- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
válasz
gretzky77 #22058 üzenetére
Nem tiltódik azonnal mindhárom szolgáltatónál, van egy kis átfutási ideje a szolgáltatók közötti adatcserének. Sőt, a népszerű internetes imei block ellenőrző oldalakon sem jelenik meg azonnal "blacklisted"-ként az adott imei.
Reorx: Nem akarok veszjósló lenni, de sajnos az, hogy ki lett fizetve egyösszegben még nem mentesíti a telefont a tiltás alól. Ugyanis ha több hónapig nincs rendezve a szolgáltató felé a havi számla, ugyanúgy tiltják a készüléket. (A drágább szolgáltatás miatt jelentős kedvezményt ad a készülék listaárára a szolgáltató, így ha adott esetben akár 0Ft-ért hoz ki telefont valaki, de nem fizeti a részleteket, ugyanúgy tiltásra kerül a 0ft-os "kifizetett" telefon is. Ha nem 0 kedvezménnyel, tehát feltöltőkártyás listaáron lett egyösszegben kihozva, akkor sajnos benne van a pakliban ez az eshetőség is. )
-
twinfather81
tag
válasz
gretzky77 #21618 üzenetére
Én azt használok, One UI 7-tel, nagy megelégedéssel, ezt az A56-ot a fiamnak vettem volna...de tény, hogy körültekintőnek kell lennie az embernek, és 2x is meggondolnia, kivel köt üzletet. Eddigi közel 200+, és 8-9 éves PH tagságom során hál'Istennek elkerültek az "idióták", vagy hamar kiszűrtem őket.
-
twinfather81
tag
válasz
gretzky77 #21612 üzenetére
Volt 89 pozitívja. Régi telefonnál nem gáz, mert ugye azt már nem tudják tiltani, de ami újabb típus, annál megvan az esélye sajna...megy ki Ukrajnába a teló, ott nem tiltják. Megvan már rá a vevőm, de 20szal kevesebbért, hát ez van, ennyit bukok akkor rajta. A legszörnyűbb az egészben, hogy a fiam kapta volna, de adjam oda beki, h bármikor lelövik a telót? Inkább nem rizikóznék vele... De többet ilyenre nem futok rá az tuti, tanultam belőle, leszűrtem a tanulságot. Csak eddig olyan normális emberekkel sikerült üzletelnem, soha nem volt fennakadás vagy probléma. Hát most volt..
-
twinfather81
tag
válasz
gretzky77 #21603 üzenetére
Pontosan így történt. Azonnal hívtam. Hebegés habogás, félrebeszélés. Felajánlotta h küldjem vissza, és amint megkapta, 40nel kevesebbet visszautal. Hát kössz...ennyit a bizalomról, én persze előreutaltam, mert csak így volt hajlandó eladni. Hát nem szeretnék fajgyűlölőnek tűnni, se jellemezni, de az ember hangjából sokminden kiderül...már ha érted mire gondolok. Ha személyesen sikerült volna megvennem, tuti nem veszem meg "ilyen" embertől...hát 200+ értékeléssel a hátam mögött rá kellett jönnöm, hogy mondjuk 50k feletti értéknél, az adásvétel létrejötte előtt jó ha hallom az ember hangját, hanglejtését, és ha vannak kételyeim...
-
kisdobos0111
aktív tag
válasz
gretzky77 #21122 üzenetére
Nekem kiválóan működik. Én is kipróbáltam a pixel 9 prot, még jó hogy nem adtam el addig a Samsungot mert nekem katasztrófa a Samsung után. Vissza is küldtem 1 hét után.
Lehet hogy samsung elfogult vagyok tízen éve azt használok és sokkal kifinomultabb minden rajta. Pixel nekem puritán fapados. Akkor küldtem vissza amikor rajöttem hogy nem tud a tárcsázó ékezetes karakteres nevekre keresni. Nekem a gesztus vezérlése sem tetszett, az értesítési panel is buta. Nekem nem jött be. Fényképező az ami jó volt.
-
ronda
aktív tag
válasz
gretzky77 #21030 üzenetére
Hát ezt nem tudja senki megfejteni, hogy amíg a némettel telefonálok, addig a vodás kártya milyen státuszba kerül. Nem aktív, az biztos, de nem is jelentkezik le a hálózatról, mert akkor a vodát hívó illetőnek azt mondaná, hogy nem vagyok elérhető. De semmit nem mond. Néma csönd van csak és virít a hívás felirat és kb 40 másodperc múlva visszaáll a képernyője a névjegyemre.
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
gretzky77 #20993 üzenetére
valós bírósági tapasztalat: a bíró dönti el, akárcsak a dashcam felvételek esetében. Benyújthatod, s a bíró figyelembe is veheti/veszi. Ugyanakkor ha a felvételen nincs érthető hozzájárulás a másik fél részéről, akkor egy másik polgári peres eljárás keretében a másik fél személyiségi jogok megsértése miatt pert indíthat veled szemben mert a kép- és hangmásával "visszaéltél". Normális pártatlan bíró, vagy az ügyvéded a benyújtás előtt erről tájékoztat is. S sajnos hiába nyered meg az adott pert a felvételen szereplő dolgok miatt, ha van kedve a rögzített félnek másik ügyben is bíróságra járni simán beperel, amit meg is fog nyerni, szerez egy papíron túlárazott ügyvédet akinek fizeted majd a megbízási díját a tiéd mellé pluszban, plusz a bíróság által megítélt többszázezres sérelemdíjat. Szóval csak okosan! Szerencsére nekem nem volt erre szükségem mert az alperes 2 év huzakodás után beadta a kulcsot. (Megjegyzem a rendőrségi feljelentéhez csatolva lett a rögzített hangfelvétel, akik simán megindították az eljárást, s kapott is 1 év felfüggesztettet.)
-
Probert75
addikt
válasz
gretzky77 #20990 üzenetére
Ez így szép és jó és rendben is van. Csak a gyakorlat mást mond. Én még nem rögzítettem így, de haverom mondta a hölgynek, hogy ő is rögzíti. Kikérte magának, hogy miért. Haverom mondta, hogyha nekik lehet akkor neki is. Erre letette a hölgy a telót azzal a mondattal befejezve, hogy ezt nem teheti.
"egy vitás eset kapcsán" pedig a bíró dönti el, hogy használják e, vagy sem a felvételt.
-
janeszgol
félisten
válasz
gretzky77 #20743 üzenetére
Szerintem is kezdi leadni a Samsung. Az S24 szériát a 7 év frissítéssel adták el. Valaki ezért váltott S23 szériáról. Hát már az első frissítés csúszik.
A Pixelek nemsokára megkapják az Android 16 bétát. Itt meg teljes A15 sincs.
Január második felében megkapta a céges Motorola Edge 50 Fusionom az android 15-öt. Jól is sikerült. A bitang jó üzemideje nem változott, tehát nem lett jobb, de rosszabb sem. Ez ritka. Kaptam jó funkciókat, változásokat.Majd meglátjuk Samsungon milyen lesz. De csalódás az, amit a cég csinál. A Samsung böngésző tudott magyarra fordítani, majd a One UI 6-tal elfelejtette ezt. Nonszensz.
-
batai15
félisten
válasz
gretzky77 #20435 üzenetére
Tényleg tiéd az egyetlenegy értelmes komment. Igen nem tagadom volt gondom ios-en is. Amikor pl most a sötét téma félig fehér félig sötét témába ragad ,vagy nehezebb egy egy dolgot meg oldani ,vagy sokkal több minden miatt fizetni kell az persze felhúz. Azért sokan ekezik az applet azért hogy ami nem jó stb szokd meg a user a hibás mert nem felel meg neki. Na a kedves topik ugyan ezt az elvet reprezentálja.
Ugyan akkor statisztika alapján sokkal tovább bírtam ios-en és iphoneon mint androidon,de egy pillanatig sem állítottam hogy ott minden oké.
Csak ezt a tisztelt nagyérdemű általában ignorálja és habzó szájjal ugrik az embernek , lobogtatva az intelligencia zászlaját,csak magukba nem néznek.
Az autós hasonlat meg tök fosh , azért szerintem tökre érhető hogy nem akarok frissen belakott telefont wipeolni megint végig szenvedni az összes beállítást , személyre szabást stb abban reménykedve hogy most jobb lesz,főleg úgy hogy jó darabig nem kellett ezzel foglalkoznom másik rendszeren -
klaya86
senior tag
válasz
gretzky77 #20435 üzenetére
Szerinted ha nálam megy hibátlanul, akkor egy ugyanilyen telefon, ugyanilyen szoftverrel , ugyanazzal az alkalmazással miért nem megy? Nyilván mert az ő szoftverében valami bug maradt, amit egy wipe data 99.9%ban helyre is tenne. De inkább használja így és megy a fika , hogy szar. Most erre szerinted milyen válasz kéne? Folyik a kocsiból az olaj, de ahelyett, hogy kicserélném a tömítést, szidjam az autót, hogy fos ? Az megoldja a problémát?
-
gjoco1
addikt
válasz
gretzky77 #19317 üzenetére
Amúgy valóban rendes eladó . Személyesen találkoztunk a vásárláskor . Igazándiból nem zárkózik el , csak kicsit nyomasztó , hogy ebből is úgy szeretne kijönni , hogy neki legyen haszna belőle . Többször beszéltünk és keseri talán a megoldást .
De nekem jelen estben egy nap is egy évnek tűnik .
Érthetően türelmetlen vagyok . -
olajbogyo
aktív tag
válasz
gretzky77 #19050 üzenetére
Korrekt írás.......
No, megnézem majd a billentyűzetet akkor, köszi.
Csak egy észrevétel még, és nem offolok többet. Kicsit más megközelítésből igaz....
De, láttam már szétszedve pár mac et, iphont, és meg kell mondjam, valami csodálatosan összerakott, megalkotott remek darabok. (Persze ettől én még nem szeretem a zárt rendszerüket) Minden apró rögzítés egy komoly tervezőmunka eredményének látszik, még a töltőjük is egy láthatóan több órás gondolkodás szüleménye. Nem összegányolt, ragasztott kókányolás. Ahogyan pedig, maga az egész ökoszisztémájuk összedolgozik, az dicséretet érdemlő. Elnézést az offért.... -
Rigormortiis
veterán
válasz
gretzky77 #19050 üzenetére
Sajnálom, ha félrement a mondandóm, nem a tulajokat hülyézem le, természetesen mindenki azt használ, amit jónak érez
Az IOS viszont egy szörnyen ostoba os, az apple pedig kb a legarrogánsabb, legviaszataszítóbb multi. Van persze jó oldaluk is, nem a semmiért jut eszembe időről-időre a váltás, de az, hogy egy fél milliós készülék használata közben én alkalmazkodjak és nyeljek minden sarkon...na ez nem oké.
És sajnos az IOS sem az a bug- és problémamentes rendszer, mint régen (amikor meg az android valóban problémás volt).
Persze vannak specifikus appok, amik vagy csak ios-re léteznek vagy az a verziójuk használhatóbb...ott nagyobb a fizetési hajlandóság szoftverek terén...tehát azt is megértem, ha valaki erre vágyik.
-
golyós
addikt
válasz
gretzky77 #16909 üzenetére
Tényleg a létfentartást hasonlítod egy nem létszükségletű alkalmazáshoz?
#16911klaya86 : Netflix és disney már eleve 6600ft . Ne 1 tv-re számolj. + a többi és 5 mobil előfizetés, + net, + tv stb még kevés is a 30ezer, de nagyon.
Kuurva unalmas már ez a téma.
Fizessen mindenki annak akinek akar, az ő dolga, leszarom más zsebét. -
Richie86
senior tag
válasz
gretzky77 #15174 üzenetére
Megvan még a jó öreg 13 Pro, nem mertem eladni, tesztelni akartam előtte az S23U-t.
Nézegettem a 15 Pro-t/Pro Max-ot, de szerintem annyival nem adna többet a 13 Pro-nál, mint amennyit rá kellene fizetnem. Szerintem megtartom a 13 Pro-t amíg Apple-ék be nem vezetnek egy gyorsabb töltést, és akkor váltok majd az aktuális Pro-ra. Mert azt nagyon irigylem, amikor olvasom, hogy pl. a Xiaomi feltölt 20 perc alatt
Ha meg hamarabb meghal a mostani, mint ahogy Cupertinoban “feltalálják” a gyorsabb töltést, akkor is csere lesz az aktuális Pro modellre. Neked milyen készüléked van most? Olvastam feljebb, hogy hosszú android időszak után váltottál, bevált eddig?gyuri81: ahogy írtam is, nem vagyok “ős iPhone-os” sőt okostelefonos pályafutásom 60-70%-át androidosként éltem meg. De ezek szerint öregszem, és fontosabbak már a megszokott/bevált dolgok, mint az újdonságok
-
DeFence
tag
válasz
gretzky77 #12692 üzenetére
De tudnál kiemelni valamit ami a kettő között érezhető különbség, bármi.
Hangzás, UI, kamera, akármit.Régen én is sűrűn cseréltem a telokat főleg emiatt csak használt telefonom volt, de mióta család van azóta 2-3 év minimum egy telefonnal, 23U pl olyan megegyezéssel lett hogy várjam meg az eladással a gari végének közeledtét.. szóval erős 2,5 évem lesz vele.
-
válasz
gretzky77 #12394 üzenetére
Sajnos még egy ismert üzletben is lehetnek buktatók. Vannak akik szürke importos telefonokat árúlnak, az Árúkeresőn is ha megnézi az ember egy egy készüléket több üzlet is árúlja, és van hogy nincs is készleten, de volt olyan is hogy megnéztem egy egy készüléket és csak egy év garanciát írtak mikor a ,, törvény " szerint három évnek kellene lennie. Volt az a ismertebb telefon készülékeket árúló üzlet, és egyik napról megszünt.
-
DeFence
tag
válasz
gretzky77 #10924 üzenetére
Kíváncsiságból kérdem, mit vesz az ember egy 23U után?
Én esetleg egy Honor Magic 5 Pro-t próbálnék ki ami Androidos.
iOS nem igazán jön szóba nálam, asszonynak az van, állítása szerint ha el kezdeném használni nem így vélekednék róla viszont rá se tudom venni magam, ez a fő hátráltató ok. -
TODI1111
veterán
válasz
gretzky77 #9351 üzenetére
[Samsung USB driver] telepítve van a gépen?
-
szabeska
addikt
válasz
gretzky77 #9333 üzenetére
És DefJamHUN:
Ezek az opciók vannak most:
‣ AWF7 ➝ ZWH8
‣ ZWH8 ➝ ZWHO
‣ AWGJ ➝ ZWHO
‣ AWH3 ➝ ZWHOXDA-n fent vannak a linkek az első oldalon: [link]
Nálam ment az otp simple nfc fizetés első bétán is. Néhány beállítás elmászhat telepítéskor (most pl az Akkukímélés és a Többszörös vezérlés volt bekapcsolva nálam), tehát érdemes átpörgetni a beállításokat a telepítés után, ki- be kapcsolhat 1-2 dolog magától
Úgyis lesz kérdés: az akku ugyanolyan, ha nem jobb, mint előtte volt... Viszont nem találom a legutóbbi feltöltés óta eltelt képernyőidőt, mert napokra bontva mutatja csak, egyben nem, mint eddig, vagy én nem találom...
-
DefJamHUN
aktív tag
válasz
gretzky77 #8568 üzenetére
Esetleg irnatok pár sort pro/kontra?! Az xda 36 oldalát végig nyalaztam, ott is sokmindent leírtak.
A wallett és a samsung pay is megy, csak le kell törölni és a samsung storebol újra letölteni.Akkor a simple otp megy?
Goodlock modulokat töröltétek a béta előtt? Xdan azt írják ajánlott, mert összeakadhatnak a dolgok.
-
CP111
aktív tag
válasz
gretzky77 #8518 üzenetére
Ha a gmail appra teszel negatív megjegyzést.
Amúgy olvasgatni kellene a Play áruházban hányan szidják az értesítés elmaradása miatt.
KI mondta hogy a Samu az oka?!S e t h: mindenki azt csinál amit akar.....vagy amit a Pocak mond.
tylerddd: KI mondta hogy a gmail app Samsung app?! Pár éve a Samu emailt használom és pöpec. Messenger sz@r és olyan mintha az égre kiírnád az üzeneteidet amit mással váltasz.
Coleman.B: Outlook van a telómon.....de hagyjuk. Nem lehet feladóra, levélre, tárgyra keresni. Céges erre van beállítva és hagyjuk. Írni, olvasni tudom a leveleket és annyi.
-
válasz
gretzky77 #8500 üzenetére
Az összehasonlítós fotók nincsenek meg.
S23U maradt.
Ha csak a fotós képességek számítottak volna akkor maradt volna a 14PM,akkor nem érte volna meg a csere hiszen szerintem nem jobb az S23U (de nem is rosszabb összességében),de az S-pen és a szoftveres finomságok az S23U felé billentették a mérleg nyelvét.
Na meg az újdonság varázsa,kicsit ráuntam az iOS-re. -
BusinessGuy
őstag
válasz
gretzky77 #8386 üzenetére
Nem is igazán értem, megjelenéskor rendes müsort csinált a fotós topikban milyen fos az S23U fotós tudása, közben volt Zenfone éltetés ami már önmagában vicces, erre most vett egyet hogy itt is tolja miközben azóta az amúgy akkor is azért top kategóriában fotózó tel amit max 3-4 készülék előzött be még jobb lett trükközés nélkül, nem beszélve arról ha még a Google camot is kezelésbe veszed rajta...... Bünrossz...Az...
-
csanyix
tag
válasz
gretzky77 #8299 üzenetére
Köszi, hogy írtál. A P6Pro 20 hónapos (még garanciális), Franciaországból (G Store) vettem, tökéletes állapotú (tok, fólia elöl + kamerán). H-aprón nem láttam ilyet hirdetni, más tippem nincs, h hol adhatnám el??? Telefon állapotot néznek, számítógépes listából dolgoznak, ezért nem árt, ha működik.
-
janeszgol
félisten
-
klaya86
senior tag
válasz
gretzky77 #8228 üzenetére
Beviszel bármit, megkapod a 100at. Ezen felül a leadott telefonra is kapsz egy árajánlatot. Amit vagy elfogadsz, vagy nem. Nyilván valami szutykot viszek,ha veszek és a 100at kapom csak. Általában ha normális telefont számítanak be valahol ilyen akción belül, akkor nem kapsz rá jó ajánlatot. A 8/256 is Samsung s21fe -re anno 120 körül számolták volna be s22 ultrába. Természetesen inkább eladtam. 1 nap alatt 165-be.
-
Thoty
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest