- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
belashx
senior tag
A samsung böngészőben vissza tudod kapcsolni a kontext menüs verziót legalább, a kijelölt szövegekhez. Az egész oldalas fordítás amúgy sem volt valami szuper. Ha nagy ritkán kellene, akkor erre a chrome-ot használom. Azért rohadjanak meg, hogy a béna(nem az AI) fordítójuk sem elérhető már...
k850:
Látom már kaptál választ.
Úgy kell. -
belashx
senior tag
válasz
gyuri81 #16280 üzenetére
A samsung böngészőben vissza tudod kapcsolni a kontext menüs verziót legalább, a kijelölt szövegekhez. Az egész oldalas fordítás amúgy sem volt valami szuper. Ha nagy ritkán kellene, akkor erre a chrome-ot használom. Azért rohadjanak meg, hogy a béna(nem az AI) fordítójuk sem elérhető már...
-
MrBazsi
senior tag
válasz
tylerddd #16256 üzenetére
simán el tudom képzelni h direkt butították vissza mint annó az andrid 10 re be lehetett állítani az órának gyönyörű élénk színeket, a 11en pedig csak fakó szineket, és a 12be rakták vissza csak. az egyéni színválasztást.
Ami engem zavar h az AOD-on az értesítések ikonjai fehér színűek lettek, az eddigi szinesek helyett. ezzel lehet valamit kedzeni? -
zbotond
csendes tag
Üdv, valaki tudna segíteni a navigációs sávval kapcsolatban? Letöltöttem a NAVstart telepítettem de nem tudom megnyitni. A good lockt nem tudom letölteni
tiszta jó minden. A fene gondolta, hogy alapdolgot nyirnak ki a 6.1 ui val...
-
tylerddd
veterán
válasz
piocasember #16278 üzenetére
Ez nem az AoD. Viszont mi az a "A szerkesztéshez tartsa nyomva"?! Mit, hol?!
-
-
Jose1000
csendes tag
válasz
piocasember #16278 üzenetére
Mit kerestem
-
golyós
addikt
válasz
mgTerminator #16254 üzenetére
Nálam is megy . Ezért nem frissítem amíg megy. Mondjuk én nem vagyok hardcore felhasználó, nekem tökéletesen elég ha a mix amit hallgatok elfut a háttérben és üvölt bele bele egy reklám .
-
piocasember
tag
AOD szerkesztése idekerült:
-
-
Jose1000
csendes tag
Az új frissítés jól el....ta a samsung keresőben az online fordítót,tudtok rá megoldást?Sajnos nincs benne magyar.
-
arcitec
addikt
válasz
Technoman #16259 üzenetére
Az AI képszerkesztéshez kell a NET, ezt ki is írja egyébként amikor használni akarod ..
Elképzelhetően nem a telefonon van az algoritmus, ezt valószínűleg egy komolyabb háttér
rendszer végzi ... Kép megy és jön vissza ..
U.I : Talán ezért is tervezik az AI fizetőssé tételét, függően a majdani használati igénytől .. -
TODI1111
veterán
válasz
arcitec #16258 üzenetére
Amikor úgy gondolja akkor működik, de rajtam kívül is nagyon sokan panaszkodnak, hogy eléggé hektikus a működése. Nálam eddig olyan 10-ből 6 sikertelen, illetve ha kitartóan próbálkozik az ember akkor többszöri próbálkozásra azt csinálja amit kell. (eltávolít és nem mást tesz oda).
-
Technoman
őstag
Egy -számomra fontos- kérdésem lenne a fotózással ill. annak utólagos, helyszíni szerkesztésével kapcsolatban (teló vásárlás előtt állok)
Olvastam, hogy bizonyos képszerkesztésnél a (Pixeleknél, az S24U ill. most már az S23U-nál is) nem az adott mobilon, hanem neten keresztül, a felhőbe történik a kép átalakítása.
Ehhez az un. tárgyeltávolító üzemmódhoz, a "régi" és az "új" (AI) változatnál kell-e internet?
Pld. fent vagyok a Magas-Börzsöny olyan részén ahol még a madár sem jár (nemhogy térerő/net lenne), ott tudom-e ezt a képszerkesztést túra alatt használni?
thx -
arcitec
addikt
-
arcitec
addikt
Részemre jó hír az az a 6,1-ben, hogy visszaállt az akku merülése az "újkori" szintre, ami anno jó fél évig tartott. Elég sok alkalmazás, már altatva és még is vagy min. 10%-ot merült egy éjszaka, ami már ismét (kipp-kopp) 4-5%. Jó lenne ha így is maradna.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Ferenczi Áko #16239 üzenetére
Nekem még most is működik.
-
szkutyi
addikt
válasz
TODI1111 #16252 üzenetére
Na egy dolog nem okés!.
Nálam az ablak animaciók 0.5x vannak..
Amikor háttérbe teszek egy appot gesztussal( képernyő aljárol elkezdem felhúzni és leteszi a hattérbe) olyan mintha beragadt volna és ugyanugy lassan animalja.
Bocsi véletlen neked címezték
Úgy néz ki good lock navstar zavar be!!! -
tylerddd
veterán
válasz
piocasember #16241 üzenetére
Most raktam fel és én is ezt keresem. Ugye itt alapból volt egy zárolt meg egy AoD képernyő kicsiben, amire ha rányomtál, lehetett szerkeszteni. Most a zároltat úgy tudtam megcsinálni, hogy hátteret állítottam be zároltnak és ott lehet az óra méretét is állítani többek között. Próbálkoztam a LockStar-ban, de nem érvényesül a beállítás.
Ami még furcsa elsőre, hogy a hangalapú gépelés mikrofonja lekerült az Samsung bill. eszköztárából a bal alsó sarokba. Egyébként nálam sok változás nincs.
-
MrBazsi
senior tag
válasz
piocasember #16241 üzenetére
és még a fényerő beállítása is eltűnt, ez vajon mire volt jó?
-
TODI1111
veterán
válasz
belashx #16244 üzenetére
Tegnap még csak [APKMirror] oldalról lehetett feltenni. Működik rendesen.
-
belashx
senior tag
Most frissítettem az Eszközkarbantartót a Galaxy Storeban és már választható, hogy az akkuállapotnál az utolsó töltés óta mutassa a dolgokat, mint régen.
-
piocasember
tag
Sziasztok! 6.1-en hová tűnt az AOD szerkesztése funkció?
Ennyi maradt:
-
Lajmund
őstag
válasz
rhunseeker #16227 üzenetére
Nagyon okos vagy de annyira nem hogy ràgyere arra hogy jelen esetben a probléma az hogy egy dolog elromlott aminek tök alapnak kellenne lennie ami eddig működött igaz hektikusan de ment most meg a hatalmas fejlődésbe nem megy. Mindenki tanuljon meg minden nyelven és akkor nem kell fordító. Hát persze. Mert te anyanyelv szinten tudsz angolul akkor szerinted ez tök alap. Ennyi erővel mindenki tudjon magyarul vagy németül vagy spanyolul vagy kinaiul vagy indiaiul. Ne fàrasszàl.
-
DeFence
tag
válasz
Ferenczi Áko #16234 üzenetére
Pontosan. Ugyanez volt.
-
DeFence
tag
Van fent új ReVanced Update.
-
Rob Rob
tag
Sejtettem, hogy az éjjáj lesz olyan sikeres mint a Bixby volt .
Off,nem kell -
válasz
rhunseeker #16227 üzenetére
Mondjuk nem csak angol nyelv letezik a vilagon BTW.... de igen, a user a hibas, mert nem megy a funkcio... fajdalmas a konzumidiotizmus szintje...
-
Lajmund
őstag
Na irtam membersbe hogy nem működik frissitést óta a fordító a nagy ai által felturbozott saját böngészőjükbe. Kíváncsi vagyok milyen hulladék terelő dumával jönnek ha egyáltalán válaszolnak. Komolyan ez nevetséges meg az egész nagy semmi ujjitás.. Persze most màr másik böngészőt használok erre ahol természetesen normálisan működik de mint a smasung ez a hatalmas cég ezt az egyszerű dolgot nem tudja megoldani
pfff de szar komolyan.
-
Gardaai
senior tag
válasz
Cobrusz #16221 üzenetére
Melyik képen látszik, hogy benne van alapból?
Bár én nagyon régóta használom a Good Lock modulokat, még amikor csak apk-val voltak telepíthetőek, de nem igazán emlékszem sosem natív beállításra.
Van itthon egy S20FE OneUI5.1-el, azon sincs ilyen beállítás a gyári Beállítások menüben. Holnap megnézem még a többi eszközömön, de totál nem rémlik, hogy lett volna ilyen beállítás natívan..
Ezért írtam, hogy nem tudom te mire emlékszel. -
olajbogyo
aktív tag
válasz
arcitec #16185 üzenetére
Biztosan rájöttek, hogy az összes toyota öntöltő hibrid autói, mely elismerten a világ legjobb hibridrendszere is, így tölti a hibrid akkut. Állandóan 20-80% on tartja. Mivel a prius2 es autókban most kezdenek tömegével hibrid akkukat cserélni, ez azt hiszem meggyőzte a samsung mérnökeit is, mivel a p2 es autókat 2003-2004 körül adták ki, és ez 20 év! Ha eddig kitart majd a telóban is az aksi, gondolom a userek elégedettek lesznek
-
Cobrusz
senior tag
Beálitottam én is a navstart.
Abban tud valaki segiteni, hogy ha oldalról állítom be akkor ott a mozgásérzékenys÷g h milyen vastag csíkban érzékeljen.
Viszont ha alulról akarom ahogy eddig is volt ott nem lehet állítani -
-Maci-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest