- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- votlage71: Kábel menedzsment
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaya86
senior tag
válasz
Lajmund #12637 üzenetére
Vannak extrém esetek, amikor ki lehet használni ( fut két játék háttérben, éppen emailt írsz, meg messenger, közben szerkesztesz képet, háttérben torrent fut és sorolhatnám😉de nem életszerű ) normál felhasználás mellett még a fórumozók 95 % sem tudja kihasználni, nem hogy az "átlag" felhasználó. Egyébként már írtam régebben, az android rendszer alapból úgy van megírva, hogy energia gazdálkodás miatt a régóta nem használt appokat, igyis úgyis ki fogja lőni a háttérből. És igen, ahogy előttem írták, kurva gyors már a proci, a háttértár. Egy pillanat alatt megnyit bármit a telefon. Oda adok neked egy 8 és egy 12 GB RAMos ultrát. Az életbe meg nem mondod melyikben van több ram. Nekem volt 12 GB Rammal telefonom, NULLA különbség a 8gb ramhoz képest. Lehet 3-4 év múlva már nem tud 5-6-7 alkalmazást futtatni az ultra a háttérben folyamatosan, csak 4-5. Na bumm... Annyira bele van buzulva mindenki a nagy számokba, a gyártók ezt használják ki. De legalább egy tech portál fórumán tisztában lehetnének az emberek a technikai dolgokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest