- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerobi
senior tag
Sikerult mar ezt a telefont vkinek ugy osszekotni mac-kel, hogy meghajtokent mutassa es lehessen adatokat mozgatni? Az Open~MTP kezdetekben mutatta de mostmar az sem.
-
Szellem.
nagyúr
válasz
Tommy-1998 #12794 üzenetére
Már többször észrevettem, hogy hiába használom a Samsung vezetéknélküli töltőjét és töltöm fel vele fullra, hamarabb merül a telefon.
Míg feldugom vezetékre ott nincs ilyen észrevételem. Vagy a melegedéssel vagy ahogy írod szoftveresen van eltérés. -
Szellem.
nagyúr
válasz
mgTerminator #12791 üzenetére
Úgy, hogy nàlam is ez van. Ha vezetèk nélkül töltöm fel a telót jobban merül, mintha veztèkesen töltöm. Mind a 2 esetben 100%-os töltèsről beszèlünk.
-
szkorhetz
őstag
válasz
mgTerminator #12791 üzenetére
Trust me bro.
-
csubííí
senior tag
válasz
Kleroo #12785 üzenetére
Az utóbbi jópár napban az volt a gond, hogy sehogy nem frissült. Nálam csak írta, hogy frissít, de napokon keresztül nem csinálta meg, ha hagytam volna a háttérben ment volna a semmiért. Pár napja jött automatikusan egy frissítésének látszó üzenet, de míg manuálisan nem frissítettem nem váltott újra. Már rendben, manuálisan nézve nem próbálkozik a végtelenségig, hanem jelzi, hogy a legújabb van fent.
-
Kleroo
veterán
Valaki mondja már el nekem, hogy miért megy ennyire sokszor rugózás azon, hogy mennyire tökéletesen "friss" a play? Pontosabban mit kapok cserébe azért, hogy manualisan vacakolok vele, vs "soha semmit, majd firssül a háttérben ha kell".
-
pg1966
senior tag
-
Kleroo
veterán
válasz
tylerddd #12779 üzenetére
A 0.6x mód egy másik dedikált kamera. Ami nyilván nem éri el a Főkamera szintjét, de napfényben nem igazán rosszabb a képe. Sőt, 1x supersteady módban is igazából ez a kamera van használva, belecroppolva (csak ezt nem nagyon reklámozzák...
), ott azért már látszik érdemi minőségvesztés. Bár úgy inkább a pontos, hogy ott csak szimplán jó a minősége, és nem WOW. Estefelé más a szitu, ott sokat nyom a latban, hogy lényegesen kevesebb fényt enged be a lényegesen kisebb szenzorra a kis "optika". =az egyik egy zajos sötét fos, mig a másik hibátlanul megoldja még.
-
tylerddd
veterán
Bocsi a dupláért! Srácok! Ha 0,6-os módban videózok, az okozhat-e valamilyen szinten minőségromlást olyan szinten, mint amennyire egy belenagyítás okozhat? Próbáljam ki, igaz?!
-
tylerddd
veterán
válasz
Szellem. #12777 üzenetére
Én ha már factory resetre adom a fejem, akkor tuti, hogy manuálisan lakom be újra a készülékeket. A Google és Samsung fiókból csak az adatokat húzatom vissza, amiket írtál. Jó dolog lenne a készülék backup, de így számomra az értelmét veszti. Új készülékre sem tennék vissza más vagy ugyanolyan készülék backupját. Még Smart Switch-et és a hozzá hasonlókat sem használnék.
-
Szellem.
nagyúr
válasz
gyuri81 #12775 üzenetére
Nem akarok beleokoskodni, de elmondom az én sztorimat:
S22 Plus, szarrá merült a telefon, de indokolatlanul. Nem az exynos és magában a hardverben keresendő lehetőségek miatt, hanem egyszerűen merült szoftveresen.
Mindent megcsináltam amit a topikban javasoltak.
És egyszer bedurrant a búrám és full tiszta telepítés és belakás. Egyedül a Google-ból a kontakjaimat és a Gmail-es címeket, leveleket huzattam vissza, plusz csak a fényképeimet, illetve a Note feljegyzéseket. És utána megjavult az akkuidőm és az indokolatlan merülés.
Csak arra tudok gondolni, hogy a backuppal valamilyen olyan értéket töltött vissza, ami okozhatta a problémát. -
zoltan77
aktív tag
EUX-ra kint a decemberi update
-
Neeeem
semmi ilyesmi nincs. Nekem az egyik "vessző paripám" az akksi merülés. Egyszerűen rühellem ha telefon akkor merül mikor nem használom. Az S22U teljesen kiakasztott ezzel. Természetesen az S23U más liga. (Maradjon is így...)
Anno Note 8-nal éreztem hogy ahogy jöttek a frissítések, mindig egy kicsit romlott az üzemidő is vele. -
arcitec
addikt
Nem igazán értem, mit raktok fel arra a telefonra, miket használtok - mint telefon -
de tényleg. Mert az enyém meg egyszerűen nem akar lemerülni 4 naponta ha töltöm.
Igaz nem is nyomkodom állandóan. Azért az egy jó statisztika lehetne, akinek jobban merül, mit, hogy használ a telefonján? Jómagam a a navigáció, banki alkalmazások,
Office, távirányítók, biztonsági kamera (Eufy) - na az ellenben tudja meríteni rendesen.
Naptár, jegyzet, zene, Garmin, azért van jó pár még, nem folyamatos használatban,
de akkor sem merül jelentősen. -
anti1966
tag
Sziasztok
14-es verzióról hogyan lehet visszamenni 13-ra?
Odin--> betallóz-->elindít--> kész?
Vagy ennyire nem egyszerű?
Köszönöm -
pcsabat
őstag
Valami tuti tipp létezik kijelző védő fóliára, ami az ujjlenyomat olvasót nem lövi ki? Az elmúlt 2 telefonom (mate 20 pro, S20 ultra) nem használtam már semmilyet, de ez úgy karcolódik mint anno a S7-em, hol tart már a technika
-
MrTwister
őstag
S22 Ultráról jöttem S23 Ultrára és meglepetten tapasztalom, hogy ebben nincs olyan lehetőség, hogy megbízható helyként/eszközként hozzáadjam a GPS koordináta v. Wifi(nem emlékszem már pontosan hogyan azonosított be) alapján illetve a Galaxy Watch okosórám bt-n csatlakoztatva mint megbízható eszközt a telefonomhoz. Így pedig ugye nem marad feloldva a telefonom és nagyon frusztráló itthon újra meg újra feloldani a telefonom kijelzőjét. Ezt most kivették a telefonból vagy az Android 14 hozta el ezt a korlátozást? Tudom-tudom kapcsoljam ki a telefon képernyő lezárását, de akkor meg a banki alkalmazásokkal nem fog menni az NFC fizetés... Nincs rá megoldás?
-
Sziasztok. Eddig egy S10+-om volt, rajta ütésvédős tpu tok és még beletettem egy belebújtatósba is. Megszoktam. Így tökéletes állapotban megmaradt.
Most lesz egy S23 Ultra telefonom, rendeltem rá egy ilyen tokot:
link
A kérdésem az lenne, hogy tudna valaki ajánlani belebújtatós tokot. Ugye itt a méret az ami kérdéses. Használ valaki ilyen módon belebújtatós tokot? Ha igen, milyet? -
UfoZoli
aktív tag
Sziasztok! Azoktól kérdezném akik ilyen vagy ehhez hasonló tokot használnak (Tactical aramid case): [link]
Ilyen tok esetén ha van a telón spigen féle kamera lencsevédő akkor a tok az rá fog menni, vagy a lencsevédőt el kell távolítani?
Illetve ki milyen plastik, kemény vékony tokra esküszik, használ? Magsafe nem létszükséglet. Pitaka nem játszik mert oldalt nem ér fel eléggé nekem. Köszi! -
Zototh64
őstag
Kijött a decemberi ILO-ra.
-
Lajmund
őstag
válasz
Teal'C #12739 üzenetére
Köszi de igy se sikerült normálisat találni. Azon csodálkozom hogy a samsung miért nem csinál egy rendes választékot hogy legalább gyárilag legyen 100 ami közül lehet választani.
Amúgy mindenki. Van itt olyan aki fold5-re váltott vagy onnan jött ide? Írná pár gondolatot miért? Foglalkoztat a dolog.
-
Lajmund
őstag
Van valakinek ötlete hogy honnan lehetne gyönyörű háttérképeket leszedni ami felbontásban meg szín mélyésben is kihasználja a kijelző képességeit? Nem 2 mb-os google találatok érdekelnek. A samsungba se találtam teli van gagyi minőségűvel.
-
spileraaa
senior tag
Ti pin kodal nyitjátok nem ujjlenyomattal?
Vagy ott is kéri az ok? -
winbox
senior tag
válasz
Joccc07 #12728 üzenetére
Android 14 követelmény, a Pixelek is már ilyenek Android 14-el, 4 jegyű PIN-hez kötelező az OK. Aki android 13-ról frissített, annak maradt, de ha valaki újat állít be vagy factory reset után van, annak kell az OK. Viszont van benne egy bug, amit kihasználva még be lehet állítani, nekem így sikerült:
Írd be a négyjegyű PIN kódot, amit szeretnél, majd tegyél utána még 2 nullát. 6 jegyűnél megjelenik alul, hogy ok nélkül elfogadja. Vedd ki a pipát, tedd be a pipát újra, töröld vissza a 2 nullát, mehet tovább és már jó is
valamiért bebugol, és elfogadja, de előbb utóbb biztosan javítani fogják majd.
-
Joccc07
addikt
A kódos feloldásnál kivették az OK gomb lenyomása nélküli feloldást? Biztos vagyok benne, hogy míg nem állítottam be új pin-t addig működött. Most egy pár napja állítottam be újat, azóta nem jó. Nálatok is így működik?
-
-
jeni
félisten
Ez furcsa,hogy vastag polcon át is lehetne ezzel tölteni a telót wireless módban!
-
-
spileraaa
senior tag
válasz
vlesi69 #12716 üzenetére
Ezek közül főleg használtan vagy alzan vissza küldve Honort elég jó áron ki lehet fogni de a másik kettőt viszont nem. Teljesen újonnan tényleg nagyjából egy áron van.
Te a honor hoz milyen tokot és fóliát vettél?
Mert az eddig bevállt spigen tok és fólia hiányzik hogy nincsen hozzá!
-
petymeg
addikt
-
winbox
senior tag
Köszönöm az itt ajánlott Hofi UV GlassPro+ üvegfóliát, ma megérkezett. Eddig hydrogel volt rajta új kora óta, de ezalatt az 1 hónap alatt egyszerűen egy idő után elcsúsztak és elkezdtek felválni, 3 is kárba ment. Ez volt az első UV üvegem, fenti hangszórót leragasztottam, lötty rá, fólia fel, ráigazítottam, megnyomkodtam, főleg az ujjlenyomat érzékelőnél, majd bedobtam feleségem műkörmös uv lámpája alá 4x1 percre, percenként megfordítottam. Spigen Liquid Air tokkal tökéletes, konkrétan alul felül fél mm hely van, oldalt pedig nincs is hely, pont oda megy a tok széle. A korábbi ujjlenyomataimat töröltem, újra felvittem, elsőre tökéletes lett mindegyik, azonnal, elsőre felold. Nagyobb érzékelést sem kellett állítani a kijelzőre. Amennyire féltem tőle pedig...nagyon könnyen ment. És végre érezhetem az üveget
szóval én is csak ajánlani tudom, azt bánom nem egyből a telefon vásárlása után raktam fel
-
Melyik csúcs telefon nem? Vagy elfogadod vagy nem. Én az S23 Ultrámat 400-ért vettem bontatlanúl, aztán ki jött a Magit 5 Pro és két hónap után arra váltottam, meg megvettem a Xiaomi 13 Prot és most a eladó. Mindegyik csúcs készülék és jók de maradok egyenlőre a Honornál, jövőre meg meglátom mik lesznek. Oneplus 12, Pixel 8 Pro, Xperia 1 V...
-
szabeska
addikt
Akit zavar hogy nem frissül a cucc (Play), itt a friss apk: [link]
-
gringoka
aktív tag
Tisztelt fórumtársak!
Járt már így valaki?link
Csak akkor működik a bekapcsoló gomb ha középen nyomom meg. -
bacus
őstag
válasz
MikeWazowski #12699 üzenetére
Nekem is júliusi, a telefon meg 10 napos..
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!