- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
válasz
Ferenczi Áko #20806 üzenetére
A mintát tapasztaltam, de le lehet törölni.
Egyébként nekem a gyári bőrtokok jöttek még be, ill. a Ringke Fusion. A Ringke Air S is jó, de annak "zsírosodik" a hátulja és csúnyán néz ki egy idő után, ill. tőlük még az Onyx, ami kicsit bakis, nem szép a hátulja és nem taktilisek a gombok. Van még egy Nillkin Super Frosted, amit viszont csúszósnak érzek, pedig jó lenne. Spigenben a Thin Fit gáz, kopik a hátlap fél nap után.
-
Probert75
addikt
válasz
Ferenczi Áko #20806 üzenetére
Erről, hogy nyomot hagy, én is láttam képet, de nem lelem.
Fasza tok egyébként, csak nem értem minek belülre az a minta.
Én is egy zöld Spigen Liquid Air-t használok jelenleg. És félek is egy kicsit ettől a nyomhagyástól.
-
TODI1111
veterán
válasz
Ferenczi Áko #20698 üzenetére
A cikk azzal zárul, hogy a biztonsági frissítések jövője is bizonytalan.
Lépten nyomon azt olvasni, hogy sms üzeneten keresztül probálják meg lehúzni az embereket. Biztonsági frissítések nélkül nagyobb lesz az esély rá.Ezért nem biztos, hogy jó ötlet lesz máshonnan letölteni. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Ferenczi Áko #20589 üzenetére
Akksit cseréltek és hátlapot a munkalap szerint, még nem kaptam vissza a telefont
-
válasz
Ferenczi Áko #20589 üzenetére
Szerintem esztétikai sérülésekkel nem foglalkoznak. De aztán lehet, hogy méltányosak lesznek. De nem tartom valószínűnek. S23 széria kijelzője már cserélhető keret nélkül.
-
gjoco1
addikt
válasz
Ferenczi Áko #20525 üzenetére
One UI 6.1 van mindenkinél .
Amúgy ha lakod be elképzelhető , hogy frissül , de a 6.1 az marad még . -
szkutyi
addikt
válasz
Ferenczi Áko #18643 üzenetére
Nem engedi nekem meretez i
-
tms+
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #18643 üzenetére
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Ferenczi Áko #18514 üzenetére
Fogalmazzunk úgy, hogy ha nem nézzük, hogy pár kategóriatársa milyen képeket lő gyenge fényviszonyok között, mozgó célpontra, akkor szép képei vannak. Az is igaz, hogy manuális beállításokkal kifejezetten jó képeket lehet vele készíteni.
Teljesen rendben vannak a kamerái, a kamera- és főleg a képkészítő szoftver az, ami már évek óta nem az igazi. Mert videokat viszont nagyon jókat lehet készíteni vele!
De automata módban egy pixel vagy iphone nagyon elveri.
Ezzel együtt egy szuper telefon, és meg merem kockáztatni, hogy ár/érték arányban az egyik legjobb flagship, ami most kapható. Aminek az egyetlen gyengébb pontja az automata mód kamera.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Ferenczi Áko #18486 üzenetére
Helyes a kutyu!
Jó fényben vállalható képet készít (most a flagship kategóriára értem a vállalhatót), de amúgy...nem ezért szeretjük
-
Bferibörs
addikt
válasz
Ferenczi Áko #18486 üzenetére
Ha áll és világos van persze ( így szuper képeket készít),próbáld meg szürkületben mozgó állattal.😉
Elég ha a farkát csóválja.Szép a kutyus!
-
arcitec
addikt
válasz
Ferenczi Áko #18484 üzenetére
Amúgy kontakt spray nem segítene? Ki is moshatná vele.
-
Capella
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #17991 üzenetére
A 120 W-os töltő nem egy porton adja le a 120 W-ot, hanem legalább három porton összesen.
Ha egy porton adná le, a telefon akkor se venne fel ekkora teljesítményt. 40 W fölött is csak akkor vesz fel, és pár percig legfeljebb, ameddig 18 %-nál kisebb a töltöttség.
Egyébként poénnak jó volt. -
válasz
Ferenczi Áko #17991 üzenetére
A lenyeg hogy mennyire melegszik fel kozben az akku.
35 fok alatt lenne idealis tartani.
-
tms+
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #17947 üzenetére
Beállítások, Háttérkép és Stílus, Zárképernyő: kattints az értesítésre, ott tudod állítani, hogy ikonos vagy részletes értesítés jelenjen meg.
-
tms+
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #17877 üzenetére
zárképernyő óra beállításai alatt kerül ki az AoD-re is
-
tms+
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #17809 üzenetére
vagyis akkor egyáltalán nem tökéletes
-
klaya86
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #17809 üzenetére
Annyira nem első osztályú akkor 😀 nekem a Hofi van fent. Tökéletesen működik az ujjlenyomat olvasó. Spiegen tokkokkal konkrétan két oldalon nulla hézag. Felül alul pedig pár tized mm. Úgyhogy szerintem az nevezhető tökéletesnek, amivel az ujjlenyomat is frankón megy.
-
Pistike1985
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #17773 üzenetére
Nem. De majd ha teljesen belaktam akkor derül ki igazán hogy lesz-e hiányérzet. Ami így elsőre fura hogy az értesítési panelt a kapszula bal oldalán kell lehúzni, a kezelőpanelt viszont a jobb oldalon. Nem úgy mint a Samsungnál. Viszont a kapszula érdekes. Hogy mennyire hasznos, majd kiderül később. Kamerája az amire még nagyon kíváncsi vagyok. Hogy mennyire fog például hiányozni a 10x zoom például....
-
klaya86
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #17103 üzenetére
Mert igazából az is, egy méretre vágott hidrogél fólia.
-
szkutyi
addikt
válasz
Ferenczi Áko #17103 üzenetére
Az az atbaszaa hogy 10-12 ért arulják...védeni véd, nálam bizonyított már sokat!
-
tylerddd
veterán
válasz
Ferenczi Áko #17017 üzenetére
Nem húzkodom a jobb felső sarkát, bárhol húzol a felső szélen, lejön. Egyébként most nézem, hogy ha illetéktelen kapcsolna ki valamit ott, akkor a lényegesebb dolgok, amik a készülék megtalálásához kellhetnek, nem kapcsolhatók ki PIN/ujjlenyomat stb. nélkül. Az sem tűnt fel, hogy kikapcsolni sem lehet azonosítás nélkül. Amikor legutóbb néztem (korábbi készüléken), azon problémázott mindenki, hogy simán kikapcsolja, aki lenyúlta.
-
tylerddd
veterán
válasz
Ferenczi Áko #17009 üzenetére
A kijelző felső szélétől le lehet, tehát nem úgy, mint feloldva bárhol a főképernyőn való lehúzáskor, hogy ha az a funkció be van állítva.
-
lasse001
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #17009 üzenetére
Én le tudom húzni de nem tudom kapcsolni.
-
válasz
Ferenczi Áko #17000 üzenetére
Nem lehet. -
lasse001
senior tag
válasz
Soha sem használtam pin kódot. A telefon le van zárva feloldás nélkül úgysem tud telefonálni senki. A jelszókérést (telefon) nem Samsung Google ficsör és nem lehet kikapcsolni. De én ezzel sem találkozom mert ha alszok teló lekapcsol.
-
arcitec
addikt
válasz
Érdekes, a megjegyzésed, mert én sem foglalkoztam vele és eleddig nem kérte a 72 órás pin kódot.
-
taschner
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #16988 üzenetére
Azért mert feltörték a telom szerintem és az otp adataimat tudják.Tehát alapba nics rajta?
-
klaya86
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #16984 üzenetére
Magával a 6.1-el egyébként más problémám nincs. Ez sem vészes már. Szerintem nyugodtan nyomhatod a frissítést.
-
klaya86
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #16982 üzenetére
Nos, nálam elég szar volt, de most simán nézhető. De még mindig nem olyan folyamatos szerintem, mint kéne. Viszont én tvt is cseréltem(nem e miatt). Az előző tvn frissítés után is ugyanolyan szar volt. Most tv csere óta sokkal jobb, de nem tudom mitől. Frissítés előtt mondjuk 10/5 volt, most nálam 10/9. Nem 100%os de jobb sokkal. Hogy picit érthetőbb legyen, ugye a szabvány az 24 képkocka /mp. Frissítés előtt nálam érzésre olyan 18 körül lehetett. Most 22-23 nagyjából.
-
klaya86
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #16916 üzenetére
4k hdr filmeket is nézek, tudom mihez viszonyítani. Simán oké a 720p is.
-
klaya86
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #16914 üzenetére
65 colon nézem 3 méterről. Maximálisan oké a kép minősége és nem vagyok vak.
-
klaya86
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #16908 üzenetére
Erős túlzás a 30... YouTube 1890, netflix 2500, hbo max, ha 1 évre kifizeted 19e Ft, de ha havonta az is 2400ft. Ha még valaki mellé dob egy Disney plust, az 3100 Ft. Tehát nagyjából 10e Ft havonta, ami szerintem átlag embernek untig elég. Nekem pl YouTube, netflix, hbo van csak. 7e Ft max havonta. Évi alig több mint 70e Ft,ami nagyon nem 360e Ft.
-
gretzky77
veterán
válasz
Ferenczi Áko #16908 üzenetére
Vásárolni sem vásárolsz multinál? Se Aldi, Lidl és egyebek?
-
golyós
addikt
válasz
Ferenczi Áko #16743 üzenetére
A Face-en látom a hangyagirl videot, de itt nem.
-
Rob Rob
tag
válasz
Ferenczi Áko #16718 üzenetére
Köszönöm én már vettem bele.
Bár még zacskóban van de egyszer kellhet -
sixpak
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #16681 üzenetére
Mivel fizikai képtelenség ezt megcsinálni, külső ND filter nélkül.
-
belashx
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #16681 üzenetére
Akkor nézd meg, hogy én mit írtam...
Próbálgasd, hogyan működik.
Expert Raw módban a jobb felső sarokban van a kapcsolója. Állíts a záridőn és voila. -
Tommy-1998
tag
válasz
Ferenczi Áko #16675 üzenetére
-
belashx
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #16675 üzenetére
Az Expert Raw(mód a kamera appban) tud ilyet, ND filter a beállítás neve.
-
jeni
félisten
válasz
Ferenczi Áko #16664 üzenetére
nálam még az One UI 5.1 és az Android 13 van
ha a teló türelmes lesz vagy a gyártó nem avatkozik ebbe bele akkor megvárom az Android 15-t. -
mgTerminator
veterán
válasz
Ferenczi Áko #16561 üzenetére
Azta.... mintha megrágta volna valami... az idő
-
tylerddd
veterán
válasz
Ferenczi Áko #16532 üzenetére
Igazából nálam az akkuidőt már az egyel ezelőtti frissítés túrta el, 6.1-en pedig számomra az AoD jelent problémát. Ezektől eltekintve teljesen rendben van minden.
-
klaya86
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #16532 üzenetére
Hát mindenképpen problémásabb az új rendszer.
-
MrBazsi
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #16462 üzenetére
Nekem ilyen lehetőség nincs is 😃
-
TODI1111
veterán
válasz
Ferenczi Áko #16462 üzenetére
Csodálkoztam, hogy nálam ilyen nincs.
Aztán rájöttem az okára. Én a samsung billentyűzetet használom. Nálad viszont a kép szerint a Microsoft Swiftkey az alapértelmezett. -
golyós
addikt
válasz
Ferenczi Áko #16369 üzenetére
Èn sem csinálok soha FR-t kb 10es droid óta.
Sosem volt gondom vele. Wipe cache viszont 2-3 havonta -
TODI1111
veterán
válasz
Android főverzió váltásnál szoktak inkább. Ilyen frissítés után maximum csak recoveryből egy wipe cache.
-
arcitec
addikt
válasz
Ferenczi Áko #16372 üzenetére
Olvasd el ismételten, hátha átmegy. Amit írsz az mikó vót. Sok éve? Na ne má.
Persze lehetnek problémák én azt írtam nálam rendben van, és ha visszaolvasol kvázi vegyes. Van akinek OK és van akinek bizonyos funkciók nem. Ez szerintem - lelke van, szokták mondani, - azért lehet, mert ki ahogy használja másképp állhatnak bizonyos op. rendszerszintű, úgy mond állások. Mint írtam lásd windows, ott is van akinek OK, és van akinek u.a NEM. De ha TE úgy gondolod, hogy gyári visszaállítást csinálsz, mert a Pistinek is az jött be - mert akár lehet ilyen is - akkor tedd azt. Bár ha frissíted és minden rendben működik, akkor azért kérdeném én, ugyan miért is frissítenél? Ja, hogy esetleg ne kelljen megvárnod egy hibás működést esetleg? Azt teszel amit jónak látsz én csak leírtam a tapasztalataimat és ha nem ment át, hát azt sajnálattal veszem. -
-Maci-
addikt
válasz
Nálam hibátlan.
Csak egy WC volt telepítés után. -
arcitec
addikt
válasz
Apropó, semmit nem katyvaszoltam vele sem korábban, sem frissítés után, gyári visszaállítást pláne nem, hogy majd oszt mindent állítsak be újból, és lám számomra eleddig minden úgy működik(már amiket használok) mint eddig. No és tárterület törlést sem, minek max ha nagyon megbolondul. Ja és szerintem nem szoktak általában gyári visszaállítást. Oszt minek is amikor a gyári állapothoz képest jószerivel tök más az oprendszer verzió.
Azon túl nem is értem de előszeretettel ajánlják a Samsungosok is
ha valaki zargatja őket valamiért, mint anno az S9+ Clear view tok frissítés után elég sokszor nem működött, majd pár nap múlva csak jó lett mert mindig túrniuk kellett érte valamit. Ki érti ezt, hogy a frissítéssel nem tudták egyből megoldani. Na szóval erre is gyári visszaállítást javasoltak. Na persze ezt csinálják akkor ha hót fogalmuk sincs mi a baj és hát nekik ez a legkézenfekvőbb legtöbbször a nagy semmire.
Ez u.a mint amikor a windows-al van gond. User error, vagy 3. féltől származó prg stb.
Oszt ha nem csinálsz semmit egyszer csak lőn, 1-2 hónap és kijavul a probléma.
Sajnálatos, hogy ilyen suta a software engineering, ha hidat, meg repülőt is így építenének
bár lehet mondani azokból is lepotyog néha egy-egy .. -
mgTerminator
veterán
válasz
Ferenczi Áko #16239 üzenetére
Nekem még most is működik.
-
DeFence
tag
válasz
Ferenczi Áko #16234 üzenetére
Pontosan. Ugyanez volt.
-
klaya86
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #16171 üzenetére
Kurva csodálatos az összes animáció, megéri, még ha lassabb is . Az Ai egy képet nem bír normálisan megszerkeszteni és a smart viewt el van baxva. Fantasztikus a 6.1. Remélem fél nap alatt le is merül a telefon, hogy még boldogabb legyek.
-
Kleroo
veterán
válasz
Ferenczi Áko #16041 üzenetére
Az enyémmel gyerekben lakást is lehet
-
válasz
Ferenczi Áko #16041 üzenetére
Hazudol
-
golyós
addikt
válasz
Ferenczi Áko #16036 üzenetére
Nekem is frissült, nálam még 23 júniusi volt, hiba próbáltam eddig.
Végre nyugodtan alszom -
válasz
Ferenczi Áko #16036 üzenetére
És most jobb?
-
TODI1111
veterán
válasz
Ferenczi Áko #15860 üzenetére
Elméletileg [júliusra] ígérték.
-
TODI1111
veterán
válasz
Ferenczi Áko #15856 üzenetére
-
kuk@c
tag
válasz
Ferenczi Áko #15853 üzenetére
Biztos van itt olyan aki S23U mellett használ S24-et, vagy váltott S24re, de még figyeli a tipokot.
-
válasz
Ferenczi Áko #15824 üzenetére
Tölts le egy kis memóriát a telefonodra és tuti jó lesz:
DownloadMoreRAM.com - CloudRAM 2.0
-
TODI1111
veterán
válasz
Ferenczi Áko #15824 üzenetére
Az One UI 6.1 nemhogy kihasználja, de fel is turbózza az 5000-es akkut.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Ferenczi Áko #15819 üzenetére
Valamire biztosan
Ezen jót nevettem
Bár ha belegondolunk hogy az S24Ultra AI-val jött és nem létezik 8Gb verzió 🤔
-
válasz
Azok a telefonok nem kapják meg.
-
válasz
-
golyós
addikt
válasz
Ferenczi Áko #15758 üzenetére
Pont ez a bajom nekem is, nincs Huawei. Illetve van
Eszembe nem jutott volna megint Samsungot venni Huawei után, de hát GMS nélkül nem kinlódok. Illetve kinlódnék csak akkor minimum 30%-al olcsóbban kéne adni.
SOT-ban , kamerában, kinézetben egy Mate-nél nem kell jobb.
De jelenleg ezzel kell főzni.
Az tény, hogy kültérben, jó fényviszonyokkal a 10 és 30x zoom is kiváló a Samunak, Én is emiatt vettem, nagy segítség, hogy nem kell létrára menni, hogy pl egy fénycső tipusát megnézzem.Dobjuk a témát, beszéljünk az aksi állapotáról?
-
mgTerminator
veterán
válasz
Ferenczi Áko #15749 üzenetére
Tessék: [link]
-
válasz
Ferenczi Áko #15718 üzenetére
Mert mi a frászt fényképezzek bent ha nem a gyereket? Lakásban nem mozognak tárgyak.
De ez a full cinikus hozzáállás kiborít. Értitek miről van szó, csak nehéz belátni, hogy más gyártó ezt sokkal jobban megoldja?! -
válasz
Ferenczi Áko #15677 üzenetére
Nem mindig olvasom végig az összes hozzászólást, van hogy csak végig görgetem.
-
válasz
Ferenczi Áko #15668 üzenetére
Nem mindig vagyok itt. Ha van időm akkor esténként frissítem a hirdetéseimet és benézek a fórumokra.
mgTerminátor Miért titkos? Én nem vagyok egy számítógépes guru csak használom a cuccokat, ha bele kell babrálni, gépről telepíteni stb, akkor hagyom. -
golyós
addikt
válasz
Ferenczi Áko #15643 üzenetére
Igen
-
golyós
addikt
válasz
Ferenczi Áko #15588 üzenetére
Nálam még mindig 23.07.01
Nem is értem. -
Dika22
tag
válasz
Ferenczi Áko #15638 üzenetére
Köszönöm, segített!
-
TODI1111
veterán
válasz
Ferenczi Áko #15578 üzenetére
Ilyen van már az S24 ultrában is. Gondolom frissítéssel a 23 ultra is megkapja.
-
TODI1111
veterán
válasz
Ferenczi Áko #15569 üzenetére
ÓÓÓ te szegény.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Ferenczi Áko #15372 üzenetére
Akkor csak és kizárólag elektron szaga lehet!
-
mgTerminator
veterán
válasz
Ferenczi Áko #15370 üzenetére
Az attól függ hogy hova dugod, ha a s.gg.dbe akkor sz@r, ha máshova, akkor másmilyen
-
Gardaai
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #15288 üzenetére
Ugyan.
Az igaz. Huawei aztán tudott olyan szappan dizájnt csinálni, hogy megfogni is nehéz volt.
Akkor üt be igazán az S24U feeling, ha használod 1-2 hétig, majd megfogsz egy másikat. Ha előtte ezt mondják nekem, én sem hiszem.
Így hogy már eladtam, teljesen rendben van, ugyanúgy megvan a prémium feeling mint előtte és nem is hiányzik a másik adta érzet.
-
jeni
félisten
válasz
Ferenczi Áko #15273 üzenetére
azt mond amit csak akar,nem kell készpénznek venni.
S23 Ultra ívelt kijelzőt kapott,az S24 Ultra meg laposabbat,így mindkét telefon kinézetre,vizuálisan is más más a reagálás,sőt ha kézbe veszi akkor is más az érzés.
a két széria közt 1 év különbség van.
a Samsung dizájn akkor az volt most más van.
értelemszerűen az újabb modellnél szolgáltatás bővül,persze ez nem jelenti,hogy az előző évi kiadás gagyibb,vagy rosszabb lenne. -
TODI1111
veterán
válasz
Ferenczi Áko #15275 üzenetére
Szerintem nem ócsárolta csak leírta a véleményét. Nem képeket nézegetve hanem úgy, hogy használta mindkét készüléket. Ráadásul ezt azután írta, hogy 24 ultrát használt egy ideig és ezután visszaváltott 23 ultrára. Előtte hosszú ideig 23 ultrát használt.
-
Zsoltg4s
tag
válasz
Ferenczi Áko #15273 üzenetére
Nem értem, hogy miért pont ide raktál be egy csomó képet róla...
Itt mindenkinek ilyen telefonja van. -
golyós
addikt
válasz
Ferenczi Áko #15223 üzenetére
Merülj bele kicsit, rengeteg jó modulja van, teljesen egyedi igényekre szabható a telo.
-
rhunseeker
tag
válasz
Ferenczi Áko #15216 üzenetére
-
rhunseeker
tag
válasz
Ferenczi Áko #15208 üzenetére
LockStar-ban ki tudod kapcsolni.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Ferenczi Áko #15208 üzenetére
Tudtommal nem, de miért gond az hogy írja?
-
Rob Rob
tag
válasz
Ferenczi Áko #15090 üzenetére
Egy tok mind felett
-
golyós
addikt
válasz
Ferenczi Áko #15093 üzenetére
Vágom, csak azért vicc ez az ár.
-
golyós
addikt
válasz
Gondolom 2x leápol az eladó, ez a minimum. Biztos, hogy nem adok tokért ennyit.
Lehet bármilyen tok vagy üveg, ha úgy esik úgy is annyi a kijelzőnek. -
migabi24
nagyúr
válasz
Csak annyit tudnak, hogy ha kipróbálod 1x aztán más nem kell többet
-
mgTerminator
veterán
válasz
Ferenczi Áko #15031 üzenetére
Baseus 65W illetve 100W töltők támogatják a Samsung Super Fast Charging 2.0-t. De a telefon kb 1 percig tölt 45W-al. Vegyél hozzá 100W kijelzős kábelt, azon látni fogod a sebességet. Nagyrészt 38W-ot fogsz látni. De tény hogy ígyis egy zuhanyzás alatt jelentős mennyiség megy bele.
-
migabi24
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #15031 üzenetére
Nincs olyan ami végig 45W-al tölt, ezt a telefon szabályozza, töltötség/hőmérséklet fügvényében.
-
cultfeca
tag
válasz
Ferenczi Áko #15017 üzenetére
Ali talán...
-
válasz
Ferenczi Áko #15013 üzenetére
Ez a tok mennyire kemény? Hajlékony?
-
S e t h
nagyúr
válasz
Ízlésről természetesen sosem vitatkozunk, de ezt én sosem értettem annyira nem gyere be.
-
válasz
Ferenczi Áko #15017 üzenetére
Majdnem. Jobb oldali.
-
válasz
Aranyos ez a képzelt belső szerkezet...
Én olyan tokot választottam, ahol az alsó és felső szegély magasabb egy picit mint a kijelző, így ha leteszem pofával, így sem ér le az érintő. -
mgTerminator
veterán
válasz
Ez úgy lenne az igazi ha csak fólia lenne a teló hátlapján
Amúgy az lenne az igazán király ha be lenne építve a magsafe és nem kéne tokokkal vacakolni, mehetne rá egy fasza fólia és annyi
DeFence: jó jó de a érted a lényeget nah
-
cultfeca
tag
válasz
Nekem most van úton.Azthiszem 2.500 volt.Szóval ennyiért nem hagyhatzam ki.
-
szabeska
addikt
válasz
Ferenczi Áko #14907 üzenetére
Camera Assistant-> Képlágyítás, bár nem tudni, ez az élesítésből vesz vissza, vagy utólag életlenít
Én emiatt inkább nem is kapcsoltam be. Vagy ha sok a fény, akkor 50Mpx mód, az nem annyira túltolt, de akkor azt hiszem nincs HDR.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓ MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest