- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lumicro
csendes tag
Az ilyen zacskó szerűt próbáltam néhányat, de nekem nagyon sokat ront az elkészített fotók minőségén, hiába tűnt tisztának.
Próbaképp rendeltem abból a "bárhol befolyhat a víz" típusból, amit @olajbogyo linkelt, majd először édes vízben tesztelem.
A profi kategóriás különben tetszene, ha kimondottan ehhez a telefonhoz lenne gyártva, de így univerzálisan kicsi esélyt látok rá, hogy illeszkedik a hangerő gombokra is, stb.
Mindenesetre köszönöm a tippeket mindenkinek! -
Lumicro
csendes tag
Sziasztok!
Próbáltam keresni a topicban, de nem jártam sikerrel.
Valaki használ a telefonhoz olyan tokot, amivel be meri vinni a tengerbe? Tudom, hogy a sós vízre nem vonatkozik az ip68, ezt szeretném megelőzni, hogy hátha van olyan tok, ami megbírkózik vele. Elsődleges célom, hogy kicsivel a víz alatt szeretnék fotózni, tehát fontos, hogy a kamera használható legyen. Ha esetleg a mikorofont, vagy egyéb dolgot nem lehet használni, az nem feltétlenül probléma számomra. Várom a tapasztalatokat és esetleg linkeket (lehetőleg magyar oldalakról).
Köszi! -
Lumicro
csendes tag
válasz
Pistike1985 #11647 üzenetére
Nekem az volt a problémám ezzel, hogy nem tud azonnal fotózni, ha vakut használok.
Szerintem csak másik alkalmazással lehet ezt elérni, én hirtelen az Open Camera nevűt találtam, ami jó lehet, persze valószínűleg minőségben nem éri el a gyári szintjét, de arra a pár képre, amikor fontos a folyamatos vaku, mégis hasznos lehet.
De ha valaki tud jobb alkalmazást erre, akkor ne tartsa magában
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Konteó topic
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztrofotózás
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!