- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FingR86
őstag
-
gretzky77
veterán
válasz
DeFence #12693 üzenetére
Nézd úgy gondolom felesleges volna kiemelni, mert sokmindent szubjektív! Szinte az összes telefonomon a Nova Launchert használom így UI különbség kb kilöve. Én tényleg szerettem a 23U-t csak ráuntam talán az egész androidra kicsit, így lett is egy i14 ProMax de kb 3 napig bírtam. A Honor korábban is szimpi volt, gondoltam kipróbálom és így lett ez! Kamera sokoldalúbb az S23U-ban, de a fő kamera sztem kicsivel talán jobb a Honorban!!
-
DeFence
tag
válasz
gretzky77 #12692 üzenetére
De tudnál kiemelni valamit ami a kettő között érezhető különbség, bármi.
Hangzás, UI, kamera, akármit.Régen én is sűrűn cseréltem a telokat főleg emiatt csak használt telefonom volt, de mióta család van azóta 2-3 év minimum egy telefonnal, 23U pl olyan megegyezéssel lett hogy várjam meg az eladással a gari végének közeledtét.. szóval erős 2,5 évem lesz vele.
-
-
-
tylerddd
veterán
válasz
klaya86 #12682 üzenetére
A pcx-től van, 14k volt ott. Azt gondolom, hogy ez nem pont a védelem miatt van. Kamera nem lóg ki abszolút, fogása jó, nem csúszik, alul-felül emelt elöl, tehát aki akarja, le is fordíthatja benne a telót.
@Kleroo Fekete már van nyár óta. Makulátlan, inkább fogása másabb. Érdemes néha enyhe szappanos, langyos vízzel áttörölgetni.
@Szellem Próbálok majd, ahogy lesz időm!
-
Kleroo
veterán
-
tylerddd
veterán
Üdv! Behúztam egy barna gyári tokot, nagyon ba**ó a fekete készüléken. Kis felüdülés a sok sötét tok után, a minősége meg pazar. Szerintem egy zöldet is újítok majd idővel.
-
Teal'C
veterán
válasz
jani199101 #12677 üzenetére
Odin eux rom full törlés, garihoz semmi köze.
-
Zsolty20
senior tag
válasz
jani199101 #12677 üzenetére
Én nem biztos, hogy mókolnék vele mert 1. nincs hátránya ha ott van 2. gari érvényesítése kérdőjeles. Nyilván ettől függetlenül meglehet oldani, mert mindent meglehet, de hogy megéri-e?
-
jani199101
csendes tag
sziasztok. vásároltam egy telekomos 23 ultrát. hogyan tudom eltüntetni a szolgáltatói szoftververzióból a tmh-t? semmiféle telekomos cucc ne legyen a telefonon. tehát sima egyszerű alap firmware-t szeretnék rá. ha valaki tud segíteni, annak köszönöm
-
bcl
senior tag
válasz
Szellem. #12660 üzenetére
Éppen a napokban volt róla szó, hogy nekem például legalább másfél éve hol csinálja, hol nem. Most hónapokig nem, de tegnap este pl. megint megjött pár értesítés újra. Igazából szerintem nem a konkrét Messenger verzión múlik, generál sz.r az úgy, ahogy van...
Vagy legalábbis a bánat tudja, mikor melyik verzió csinálja, vagy nem.
-
belashx
senior tag
válasz
gyuri81 #12670 üzenetére
Nem tudom, hol használod bluetooth-szal, de én pl. autóban nem a legfullosabb minőségben használom a YT-ot, épp a merülés miatt. Nagy adatforgalom, nagyobb terhelés.
A másik ötletem már felvetették: ha a másik oldali BT régi verziójú, akkor több energiába kerül a kapcsolat.
-
Lajmund
őstag
válasz
gyuri81 #12670 üzenetére
Én arra tippelnék hogy régi bt kapcsolatot tud az eszköz és emiatt van valami. 4.valamennyi? Elvileg visszafele is kompatibilisnek kéne lennie teljesen aztán gyakorlatban fene se tudja. 5.0 fölött már szinte mindig tökéletesnek kell lenni a kapcsolatnak. Vagy gyenge a kapcsolat valamiért és ezért erőlködik jobban? Ha egyáltalán van ilyen bluetooth-nál.
-
Gardaai
senior tag
Akku merüléshez pár fontosabb infó (mind normális működés):
- ha frissítesz rendszer vagy akár csak egy app-ot amihez nagyobb update jött, simán merülhet pár napig a telefon őrült módon amíg újra megtanulja a rendszer
- ha nem 100%-ra töltöd a telefonod (pl. akku kímélő mód 85%), érezhetően gyorsabban merül
- ha nem vezetékesen töltöd a telefonod, főleg ha nem 100%-ra, érezhetően gyorsabban fog merülni a telefon
- ha android verzió frissítés után merül a telefon, itt szó lehet még az első pontról is, plusz simán lehet, hogy 1-1 háttérfolyamat jobban szívja az akkut, mert nem figyeltek rá és később javítva lesz mikro patchekkelNem kell se újratelepíteni, se nulláról belakni, se WC-t csinálni. Semmi értelme. Ahogy felrakod az appokat és beállítasz mindent, kezdődik elölről az optimalizációs folyamat.
Ez olyan mintha kapsz a napi rutinodba még 15 feladatot, ameddig ezt nem tudod rendszerezni, addig futkosol mint a mérgezett egér. -
kerobi
senior tag
válasz
Plazmacucci #12662 üzenetére
Ok, akkor tudnal ajanlani egy kep recover-t ami visszahozhatja a fotoimat ha nem is 100%-ban?
Nem kell 2 ora a telonak hogy lemeruljon mikor dolgozom, 3-4 progi fut egyszerre mert driver vagyok. -
válasz
kerobi #12658 üzenetére
Szívesen, máskor is kérdezz bátran. Azt meg, hogy már ki is tapasztaltad a két óra alatt lemerül dolgot, nehezen hiszem el. Merül miközben éppen az összes alkalmazást frissíted és lépsz be a fiókjaidba amik szinkronizálnak, valamint az alkalmazások intelligens altatása sem tanult még be? Hát ezek a telefonok már csak ilyenek. Ja és az ékezetekhez nem kell alkalmazás frissítés, magyar nyelven egyből megy.
-
Szellem.
nagyúr
válasz
klaya86 #12657 üzenetére
Köszi.
Először fura volt, hogy telepíteni kell hozzá az APKPure alkalmazást is.
Amúgy nekem mostanában kezdte, úgy kb. 1 hete.
Viszont, felraktam a szeptemberi messenger verziót, elött letörölte a legfrissebbet és most megint csinálta.
Kezdem azt hinni, hogy nem a messenger a ludas, hanem az andorid. -
kerobi
senior tag
válasz
Plazmacucci #12650 üzenetére
Koszi, tobb 100 kepem tunt el a skociai kirandulasok is, meg minden. Ja es ugyanugy merul.
-
-
Szellem.
nagyúr
Srácok!
Erre a messenger jelzés problémára van valami megoldás azon kívül, hogy kikapcsolom az értesítéseket vagy letörlőm a programot? Baromi idegesítő, hogy korábbi értesítéseket dobál fel amiket láttam, stb. Ma reggel frissült a messenger alkalmazás Playen de ugyan olyan szar.
-
-
Nektek mennyire merül a telefon ha Bluetooth -ot hallgatok zenét? Nekem nagyon.... fél óra alatt tuti lement egy 8%-ot.
És enyhe mértékben melegszik is a telefon.
Ez normális?
(Amúgy ezt leszámítva nagyon rendben van az akksim) -
zzola
titán
válasz
Plazmacucci #12650 üzenetére
Apropó, OTA és Smart Switch frissítés között van különbség? Utóbb is a teljes rendszert újra húzza, vagy csak a frissítéseket szedi le?
Látom, a teljes romot letölti...
-
-
kerobi
senior tag
Sziasztok az S23 ultram piszkos gyorsan merul es nem tudom mitol. egy ejszaka alatt 10-15% es semmi sem fut. Emlekszem mig uj volt 2% korul volt a merules. A munka alarr 2 ora alatt lemerul. Vissza kellene kuldenem gariba? Ez elfogadjak indoknk?
-
tylerddd
veterán
A Lockstar esetén másnál is ez az értesítési ikonok max értéke? [kép]
-
klaya86
senior tag
válasz
Lajmund #12637 üzenetére
Vannak extrém esetek, amikor ki lehet használni ( fut két játék háttérben, éppen emailt írsz, meg messenger, közben szerkesztesz képet, háttérben torrent fut és sorolhatnám😉de nem életszerű ) normál felhasználás mellett még a fórumozók 95 % sem tudja kihasználni, nem hogy az "átlag" felhasználó. Egyébként már írtam régebben, az android rendszer alapból úgy van megírva, hogy energia gazdálkodás miatt a régóta nem használt appokat, igyis úgyis ki fogja lőni a háttérből. És igen, ahogy előttem írták, kurva gyors már a proci, a háttértár. Egy pillanat alatt megnyit bármit a telefon. Oda adok neked egy 8 és egy 12 GB RAMos ultrát. Az életbe meg nem mondod melyikben van több ram. Nekem volt 12 GB Rammal telefonom, NULLA különbség a 8gb ramhoz képest. Lehet 3-4 év múlva már nem tud 5-6-7 alkalmazást futtatni az ultra a háttérben folyamatosan, csak 4-5. Na bumm... Annyira bele van buzulva mindenki a nagy számokba, a gyártók ezt használják ki. De legalább egy tech portál fórumán tisztában lehetnének az emberek a technikai dolgokkal.
-
Kleroo
veterán
válasz
Lajmund #12635 üzenetére
Ez nem hordoz információt. A Droid nem Windows XP. Bölcsen átálltak arra, hogy kb mindent betolnak a memóriába ha kell, ha nem; hisz van. Tehát az a default, hogy mindig erósen tele van a memória. És észrevétel nélkül dobálja ki az alacsony prios dolgokat, amig el nem érkezik az első apphoz amit a user inditott el. És ez a pont a 8giga esetén is elég soká jön el. Ha valakinek szempont, hogy 5 játék és 10 app között tudjon flowless váltani másodpercenként, akkor kell a sok RAM. Minden más esetben csak jól hangzik. Én legalábbis még nem tudok olyan droid appról, ami 5-6 gigát megeszik egymaga. Na ott lenne probléma. Én elég sokat PS-LR-ezek telón, 200MP fotókkal is, de még amellett is minden más appom nyitva maradt. Nagyon talán életvitel szintű DEX esetén jöhet jól a 1x giga RAM, de azis inkább speciális eset, mondjuk egy hatalmas 8k file vágása mellett egy 200MP fotót szerkesztek miközben 4kra állitva megy a YT zene, és néha át alt-tabolok a COD-ra.
Ergo elmultak már a 2.1-2.2-2.3 lrák amikor kardinális kérdés volt hogy kill-elni kell a futó appokat, és sokszor nem fért el sehogyem a RAMban 1 app sem. -
Lajmund
őstag
Egy átlagos használat semmi extra progi. Csak a ram kérdéshez. Amúgy most már nekem is jó a home up meg minden.🥳
-
cultfeca
tag
[kép]
Sziasztok.
Az alábbi widget miért nem mutatja a watch 5 pro töltöttségi szintjét?A Sennheiser headsett töltését simán mutatja. -
jeni
félisten
Mennyire jött be az Android 14?
Mennyien akarnak vissza menni a 13-ra? -
válasz
Plazmacucci #12622 üzenetére
Ha megtelt, meg a rendszer kilöki ami nem kell.
-
-
szkutyi
addikt
Ti nem szoktatok be zárni az appokat?
Én mindig bezarom...feleslegesen? -
HardRic
addikt
Ez kicsit off, de itt van a legtöbb Samsung csúcskészülékes. Akinek már volt korábban olyan telefonja, amiben nem volt az S Pennek hely, az hol tartotta? Z Fold5-höz ma vettem, imádom, de nem tudom hova elrejteni :D Olyan bulky S Pen tokot meg nem akarok. Van esetleg valami telefonra ragasztható hurok vagy bármi ami bevált?
-
szkorhetz
őstag
-
BIT_
tag
válasz
FingR86 #12607 üzenetére
Nem tudom te mit csinálsz a telefonon, de nekem vagy 40 cucc nyitva van és nem zár be semmit a 8Gb-s telefon sem. Semmit nem lehet észrevenni a kettő között. Garantálom, hogy te sem veszed észre, ha nem nézed meg az infót a telefonról. Kíváncsi vagyok, vakteszten hányszor találnád el. Nekem van mindkettő, hidd el, tudom miről beszélek.
-
zzola
titán
Sziasztok!
Egy kérdésem volna, működésben a 8/256-os modell élvez bármilyen hátrányt a 12/512-es modellel szemben? Nekem igazából elég lenne a kisebb tárhely is, mivel felhőben tartom az adataimat.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Bittorrent topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia