- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
winbox #13076 üzenetére
Jaja, ezt ismerem. Lementi fájlba is, aztán a másik telóra átküldve, ott ugyanezzel a progival visszaállítva minden ugyanolyan lesz.
Csak gondoltam, ha a smart switch mindent megcsinál, akkor minek szórakozzak ezzel, ezért kérdeztem, amit kérdeztem.
Ráadásul két telóváltás is lesz. Enyém egy S23U 12/512, a másik meg egy Z Flip 5 8/512 a családban. Szinte egyszerre kell majd belakatni mindkettőt. -
-
válasz
winbox #12350 üzenetére
Komolyan mondom inkább a waze-re gyanakodtam, pedig már több verziót is próbáltam. Nem gondoltam volna, hogy a telóval volt a gond. Az is érdekes volt, hogy tök random jött elő. Volt, hogy csatlakoztatás után 2 perccel, de olyan is, hogy csak 1-2 óra után. A lényeg, hogy ezzel eddig tökéletes! 😀
-
Skillerz
aktív tag
-
FingR86
őstag
válasz
winbox #11544 üzenetére
Ez meg van csinálva nálam is, de nem minden esetben működik. Vannak olyan linkelések, amikor mindenáron böngészőben ugrik fel először a lejátszás.
Például egy ilyen oldal, letekersz az elozetesig, elinditod, fut. De Katt a címre, hogy váltson át alkalmazasra és ugyanúgy böngészőben ugrik fel új ablakban. [link]
-
FingR86
őstag
válasz
winbox #11541 üzenetére
A telepített csomag neve app.android.youtube?
Nekem a revanced féle patchelt youtube - al csak annyi a gondom, hogy nem ez a csomag név, és így nem ez az alapértelmezett alkalmazás mindenhova. Így még kell hozzá egy alkalmazást használnom, hogy azzal nyissa meg. Open link with.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Villámgyors memória, ami megváltoztatja a játékot! RENDELÈSRE!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest