- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tms+
aktív tag
Nem, alap beállítás.
12483: Csak kettőt lehet kirakni: jobb és bal oldalra 1--1-et. A zseblámpát ki lehet tenni egynek az egyik oldalra.
12495: le kell tölteni, végig kell nyomogatni, ki kell próbálni, másképp nem tudod eldönteni,hogy neked mennyire hasznos egy modul.
12491: szerintem a legegyszerűbb módja a Quick Settings panelból készíthető screenshot. Amúgy a koppintás Good Lockban van benne, de nekem sok véletlen kép is készült, nekem nem vált be.
-
csubííí
senior tag
-
bcl
senior tag
Sziasztok! Ici-picit offtopic, de azért mégsem
Használ-e valaki hordozható monitort a telefonnal? Volt két Foldom a Note 10+ és az U23 között, és bizony, néha nagyon hiányzik egy picit nagyobb képernyő...
Nézegettem Alin 8-10"-osokat, de őrült nagy a választék...
15-öst meg nem feltétlenül szeretnék, részben, mert kifejezetten zsebre szeretném vágni (itt már a 10-es is határeset), részben, mert nem szeretnék sok pénzt rászánni. Mondjuk 40 alatt valahol.
Sőt, a legjobb az lenne, ha lenne benne akksi is. (Ja, tudom, bili)
Lehetne használni laptophoz is, az is jól jönne néha, meg a telefonhoz is, DEX-szel.
Szóval valakinek van ilyesmi tapasztalata? Használ valaki ilyet?
-
-
gippazoid
senior tag
válasz
Plazmacucci #12493 üzenetére
Én is úgy állítom be, mert így nem interferál az S23U kihangosított beszélgetéseivel az autó audio rendszerén.
-
-
gippazoid
senior tag
Hogy is lehet 2 koppintásos screenshot-ot beállítani?
Ez a Power+Volume Down egy agyrém... Nem tudom, hogy gondolták. (Sehogy, eszébe se jutott senkinek, hogy ilyen oldalgomb kiosztással ez baromság) -
gippazoid
senior tag
válasz
Plazmacucci #12472 üzenetére
Nekem az idegeimre megy a WAZE azzal, hogy a szavak végét lenyeli! Ez másnak is ilyen?
Meg hiába állítom a hangerőt max-ra a telefonon és a Waze app_ban is, alig hallani. Miközben a telefon magától sokkal nagyobb hangerőt tud.
Ja, a telefon nem az S23U, mert félek, nem bírná el az autós tartó. Az elődje, egy OnePlus7. Annak osztom meg wifi-n a mobilnetet S23U-ról. -
DefJamHUN
aktív tag
Nyomott áron lenne egy Németországban vásárolt S23U. Nyilván valószínűleg tiltani fogják. Ott is csak az egyik simet lövik ki?
-
-
NvidiaRTX
őstag
Ennyi, év telója.
-
bacus
őstag
válasz
Mike81 #12470 üzenetére
Igen, köszi. A 2 koppintás screenshot, hosszú oldalsó gomb zseblámpa vált be. A zárolt képernyőig nem akartam eljutni.
Így ugyan bekapcsol a képernyő, de nem zavar.
A note9 dedikált bixby gombja nem volt rossz sztem, meg a screenshot is kényelmes volt két ellen oldali gomb megnyomásával.., itt ez a vol- mellé a power gomb, hát nekem ez használhatatlan volt.
Az OTP appja tiltja a screenshotolás, ezt ki lehet vhogy kerülni? (azon kívül, hogy egy másik telefonnal fényképezem le..)
-
tylerddd
veterán
Most nézem, hogy Windows-ra megjelent egy Chromium alapú Samsung böngésző, ami elvileg szinkronban van a telefonos applikációval. Nem hiszem, hogy áttérek rá, de egy próbát mindenképp teszek vele kíváncsiságból.
@FingR86
-
FingR86
őstag
nem tudom, hogy volt e már a hír
kiadták Windowsra a Samsung böngészőt. [link]
A cikk azt írja egyelőre nálunk még nem elérhető a store-bol de gondolom máshonnan be lehet szerezni. -
bacus
őstag
válasz
-Maci- #12469 üzenetére
Isten ments! A google mapsnak megvan a maga helye, de túrázni nem jó. Van egy barátom, nagyon ismeri Garmin hülyeségeit, ő letervezi előre a pár napot, majd indulás előtt mindenki felteszi a garminra, NYOMVONAL-ként is, az a k.isten..
A GM képes 1 perc miatt újratervezni, felvisz az autópályára...A garmin 660 kissé elavult hardverileg is, én a bmw navi 6-t használom már 3 éve, nem mondom, hogy hibátlan, de még nem láttam telefont ami űberelné a kijelzőjét láthatóságban. A navi5 is gyenge mint a harmat láthatóságban...
-
-
-Maci-
addikt
"Ja, egyébként motorozom, ott meg túrázáshoz
abszolút (O Garmin, még mindig, 6 ahogy érzem még
sokáig... címre kell menni, oda is jó a GM"Mikor megjött az 1200GS első dolgom volt leszedni a Zümo660-at. Egy rakás szar:
-Fos rezisztív kijelző
-szar betekintési szög
-0 fényerő
-Ostoba, háború előtti "szoftver"
(Ki a tököm használ még ilyen gps-eket?)Motochargebar+telefon a nyerő!
Nekem egy nyúgdíjazott Galaxy S7 edge mutatja az utat. Ezt ajánlom neked: egy bármilyen amoled képernyős, droidps telòt. -
bacus
őstag
válasz
Plazmacucci #12466 üzenetére
Béna kinézete van, nem tudom, nekem jobb a googlemaps, ez ilyen boomer dolog a gyerekeim szerint
, ők waze-sok, mi meg a nejemmel google maps hivők.
Ja, egyébként motorozom, ott meg túrázáshoz abszolút a Garmin, még mindig, ahogy érzem még sokáig..., címre kell menni, oda is jó a GM.
-
-
bacus
őstag
válasz
Mike81 #12463 üzenetére
Már mindegy, sikerült belaknom, kézzel feltettem ami kellett, pár dolog nincs, mert kikerült a playből... pl én használtam
-traffihunter appot néha, tudom waze, de azt nem szeretem
- google my maps (ezt nem találtam)
- gDMSS Plus - van helyette
- lockwise (firefox jelszavak), ehelyett bejelentkeztem a ff-ba, de így most minden mást is szinkronizál amit nem akartam..meg még pár app, játékok amik nem fontosak, mértékegység átváltó, amit ritkán használtam
A legnagyobb fájdalom, amikor az alkalmazáson belül kell backupolni, majd átvinni a beállításokat. Nem értem, hogy mi a bonyolult a csengőhang és háttérkép beállításokban, beleértve az egyedi csengőhangokat. (mondjuk 8-10 ilyen van)
A tasker -re mondta vki, hogy rutinok jók helyette.., nálam tasker sok mindent csinált, majd most gyomlálok és lesz ami esetleg rutin lesz, de pl a hívásszűrésre is kiváló.
Szó volt itt a sok spam hívásról, nálam a tasker pl call screeninget is csinál, egész sok országot kitiltottam már, így nem igen tudnak hívni se németek, se lengyelek, se angolok.
-
Mike81
senior tag
-
arcitec
addikt
válasz
belashx #12456 üzenetére
Köszönöm, tegnap egyszer megvolt, de mára nem akart meglenni. Egyébként vagy 31 blokkolt szám van. Ez valami elképesztő miféle világot élünk, hogy mennyire próbálkoznak
a csalók. És nem adják fel, csak kapok mindig egy sms, hogy vámolni való csomag érkezett. Találkoztam olyannal is, akik valós élő telefonszámot használtak fel.
És nem lehet elkapni őket, azért az is egy vicc. A Telekom már rendszeresen küld sms figyelmeztetve, hogy ha gyanúsat kap, egyből töröljék... -
arcitec
addikt
A blokkolt számokat, hol tudom megnézni?
-
jeni
félisten
Mi a módja egy felrakott "üvegfólia" leszedésnél ami korábban zselésen-folyósan-UV lámpa mellett lett felrakva?
Ha törött a Super Amoled akkor már tök mindegy,de ha csak a "ü.fólia" sérült? -
-
*H*
aktív tag
Ez nem a domain tulajdonosának, hanem a Contact Privacy Inc. bejegyzett címe. Ez egy szolgáltatás ami védi a WHOIS rendszerben a domain név tulajdonosok magánéletét. Rajtuk keresztül lehet felvenni a kapcsolatot a domain tulajdonosával. De nem titok, az Android Police alapítója hozta létre az apkmirror-t is. Kockázat persze mindenhol lehet (ahogy a Play áruházban is voltak/vannak/lesznek programok, amikről utólag kiderül(t), hogy átmentek a szűrőn, de nem kellett volna... Általánosságban a Play után a legmegbízhatóbb évek óta, ellenőrzik az apk-kat és ezt letöltés után a felhasználó is megteheti.
-
Lajmund
őstag
válasz
Intelligencs #12436 üzenetére
Meg lehet szokni ha meg sokat nyomogatod használod a telefonokat akkor jobb egy élesebb meg nagyobb kijelzőt nézni mint egy kisebbet kisebb felbontással. Plusz toll meg a sarkos kijelző sokkal jobb szerintem mint a lekerekitett. Minden szempontból jobb az ultra. Most ez olyan mint a bicikli ülés. Valaki azért teker rengeteg kilométert rogyasztott térddel hogy ha le kell tenni a lábát kényelmesen leérjen. A lényeg ne a zseb komfort miatt vegyél telefont hanem a használathoz. Emeld a bicikli ülést olyan magasra amivel teljes tartányba egészségesen tudod használni a lábad és ne a 2 perc megálláshoz állitsd be hanem a több ora teleréshez.
-
DefJamHUN
aktív tag
Valaki nem próbálta a 23u a régi samsung vr headsettel? Működhet még?
-
balintka
addikt
válasz
Nekem a napi telefonom S23+, de van mellette S23U is, ezt leginkább utazáshoz, fényképezéshez, videózáshoz használom. Az Ultra valóban észrevehetően nagyobb (a szélessége főleg), kicsivel nehezebb. Én zoknis tokban és a válltáskában szoktam hordani, pont az általad írt aggályok miatt nem szoktam zsebbe tenni.
Ha a toll és a kamera nem a legfontosabb szempont, nyugodtan választhatod a +t, én nagyon szeretem.
-
thomas92
aktív tag
válasz
Megértem a vacillálást. Szeretem az Ultrát, de tényleg nagy, főleg, ha még tokba is teszi az ember. Számomra ez sokszor hátrány. Muszáj vagyok nem zsebben hordani, mert kényelmetlen, lépcsőzéskor nyomja a lábamat. A szögletes sarkok jól néznek ki, de nekem a kerekített sarkok kényelmesebb fogást biztosítanak.
Ennek ellenére nem bántam meg, szuper mobil, de ezek miatt én legközelebb lehet nem Ultrára mennék.
-
Gondolkodok az S23+ és az ultra között. Az ultra jobban tetszik, kinézetre is, viszont kicsit aggaszt a formája. Az S23+ nagyon hasonlít a mostani S20FE-hez, ami számomra ergonomikusan eléggé eltalált darab. A legnagyobb félelmem az ultrával kapcsolatosan, hogy amikor beteszem a zsebembe (a jobb első nadrágzsebemben hordom a telefonomat), akkor nyomni fogja a lábamat, vagy a sarka zavarni fog.
Boltban már többször megnéztem mindkettőt, az ultrát kissé nehézkesebb kezelni egy kézzel, de nem sokkal, azzal azért meg tudnék barátkozni. De ha a zsebemben nem tudnám hordani, az azért elég gáz lenne, akkor inkább elfogadom az S23+ kevésbé jobban tetsző kinézetét és csekélyebb tudását.
Ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata, át kellett alakítania a telefonhordási szokását az ultra miatt?
-
TODI1111
veterán
Azt azért ugye tudod, hogy az Samsung [APKMirror] nem "csak egy oldal".
-
zoltan77
aktív tag
Na én lefrisítettem manuálisan a one ui-t, és működik is most már a több alkalmazásváltó.
Akit érdekel innen tölthető. -
szkutyi
addikt
Pontosan mi is ez a "Google play rendszerfrissites"?
Rengetegszer jön..van hogy 3-4 egymás után..
Koszi -
vg
addikt
One UI kezdőképernyő-ból kell neki a 15.0.05.5, fel lehet tenni külön apk-ból, de úgy meg nem fogom. Nekem az csak 15.0.01.243, azért nem megy. Gondolom majd a decemberi frissítéssel jön rendesen a 15.0.05.5.
-
bacus
őstag
válasz
kaisers #12409 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, végül a lezárt képernyőn a kamera helyére raktam a zseblámpát, még szokni kell...
A töltési megjelenés kikapcsolása pipa.A goodlock-t feltettem, de a hátsó tappogás pont nem megy lezárt képernyőn, illetve nem találtam, mit kellene kiválasztani a zseblámpához. Feltettem a play storeból egy zseblámpa appot, azzal megy, sőt az a lezárt képernyőre kirak egy widgetet, de nem igen tetszett, meg újabb reklámos app
-
golyós
addikt
Uraim!
Frissült ma a Home Up! Megint jó a task changer -
belashx
senior tag
válasz
Tommy-1998 #12410 üzenetére
Picit lejjebb ugyanitt be lehet állítani, hogy oldalsó gomb hosszan nyomására kapcsoljon be a zseblámpa mondjuk, így megmarad a kamera indítása dupla nyomásra. Nekem így van, bár a Registarnál is be van kapcsolva a tripla hátlapi kocogtatasra is. :)
-
bacus
őstag
Na kb hajnnali 1-re már minden fenn volt ami nekem kell
Pár apróság maradt1. Töltéskor a képernyőn mindenképpen világít, hogy mennyi van hátra, ezt ki lehet kapcsolni? nem találtam rá opciót
2. nincs dedikált bixby gomb, hogy kapcsolható be gyorsan a zseblámpa? a régin a bixby gomb (lezárt képernyőnél is) dupla nyomásra kapcsolta a zseblámpát.., itt ugye a bekapcsolás dupla gombja az hozza a kamerát, ez jó így, de valami csak jó lenne a zseblámpához. Fiam azt mondja az iphone-t 3x megkopogtatja és kapcsol a zseblámpa, vmi ilyesmi jó lenne itt is.
-
Pistike1985
aktív tag
-
golyós
addikt
válasz
Pistike1985 #12396 üzenetére
Megvan, köszi.
Probálgatom, az még furcsa, hogy miután betöltöm a configot olyan mintha nem jegyezné meg mert nincs ott a pipa.
Illetve rámentenék a configra mert nem szeretem a 4:3 képarányt.
Zoom kezelést szokni kell furcsa ez a váltás benne és 30x zoom-ot nem jöttem rá, hogyan lehet előcsalni, néha jól jönne. -
Gabb0225@
kezdő
válasz
klaya86 #12378 üzenetére
Én most próbáltam ki a Tactical aramid tokot. Tartottam tőle, hogy nem lesz olyan mint a Pitaka. Minőségben pont olyan, kialakításában jobb. Jobban feljönn a széleire és az aljánál sincs nagy kihagyás.
Vékony tokból talán a Spiegen Airskin van még több színben.Én a gyári bőr tokját nagyon szeretem. Pont jó a vastagsága, nem egy fröcssentet műanyag sxxar. Tetszik, hogy amikor megfogom a telefont, soha nem rideg hideg vagy túl meleg. Olyan természetes semleges a hőmérséklete, nagyon finom a tapintása, jó az illata.
Az ütésálló tokok közül nekem az UAG Civilian jött be. Letisztult a formája, nem hivalkodó, bumszli.
-
arcitec
addikt
válasz
Plazmacucci #12403 üzenetére
Nálam minden átment flottul S9-ről. Akkor lehet bibi szerintem, ha sok elavult app van, meg sok egyéni változtatás. Nálam pl ilyenek nem voltak.
-
-
-Maci-
addikt
Hát azért ez egy elég nagy ugrás Note9-ről. Lehet a SW már nem úgy kezeli, mint az S9U-t. Fene se tudja meddig nyúlnak vissza a fejlesztéssel.
Az appokon belül szokott lenni beállítás import/export. 2e éve volt taskerem, de már nem emlékszem, hogy pont abban volt e?! Egyébként javaslom a Samsung Routines kipróbálását helyette. Nyilván újra be kell állítgatni, de onnantól majd azt is át viszi az SW, mikor megveszed az S26Ultrat. -
bacus
őstag
válasz
-Maci- #12390 üzenetére
Sőt, az első fr nem is volt elég, utána közölte, hogy nem sikerült a helyreállítás (igaz a háttérben még molyolt valamit a smartswitch), de aztán megint lereseteltem az órát, másodikra már jó volt, de még nem igen néztem bele, annyit látok, hogy mindent bekapcsolt, wifi, mobil internet, helyzet, nfc
Több gmail fiókom is van, az alkalmazások 1/3 átjött, a többi nem, ami átjött is rosszul, a háttérkép (egyszerü fekete volt), ahelyett vmi animáltat rakott be, pont mint a lezárt képernyőn, ott se sikerült az egyszerü feketét beállítani. De a többi azért nagyjából rendben van. Tasker pluginokat áthozta, de magát a tasker appot nem.
Van még itt mit reszelni ezen a smartswitchen.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Commodore 64
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- További aktív témák...
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- PS Plus előfizetések