Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monstersnake
tag
Fb old version (424.0.0.21.75)
még nyitja a külső böngészőt.
Akit esetleg zavarna a dologKRB
-
Monstersnake
tag
válasz belashx #10720 üzenetére
1,5 hete vettem MM-ban, ott is volt beszámítás,adtak is volna a patika 21u-ért 100-at.
Inkább eladtam külön egy mobilboltban 175-ért.
Igy sem volt nagy üzlet de 3 év a gari megint a MM nyert. Remélem ez is olyan jó társ lesz mint az elődje,még kicsit fáj ,hogy eladtam .
Tokból Pitaka ,ahogy eddig mindig ,már csak valami fólia kellene .KRB
-
Monstersnake
tag
-
Monstersnake
tag
Ok ,hogy közel 2 éves volt a 21u de így két hét használat után a sebességen és a kamerán kívül ami szembetűnő az az üzemidő.
Közel duplája .KRB
-
Monstersnake
tag
Help!
Samsung böngésző valamiért egy teljesen átlagos oldal almenüjét ahol belépési adatokat kell megadni ,nem hajlandó megnyitni arra hivatkozva,hogy nem biztonságos .
Ugyanezt bármi mással (opera,firefox,Chrome stb) simán lehet nyitni,ott biztonságos . Mi lehet a különbség ?. Pár hete még müködött itt is,annyira ,hogy gyorselérés van hozzárendelve.KRB
-
-
Monstersnake
tag
válasz Szellem. #11346 üzenetére
21u-ra vettem egy Lattercase Aramidot mert nem találtam Pitakát.
A sarkoknál,hogy jobban védjen kicsit jobban kállt ezért akadt sokmindenbe pl zsebből kifelé és pár honap után már kopott a sarkoknál,hátul . Aztán használtan találtam rá egy szinte új Pitakát ami megvolt végig .
23u-ra ezért előbb volt meg a Pitaka mint a telefon.
Régóta úgy vagyok ezzel ,hogy inkább egy Pitaka (mert nem változik a telefon mérete ,jó a fogása tetszik,jó minőségű szóval mincs vele gond) mint, hogy veszegessek mindenféle tokot amiket ugyis hamar megúnok,összességében még több pénzt elszórok a sok szarra mint egy rendes tokra.
Néha telefonváltás után elkerül vagy 5-10 tok ami megy a kukába de s10+,s21u utan már csak egy Pitaka maradt de az sem mert odaadtam a telefonnal ajandékba.
Az s21 Pitakája 1,5 év után, minimális kopással a sarkokban, szinte új volt és még mindig hozzáadott értékkel bírt a telefonon.
Egyre többen készítenek Aramid tokot,másolják az Eredeti Pitakát.
Az eredeti biztos jó .KRB
-
Monstersnake
tag
válasz klaya86 #11360 üzenetére
Szerintem semmit de úgy gondolom ,ha a bunker tokokat nem vesszük ide akkor átlagos védelmet biztosit,kb mint bármilyen más tok csak ez jól néz ki ,nem lesz vele nagyobb az amugy is nagy telefon. Na meg annyira méretpontos, feszesen van rajta ,hogy eseéskor is fentmarad, nem ugrik le.
Nagyobb esésnél a szerencse ami jól jöhet ,más nem nagyon[ Szerkesztve ]
KRB
-
Monstersnake
tag
2 napra belekóstoltam egy 15-be.
Dióhéjban:
Agyérgörcsöt kaptam a tárcsázótól,a legyezgetéstól az alkalmazásváltó miatt, a ripacs ikonoktól a kamerától,a szar makrótól a számomra logikátlan op rendazertől a fájlkezeléstől illetve annak hiányától a fészájdítől meg az ömlesztett fotómappától amit hiába rendezgetek külön mappákba akkor is van egy gyökérmappa amit nem lehet elrejteni és még sorolhatnám.
Ok ,felét vagy többet tudtam előre ,úgy, hogy van a lányomnak van egy 14-e és bármikor próbálgathattam de gondoltam sajátként azért jobb lesz meg ott az uj c csati(nagy innov) meg minden ,hát kipróbálom.
Na ez nem jött össze ,nekem nem,tul sok a kompromisszum . S21 u után a promaxot kellett volna vennem de azt mondták (MM),hogy az összes hibás ,vissza kellett küldeni mindet mert kopnak meg melegszenek a pro-k igy lett sima plus.
2 nap után kisebb bukással de eladtam és jött a 23 u. Azóta béke van ,minden a helyére került . Nem tudom mi szállt meg.KRB
-
Monstersnake
tag
válasz Zsolty20 #11506 üzenetére
22u kimaradt mert a 21u-t is későn vettem . 2-3 évig ki kell, hogy tartson egy flagship.
De ahogy csiripelik nem is maradtam le semmiről .
S1 óta vagy még előbb kezdtem a Samsunggal a jobbik Nokiák után.
Azóta az összes s széria,Note széria megvolt,volt még Alphám is pár ,sőt aktiv tag is voltam itt sokat romoltunk de egy ideje kiléptem innen és áttértem a 2-3 évi váltásra. Elmúlt ez mint hobby de visszajöttem olvasgatni,a régi regisztrációm(Littlecar )nem működött igy újraregisztráltam.
Ettől függetlenül a minőséghez ragaszkodom illetve még tartoztam egy pofonnal az ördögnek és magamnak így lett egy ájfonom 2 napra.
Nem lesz többet ,rossz két nap volt . Szerintem aki droidon szocializálódott annak nem működik a masik oldal .[ Szerkesztve ]
KRB
-
Monstersnake
tag
válasz DeFence #11872 üzenetére
Sajnos ez ilyen ,én sem értem ,hogy engedhetik meg maguknak .
Eladtuk a Samsung órákat hamar mi is , helyettük jöttek a Huawei órák majd a T-Rex ,ami nagyon jó kis cucc volt de most 2 éve Garminozunk.
Utóbbi jóval drágább de megvan a "megérkeztünk" érzés .
Agyonnyúzva is 2 hét , más kávéház az óra a szoftver és az app is[ Szerkesztve ]
KRB
-
Monstersnake
tag
-
-
Monstersnake
tag
válasz Bleifrei100 #12539 üzenetére
Igen,tökéletes bár oldalt takarhatna többet is.
Ettől függetlenül eszembe se jutna mást venni.
A védelem szerintem hit és szerencse kérdése de az biztos ,hogy nemhogy rosszabb inkább még jobb is a forgása a telefonnak más tokokhoz képest . Talán az egyetlen tok ami a küllemhet még hozzá is tesz igényes de idővel kopni fog a sarkoknál.KRB
-
Monstersnake
tag
Valaki esetleg tudja ,hogy a True Phone appot hogyan lehet reklámmentesíteni?
Megvenném de már nem lehet legalábbis appon belül nem .[ Szerkesztve ]
KRB
-
Monstersnake
tag
Csatlakozom, semmi baja. Mondjuk nekem a 14 sem hozott merülést meg semmilyen anomáliát. Vb amilyen 13-mon volt . Annyi ,hogy nem tetszik a statusbar meg az akkustat de mivel Novával használom ezt is mint a 21U-t megamindentis különösebbeb nem izgat . Szóval nálam kép hang rendben.
KRB
-
Monstersnake
tag
Tegnap érdekes dolog történt .
Kb 70% töltöttség mellett töltőre dugtam de semmi nem történt. Ellenőriztem a töltőt,az jó volt majd újra megpróbáltam többször is de semmi. Néztem az aljzatot hátha valami zsebpiszok belement de ez sem jött be. Ok mondom ujraindítom.
Qva lassan de ujraindult ,ezután már vette a töltést ,azóta is jó minden. Mi lehet ez?KRB
-
Monstersnake
tag
Gsam battery pro kapott frissitést
KRB
-
Monstersnake
tag
válasz milkabrams #13494 üzenetére
Zoomolásra erősödik a hang.
Baromi jó .
Puskás Arénában készült felvétel nagyon jó ,kép hang rendben .[ Szerkesztve ]
KRB
-
Monstersnake
tag
válasz milkabrams #13676 üzenetére
Nekem pitaka van.
Oldalt nem takar annyit(talan ott nem is kell mert potenciálisan nem egy veszélyes rész ,inkább a sarkok )mint a Tactical vagy a Lettersase de szinte lerobbanthatatlan igy azt gondolom ,hogy egy esésnél legalább nem repül le ,igy talán ér valamit szemben a gyári zold szilikonnal ami nagyon szép de könnyen le lehet tolni hátrafelé a telefonról . Szóval lehet, hogy a kevesebb több .
Emellett mást egyszerűen nem viselek el mert durung lesz a gép,megszoktam már s8+ óta a pitaka feelinget.
Volt esés de szerencsére védett a tok mint Dibusz Dénes .KRB
-
Monstersnake
tag
válasz golyós #13705 üzenetére
S21u után mivel az usb-c korszak beköszöntött almáéknál is ,vettem egyet gyorsan csakhogy ne mástól hanem saját tapasztalatokkal rendelkezzem.
Másfél hét után kisebb buktával de ment a háztól ,lakva ismerszik meg a ...
23u lett a megoldás ,visszakaptam a szabadságot amit több mint 10 év alatt az android adott és ezzel a vérnyomasomat is.
Én már csak ilyen maradok .
A negativumok napról ,napra szaporodtak és mivel adni nem adott többet ,elvenni viszont sokat elvett igy a mérleg eldőlt.
Ilyen szar tárcsázót még nem láttam ,a vissza gomb hiánya meg egyenesen az őrületbe kergetett sok mással együtt mint pl a fájlkezelés és még sorolhatnám.
Szerintem aki hosszú évekig androidon szocializálódott az inkább maradjon.
Közben érkezett egy 400mb-os fw magyarra.[ Szerkesztve ]
KRB
-
Monstersnake
tag
válasz ShadowLac #13718 üzenetére
Én finomabban fogalmaznék.
Egyszerübb de néha bántóan más . A másságát megszokni számomra nagyon kevés vagy talán semmi előnnyel sem járna.
Persze a gyári galéria vagy tarcsázó app ott is cserélhető de igazan fogamra valót nem találtam,de ha találtam is volna akkor sem jobbat hanem maximum hasonlót mint androidon de akkor igy ez sem előny hanem csak felzárkózás.
Az i15/prol egy nagyon szép, minőségi hatást keltő kis ékszer de ennyi.
Én már 50 évesen olvasószemüveget használok mert kell de pl az iPhone maximális ,állítható betűmérete meg sem közelíti a droid szabadságát
Árban sem értékállóbb mint egy Samsung flagship mert másfél hét után ,100e bukóval eladni valamit az kb ua mintha egy 23u-t próbáltam volna eladni 1 hetesen.
Sokkal jobb egy mai iPhone mint a korábbiak de még mindig nem olyan szabad és talán nem is lesz mint amit itt megszoktunk.
Természetesen a fb insta ott is pörög meg a tikitaka is de nálam nem ez a fő csapásirány .KRB
-
Monstersnake
tag
válasz Monstersnake #13725 üzenetére
Én finomabban fogalmaznék. Egyszerübb de néha bántóan más . A másságát megszokni számomra nagyon kevés vagy talán semmi előnnyel sem járna. Persze a gyári galéria vagy tarcsázó app ott is cserélhető de igazan fogamra valót nem találtam,de ha találtam is volna akkor sem jobbat hanem maximum hasonlót mint androidon de akkor igy ez sem előny hanem csak felzárkózás. Az i15/prol egy nagyon szép, minőségi hatást keltő kis ékszer de ennyi. Én már 50 évesen olvasószemüveget használok mert kell de pl az iPhone maximális ,állítható betűmérete meg sem közelíti a droid szabadságát  Árban sem értékállóbb mint egy Samsung flagship mert másfél hét után ,100e bukóval eladni valamit az kb ua mintha egy 23u-t próbáltam volna eladni 1 hetesen. Sokkal jobb egy mai iPhone mint a korábbiak de még mindig nem olyan szabad és talán nem is lesz mint amit itt megszoktunk. Természetesen a fb insta ott is pörög meg a tikitaka is de nálam nem ez a fő csapásirány .
Nekem az az egy hét olyan volt mint egy előzetes letartóztatás korlátozott jogokkal vagy mondjuk ha 1 hétig az egyik kezem hátra lenne kötve .
Én akartam nem más erőltette ,nincs .ezzel semmi gond . Inkább buktam egy százast (több is veszett Mohácsnál) de nem akartam bentragadni egy hülyeségben.
Pedig van a környezetemben iPhone ,sok infuenszert végignéztem,olvastam stb de az igazi az ha az ember ki tudja próbálni rendesen. Hát igy lett .
Bocs , a szerkesztésből valasz lett[ Szerkesztve ]
KRB
-
Monstersnake
tag
válasz DeFence #13727 üzenetére
Persze én sem zárkózom el semmitől hiszen ez a fejlődés egyik záloga de most közelebb kerültem ahhoz ,hogy tudjam miben várok fejlődést a másik oldalon,ahogy néhány dologban itt is . Jelenleg nálam még vannak megszokhatalan kompromisszumok az almás rendszerben.
Ha már rendszer ,akkor meg kell említeni ,hogy ha valaki Ipad ,MacBook iphone ,Apple Carplay rendszerben gondolkozik akkor azért valamelyest ott a pont szemben az androidos ökoszisztémával azaz ha rendszer akkor megértem a váltást de ez egy nagy váltás ,nagy beruházással ami azért valljuk be ,némi kockázattal jár .
20 éves egyetemista lanyom rendszert váltott , látom, hogy elégedett és majd ha saját autója lesz gondolom a Carplayre sem lesz panasza . Ez egy magaslabda, sokaknál pattog.
Órából Garmint használok ami szerencsére mindkét rendszeren jól működik ,közel 2 hetes üzemidővel.[ Szerkesztve ]
KRB
-
Monstersnake
tag
Nektek is hallhatóan lötyög a kamera (gondolom ois).
Pár hónapig csak finoman kattogott rázásra de kezd olyan lötyi lenni mint a 21u volt .
Mondjuk ott sem befolyásolt semmit csak reggel rázásra megy a szundi és mintha mostanában hallhatóbb lenne.
Nameg a múlt héten repült is egyet de szerencsére szőnyegen landolt.KRB
-
Monstersnake
tag
válasz szabeska #13858 üzenetére
Igy van. Mivel nincs fél éves a 23u-m biztos ,hogy marad.
Pár éve már inkább kívánom a Usereket, hogy ne szaladjak pofonba mert ugye ígéret szintjén minden újdonság fel van sz@pva a sztatoszféráig de ahogy kiderült ,a 22u-t is érdemes volt kihagyni igy erre is hagynék időt.KRB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest