Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
olajbogyo
aktív tag
válasz arcitec #16185 üzenetére
Biztosan rájöttek, hogy az összes toyota öntöltő hibrid autói, mely elismerten a világ legjobb hibridrendszere is, így tölti a hibrid akkut. Állandóan 20-80% on tartja. Mivel a prius2 es autókban most kezdenek tömegével hibrid akkukat cserélni, ez azt hiszem meggyőzte a samsung mérnökeit is, mivel a p2 es autókat 2003-2004 körül adták ki, és ez 20 év! Ha eddig kitart majd a telóban is az aksi, gondolom a userek elégedettek lesznek
Soha ne félj valami újat csinálni! A bárkát is egy lelkes amatőr készítette, a Titanicot meg egy halom szakértő!
-
olajbogyo
aktív tag
Sziasztok!
Nem találtam rá a keresővel egy számomra értelmezhetetlen hibajelenségre. Beülök az autóba, indítás után szépen összekapcsolódok az autóval bluetoothon automatikusan. De a spotify zenelejátszás csak nem bír elindulni egyből mint eddig minden más telefonommal. Hanem az történik, hogy látom az autóm infotainment kijelzőjen, hogy megjeleníti az albumot a spotify, indulna is a lejátszás, de ekkor hopp... megszakad a kapcsolat, majd azonnal újratöltődik, majd megint elbont, aztán megint......és így tovább, vagy 5x 10x is. Egyszer csak megszólal a zene, és innentől ok! Közben a bluetooth nem szakad meg, mert telefonálni lehet az autó rendszerén keresztül, akkor is amikor a spotifyval ezt csinálja. Már mindenen(szerintem) átrágtam magam, de csöpp agyammal, már nem tudok semmit kitalált, mi lehet a probléma. Csináltam már rutint, az automatikus kapcsolódásra, hogy 1 adott szám induljon el. Az is indul el, azzal nincs gond, csak akkor is csak úgy, hogy sokadjára le, fel kapcsolódik majd utána 1-2 perc múlva végre létrejön a stabil kapcsolat. Valaki volt már hasonló helyzetben? Olcsó poén lenne most itt elsütni, hogy biztos azért mert csóró vagyok, és 8 GB ramos telóm van, de hátha tényleg ez a baj.....?!😉[ Szerkesztve ]
Soha ne félj valami újat csinálni! A bárkát is egy lelkes amatőr készítette, a Titanicot meg egy halom szakértő!
-
olajbogyo
aktív tag
válasz Szellem. #16846 üzenetére
Arra nem is gondoltok, hogy nem a pen büdös, hanem a keze! Mint a viccben, " doktor úr itt megnyomom fáj, ha itt nyomom, itt is fáj, de ha idenyúlok, és megnyomom itt is fáj. Mire a doki.....ember el van törve az újja!!!
-
olajbogyo
aktív tag
Sziasztok!
Én vagyok béna, vagy tényleg nincs gördülőkép? Arra gondolok, mint a Mate10 prommal volt, hogy koppintottam a kijelzőn, egyből rögzítette a képernyőn látható tartalmát, de fel is dobott egy menüt, miszerint gördülőképet is készíthetek. Ez jó arra, hogy a képernyőn éppen nem látható tartalmát is lefotózza, görgesse... és a végén egy nagyítható, de a teljes oldalt menti képként. Van ilyen egyáltalán?
-
olajbogyo
aktív tag
Srácok, valaki tudja hol lehet megtalálni ezt a "samsung internet chrome extension" nevű bővítmény? Mert ez kéne állítólag, a chrome böngésző könyvjelzőinek importálásához a Samu böngészőjébe.
De nincs, vagy nekem nem adja be a galaxy store keresője sem, vagy mi a bűvös megoldás?Soha ne félj valami újat csinálni! A bárkát is egy lelkes amatőr készítette, a Titanicot meg egy halom szakértő!
-
olajbogyo
aktív tag
válasz Skillerz #17950 üzenetére
Én, még nem láttam töltés közben, 35W nál nagyobb teljesítményű töltést a 45W os gyári töltővel sem. Valahol olvastam, hogy a samsung visszavette a töltési teljesítményt, az összes telefonján, mert túl sok volt már az ebből adódó akkuprobléma. Gondolom nem hiányzik nekik, a felrobbanó, kigyulladó flagship telefonokról készült antireklámok....
-
olajbogyo
aktív tag
-
olajbogyo
aktív tag
válasz taschner #18292 üzenetére
A robotporszívón, csinálj egy visszaállítást, általában ez 2 gomb egyszerre nyomását jelenti. Ilyenkor olyan lesz, mintha most vetted volna ki először a dobozból. Ő fog először wifi hálózatot dobni neked, arra kell a telefonoddal csatlakozni, majd megadod neki csatlakozás után, a saját wifi jelszót, és onnantól tudod kezelni a robot saját alkalmazásában.
-
olajbogyo
aktív tag
válasz tylerddd #18325 üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy a Toyota hibrid autói is mindig 20-80% között tartják az akkupakkot, és ezek az autók a legfejlettebb technikát használják, és pl a 20 éves priusokban most kezdenek el "tömegével akkut cserélni. Akkor elmondhatjuk, hogy nem hülyeség ez.
-
olajbogyo
aktív tag
válasz Badboys #18384 üzenetére
Általában 5-8mm az a távolság, amin még működik a vez. nélküli töltés. Ergo, nem kell levenni feltétlen a tokot, persze ha 5 ös kazánlemezből van a tok, azt azért nem árt😉
-
olajbogyo
aktív tag
válasz mgTerminator #18389 üzenetére
Igen, ez igaz.
"tylerddd" pont erre gondoltam én is......
[ Szerkesztve ]
-
olajbogyo
aktív tag
-
olajbogyo
aktív tag
-
olajbogyo
aktív tag
Vagy a Nokia 3310.... ha azt a talpára állítva letetted az asztalra, ha csengetés érkezett rá, a rezgőmotor rezgése szépen elkezdte körbe forgatni. Még el sem dőlt, de egyfajta vizuális jelzést is kaptál róla, ha hívtak.....szuper volt.
-
olajbogyo
aktív tag
válasz BBUN52 #18752 üzenetére
Ok, sorry így érthető. Hát ezzel én is szívtam legelőször, mert nagy serényen albumokba rendezgettem a képeket......aztán töröltem a galériából...
Egy viszont biztos, ha a biztonságos mappába teszed, legalább nem látszik az eredeti mappában. De, hogy ugyanezt miért nem csinálja meg, amikor albumba teszem, az nekem is fura.Soha ne félj valami újat csinálni! A bárkát is egy lelkes amatőr készítette, a Titanicot meg egy halom szakértő!
-
olajbogyo
aktív tag
válasz Rise17 #18910 üzenetére
Szerintem így nem jó a mérés. A telefon töltőjében van egy trafó, a hálózati váltófeszültséget is egyenirányítják. Ezzel az egyenirányított feszültséggel töltöd a telefon akkumulátorát, mivel az egyenfeszültségű, elméletileg max 45Watton. De ezt a teljesítményt, 45 wattot, nem a 230V os oldalról veszi fel,(te itt ezt méred) hanem a már egyenirányított oldalról. A trafón van 45W teljesítmény, azt terheli ennyivel a töltés, nem a töltő terheli ennyivel a hálózati feszültséget. Magyarán egy töltő ami lead az akku felé 45 Watt teljesítményt, az nem fog ugyanakkora teljesítményt felvenni a 230V os hálózatról. De, javítsátok ki, ha marhaságot beszélek.....
-
olajbogyo
aktív tag
válasz TTom65 #18936 üzenetére
Nekem ilyen van. Mate10 pro telefont váltott. Igaz én nem gyilkolom a legmodernebb játékokkal, nálam online sakk megy ezerrel, ez meg nem gond a 20eFt os telefonnak sem. Melegedést csak akkor érzek rajta, mikor autóval megyek valahová, és vez.nélküli kapcsolattal navigálok carlinkittel. Minden más, amit csinálok rajta( videó, netezés, dex, nas om távoli elérése, ezen munkálkodás, akadás nélküli, gyors melegedést nem okoz). Majd ír valaki biztosan, aki gyilkolja rendesen hardveresen is, mert az nem én vagyok. Nekem mindenre is elég, nem volt jobb telóm eddig sosem. Asszonykámnak iphone 15 van, egyelőre nincs ingerenciám almásra cserélni. Ja fotózásra.....én tükrös nikont használok, minden másnak a gyors megörökítésére, nekem ok a Samu is.
[ Szerkesztve ]
-
olajbogyo
aktív tag
válasz golyós #18961 üzenetére
+1
Nem értem én sem, ez miért jó a samsungnak. Lehet nekem is ez az első, és utolsó, ha így folytatják.
Bár, ha belegondolok a mate 10 pro nál is ez volt. Ott is mindig erre panaszkodtak, hogy pl a fotóképességét elcseszték a telefonnak a frissítésekkel, hogy vegyük az újabbakat......itt is ez van? Nem tudom, de komolyan kérdezlek titeket:
Van itt olyan, aki kihasználja ezt az AI t? Van ember, akit képeket AI vel tuningol? Mert nincs előttem, hogy lefotózod a meghitt családi pillanatokat, és hirtelen eszedbe jut az AI, és gyorsan a képre illeszted Brad Pittet. Mert pont ő hiányzott, a macska, meg az anyós mellől....! Az eszem megáll, hogy ez a lényeg.Soha ne félj valami újat csinálni! A bárkát is egy lelkes amatőr készítette, a Titanicot meg egy halom szakértő!
-
olajbogyo
aktív tag
válasz Plazmacucci #18968 üzenetére
Megértem amit írsz, igen kis pontok vagyunk....nem mi fújjuk a passzát szelet.
De, akkor sem értem meg, hogy ha máshol pofon egyszerűen megoldják már régóta a magyar nyelvet, itt vajon mi lehet az akadály? Megoldom chrome al, nem akadály, de azért akárhonnan vesszük, egy csomó dolog nekünk nem jár a készülék tudásából, amiért mi is fizettünk. A mi országunkban is ugyanúgy reklámozzák a fantasztikus tudását a mobilnak, mint bárhol máshol, és egy jó pár dolgot mégis nélkülöznünk kell. Miért nem adják olcsóbban,mint az autóknál a felszereltség szinteket.....?! Mert vettem egy "executive" tudású telót, de valójában csak egy "businesst" használhatok. Tudom ez már agyrém amit próbálok írni, de csak rá akarok világítani a dolgokra. Megoldható mással igen a fordítás problémája, de mégiscsak elterel a samsung a saját appjaitól ezzel. Ettől még szuper ez a telefon, csak érdekes.....
Valóban nem tanultam meg angolul, de így 57. felé már nem is nagyon akarok, de azért mert "csak" magyarnak születtem, ne legyek már 2 hegedűse egy olyan cégnek, aminek, a magyar gyárának az építésébe, támogatásában az adómmal én is beszálltam.Soha ne félj valami újat csinálni! A bárkát is egy lelkes amatőr készítette, a Titanicot meg egy halom szakértő!
-
olajbogyo
aktív tag
válasz Rigormortiis #18978 üzenetére
Nem akarok veled, és másokkal sem vitázni....nincs miről, mert neked is, és szerintem valahol nekem is van igazam. Csak azt akarom mondani, hogy csak 2022 ben 33 milliárddal támogattuk a samsung itthoni gyárát. Majd 2023 ban újabb 14 milliárddal. Adókedvezményt adtunk 5 éven át. Ingyen adtuk a területet nekik, közművesítettük.....stb. Összesen 100 milliárd körüli, ha nem több kedvezményt adtunk, mi magyarok!! Ennyiért, férjen már bele, hogy nekem csökött magyarnak is, angol tudás nélkül is járjon a készülék minden tudása magyarul. Kicsit már unom( ez az én problémám ugyan), hogy a világon sehol nem támogatnak annyival egy kib...ott külföldi céget, mint kis hazánkban( a mi pénzünkből), és mindig az a nyelvi problémákra a válasz, hogy tanuljak meg angolul. Ez alól, nem kivétel egyetlen idetelepült cég sem. Nem ragozom tovább, téma részemről lezárva, és még egyszer elmondom, hogy ettől függetlenül nagyon jó telefon ez.
-
olajbogyo
aktív tag
válasz batai15 #19024 üzenetére
Én sokat használtam vezetékesen, és hibátlan. Igaz, most vettem carlinkit kütyüt, így már vez. nélkül megy az autómban, és teljesen jó. Nem kell már a vezetékeket bajlódni, nagyon stabil mikor beülök az autómba, egyből kapcsolódik rá.
-
olajbogyo
aktív tag
válasz Rigormortiis #19043 üzenetére
Én is ettől kapok ideget, mikor az asszonykám iphone 15 telefonját kézbe veszem. Nincs "vissza" húzogatós gesztus nem tudtam elhinni. Mit össze keresgéltem rajta a beállítások között!! A másik, ami nekem agygörcsöt okoz, az a billentyűzete....! Nincs egy ku....a olyan billentyűzete amin egyszerre vannak jelen a betűkkel, külön rá kell kattintgatni, hogy előhívjad a számsort...!? Azóta sem hiszem el, hogy nincs olyan, mint itt, vagy bármely droidon. Ami nagyon szuper az almáéknál, az a face id, no az nagyon ott van.
-
olajbogyo
aktív tag
válasz gretzky77 #19050 üzenetére
Korrekt írás.......
No, megnézem majd a billentyűzetet akkor, köszi.
Csak egy észrevétel még, és nem offolok többet. Kicsit más megközelítésből igaz....
De, láttam már szétszedve pár mac et, iphont, és meg kell mondjam, valami csodálatosan összerakott, megalkotott remek darabok. (Persze ettől én még nem szeretem a zárt rendszerüket) Minden apró rögzítés egy komoly tervezőmunka eredményének látszik, még a töltőjük is egy láthatóan több órás gondolkodás szüleménye. Nem összegányolt, ragasztott kókányolás. Ahogyan pedig, maga az egész ökoszisztémájuk összedolgozik, az dicséretet érdemlő. Elnézést az offért....Soha ne félj valami újat csinálni! A bárkát is egy lelkes amatőr készítette, a Titanicot meg egy halom szakértő!
-
olajbogyo
aktív tag
válasz gjoco1 #19171 üzenetére
Hát, cimbora....ettől komolyabb, szebb témát, még nem igen láttam mobilon! Ez, ott van a szeren, ezt elbírnám viselni a telefonomon. Lehet átnézek a fórumodra, ha segítesz rávarázsolni a zöld ultrámra.
-
olajbogyo
aktív tag
válasz tylerddd #19475 üzenetére
Én a Windowsról, mindig a saját fájlkezelőjével dobom a cuccokat a telóra, az nem jó?
Megnyitom, ott van a samsung telóm is mint tároló, oda vissza másolok bármit...[ Szerkesztve ]
-
olajbogyo
aktív tag
válasz golyós #19485 üzenetére
Szia!
Amikor a windows kapcsolatot bekapcsolod, neked nem ismeri fel a gép egy külön meghajtónak a telódat? Megnyitod a sajátgépet, és ott van az összes tárolóim között a samu23u is, mint "storage".
Amikor hazaérek, és bekapcsolom az asztalit, a telefonom azonnal jelzi, hogy kapcsolatba vagyok a géppel. De innentől engem nem érdekel a saját windowsos kapcsolata. Nem foglalkozom qr kódokkal, be is zárom az asztalin a "telefonos kapcsolatot"
A lényeg hogy innentől ott van a telóm, mint külön meghajtó, és dobálok oda vissza bármit. Tegnap épp egy 14GB os csomagot tettem a telefonomra, olyan 80-100MB/s sebességgel. Olyan 2-3 perc alatt ott volt a telómon a csomag. Nekem ettől gyorsabban nem kell. De, pl total commanderben is látom ha a commander hálózati fülét lenyitom, felsorolja az összes csatolt tárolóimat, mint pl nas/videó, /zene/képek stb mappát, a dokkolóban lévő lemezeket is, és ott van a storage is, amit ha lenyitok ott vannak a telefonom mappái. Ebbe aztán bármit dobálhatok, vagy fordítva, a telóról a gépre, nekem ezzel sosem volt bajom, ettől jobb nem is kell. Egyszerűbb még attól is, hogy a synology nasom mobilos ds fájlkezelőjét használjam. Csináltam tegnap képet róla, kb így néz ki. Nálad nincs így? Wifin vagy, azonos hálón?
-
olajbogyo
aktív tag
válasz golyós #19489 üzenetére
Akkor próbáld meg így!
[link]Hazaérek ránézek, és majd még dumálunk, ha valamire rájövök, hogy mi kell hozzá, hogy láthasd simán Windowsban is.
Ez nálad be van kapcsolva (közeli eszközök keresése)? Mert hirtelen ez jut eszembe.......nem biztos hogy ez kell hozzá, de hátha
[ Szerkesztve ]
-
olajbogyo
aktív tag
-
olajbogyo
aktív tag
válasz golyós #19492 üzenetére
Hálózat felderítés be van kapcsolva a gépen?
Lehet amiatt nem jelenik meg nem?
Ha rákattintasz a hálózatra mi jelenik meg?
Ha a teló saját fájlkezelőjét megnyitva, rákatt a hálózatra, lát valami hálózati cuccokat? Mert nekem Ha rákattintok, látja a nasomat ugye a tv met....stb
Majd otthon meglesem tüzetesebben...Ja, a TC nem kell mindkét eszközre, elég az asztalira. Ott úgyis el tudod dönteni, hogy arra, vagy arról akarsz tölteni
Megkérdeztem a mesterséges intelligenciát, mit szól eme problémára, íme:
Ha a Samsung Galaxy S23 Ultra nem látszik a Windows Intézőben Wi-Fi hálózaton keresztül, itt van néhány lépés, amit megpróbálhatsz:
1. **Wi-Fi megosztás engedélyezése**: Ellenőrizd, hogy a telefonon engedélyezve van-e a Wi-Fi fájlmegosztás. Ezt általában a "Beállítások" -> "Kapcsolatok" -> "Wi-Fi" -> "További beállítások" -> "Fájlmegosztás" menüpont alatt találod.
2. **Fájlmegosztás aktiválása**: Ha a telefonod rendelkezik "Smart View" vagy "Samsung DeX" funkcióval, próbáld meg aktiválni ezeket, hogy láthatóvá váljon a készülék a hálózaton.
3. **Hálózati és megosztási központ**: A Windows számítógépen nyisd meg a "Hálózati és megosztási központot", és győződj meg arról, hogy a "Privát" hálózat van kiválasztva, nem pedig a "Nyilvános" hálózat.
4. **Hálózati felfedezés**: A Windows beállításokban keresd meg a "Hálózati felfedezés" opciót, és győződj meg arról, hogy engedélyezve van. Ezt a "Hálózati és megosztási központ" -> "Speciális megosztási beállítások" menüpont alatt találod.
5. **Tűzfal beállítások**: Ellenőrizd a számítógép tűzfalbeállításait, hogy nem blokkolja-e a telefon megjelenését a hálózaton.
6. **Harmadik féltől származó alkalmazások**: Ha van telepítve bármilyen fájlkezelő alkalmazás a telefonodon, amely támogatja a hálózati megosztást, próbálj meg azzal csatlakozni a számítógéphez.
7. **Újraindítás**: Végül, de nem utolsósorban, próbáld meg újraindítani mindkét eszközt, hogy frissítsd a kapcsolatokat.
Ha ezek a lépések sem segítenek, érdemes lehet egy másik fájlmegosztó alkalmazást, mint például a "Send Anywhere" vagy a "AirDroid" kipróbálni, amelyek lehetővé teszik a fájlok átvitelét Wi-Fi-n keresztül.
Hátha.....mert az az igazság, van benne logika amit mond.
[ Szerkesztve ]
-
-
olajbogyo
aktív tag
válasz golyós #19496 üzenetére
A Windows 10 a gond! Nem megy, csak win11 alatt!
Nekem azért megy simán, mert win 11 prom van. Azt gondoltam először, hogy be kell jelentkezve lenni a Microsoft fiókba is, de nem az a megoldás, mert ha kijelentkezem, akkor is tökéletesen megy.
Annyi kell csak, hogy a windows kapcsolatnak, be kell kapcsolva lennie a telón, és máris megy. Ott virít, a tárolók között.
[link][ Szerkesztve ]
-
olajbogyo
aktív tag
válasz golyós #19498 üzenetére
Más megoldás: gyakorlatilag majdnem FTP kapcsolat.
Solid explorer fájlkezelő az nekem minden telón fent volt, ezen is itt figyel.
1. Megnyitod a explorer fájlkezelőt, és ott az FTP re kattintva. Itt látni fogsz egy url t.
2. Sajátgépre katt, ott fent a címsorba beírod ezt az url címet/ enter. Kitöltöd az adatokat, megjegyezteted és ott van a sajátgép menüben a telefonod. Többé nem kell beírogatnod semmit, a sajátgép címsorába is mindig ott lesz, ide sem kell többet beírnod. Gyakorlatilag a routered kell hozzá, és még internet sem kell hogy legyen, csak a routereddel meg tudod ezt csinálni.
Innentől kezdve így is másolgathatsz oda-vissza.
Most ki is próbáltam, a solid Explorert, tökéletesen működik. De bármilyen FTP programmal működik, vagyis majd mindegy melyiket teszed fel a mobilodra. Az asztalira nem kell semmit feltenned, csak a sajátgépbe kell beírnod az FTP app által kiírt url t. Ennyi....Soha ne félj valami újat csinálni! A bárkát is egy lelkes amatőr készítette, a Titanicot meg egy halom szakértő!
-
olajbogyo
aktív tag
válasz tylerddd #19500 üzenetére
Csak okoskodtunk egy kicsit. Mivel nekem win 11 en simán megy mindenféle másolás oda vissza.
Gondoltam pár dologban megpróbálok a kollégának segíteni, elnézést ha ezzel zavart okoztunk....
Sokmindennel meg lehet oldani valóban, de én a felhőalapút megoldottam magamnak a synology nas al, nekem ő a felhőm. Vannak olyan dolgok amiket nem igazán töltenék fel "idegen" felhőbe, persze ez is ízlés kérdése, van akinek nem gond. Automatikusan ds file al szinkronizálok, korábbi telefonjaimmal is így szinkronizáltam bizonyos tartalmakat. De mióta ez a telóm van, meg win 11 természetesnek tűnt, hogy látja az intéző háttértárnak a samu telefonomat. Azt hittem, hogy ez másnál is így van. De, láttam itt, hogy nem így van, és kicsit furcsállottam. Ezért egy kicsit jobban megpróbáltam beleásni magam a témába, csöppnyi agyamnak jó volt egy kis tuning....😉
Belátom sok volt egy kicsit, sorrry. Nem offolom tovább a topikot.Soha ne félj valami újat csinálni! A bárkát is egy lelkes amatőr készítette, a Titanicot meg egy halom szakértő!
-
olajbogyo
aktív tag
válasz tylerddd #19503 üzenetére
Hát igen, egy androidra másolással csínján kell bánni, mert ha nem csinál az ember mappát rajta saját magának, akkor jó eséllyel nem marad csak a DCIM mappa, amibe biztosan turkálhatunk. Az android nevezetű mappába nem szerencsés, mondjuk üdülésünk képeit dobálni....🥴
Azzal viszont megleptél, hogy neked sem látszik storage ként win 11 alatt...?
Még azért egy kicsit morfondírozom rajta, mert én azzal hogy bekapcsolom a win kapcsolatot, a telón, csak online á teszem, de kikapcsolva is látja a telómat, csak írja, hogy jelenleg offline, de láthatatlanná nem tudom tenni sehogy......egyelőre.Soha ne félj valami újat csinálni! A bárkát is egy lelkes amatőr készítette, a Titanicot meg egy halom szakértő!
-
olajbogyo
aktív tag
válasz Zototh64 #19509 üzenetére
Az nem számít, hogy be, vagy ki van kapcsolva.
Mert nekem úgy is működik, ha be van kapcsolva.
Inkább nézd meg ezeket, ha még nem tetted:1.**Windows beállítások**:
- A Windows 11 rendszerben nyisd meg a "Beállítások" -> "Hálózat és Internet" -> "Állapot" menüpontot, és győződj meg arról, hogy a számítógép a privát hálózaton van. A privát hálózaton a fájlmegosztás könnyebben működik.2.**Hálózati felfedezés**:
- A Windows Intézőben a "Hálózati és megosztási központ" -> "Speciális megosztási beállítások" alatt aktiváld a "Hálózati felfedezés" lehetőséget. Ez lehetővé teszi, hogy a számítógép észlelje a hálózaton lévő eszközöket.3.**Tűzfal és biztonsági szoftverek**:
- Ellenőrizd a számítógép tűzfalbeállításait, hogy nem blokkolja-e a telefon megjelenését a hálózaton.Sokat segítene, ha legalább azt megnéznéd az intézőben, hogy ha a címsorába beírnád egy FTP appnak azt az url t, amit kíír FTP kapcsolódási címként. Valami ftp://192.168. xx.xx címnek kell lennie. Az az ip, amit a lanon a router ad neki. Vagy ha te fixet adtál neki, akkor az.Hogy legalább olyankor látja e a telefonod? Persze ehhez fel kell telepíts egy külsős FTP képes fájlkezelőt a mobilodra.
Egyelőre, én pont azt nem tudom elérni, hogy ne lássa a Windows 11 em.
De, ha beledöglök is kiderítem🤣 mi a gubanc nálatok, hacsak előbb egy hálózati guru meg nem írja a megoldást.[ Szerkesztve ]
-
olajbogyo
aktív tag
válasz Zototh64 #19509 üzenetére
Már nem tudom szerkeszteni, sorry...
Egy utolsó kérdés.
Be vagytok jelentkezve a samsung accountotokkal? A smart switch beállításaiban van engedélyetek adva?
Valamiért most arra gondolok, hogy az lesz a ludas, persze nem 100%....
Nézd/nézzétek már meg a samsung smart switch beállításaitokat, mert lehet az az akadálya az egész tároló látásának.
Holnap folyt köv. Jó éccakát!!Soha ne félj valami újat csinálni! A bárkát is egy lelkes amatőr készítette, a Titanicot meg egy halom szakértő!
-
olajbogyo
aktív tag
válasz Zototh64 #19517 üzenetére
A Windows 10 en tuti nem fog menni, legalábbis ezt írják mindenhol. Mondjuk ettől még egy próbát megér, amilyen stabil a Windows......
Most ezt találtam, de nem vagyok otthon, majd meglesem ha hazaérek. Esetleg, ezt ha valaki gép előtt van, és érdekli a téma megnézhetné addig is, hátha itt a megoldás. Mert elméletileg itt kell engedélyezni, ha jól értelmeztem. Itt kell feljogosítani a PC t, hogy az androidhoz kapcsolódhasson.
"funkció használatához a következőket kell tenni. Nyissa meg a Gépházat, majd a Bluetooth és eszközök menüpontot. Ezen belül a Mobileszközök opciót kell még lenyitni, itt lesz egy „Eszközök kezelése” opció. Ebben kell feljogosítani a PC-t, hogy kapcsolódhasson az androidos készülékhez."
Hátha metalálom végre, hogy hol tudjam én kikapcsolni ti pedig be....Soha ne félj valami újat csinálni! A bárkát is egy lelkes amatőr készítette, a Titanicot meg egy halom szakértő!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs