Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery0505
aktív tag
válasz DeFence #7202 üzenetére
De Te régi előfizetőjük Vagy? Állítólag ezt csak az új előfizetőkkel csinálják. Egyszerűen nem értem, hogy mi ebben a pláne.
Soko70: Ez azért megnyugtató, hogy Veled is így történt, és rendben megy minden. Te rájöttél arra miért jó ez, vagy miért így csinálják?
"Failure is always an option." Adam Savage
-
Sumptuous
senior tag
válasz DeFence #9567 üzenetére
Fogpiszkálót kihegyezve próbáld meg kitisztítani a csatlakozót. Elszöszölődött. Ha nem, akkor nem melegebb a készüléked mostanában? Hőre is visszábbvesz a tempóból.
Más: Nekem gyengébb lett az akkuidőm az újabb szoftverrel. Már vagy 5napja közelében sincs a 8óra sot..most is 6-on áll, pedig ugyanúgy használom.. Változott még valakinek? ( augusztusi, nem a béta )
-
mgTerminator
veterán
válasz DeFence #9570 üzenetére
A hő is és a töltöttségi szint is számít. Neked a képen 38 fok volt ilyenkor már alapból elkezdi visszavenni. Nekem van kábelem ami kiírja mennyit vesz fel és azt vettem észre hogy néha bekapcsolt kijelző mellett leveszi a teljesítményt, majd kikapcsolt kijelzőnél visszateszi.
-
Technoman
őstag
válasz DeFence #9581 üzenetére
Ja, ezért is nézegetem az ''új Huawei-t'' is (gyengébbek kedvéért, a Honor Magic Pro 5-re gondoltam
Sajnos, a másik kamerás csoda mobil (Pixel 7 Pro) időközben kiesett. Túl sok kompromisszumot kellett volna kötni (5G és a VoWifi hiánya, no meg az időnkénti hálózatkiesések, nem beszélve a szervizelés nehézségeiről) -
-
arcitec
addikt
válasz DeFence #10120 üzenetére
És az nem vastagabb? Mondjuk annak kell lennie, ha teljesen sík.
Nekem ez van , kis kör perem védi a kamerákat, és ha sík felületre lerakom, abszolút nem billeg. Szóval nem értem ezt a billegést. Finom puha szilikon, eleddig meg vagyok elégedve vele. Véleményem szerint egy minőségi márka.A gyári screen protektor van fent és szépen könnyedén fel lehetett rakni a videó alapján.
Semmi buborék. Szedi az ujjnyomokat, de használatban nem zavar ott nem is látszik.Viszonylag új a készüléked és az usb koszos? Az előző telefonjaim +10 év még soha nem volt gond az usb-vel, nem hogy tisztogatni..
Apropó kamera. Többen felvetik a vaku állandó bekapcsolási igényét, egyetértek, már bőven az előző telefonomon is előjött ez az igény, csak egy szoftver frissítés kellene rá.
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
iceQ!
addikt
válasz DeFence #10858 üzenetére
NEkem a kép a fontos, hang nem mérvadó mivel löktem rá 2 hangfalat erősítőt meg egy akítv mélyládát
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
-Maci-
addikt
válasz DeFence #10902 üzenetére
Nova launcher.
-csak abban van az az icon pack, amit szeretek (és sokkal több elérhető)
-Ki tudok tenni a főoldalra ikont, amit ha megbökök rögtön hívja a beállított tel. Számot.
Így szoktam nyitni a kaput itthon.If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
gretzky77
veterán
válasz DeFence #10929 üzenetére
Nem titok 2 telefont hirdettem, úgy voltam amelyiket előbb elviszik az megy! Szeretem kipróbálni őket, az iOS nekem sem fekszik, nemrég volt egy i14 ProMax, de nem állt rá a kezem! Ami most maradt az egy Oppo Find X6 Pro!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
-Maci-
addikt
válasz DeFence #10936 üzenetére
Hát akkor félre értettem, bocsi.
Nem ismerem a Zenfone-t, sosem volt a kezemben. Ennek ellenére (halkan jegyzem meg)nehéz el képzelnem, hogy valamit az egyik androidos eszközzel lehet, a másikkal nem. De a tévedés jogát fenntartom .If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Lajmund
őstag
válasz DeFence #11357 üzenetére
Tactical tokom van nem pitaka.
klaya86 Szerintem a tactical jobb mivel 0.8 mm és a szélein jobban felér ezáltal merevebb mint a pitaka ezáltal jobban is véd esésnél és esztétikusabb is. Semmivel se véd kevésbé mint egy nagy bumpszli tok sik terepen. Egyenetlen talajon mindkettö elvérzik szoval tökmindegy. Elözö telomon a ringke fusion x tok volt nagy batár szar ami persze tetszett meg azt hittem mekkora védelem addig amig le nem ejtettem a fürdöben és a kijelzö felöl fent balra ért földet és ott szépen lejött a tok és a kijelzö széle odaverödött a burkolo laphoz. Szerencsére azon is volt védö üveg és csak az repedt be nem a kilejzö. A tactical annyira eláll hogy sík talajon az ér le elsönek és ez tuti nem pattan le. Ejtettem le durva betonra itt a példe ez lett belöle.
Ez meg hogy mennyire ér túl a kijelzön. Még azt is nézd hogy ezen rajta van a W.D. üveg. Amugy már sokszor leirtam itt a forumba ha rendes kijelzö védelmet akartok üveget kell feltenni semmilyen tok nem fogja megvédeni egyenetlen talajon csak az üveg. Elözö telomon 3 repedt 4 év alatt mindenféle nagy tok mellett.Ez meg mindenkinek aki fél hogy a foli vagy üveg nem fér el.
[ Szerkesztve ]
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
vyce21
tag
-
Mike81
senior tag
-
Monstersnake
tag
válasz DeFence #11872 üzenetére
Sajnos ez ilyen ,én sem értem ,hogy engedhetik meg maguknak .
Eladtuk a Samsung órákat hamar mi is , helyettük jöttek a Huawei órák majd a T-Rex ,ami nagyon jó kis cucc volt de most 2 éve Garminozunk.
Utóbbi jóval drágább de megvan a "megérkeztünk" érzés .
Agyonnyúzva is 2 hét , más kávéház az óra a szoftver és az app is[ Szerkesztve ]
KRB
-
Monstersnake
tag
-
félisten
-
gretzky77
veterán
válasz DeFence #12691 üzenetére
Igazából nem bántam meg, de az S23-at is szerettem nagyon pedig nem vagyok Samsung párti őszintén szólva, de az S23 széria végre Snapi processzorral nagyon jól sikerült! Elég sűrűn cserélgetem a telefonjaimat, szeretek váltogatni mást kipróbálni!
-
gretzky77
veterán
válasz DeFence #12693 üzenetére
Nézd úgy gondolom felesleges volna kiemelni, mert sokmindent szubjektív! Szinte az összes telefonomon a Nova Launchert használom így UI különbség kb kilöve. Én tényleg szerettem a 23U-t csak ráuntam talán az egész androidra kicsit, így lett is egy i14 ProMax de kb 3 napig bírtam. A Honor korábban is szimpi volt, gondoltam kipróbálom és így lett ez! Kamera sokoldalúbb az S23U-ban, de a fő kamera sztem kicsivel talán jobb a Honorban!!
-
jeni
félisten
válasz DeFence #12869 üzenetére
az A40 telón az akkumulátor belül nem púposodott fel?
USB-C panel az is lehet 3-5000Ft,a hátlap is egy összeg meg a keret csere sem 2Ft.
ez ami elégett nálad biztosan.Samsung SM-A405F Galaxy A40 Type-C USB Ladebuchse Connector Buchse Mikrofon Platine Sub PBA ezen kívül tutira elromolhatott más is a panelon
-
bacus
őstag
válasz DeFence #12876 üzenetére
Akkor nincs meg az ezek szerint.
Nekem egy quad lock mag tokom van, fiam nekem adta a magsafe töltőfejét, mert ő nem használja. Tegnap vettem egy 65W-os új töltőfejet, kiváncsi voltam, feltettem tölteni.
Annyira forró volt maga az a magsafe töltő korong pár perc után, hogy kellemetlen volt megfogni. Egy biztos, egész gyorsan tölt, messze a vezetékes gyorstöltéstől, szerintem gyorsabban, mint a normál QI töltők, de nem hiszem, hogy fogom használni.Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest