- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
belashx
senior tag
válasz
arcitec #11699 üzenetére
A hivatalosban. Kuponokkal sikerült neki, ha jól sejtem. Nekem 400-ért sikerült beszereznem ugyanonnan.
Pár órát rászántam az életemből, hogy képbe kerüljek kuponos témában, de szerintem megérte.Épp ezért érdemes várnia a kollégának, mert valószínűleg az újat is le lehet vinni hasonló szintre.
-
klaya86
senior tag
válasz
Kleroo #11695 üzenetére
Én nézegettem anno ott is. Illetve néha ránézek csak kíváncsiságból. Én 400 alatt nem igazán látok gyári garis bontatlant. Ami van 400 alatt általában már közel fél éves, vagy előfizura vásárolt, vagy GSM garis. Nem tudom ki hogy van vele, de nálam az nem játszik, hogy pl előfizus és megveszem 350-380( írunk letiltas elleni papírt marhaság) vagy mondjuk 4-5 hónapos telo, ami oké hogy külsőre újszerű, de nem tudom hányszor esett, aksi mennyire degradálódott stb.. 600ert én sem vennék ultrat, sőt semmilyen telefont sem, de még 500ert is nagyon húznám a szám. 430ert sikerült megvennem újan, samsung webshopban. Annyiért azt mondom oké. Ezt viszont más is össze tudja legózni. Persze szép a hardver aprós 350-400as ár a 600hoz képest (médiába már 520) de ha kicsit utána néz az ember, akkor nem sokkal drágábban tud saját magának, gyári bontatlant venni hivatalos helyről.
-
klaya86
senior tag
válasz
gippazoid #11694 üzenetére
Nálam spigen liquid air tok volt első két hónapban + gyári fólia. Tökéletesen illeszkedett, nem vált fel, pedig kb 2 naponta levettem a tokot takarítás miatt (poros helyen melózok) Szerintem ha normálisan zsírtalanítva van a kijelző felrakás előtt + normálisan is van felrakva, akkor annak nem szabad lejönnie. Én csak azért szedtem le, mert üvegfolia ment fel helyette.
-
Kleroo
veterán
válasz
klaya86 #11693 üzenetére
Ezért érdemes a hardveraprón nézelődni. Egy ligával lejjebb van az ára. Ha makulátlan, épphogy csak ujjlenyomatos 1-2hónapos is megfelelhet, akkor pedig félár, vagy alatta. ;
Persze samsung.com-ról vásárolva ~650k ársávban igen, megérheti várni, annál nem.hiszem hogy drágább lesz. -
gippazoid
őstag
Spigen tok és gyári fólia. Ez a fólia is megindult a széleken. Nem értem. De ez a lehajlított kijelző csak erre jó, erre a kínlódásra. Már egy valag pénzt dobtam ki fóliára. Lehet a tok kaparja fel. Vissza fogom tenni a gagyi tokot, az lehet nem bántja a fóliát. Vagy nem tudom mit kellene tenni vele. Simán leszedni a fóliát és úgy használni ahogy és amire gyártották.
-
-
Kleroo
veterán
-
klaya86
senior tag
válasz
Kleroo #11689 üzenetére
Én pl nem azért biztatom a várásra, mert bármiben is gyengének találnám a 23u-t. Hanem ahogy írtam, egyszerűen közel van a következő. Amúgy a véleményem az, hogy az 22u után a 23u szintet lépett hardveresen és szoftveresen. Szerintem a 24u minimálisan lesz jobb. S23 szerintem is közel tökéletes telefon. Amiben jobbat el tudnék képzelni az s24u esetében, az a gyorsabb, legalább 60w töltés. De hát ugye maradnak a 45w-nal.
-
Lajmund
őstag
válasz
Kleroo #11689 üzenetére
Arról nem is beszélve hogy mindig az egy évvél ezelőttit éri meg venni ár értékben. Ugye az ár lényegesen kevesebb de már egy év alatt szénné van csiszolva a szoftver. Én is csak a snapdragon proci miatt vettem új korába ezt a telot de ha a 22-be is az lett volna akkor azt veszem. Ugyanez ha iphone-t akarnék venni akkor a 14 pro maxot venném nem a 15 prot. Mivel ezekre a csucsokra sok a támogatás úgy is cseréled előtte szóval az az egy év nem oszt nem szoroz. Ugyanez igaz a pc hardverra is. Inkább egy gennel régebbi csúcs mint az aktuális közép kategória ár értékben így éri meg. Ha lenne 23 ultra jó árban nem várnék a 24-re.
-
Kleroo
veterán
válasz
Szoke1982 #11685 üzenetére
Mennyit szánsz rá? 23Ultrát itt HA-n makut, vagy bontatlant remek árakon el tudsz csípni. A 24 biztos jobb lesz...de egyetlen aspektust se tudnék mondani, ami nem nagyszerű a 23ban. Egy lényegében tökeletes telefon.
Ördögi kör ez, szerintem vedd meg, sűrűn váltják egymást a generációk, mire kapható lesz, kap 1-2 update-et, beáll az ára, máris jönnek a pletykák a következő genről, amire "megéri várni". Ha egy mocskosul jó telefon kell, drágán, akkor most rögtön hardverapró. Érdemes leszokni már az évenkénti új flagship messiásként várásáról, hisz lassan 2-3éve már tényleg szinte minden gyártó csak reszelgeti, tökéletesítgeti a csomagját, elmúltak a földrengető újdonságok kora...sőt, már a komoly újdonságok kora is.Ha kell a tudat, státusz, hogy a legújabb van, és csillagászati összeg belefér, akkor várj.
De akik a várásra bíztatnak, kérsem én milyen potenciális újdonság jöhet, vagy miben kell ráncfelvarrni a 23-at, "mire" kell várni? (A tudaton kívül, h a legújabb van
)
Én csak az újragondolt tele szekcióról tudok, ami szvsz inkább költségcsökkentés, és talán láthatóan fog valamicskét javulni a minőség. A főkamera... továbbra is csamcsungos lesz, vagy ha nem, akkor a 23hoz is le fog jönni ugyanaz a sw frissítés. Más? -
klaya86
senior tag
válasz
Szoke1982 #11685 üzenetére
Ha nem sürgős a vétel, én várnék. Nem azért mert bármi probléma lenne a 23 ultrával, hanem mert ilyen közel a bemutató. Január közepe. Szerintem február elején már meg lehet vásárolni. Egyébként a 23 ultra kb a legjobb eddigi csúcs Samsung, tehát mellé lőni nem lehet vele. Én csak azért várnám meg a 24 ultrat, hogy tud e esetleg még jobb lenni. Viszont az ára tuti, hogy fájó lesz. A 23u is komoly áron nyitott, de most azért le lehet tolni már az árát egy emészthetőbb szinte. A szoftverfrissítés meg nyilván nem kötelező, de semmi probléma a one ui 6.0-val. A régebbi szoftvert ha jól tudom nem lehet visszarakni knox miatt. Lehetséges, de a gari akkor ugrik.
-
Szoke1982
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni tőletek ,hogy érdemes még venni s23 ultrát, vagy már várjam meg a s24ultrát-t? 🤔
A másik meg ez a új One UI 6.0 -t muszáj, tehát kötelező frissíteni? (Ha nekem a régi tetszik majd, vagy akármi ami a réginél jobban működött kamera stb.. )Anno note 8-am volt azt imádtam, de már nagyon hiányzik a Samsung mindenben (note széria, azaz most már az ultra)
Tehát a lényeg, várjam meg az s24u-t , vagy bőven jó lesz még a 23ultra -is?
A s24u ha jól néztem, kb 2024 január- március?
Köszönöm előre is!Szerk: jah még valami. szerintetek meddig lehet majd kapni az s23 ultrát? (Pl yettel, Telekom vagy MM?)
-
S e t h
nagyúr
-
MrCsiT
addikt
Régen még Ericsson W800 telóra volt egy Everchanging téma, aminél volt a kijelzőn egy növényke, ami idővel fehér virágot növesztett(mint a valódi: előbb kis bimbó lett, majd kinyílt a virág.)
Ilyen témát szeretnék azóta is Samsungra, de még nem került ilyen a szemem elé sajnos.
Találkoztatok esetleg hasonlóval? -
bordi10
senior tag
válasz
tylerddd #11666 üzenetére
Tegyél egy próbát vele. Niagara Launcher. Minden ikonra a főoldalon felugró ablakot tudsz rendelni, amibe pakolhatsz még widgetet, parancsikont, kontakot. Pont, h veszett kényelmes napi szinten. 1 húzás a Telefonra, felugranak a kedvencek, benne pl. a felségem, katt és már hívja is, uez üziknél wáccápnál stb...és így tovább
-
Dave Crank
senior tag
Sziasztok!
Rég voltam már erre, de gondoltam megírom tapasztalatom az akksival kapcsolatban A14-en.
Szerintem elég jó lett.
Egyéb tapasztalat, messenger újratelepítés után jó volt egy ideig, de tegnap megint elkezdte az összeomlást.
Más minden rendben van a frissítéssel véleményem szerint. -
válasz
MikeWazowski #11670 üzenetére
Az a legfontosabb bejegyzés
Ha elfelejtem kihúzni a kukát....
A Samsung email a céges levelezésre van.
-
golyós
addikt
válasz
Pistike1985 #11647 üzenetére
Open camera..
Céges fényképekre használom, külön mappába menti a képeket, így nem keveredik a családima cégessel.
Külön állítható felbontás, videonál is.
Évek óta telepítem pluszba minden Samura. -
tylerddd
veterán
válasz
bordi10 #11664 üzenetére
Grat! Nagyon tetszenek és mutatósak az ilyen és ehhez hasonló home screen-ek, de funkcionalitásuk nekem nem felel meg a mindennapokban. Pl. a modern, minimalista bútorokkal vagyok még így: rohadt jól néznek ki, de kényelmetlenek és kompromisszumokkal látják el a funkciójukat. Persze ez csak én vagyok.
-
Lajmund
őstag
válasz
Remélem lesz rá megoldás. Kész agyfasz hogy egy csucs készülékbe ezt nekem lehet eldönteni. Az meg plusz poén hogy ha videora váltasz akkor annak elinditása elött meg engedi de a foto elött nem...
Elözö telom tudta és szerintem nem is nagyon kell ezt magyarázni senkinek föleg nem egy mérnöknek hogy ez miért jobb... Vagy ezzel probálnak hajazni egy igazi fényképezö gép hangulatra? De hát pont ezzel lehetne jobb mint egy fényképezö gép hogy ezt be lehetne állitani.
-
-
L_ajos
őstag
Sziaztok.
Bocsi hogy hót hülyének tűnök de hol kell beállítani hogy a telefon emelésére ébredjen fel a képernyő? S20+-on okés, de itt nyomi lehetek hogy nem találom.
Köszi
Még csak ismerkedem. -
Lumicro
csendes tag
válasz
Nekem az volt a problémám ezzel, hogy nem tud azonnal fotózni, ha vakut használok.
Szerintem csak másik alkalmazással lehet ezt elérni, én hirtelen az Open Camera nevűt találtam, ami jó lehet, persze valószínűleg minőségben nem éri el a gyári szintjét, de arra a pár képre, amikor fontos a folyamatos vaku, mégis hasznos lehet.
De ha valaki tud jobb alkalmazást erre, akkor ne tartsa magában -
Zsoltg4s
tag
válasz
Pistike1985 #11654 üzenetére
Meg sötétben.
Előző telóm (Huawei P30 pro) tudta ezt. Szokatlan és bosszantó, hogy a Samsung jelenlegi csúcs telefonja nem tudja, csak kattogtatok sötétben, remélve, hogy pont eltalálom a fotózandó témát. -
Capella
senior tag
válasz
Sajnos tudtommal nincs.
De nekem is nagyon hiányzik ez a vaku funkció.
A Note8-nál még megvolt. Ott ha a vaku aktívra volt állítva, akkor a kijelzőre bökve a fókuszáláshoz, a vaku is felvillant.
Sajnos valamikor később ezt a funkciót kiszedték a szoftverből, érthetetlen, hogy miért. -
-Maci-
addikt
válasz
szabeska #11587 üzenetére
Sajnos nem vált be.
Pedig egy darabig jónak tűnt.
Szívesen nyomok egy FR-t, de van értelme ebből a szempontból? Vagy ha az előző trükk nem segített akkor b**hatom?(Idegesítő, mert egyetlen 1 helyen van ez a gond. Az ágyban, ahol yt-zni, böngészni szoktam elalvás előtt. Akár van net, akár azt írja, hogy nincs, 3 pálcika fixen van. S23U szintén 3 pálcika, stabil net uyanott, ugyanazon a wifin)
(Tudom, az ágyban mást kell csinálni.... Azzal nincs is gond
)
-
Pistike1985
aktív tag
Sziasztok! Van arra valamilyen mód hogy a kamera használata közben is világítson a vaku, ne csak villanjon a kép készültekor?
-
DeFence
tag
válasz
vyce21 #11628 üzenetére
Valahogy régen ki*asz*tt menő volt hogy volt benne gépelési animáció is és egész jól tanulta a szavakat is. Na de már most egy gboard és Swiftkey is elég jól tanul és a szavak adatbázisa is sokkal tágasabb, így már nem feltétlenül élvez előnyt szerintem a Touchpal.
Azért elővettem, kipróbáltam, de már más világ van. Úgy gondolom. De ugye a megszokás nagy úr és nálad ez a kedvenc.
-
-
-
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a spigen kamera védő melyik toknál fér el?
Se tokom, se kamera védőm még a teló is pár nap múlva étkezik meg.
Tudtok ajánlani néhány korrekt tokot?Előre is köszi!
-
tylerddd
veterán
válasz
Pistike1985 #11634 üzenetére
Én a gépen ehhez Serviio-t használtam, mert a Windows-os megosztás nem mindenhol működött. [link] Jelenleg pedig egy Asus routerbe dugott meghajtón vannak az alkalmankénti offline filmek.
-
tylerddd
veterán
válasz
Pistike1985 #11632 üzenetére
Pl. VLC alkalmas erre.
-
Pistike1985
aktív tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Hogy tudom megoldani hogy egy a laptopon megosztott mappát lássam a telefonon. Konkrétan videó lejátszása lenne a cél telefonon a laptopon lévő mappából. Bármilyen megoldás érdekel. Előre is köszönöm a segítséget!
-
mgTerminator
veterán
Watch 5, Google Play szolgáltatások random szívja az akkut 1x igen 1x nem, néztem telón az akku statban írta első helyen rányomtam, utána hogy disable, aztán azóta nem tudok csatlakozni az órára és az órán nem tudom hogyan tudnám újra engedélyezni azt a szart mert az apps listában nincs benne!
Az appok folyamatosan dobálják hogy engedélyezzem, de mikor megnyitom, akkor bejön a services adatlapja de nincs enable lehetőség!
Valaki segítsen, nem szeretném resetelni az órát... -
tylerddd
veterán
Nem akarom elkiabálni, de baromi jó lett az akkuidő nálam A14-en, amit hétfőn tettem fel. Közel dobozból kivett állapotúnak érzem. Ami pl. abszolút jobb lett, az a készenléti időm, sokkal lassabban merül. Tegnap pl. este nézem, 75%...ez előtte olyankor már közel 50% volt csak.
Természetesen mindez a saját felhasználói szokásaim mellett. Tehát ugyanolyan szokások mellett, nagyságrendekkel jobb az akkuidőm.
-
gippazoid
őstag
válasz
arcitec #11627 üzenetére
Akkor nem olvastam figyelmesen. Én 1-2 éve használom, sokszor naponta. Csal parkolásra. Ennyi idő alatt volt vele ennyiféle gondom. A parkolóőr mondta, hogy nem egyedi az eset (szerencsére éppen jött mikor nem tudtam parkolást indítani és szóltam neki, hogy ne büntessen már meg amíg elmegyek az automatáig egy cetliért). Ezt igazolja az is, hogy felkészült volt, azt mondta, mindig javasolja az autósoknak ilyen esetben, hogy használják az SMS parkolást, az mindig megy. Ezt én is ismerem, csak az SMS parkolás nem újul meg ha úgy alakul, hogy a maximális időnél többet kell parkolni, másrészt meg nem akarok a mobilszámlámra parkolási díjat keverni, praktikusabb a Simpla bankkártyás fizetés - ha működik. Meg korábban még feltöltős SIM-em volt.
-
-
arcitec
addikt
válasz
gippazoid #11621 üzenetére
Probléma minden rendszerben lehet, de nem olvastad el figyelmesen amit írtam, hogy bizony parkolásra is használom és még soha nem volt gondom vele. Az is igaz nem napi, heti szinten, jóval ritkábban, de volt időszak amikor heti többször is kb 1 éve? És semmi gondom nem volt vele. Lásd az android-on is van jó pár app amit nem faragtak meg eléggé a 14-re.
-
klaya86
senior tag
Én legalább 5 éve, kb a mate 10 prom óta nem hordok magamnál pénztárcát, semmilyen iratot, nulla kp. Az autóban ott a jogsi, ha esetleg kellene valamiért, fizetni meg mindenhol telefonnal szoktam.
-
gretzky77
veterán
Én kb megjelenés óta használom a simple appot és az OTP bank alkalmazást is napi szinten, parkolás, pálya matrica és fizetés!!Évek alatt talán ha egyszer futottam bele abba, hogy nem tudtam fizetni, igazából az is csak annyi volt, hogy tokent valamiért nem töltött le, de utána nem volt gond! Nem istenítem az OTP -t de nekem az appjaival soha nem volt gondom!
-
gippazoid
őstag
válasz
arcitec #11613 üzenetére
Akkor lehet nem próbálsz meg parkolni Simple-lel... Szolgáltatás nem elérhető, nem tudod elindítani, nem tudod leállítani, nem állítják be a nemfizetős időszakot rendesen, kb. csak ezek a problémáim voltak eddig vele. Utóbbi esetben kicsit meg kellett rugdosni az ügyfélszolgálatot hogy adják vissza a pénzt mert ők a helyi parkolási társaságra fogták a dolgot. Tegyek ott panaszt... Peeeeersze, kisbogaram!
Én meg megkérdeztem hogy ugyan mi közöm nekem ahhoz, hogy ki kivel milyen szerződésben áll és azt hogyan teljesíti? Nem is érdekel. Onnantól kezdve, hogy én kényelmi díjat az OTP-nek fizettem, én az OTP-vel kötöttem fogyasztói szerződést, úgy hogy bizony ők az illetékesek, senki más - az én irányomba. A helyi parkolási társasággal meg úgy meccsezik le, ahogy akarják, nem tud érdekelni. Erre nem tudtak mit lépni. Visszaadták a pénzt. -
winbox
senior tag
válasz
golyós #11617 üzenetére
Google
Az OTP is azért húzta ilyen sokáig a GPay támogatást, hogy addig is a "jó" kis Simple appját kelljen használni a fizetéshez, amikor szinte már minden többi banknál ment a GPay. Bárcsak elmondhatnám, hogy jó volt a Simple, de nem egy telefonnal, nem egy accounttal volt mindig valami nyűgje
Legjobb mikor a Token lejárt és fizetésnél még pluszban be is jelentkezhettél. Nekem viszont jobb így a Wallettel, az appok úgyis token alapúak a GPay viszont kriptogram, meg azért kicsit komolyabb Google kiszolgáló park van mögötte mint bármelyik itthoni banki app mögött.
-
NÓPARA
aktív tag
Hali!
Időnként használom az Eszközkarbantartót. Memória tisztítást szoktam időnként csinálni. Azt vettem észre mióta A14 van azóta csökkent a GB szabad hely. Előző verzión átlagban 7-7.8 GB volt most pedig 6-7 GB között van. Mi lehet a csökkenés oka? Memória tisztítás után időnként újra indítom a telót . -
zitrone88
aktív tag
válasz
arcitec #11607 üzenetére
Hát nálam például azért is jobb a telefon, mert már a hülye lidlis kuponok, meg supershop, meg anyámkínja is telefonon van, könnyebb a zsebemből előrántani, mint az irattartóm, amiből ki kell bugászni, mert egymás mellett van több bankkártyám, brifkóm nincs, mert nincs hova tennem, a kuponok miatt úgyis feloldom a telefont, fizetésig úgy is hagyom, ráadásul az s23u már piszok gyors, közelébe legyintem kb a terminálnak, aztán kalap.
-
arcitec
addikt
válasz
Lajmund #11612 üzenetére
Mondjuk ezt az OTP lesajnálás nem tom honnan jön (mint BANK az más kérdés), de nekem még sem a simple alkalmazással, sem az órával, pedig az csak szeptembertől van,
és sem az appal még nem volt gondom, a kettős azonosítás is appal megy, és eddig már évek óta, hibátlan. Szóval azért nem értem ezeket a kijelentéseket.
Már bocsi de ezek a saját tapasztalataim. -
Lajmund
őstag
válasz
arcitec #11610 üzenetére
Én azt írtam nálam hibátlan mindig a fizetés órával nem úgy mint ahogy fentebb többen írták. Otp amúgy meg egy hulladék de ez más téma. Cibbel soha semmi bajom nem volt 17 év alatt semmilyen téren. Otp-nek még egy telefonos appot se sikerült csak hosszu évek után összehozni gondolok itt pl a szépkártyára. Már jó de sokáig nem jött össze nekik..Pedig van pénz szarásig csak ott is dilettáns bábok vannak mint ahogy ebben az országban megszokott.
-
Technoman
őstag
válasz
arcitec #11607 üzenetére
Talán mert már a WC-re is telóval és nem bankkártyával megyünk. Inkább legyen nálam a telóm, mint a kitömött brifkóm.
+ A telómon mindig látom az egyenlegemet, a kártyán max. a chipet és a feliratot tudom nézegetni, de attól nem leszek okosabb.
Ja és sokak (pld. üzletekben dolgozók) nem tarthatnak maguknál készpénzt vagy más fizetőeszközt. Azokra is gondolj.Ennél már csak az órával való fizetés a mobilabb.
-
arcitec
addikt
válasz
Lajmund #11609 üzenetére
pl a Garmin órába van setupolva a bankkártya, menüpontot meg kell nyitni + pin és lehet is fizetni. Mára már az OTP is sok féle órát elfogad.
#11611Technoman:
Hát ja kinek ami bejön, mondjuk nincs brifkóm, mert a személyi lapos, a 20 ezres laposna meg azért van pár "lapos" irat amit célszerű tartani, nem akkor keresgetni amikor épp kell. Speciel akkor már óra... Szerintem... Mondjuk nálam a telefon inkább egy pda és telefon, de nem ülök rajta, engem nem tett a rabjává.
-
Lajmund
őstag
-
arcitec
addikt
Mondjuk nem értem mitől jobb egy palacsintasütő a pénztárakban, mint egy kicsike bankkártya. Persze kinek mi, de a magam részéről soha nem gondoltam arra, hogy nekem kényelmesebb lenne, max az óra.... Na meg a simple, amit megnyitok mindig, parkoláskor, QR kódos fizetés stb .. U.I: Mert, egy személyit azért hordani kell és akkor már ott a "kis kártyácska"...
-
golyós
addikt
Mióta kijött a 14 nem tudok fizetni a telefonnal csak ha belépek a Simple-be. Eddig nem kellett megnyitni, elég volt bekapcsolni az NFC és odatartani, ez most csak akkor megy ha megnyitom a Simple-t.
Nálatok jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest