Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FingR86
őstag
válasz winbox #11541 üzenetére
A telepített csomag neve app.android.youtube?
Nekem a revanced féle patchelt youtube - al csak annyi a gondom, hogy nem ez a csomag név, és így nem ez az alapértelmezett alkalmazás mindenhova. Így még kell hozzá egy alkalmazást használnom, hogy azzal nyissa meg. Open link with. -
FingR86
őstag
válasz winbox #11544 üzenetére
Ez meg van csinálva nálam is, de nem minden esetben működik. Vannak olyan linkelések, amikor mindenáron böngészőben ugrik fel először a lejátszás.
Például egy ilyen oldal, letekersz az elozetesig, elinditod, fut. De Katt a címre, hogy váltson át alkalmazasra és ugyanúgy böngészőben ugrik fel új ablakban. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Skillerz
aktív tag
válasz winbox #12112 üzenetére
Szia, elküldtem az smst, meg is jött a válasz hogy aktiválták, mit kellene még beallitani hogy működjön? Mert repülő üzemmodba tettem de ugyanúgy volte-t ír, utána újra is indítottam, de nem jelzi a vowifit, vagy honnan kellene tudnom ha aktív? Köszi előre is🙂
battletag: bArney#2866 PSN ID: Nigma911
-
őstag
válasz winbox #12350 üzenetére
Komolyan mondom inkább a waze-re gyanakodtam, pedig már több verziót is próbáltam. Nem gondoltam volna, hogy a telóval volt a gond. Az is érdekes volt, hogy tök random jött elő. Volt, hogy csatlakoztatás után 2 perccel, de olyan is, hogy csak 1-2 óra után. A lényeg, hogy ezzel eddig tökéletes! 😀
-
veterán
válasz winbox #13076 üzenetére
Jaja, ezt ismerem. Lementi fájlba is, aztán a másik telóra átküldve, ott ugyanezzel a progival visszaállítva minden ugyanolyan lesz.
Csak gondoltam, ha a smart switch mindent megcsinál, akkor minek szórakozzak ezzel, ezért kérdeztem, amit kérdeztem.
Ráadásul két telóváltás is lesz. Enyém egy S23U 12/512, a másik meg egy Z Flip 5 8/512 a családban. Szinte egyszerre kell majd belakatni mindkettőt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest