Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerobi
senior tag
Sziasztok en is tulaj lettem, lime szinben 512gb vel. Tapasztalataim:
Batár! Meg kell tanulni fogni, mert konnyen csatornaban vegezheti.
Az ujjlenyomatolvaso hangyanyit feljodott az elozo modellekhez kepest, arcfelismeres eleg bizonytalan, foleg sotetben.
A smart lock nem mindig mukodik.
Akksi nagyon jo, rencör gordulekeny.
Voice access neha kifagy, meg nem erti a szoveget.
A kamera elegge csalodas. Plasztikkepet general, amit meg csak kikapcsolni sem lehet. Nagy kar, mert a lõtt fotok - mig meg nem dolgozza- nagyon jol neznek ki.
A szeleken homalyosodast velek latni, ami erdekes, mert a gsmarena oldalara toltott fotok tokeletesek.
Meg tesztelem a munkamra (driver) Ha bevalik, menni fog az iphone 14pro -
kerobi
senior tag
Ja es meg annyit, ha mar osszehasonlitom az uj iphone-nal, hogy az iphone jobb voice kontrol tekintetenben, es jobb minosegu a microfon es a beszed speaker-e is. Magasabb frekiket is tartalmaz ezaltal jobb minosegunek tunik. A telefon kulso speakerje viszont jobb az s23 nel, lehet vele zenet hallgatni, jo elmeny.
Az s23 heavy programokkal is csak alig melegszik. -
kerobi
senior tag
Coki éjj! Ne nekem magyarazd mar meg, hogy kell egy telefonnal baratkozni. Lenyegeben okorsegeket irtal. Miert regeljem ketszer ua az ujjlenyomatot? Mas telefonon eleg egyszer? A masik meg, hogy 25 eve fotozas a hobbim, nem kell megmagyarazni a pixelvadaszatot. Nem is az volt a gond, hanem a hdr-es utomunka.
En nem jatszogatok, meg facebokozok-tiktokozok rajta, hanem eleg kemeny progikkal dolgozom, amik huzzak am az akksit piszkosul. GPS jelet mar 2x dobta el vezetes kozben. Ha megnezed a prefiket, latszik, hogy a gps chipen sporoltak.
Te egy Samsung felcumizo vagy es ha valaki leirja a velemenyet akkor o a hulye. Az iphone reszlegen is vannak ilyen emberek. -
kerobi
senior tag
Appra hogy tudok kulon finegprintet hozzarendelni? Pl a google wallet csodalkozom, hogy nem keri. 3th party appis pont annak nem csinalja meg.
illetve hogy tudok appot futtatni separalt accounttal? Pl facebook 2 accoiunttal. -
kerobi
senior tag
Ha mar tokok, akkor nekem ez van. Az oldala sajnos nem recezett igy ha nedves a kezed csuszhat, majd megoldom tureszelovel...
Az anyaga gumi hatul atlatszo plastik magsafe fel. A gombok mas szinure cserelhetoek. sarga, piros, fekete. a sarga gomb kimondottan jol mutat a lime telommal. -
kerobi
senior tag
Tudjatok, hogy a google feedben miert nem jelenik meg a 3 pontra kattintva a "ne jelenjen meg tartalom a kovetkezotol"? Allandoan baloldali mediumokat eroltet a google, amit nem akarok olvasni. Mas telon, ahol nem vagyok bejelentkezve egy csomo opcio felbukkan.
Nova companiont hasznalok, de a beepitett feedel is ez a helyzet.A masik meg, hogy mac airbook kal osszekotve nem tudja bekapcsonli az MTp-t feajlatvitelhez, mert a PTPcamerad process ID nem engedi. Nem lehet kiloni.
-
kerobi
senior tag
Teljesen egyetertek. A kulso vpn meg nem adja azt a savszelt, amire fizetsz. Ellenben kevesebb lehet az adatforgalmad.
Nekem sem a reklamok, hanem inkabb az ilyen beleegyezeses dolgok nem tetszenek. Automatikus elutasitasra lenne szukseg, mivel ha nem is fogadod el, vannak olyan pontok, hogy megis felhasznalhatjak az adataidat sajat celjukra. Pofatlansag netovabbja... -
kerobi
senior tag
válasz z0d1@Ku$ #2774 üzenetére
Nem tetszik az ios zartsaga, nem tudod ugy testre szabni a dolgokat ahogy akarod. Persze van a iosnek elonye, ezeket mar leirtam:
Apple maps jobb, mint a google maps
Jobb a hangvezerles, soforoknek ajanlott.
ARcfelismeres gyorsabb biztonsagos fizetes.Az ultranal tapasztaltam, gps jel eldobast akar egy percig. Persze lehet google maps hiba. A google wallet nem ker biometrikus azonositast. WTF.
-
kerobi
senior tag
Aki rawban fotozik, meg tudna mondani mac-en mivel tudom szerkeszteni? Még a legtobb kepnezegetoben is szetesik a kep vagy fekete sajnos. DNG formatum.
-
kerobi
senior tag
Az S23 ultra csak smart switchen keresztul kepes csatlakozni a macbookhoz. Engedelyek tomkelege kell. Az atvitt DNG fajlok megtekinthetetlenek barmilyen programmal. Az adobe dng converter nem segit. Mas telefonnal gond nelkul megy minden.
-
kerobi
senior tag
válasz Dr.FantastiK #3166 üzenetére
Ez igy ebben a formaban nem igaz. A motorolanak sokkal jobb dexhez hasonlo rendszere van. Pl:edge 30 fusion.
A dex nekem nem megy 4k 60 fps ben ezen az s23 ultran.
A dex nem teszi az mx playert full scrrenbe mar evek ota.Xiaomim volt ketto is mindketton kesve erkezett az uzenet. En nem vennek mar szupereros xiaomit sem.
Ami telo tetszik:
Sony A1 IV
oneplus 11
pixel 7 proA honoron huawein nincs google kar ertuk.
-
kerobi
senior tag
Kerhetnek egy szivesseget attol akinek teloja van? Kapcsolja mar be a google mapset, allitsa be egy iranyba - vizszintesen a talajtol- es forditsa fejjel lefele. Megfordult az eszak deli irany? Mert nekem igen, pedig a telo teteje ugyanugy eszakra mutat.
-
kerobi
senior tag
válasz vlesi69 #3414 üzenetére
Koszi, hogy leirtad, orulok, hogy egy relevans ember velemenyet olvashattam. A honor magic 5 ultimate igen jo lesz! Bar mire ideer lesz az 1200 euro is.
A samsung fanokat nem akartam megbantani, de teny hogy nem verhetetlen ez a telo. Tok nelkul brutal jol nez ki!
Es igen vannak hibak a telommal ezert nezegettem troubleshoot oldalt. -
kerobi
senior tag
válasz mgTerminator #4387 üzenetére
Nagyjabol sikerult megoldani, nem 100as de tudok vele dolgozni. Mi a problema?
-
kerobi
senior tag
válasz mgTerminator #4389 üzenetére
igen nekem is csinalta, cseteltem a samsunggal eleg sokat de csak hulye troubleshootingra futotta toluk. Az a baj ha elkuldom akkor megnezik mukodik, kap jelet es visszakuldik a diagnosztikat meg kifizettetik veled. feltelepitettem az activgps nevu programot es megy. BAR Szinte naponta kell kalibralni mert alacsony lesz a pontossag es nem fogja tudni merre az arra. Allitolag a oneui 5 utan barmoltak el ahogy az akksi elettartamat is. Volt hogy waze, es google maps nem kapott jelet, de ez a progi nagyjabol segit. Nem csodalom hogy droppoltak vagy 100 rugoval a telefont.
-
kerobi
senior tag
válasz mgTerminator #4418 üzenetére
ugy, hogy osszeveti pl a karoraddal gpsevel a poziciod.
De amugy ha 2 heten belul vagy allj el a vasarlastol mert csak szivni fogsz vele. Vegyel masfajta telot. Persze ezzel az a baj, hogy masnak kuldik ki es az fog szivni vele. Valszeg igy jartam en is. Vannak akiknek nincs gondjuk vele. Majd kesobb megprobalok egy full resetet, vagy ha jon ki alternativ rendszer megprobalom azt.
Allitolag az sem mindegy hogy lakod be a telod az elejen, mert a tukrozeses dolog okozhat ilyesmit. En is futar vagyok de skociaban. Mondom kapcsold ki a rasegitest, hasznald a programot amit irtam, kalibralj melo elejen, tedd a battery hozzaferest unrestrictedbe es lockold a mapsot a memoriaban akkor tudsz dolgozni egesz nap.Persze tudom ez idegesito mert mas telo megorzi a magas gps pontossagot, de ez leugrik alacsonyra. -
kerobi
senior tag
válasz mgTerminator #4468 üzenetére
Nekem akkor dob el gps jelet, ha egy 3rd party alkalmazas nyitja meg a gps-t. Ha siman menni akarok a- bol b-be akkor jo. De ezt nem fogadom el, mert dolgozom vele. A Gps kikacsolasa es visszakapcsolasanal beugrik a pozicioba es hibatlanul navigal. Ma voltam 2 shopban es mindkettoben a kiallitott S23u gps-t megneztem. A hely pontossaga kozepes es magas volt. Az enyem szinte mindig alacsonyra valt. 2 kollegamnak ugyanez a teloja van. Egyik mar tapasztalta ritkabban a jelenseget, a masik egyaltalan nem. A samsungnak vissza kellene hivni ezeket a hibas telokat szerintem.
A kijelzovedo foliat eddig mindig hulyesegnek tartottam, mig nem megvettem ezt a telot. A zsebemben megkarcolodott. Soha egy telom nem volt karcos.
S23 ultra a legszebb harcos
csak egy a baja, hogy kicsit karcos.[ Szerkesztve ]
-
kerobi
senior tag
válasz mézespálinka #4592 üzenetére
Azert en varnek vele a helyedben. Skot marketplacen mar £600 korul lehet venni 512GB verziot. Telefon meg ilyen merteku aresest nem latott. Radasul kinek ez, kinek az a baja vele. En varnek helyedben a zenfone 10-re. Az asusokkal nincs gond. Sajnos pixeleknel is olvasok gps problemarol.
-
kerobi
senior tag
válasz mgTerminator #4709 üzenetére
Miota van smart unlock azota nem is gondoltam arcfelismertetesre. Le is van ragasztva a front kamera. Az Iphonenomnak nincs leragasztva mert az akkor is felismer ha reszeg vagyok.
-
kerobi
senior tag
válasz mgTerminator #4756 üzenetére
Melyik szolgaltato, mert az EE ert fizetek £33 fontot 125Gb nevetseges sebessegert. Kb 50 Mbit/sec.
A Three feltoltosen £12 20GB es 300-600 Mbit/sec. Mikor kerdore volntam az EE-t csak a vallukat vonogattak -
kerobi
senior tag
válasz mgTerminator #4760 üzenetére
En szallitasra visszaalltam iphone 14-re, es jobb is. Az s23 most pihen, kesobb meglatom mi lesz vele.
-
kerobi
senior tag
A smart unlock nektek sem mukodik jol BT eszkozzel? Az utolso frissites ota tapasztalom. Igy konnyu frissiteseket csinalni, ha problemakat okoznak az elozovel.
-
kerobi
senior tag
Vettem 65 wattos toltot hozza 100wattos kabelt es megsem super fast charging v2.0.
Ezt alacsony toltottsegnel irja ki? Mert nekem most 81% -
kerobi
senior tag
Sziasztok hazautaztam Mo-ra es nem mukodik a Roaming. Meg odakint aktivaltam a roamingot, de itthon sem data, sem hivas. Mit kell beallitanom? Koszi
-
kerobi
senior tag
válasz mgTerminator #5109 üzenetére
Mar mindenfele hokuszpokusz nelkul hasznalom egy ideje es nagyon ritkan akad meg.
-
kerobi
senior tag
válasz mgTerminator #5111 üzenetére
Na akkor majd hasznalni fogom, koszi,.
Mas: valakinek sikerult Huawei Watch GT-t BT-vel parosiani ezzel a teloval? Nekem a BT nem latja es nem tudom igy hasznalni a smart unlockot sem.
[ Szerkesztve ]
-
kerobi
senior tag
van olyan tok ami fedi az elso es hatso kamerat? Az sem hatrany ha tud magsafe-et.
-
kerobi
senior tag
A smart lock masnak sem mukodik? Ha tokeletes lenne a biometriaja egy szot sem szolnek. Vezetes kozben nem szerencses simogatni a mintat.
-
kerobi
senior tag
Nekem van iphone 14 pro es s23 ultra is. A 14es kamerajat preferalom. az s23 50 Mpxelen lovi a egszebb krepeket.
Az S23u a gyorsasagaert es az androidert szeretem. de amint lehet lecserelem oket varok majd a pixel 8 prora -
kerobi
senior tag
Nekem OTA frissites jott ma reggel
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs