Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KalkSperling

csendes tag

válasz Celtis #136347 üzenetére

Igen, eleinte nem volt ennyire zavaró. Most kb minden filmnél feltűnik ...

Egyébként a Telekom is egyből a samsunghoz irányít, ők maguk nem intézkednek a samsung által gyártott termékek esetében.
    Két emailt is írtam, majd felhívtam a samsung zöld számát, ahol elmondtam a problémám.
    Nyomatékosítottam a leírtakat, hogy köszönöm a véleményüket, de kérném a javítás megkezdését, illetve az ügyintézés megkezdési idejének rögzítését, tekintettel a jótállásra.
    Sajnálattal vettem észre, hogy próbálnak a teszt képre hivatkozni, de látszólag sikerült megértetni, hogy a jelenség a sötétebb jeleneteknél akár hiradó közben is zavaró.
    Sajnálatos, hogy végig próbálnak hárítani és még le is beszélni bárminemű javításról, miszerint egy panel csere esetén is lehetnek hasonló tapasztalataim.
    Ennél a ponttnál megkérdeztem amit itt olvastam, hogy akkor miért nem ezzel reklámozzáka készülékeiket, hogy:
    -Akik a sötét jeleneteket is zavartalanul szeretnék élvezni, azok ne SAMSUNG TV-t vegyenek!?
    Erre nagyon már nem tudott mit mondani, csak hogy rögzítette a kérésemet a javítás megkezdésére, illetve a kérésemet az ügyintézés magasabb szintű kivizsgálására, amit az egyel előbbi azonnal reakciómként küldtem el válasznak.
    Sajnos egyre kevésbé a happy end-et remélve, de azért kíváncsian várom a dolog további kimenetelét.
    A végeredményt megosztom itt is.

Köszönöm mégegyszer a segítségeket! Rendkívül hasznos volt, bátorított és nem utolsó sorban még talán időben is jött!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés