Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szabeska
addikt
válasz FingR86 #10726 üzenetére
Nálam szemlátomást kevésbé merül az akksi, nem csak placebo szinten Relatív, és soknak tűnhet, de passzív használóként kb 20%-ot mondanék esetemben
2 nap 6 órája vettem le 100%-al, most 54%-on van 3 óra kijezőidővel. Beta előtt most már 40% körül lenne ugyanilyen használattal, vagy még lejjebb. 4 napot sosem mentem el vele eddig, max 3-at... Szóval nálam sokkal jobban bírja mint február óta bármikor oneui 5-el.[ Szerkesztve ]
F1
-
winbox
senior tag
válasz FingR86 #11540 üzenetére
Vagy egyszerűen csak töltse le a j-hc által patchelt apk-t, folyamatosan patcheli, ahogy van új verzió, csak le kell tölteni vanced microg-t kell telepíteni és tökéletesen működik a youtube reklámok nélkül, gyári youtube app letiltva, így az összes yt hivatkozás ebben nyílik meg. [link]
-
winbox
senior tag
válasz FingR86 #11542 üzenetére
A fent linkeltnek nem, külön appként jeleníti meg, de nekem így a jó, mert a play áruház frissítései között nem kell figyelnem az értesítést a frissítés miatt, mert az auto frissítést hiába szeded ki, a listában mindig ott lesz, ezért számomra egyszerűbb így, a ReVanced Extendeddel. Ha le van tiltva a gyári Youtube app, akkor a ReVanced Extended app beállításainál a Legyen alapértelmezett menüben be kell csak kapcsolni a támogatott hivatkozások megnyitását és alatta kijelölni az összes webcímet és már mindent ott nyit meg. Egyébként kb 3 hete még patchelte a gyári appot is, de valamiért abbahagyta azt. Azt még lelehet tölteni innen:
youtube-revanced-v18.38.44-all.apk
[link]Én maradok a ReVanced Extendednél
UI: Közben megnéztem, csinálja még a gyári app patchelést, csak nincs belőle még frisebb.
youtube-revanced-*****.apk a gyári patchelt
youtube-revanced-extended***.apk pedig az extended értelem szerűen.[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
válasz FingR86 #11572 üzenetére
Hát én is erősen gondolkozom a face elhagyásán.
2 bajom van csak:
-Regisztrálva vagyok 1-2 csoportba, ahol szoktak feldobni az érdeklődési körömhöz illeszkedő cikkeket.
-A korábban feltöltött képemet felhozza emlékként. Már jó nagy gyűjteményem van és segít fel elevíteni a régi emlékeket.If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-
Lajmund
őstag
válasz FingR86 #11948 üzenetére
Plusz még ha van rajta tok. Amúgy meg ha akarnak lehet hővezető folia ami pont a hő továbbításban segit. Azt nem tudom gyárilag mit használnak de biztos minden ki van számolva és bele van kalkulálva.
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
félisten
-
félisten
-
golyós
addikt
válasz FingR86 #12316 üzenetére
Felraktam én is, köszi.
Ez most tulajdonképpen melyik kamera? Keresek valami tutorial videot vagy leírást mert a gyárival nem igazán vagyok megelégedve.
Csak PC-vel összekötve lehet a configot beilleszteni?
Elsőre nem találtam a 30 és 100x zoomot, ebben nincs is vagy a profilokban kell beállítani valamit?[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
iceQ!
addikt
-
BIT_
tag
válasz FingR86 #12607 üzenetére
Nem tudom te mit csinálsz a telefonon, de nekem vagy 40 cucc nyitva van és nem zár be semmit a 8Gb-s telefon sem. Semmit nem lehet észrevenni a kettő között. Garantálom, hogy te sem veszed észre, ha nem nézed meg az infót a telefonról. Kíváncsi vagyok, vakteszten hányszor találnád el. Nekem van mindkettő, hidd el, tudom miről beszélek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sweet.tv - internetes TV
- Horgász topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Windows 11
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Lexus, Toyota topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest