziasztok.
Vettem a minap egy Samsung UE40ES6540 Smart TV-t. Nagyon jó kis készülék. Viszont próbáltam lejátszani rajta AllShare módban .mkv fájl és azt írja ki, hogy nem támogatott formátum. Ha átnevezem .avira a fájlt akkor lejátssza viszont magyar szinkron nélkül, angolul és magyar felirattal. Van valakinek vmi ötlete, hogyan tudnék HD-s filmeket lejátszani mondjuk bármiféle lejátszó eszköz nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Tőzsde és gazdaság
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Legalább olcsóbb.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Tényleg lotto ? 
Ámbár kiváncsiságból azért ránéztem egy-két plazma árára is az utobbi napokban...ua. árért nagyobb, olcsóbb. Háááááát.... 

)

Csepy