- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen mosógépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ég veled, KEndre! :(
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
válasz DeFence #16580 üzenetére
Nem találok megoldást rá, viszont érdekes, hogy az angol szöveget fordítva kiírja, hogy töltsem le a spanyol csomagot hozzá ( inteligens kijelölésnél)
Ellenben ha az S Pen fordítoját használom, minden további gond nélkül fordít magyarra.
Samu billentyűzetnél van opció a google fordítójának választására, máshol nincs.
Nem értem miért erőltetik ha még nincs benne támogatott nyelvnek a magyar. Addig meg kellett volna hagyni a választási opciót.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
tothak
tag
válasz DeFence #16173 üzenetére
Viszonylag hosszasan küzdöttem vele én is, mire rájöttem, hogy a lockscreen beállításai vannak használva az AOD-n.
Lockstarban nyugodtan vedd ki az akku megjelenítést (ráadásul hiába állítas óra típust az sem fog menni).
Helyette használd a widgeteket: lock screen szerkesztés és az óra és az értesítések között lesz egy üres kocka. Ide tudsz válogatni mindenféle dolgot a samsung saját cuccai közül. Nekem bejön talán még jobban is mint a Lockstar megoldás.
Plusz infó, hogy a legfrissebb Lockstar (amit pl apkmirror-ról lehet leszedni) már nem is tartalmazza az AOD beállításának lehetőségeit. -
mgTerminator
veterán
-
belashx
senior tag
válasz DeFence #15925 üzenetére
Próbáld meg, hogy az autó beállításaiban kapcsolod ki a hívás kihangosítását, hátha. Mondjuk ez lehet ugyanaz, mintha a telefon beállításaiban tennéd ugyanezt.
Azt nem tudom, hogy ilyen esetben a teló kihangoaítva fogja-e felvenni, vagy akkor a miatt kell nyomkodnod a telefont.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
félisten
-
addikt
-
sixpak
nagyúr
válasz DeFence #14984 üzenetére
Hey!
Így néz ki a műanyag tok, amiről beszéltünk:Gyakorlatilag szinte láthatatlan, úgyhogy én meg is érkeztem, tok ügyileg.
Nem csúszik vészesen amúgy.
Vettem egy másikat is, egy Air nevűt, az szilikon, nem rossz, de azért az nagyobb, csúnya lesz tőle a telefon...ez szép, cserébe kevésbé véd.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Rob Rob
tag
válasz DeFence #15106 üzenetére
Nem csúszik ,biztos a fogás de az ujjlenyomatot gyűjti.
Tapintásra mint a matt karboné.
Idóvel a sarkoknál kopik, ennek ellenére évek óta nem veszek mást .
A tokkal fedett területeket tapasztalataim szerint jól védi máshol meg a többi sem.
Igényes ,nagyon vékony , a kamera sziget körül kimondottan ötletes .
Egyszer kipróbálod többet nem kell más ,ugy spórolsz, hogy nem költesz több tokra csak erre az egyre.
Már a negyediket nyúzomKRB
-
Rise17
tag
válasz DeFence #15061 üzenetére
Igazábol lehet itt annyira nem is jön ki,de az eredeti képen nagyon látszik mennyire túl élesít az alap kamera app,illetve nagyon zajos .100x jobb a Gcam, eszembe sincs megnyitni ezután a gyári kamera appot.. Igaz én visszajöttem One ui 5.1-re de kétlem hogy lenne különbség 6.0-val ,ott is túl élesítette a képeket
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz DeFence #14976 üzenetére
Köszönöm.
Tényleg nagyon jó az első kettő.
Kár, hogy 16 nap alatt jön meg, azért lehet rámegyek, addig meg rendelek valami ideigleneset.
Az utolsó fekete nekem nem jön be, ilyesmi utoljára az LG V10 és V20-on volt nekem, azoknak jól állt mondjukhttps://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
őstag
-
félisten
-
félisten
-
arcitec
addikt
válasz DeFence #14879 üzenetére
Már elnézést, de a többség nem itt van. Szerintem. Az, hogy itt pár ember cserél 1-3 évente az egyáltalán nem reprezentativ. A többség nem jómódú. Sajna talán még ez is igaz.
Azon túl az micsoda hamis hivatkozás(lásd alant), hogy nem lesz vadi új a cserélhető akku! Na és amit a szervízbe cserélnek hőlégfúvóval, raggasztóval(ez is egy vicc)
az mitől lesz vadi új? És még rájön a csere díja!
U.I: Azon túl léteznek kültéri készülékek - nyilván vízállóak és simán lehet bennük akkut cserélni és még csavarhúzóval szét is lehet szedni és kutya baja.
Ha már itt tart a technológia ahol, oldják meg, hogy ne kelljen ragasztó sem![ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
arcitec
addikt
válasz DeFence #14877 üzenetére
Csak azt nem értem ennek mi az alapja? Ha nincs használva az nem is degradálódik.(Úgy semmiképp mint ahogy használatban van.) Sok éves külső akksim van több is és tökéletesen működnek. 5-10 évesek. Alkalomszerű használatra, van hogy 3-4 havonta direkte le vannak merítve. Azon túl az S4 még cserélhető akksis volt abban cseréltem is
mondhatni tovább bírta mint a gyári(az is gyári volt). Azon túl minden írás csak hirtelen felindulásból , mindenféle tudományos mérnöki mérésektől hiányzó, már elnézést károgás. Hangsújyozom 10 évvel ezelőttig minden telefonon cserélhető volt.
A környezeti terhelésről meg ne is beszéjünk. Mert lehet TE és tárasaid eldobják pár év után, ÉN NEM. Hogy azt ne is említsem az s24U-ra hány év terméktámogatás jár?
UFF, oszt mindenki azt tesz amit akar, az a néhány negatív vélemény semmit nem számít a jövőre nézve.[ Szerkesztve ]
-
Kleroo
veterán
válasz DeFence #14603 üzenetére
Remek cucc volt, izgi szinekben. Mai napig jó. Bár nekem nagyon fejvakaróssá tette ez a probléma...
S23U-nál azért nem pont ez a dolog. Kevés fényben gyors témát fotózni mindig is nehéz volt. Csak a mai remek telók ezt kb teljesen elrejtik a rengeteg "mágiával" Igy a laikus user kb nem is nagyon érzi, hogy egy egyébként ISO3200-f1.8-1/40-ed szituban akar épp rohangáló kisgyereket fotózni, ahol fél méterrel balra komponálva már 1/320 is elég, vagy 2 lépéssel odébb csak 1/10 (ezért nem szeretem az általánositást, hog "hát beltér"). . Tény, hogy sok készülék jobban megoldja; de ezt nem raknám párba azzal, hogy bizonyos tárgyakat/szineket konkrétan nem lehet vele fotózni normálisan, soha.[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
őstag
válasz DeFence #14598 üzenetére
Na igen, sokan pedig a Lumia 1020-at sírják vissza, bár a megszépült emlékeken kívül ennek oka a mai kor magas elvárásai, sok esetben jogosan. Még viszonylag friss nálam a készülék, előtte N20U-t használtam.
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
Kleroo
veterán
válasz DeFence #14598 üzenetére
P30pro-val volt egy kardinális baj: barnás-sárgás árnyalatokba belekukult. Párom félig-meddig fényképező helyett vette a termékeit befotózni. És cukrászként így lábon lőtte magát, mert minden kakaóscsiga, batyu, stb amin nem volt szín, az pokolian túlkontrasztos, neonos színű lett(az a kategória, amit nem lassan veszel észre, hanem azonnal törlöd, és keresed a beállításokban, hogy milyen buta mód lehet aktív. ). Csak ezt elefeljtettéka teszterek észrevenni. A fórumokon utánaolvasva, viszont meglett a konklúzió, hogy SW-el sehogy sem lehet ezzel mit kezdeni, ez a hátránya a 2 sárgát tartalamzó érzékelőnek. És az S10emmle csináltuk a fotókat... éljen a magasságos éjjellátó.
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
arcitec
addikt
válasz DeFence #14385 üzenetére
Ugyan már, ez a beégés max akkor történhet meg, ha sok órán keresztül be van kapcsolva a kijelző. Szerintem egy átlagos használat közben esélye sincs rá. A plazma tévék is mozgatják a képet, de simán be tud égni statikus kép esetén. Nálam be van állítva, hogy
30 sec tétlenség után kapcsoljon ki. Egyébként is a két koppintás be van állítva a ki-be
kapcsolásra, vagy egy jól elhelyezett újlenyomatra is egyből bekapcsol.
Szóval túl van ez ittenek tolva nem kicsit.[ Szerkesztve ]
-
Rob Rob
tag
válasz DeFence #13727 üzenetére
Persze én sem zárkózom el semmitől hiszen ez a fejlődés egyik záloga de most közelebb kerültem ahhoz ,hogy tudjam miben várok fejlődést a másik oldalon,ahogy néhány dologban itt is . Jelenleg nálam még vannak megszokhatalan kompromisszumok az almás rendszerben.
Ha már rendszer ,akkor meg kell említeni ,hogy ha valaki Ipad ,MacBook iphone ,Apple Carplay rendszerben gondolkozik akkor azért valamelyest ott a pont szemben az androidos ökoszisztémával azaz ha rendszer akkor megértem a váltást de ez egy nagy váltás ,nagy beruházással ami azért valljuk be ,némi kockázattal jár .
20 éves egyetemista lanyom rendszert váltott , látom, hogy elégedett és majd ha saját autója lesz gondolom a Carplayre sem lesz panasza . Ez egy magaslabda, sokaknál pattog.
Órából Garmint használok ami szerencsére mindkét rendszeren jól működik ,közel 2 hetes üzemidővel.[ Szerkesztve ]
KRB
-
babosf
aktív tag
válasz DeFence #13283 üzenetére
hát ha már messenger nálam az értesítések megjavultak (volt hogy hetente 2x frissult az app.) de most azt csinálja hogy ha laptopon irok vkinek...azt a beszélgetést nem nyitja meg mobilon csak ha újrainditom a telót...ahhh de lehet hogy csak random nem nyit meg beszélgetéseket....csak restart után
Galaxy S23 Ultra
-
addikt
válasz DeFence #13198 üzenetére
Igen nekem is hiányzik a LED értesítés, az előző SONY telóimba megszoktam.
Meg lett a megoldás! 😂
Még android 13 alatt telepítettem az aodNotify Pro alkalmazást pont ilyen céllal.
Nem vált be teljesen, ezért el is felejtettem.
Az ikonját Nova luncherrel elrejtettem, ezért fel sem tűnt, hogy ezzel az alkalmazással lehet a ludas.
😊 aki33 linkje adta a megoldást, ezért meg is köszönöm neki, igaz nem nekem ajánlotta, de nekem is segített.
Itt kellett kikapcsolnom a "folytonosan bekapcsolt kijelző kezelőt".
Mennyit kerestem, hogy mi lehet a gondom. 😂
Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget!-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz DeFence #13194 üzenetére
Igen, bármilye üzenet érkezésekor kb. 5 másodpercre bekapcsol a kijelző világítás. iPhone telókon már ezer éves dolog, nekem sohasem tetszett, számomra fölösleges dolog, csak gyorsabban meríti a telót.
Nem szokásom minden jelzéskor felkapkodni a telót. A gond az, hogy nem találom, hogyan lehetne kikapcsolni.
Nekem bőven elég a hangjelzés.
Lehet, hogy egyedi probléma, mert itt senki nem panaszkodik erre a beállításra.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
bordi10
senior tag
válasz DeFence #13186 üzenetére
Nincs ilyen fogalom: "66w kábelem".
A telóhoz 3A(amper) kábel jár, a 45W gyári töltőfejhez meg egy 1,8M-es 5A(amper) kábel.
[link]Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO | PSN Id: bordi10
-
bacus
őstag
válasz DeFence #12876 üzenetére
Akkor nincs meg az ezek szerint.
Nekem egy quad lock mag tokom van, fiam nekem adta a magsafe töltőfejét, mert ő nem használja. Tegnap vettem egy 65W-os új töltőfejet, kiváncsi voltam, feltettem tölteni.
Annyira forró volt maga az a magsafe töltő korong pár perc után, hogy kellemetlen volt megfogni. Egy biztos, egész gyorsan tölt, messze a vezetékes gyorstöltéstől, szerintem gyorsabban, mint a normál QI töltők, de nem hiszem, hogy fogom használni.Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
-
jeni
félisten
válasz DeFence #12869 üzenetére
az A40 telón az akkumulátor belül nem púposodott fel?
USB-C panel az is lehet 3-5000Ft,a hátlap is egy összeg meg a keret csere sem 2Ft.
ez ami elégett nálad biztosan.Samsung SM-A405F Galaxy A40 Type-C USB Ladebuchse Connector Buchse Mikrofon Platine Sub PBA ezen kívül tutira elromolhatott más is a panelon
-
gretzky77
veterán
válasz DeFence #12693 üzenetére
Nézd úgy gondolom felesleges volna kiemelni, mert sokmindent szubjektív! Szinte az összes telefonomon a Nova Launchert használom így UI különbség kb kilöve. Én tényleg szerettem a 23U-t csak ráuntam talán az egész androidra kicsit, így lett is egy i14 ProMax de kb 3 napig bírtam. A Honor korábban is szimpi volt, gondoltam kipróbálom és így lett ez! Kamera sokoldalúbb az S23U-ban, de a fő kamera sztem kicsivel talán jobb a Honorban!!
Google Pixel 9 Pro XL & Amazfit Balance & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
gretzky77
veterán
válasz DeFence #12691 üzenetére
Igazából nem bántam meg, de az S23-at is szerettem nagyon pedig nem vagyok Samsung párti őszintén szólva, de az S23 széria végre Snapi processzorral nagyon jól sikerült! Elég sűrűn cserélgetem a telefonjaimat, szeretek váltogatni mást kipróbálni!
-
félisten
-
Rob Rob
tag
-
Rob Rob
tag
válasz DeFence #11872 üzenetére
Sajnos ez ilyen ,én sem értem ,hogy engedhetik meg maguknak .
Eladtuk a Samsung órákat hamar mi is , helyettük jöttek a Huawei órák majd a T-Rex ,ami nagyon jó kis cucc volt de most 2 éve Garminozunk.
Utóbbi jóval drágább de megvan a "megérkeztünk" érzés .
Agyonnyúzva is 2 hét , más kávéház az óra a szoftver és az app is[ Szerkesztve ]
KRB
-
Mike81
senior tag
-
vyce21
tag
-
Lajmund
őstag
válasz DeFence #11357 üzenetére
Tactical tokom van nem pitaka.
klaya86 Szerintem a tactical jobb mivel 0.8 mm és a szélein jobban felér ezáltal merevebb mint a pitaka ezáltal jobban is véd esésnél és esztétikusabb is. Semmivel se véd kevésbé mint egy nagy bumpszli tok sik terepen. Egyenetlen talajon mindkettö elvérzik szoval tökmindegy. Elözö telomon a ringke fusion x tok volt nagy batár szar ami persze tetszett meg azt hittem mekkora védelem addig amig le nem ejtettem a fürdöben és a kijelzö felöl fent balra ért földet és ott szépen lejött a tok és a kijelzö széle odaverödött a burkolo laphoz. Szerencsére azon is volt védö üveg és csak az repedt be nem a kilejzö. A tactical annyira eláll hogy sík talajon az ér le elsönek és ez tuti nem pattan le. Ejtettem le durva betonra itt a példe ez lett belöle.
Ez meg hogy mennyire ér túl a kijelzön. Még azt is nézd hogy ezen rajta van a W.D. üveg. Amugy már sokszor leirtam itt a forumba ha rendes kijelzö védelmet akartok üveget kell feltenni semmilyen tok nem fogja megvédeni egyenetlen talajon csak az üveg. Elözö telomon 3 repedt 4 év alatt mindenféle nagy tok mellett.Ez meg mindenkinek aki fél hogy a foli vagy üveg nem fér el.
[ Szerkesztve ]
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
-Maci-
addikt
válasz DeFence #10936 üzenetére
Hát akkor félre értettem, bocsi.
Nem ismerem a Zenfone-t, sosem volt a kezemben. Ennek ellenére (halkan jegyzem meg)nehéz el képzelnem, hogy valamit az egyik androidos eszközzel lehet, a másikkal nem. De a tévedés jogát fenntartom .Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
gretzky77
veterán
válasz DeFence #10929 üzenetére
Nem titok 2 telefont hirdettem, úgy voltam amelyiket előbb elviszik az megy! Szeretem kipróbálni őket, az iOS nekem sem fekszik, nemrég volt egy i14 ProMax, de nem állt rá a kezem! Ami most maradt az egy Oppo Find X6 Pro!
-
-Maci-
addikt
válasz DeFence #10902 üzenetére
Nova launcher.
-csak abban van az az icon pack, amit szeretek (és sokkal több elérhető)
-Ki tudok tenni a főoldalra ikont, amit ha megbökök rögtön hívja a beállított tel. Számot.
Így szoktam nyitni a kaput itthon.Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
iceQ!
addikt
válasz DeFence #10858 üzenetére
NEkem a kép a fontos, hang nem mérvadó mivel löktem rá 2 hangfalat erősítőt meg egy akítv mélyládát
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
arcitec
addikt
válasz DeFence #10120 üzenetére
És az nem vastagabb? Mondjuk annak kell lennie, ha teljesen sík.
Nekem ez van , kis kör perem védi a kamerákat, és ha sík felületre lerakom, abszolút nem billeg. Szóval nem értem ezt a billegést. Finom puha szilikon, eleddig meg vagyok elégedve vele. Véleményem szerint egy minőségi márka.A gyári screen protektor van fent és szépen könnyedén fel lehetett rakni a videó alapján.
Semmi buborék. Szedi az ujjnyomokat, de használatban nem zavar ott nem is látszik.Viszonylag új a készüléked és az usb koszos? Az előző telefonjaim +10 év még soha nem volt gond az usb-vel, nem hogy tisztogatni..
Apropó kamera. Többen felvetik a vaku állandó bekapcsolási igényét, egyetértek, már bőven az előző telefonomon is előjött ez az igény, csak egy szoftver frissítés kellene rá.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Vezetékes FEJhallgatók
- Óra topik
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)