Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bordi10
senior tag
válasz ggbuffon1897 #756 üzenetére
Mondjuk azt megnézném, mikor az MM-ben próbálja betuszkolni a riasztókábellel egyetemben a zsebébe
[ Szerkesztve ]
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
bordi10
senior tag
válasz PeteePeti #864 üzenetére
510 lesz az a kasszánál, nem 480, ne tévesszen meg a marketing "bullshit". Ha eladod 30ért a 30at érő kártyádat akkor áll meg a 480
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
bordi10
senior tag
Beköszönök én is egy félterrás zölddel
-
bordi10
senior tag
Skacok, mi most a tényállás ezzel a RAM Plus dologgal?
ON vagy OFF? Használtam intenzíven a telót fél napig így is úgy is, nem éreztem hátrányát, hogy be volt kapcsolva maxon (+8GB).Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
bordi10
senior tag
One UI 5.0 óta kivette a Samsung ezt az elemet, gyanítom azért, hogy a pici index-képek hiánya fokozza majd a megnyíló lista "smooth-ságát".
[ Szerkesztve ]
-
bordi10
senior tag
Én is arra várok, hogy bekerüljön a wifi-hívás opció. 2 hetes vadi új nano SIM Vodafone, VoLTE+5G már aktív. VoWifi még sehol.
-
bordi10
senior tag
Olyat lehet, hogy nyomsz egy repülő módot és visszakapcsolod csak a wifit. Mobilnethez mindenképp kell "térerő" wifihez nem
-
bordi10
senior tag
-
bordi10
senior tag
Itthon vegyél megbízható helyről. Ne sajnáld rá a píízt, ne ezen spórólj. Nem ér annyit egy leégett lakás (gondolom én).
-
bordi10
senior tag
-
bordi10
senior tag
-
bordi10
senior tag
válasz gyuri81 #7731 üzenetére
Be lehet akár azt is állítani gyárilag, hogy villogjon a vaku értesítéskor. Még a hátlapjára letett telón is látszódik az asztalon.
Én is amúgy az aod notify-t használom, nem vettem észre, h szívná az akksit. Előlapi kamera köré tettem ki 15 perces kikapcs idővel.Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
bordi10
senior tag
Nyomvatartod az 1. fájlt, nem engeded fel az ujjad, határozott mozdulattal kezd el lefele (vagy felfele) vinni a kijelölést, nem baj ha "elfogy" a kijelző, gördül tovább. Ha elérted a listád végét, akkor engedd fel az ujjad. 1X 2X érdemes próbálgatni, utána ráérzel
-
bordi10
senior tag
válasz MikeWazowski #8732 üzenetére
Van baj...
-
bordi10
senior tag
Ha egyre gondolunk, próbáld ki azt, h kikeresed az adott fájl a gyári fájlkezelőben (Saját fájlok), kijelölöd nyomvatartással, majd Egyebek/Megnyitás ezzel és feljön a lista az választható alkalmazásokkal.
-
bordi10
senior tag
-
bordi10
senior tag
válasz Mike81 #10360 üzenetére
Telefon-> Billentyű fül->jobb fent 3 pötty->Legutóbbi megnyitása. Így mindig azon a fülön nyílik meg a Telefon, amin utóljára hagytad
[ Szerkesztve ]
-
bordi10
senior tag
válasz migabi24 #10394 üzenetére
Gilroy Medium
Még anno S22 Ultra topicban is kérdezték onnan linkelem a lentieket:
Innen eléred és ezzel (#mono_ version 2.1) lehet telepíteni, ezt vagy bármilyen .ttf file-tSamsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
bordi10
senior tag
válasz kengyel #10421 üzenetére
Szolgáltató engedélyezi a SIM-en keresztül. Voda emailjében benne van, hogy elindult a szolgáltatás egyelőre iOS17-en, Androidra "hamarosan" a státusz jelenleg.
-
bordi10
senior tag
-
bordi10
senior tag
válasz Mike81 #10632 üzenetére
Bocs, de ez nem Liquid Air.[link] Én azt használok otthon. Imádom, fizikai képtelenség, hogy törjön, max Thin Fit lehet. Csak azért is szólok ha esetleg itt valaki rákeres, azt olvassa, hogy törik. Tényleges Liquid Air-t rendelj, nem bánod meg
[ Szerkesztve ]
-
bordi10
senior tag
Feldobtam én is az A14-et szándékosan Smart Switch-el laptopon+type-C kábel. Ilyenkor a teljes ROM-ot szedi le és rakja fel, nem csak a hiányzó kb 3 GB-ot. Több, mint 10GB volt a ROM. Az egész olyan, mint a full ROM Odinnal+home CSC, csak nem kell tökölni a fájlokkal, várni míg leszedi pl a Friya stb. Eddig frankó minden. Sajna a Registar még leáll.
-
bordi10
senior tag
válasz Teal'C #11058 üzenetére
Bocs rosszul fogalmaztam. Müxik csak becrash-el ha át szeretném rendezni a Settings menü elemeit. Alulra dobta az új Akksis menüpontot. Máshova pakolnám.
Nincs a Registar changelogjába, h Support for OneUI 6.O, ez lehet a bibi.[ Szerkesztve ]
-
bordi10
senior tag
válasz golyós #11283 üzenetére
Csak nem lehet sajna letölteni a javított Registart. Írja, hogy új verzió (1.0.47) de nem lehet telepíteni, APKmirroron sincs még fent, csak a fos szeptemberi
[ Szerkesztve ]
-
bordi10
senior tag
-
bordi10
senior tag
válasz MikeWazowski #11450 üzenetére
+1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest