- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
tomi6600
tag
De várom már a KP8 rootot addig le sem fekszek
MINDENKINEK HAPPY NEW YEAR!!! -
DjBlero
őstag
senki nem tudd segiteni
-
Laraxior
titán
kész
szerintem kicsit fakóbbak a színek... így első benyomásra -
DjBlero
őstag
válasz
Cybertrone #42494 üzenetére
nem csinál semitse azt irja
a feldolgozás meghiusult
kivágom esküszöm
-
DjBlero
őstag
válasz
Cybertrone #42492 üzenetére
szoftverfrissitést nem tudom eltüntetni
de betudok oda jelentkezni,ez a szar nem tünik el
-
DjBlero
őstag
isten bizony kivágom az ablakon ezt a fost
-
Laraxior
titán
fel se ismeri ezt a szart download módba a Win7
Kezdődik már a kínlódás -
Laraxior
titán
a kernelt fel lehet tolni utána is? mert várni kell rá még vagy 25 percet mire tölthetem... elég a sima KP8?
-
Laraxior
titán
Only T-Mobile? Függetlenre nem jó?
-
DjBlero
őstag
válasz
ForRedGlory #42472 üzenetére
szoftver frissitést hogy lehet eltüntetni?
-
Cybertrone
veterán
válasz
ForRedGlory #42464 üzenetére
Teszem is fel
-
72mviktor
senior tag
Látom nagyon rápörgött a nép a fagyira
Minden topiclakónak nagyon ,nagyon boldog és békés Újévet kívánok!
Artu
Látom nem lustálkodsz
Kipróbálod?
Most néztem a linket....jujjj de genyóóóóó -
R2D20208
addikt
-
F-ECT$
titán
Na nehogy már szilveszterkor romoljatok
-
DjBlero
őstag
válasz
ForRedGlory #42464 üzenetére
na akkor feltoljuk,root jöhetne hozzá
-
nbukta77
addikt
válasz
ForRedGlory #42458 üzenetére
Odinbol kell felrakni? Magyar nyelv van?
-
DjBlero
őstag
válasz
ForRedGlory #42458 üzenetére
KP8 az 3+1 fájlos? megy tmobil on is?
-
zooole
senior tag
Feltenném én is, de hogy tudnám a mostani ROM-om TELJESEN lementeni. Tehát, T-Mobile ROM, gariba vinném jövőhéten képernyő miatt, de ezt kipróbálnám.
Ez a Titanium Backup jó? Mindent ment? Másik meg. Ehhez root kell igaz? Ha úgy csinálom, visszaállítás után nem lesz rootolt a telefon?
Egyébként hogy érdemes feltenni? Odinnal? Recovery-ből? Nem tudom. Sokan jobban szeretik recovery-t. Miért?
-
ForRedGlory
félisten
KP8 fent van. Első tapasztalat: SOKKAL jobb, mint a KP1 volt, szép, folyamatos, gyors !
Első boot után szépen megtalálta a hálózatot, fellépett 3G-re, de ami örvendetesebb, egyből a WIFI beállításokkal indított. A (fejlesztői) beállítások között be lehet lőni a kényszerített GPU gyorsítást (gondolom azokra a progikra, amik még ezt alapból nem tudják). Ugyanitt beállítható hogy a HÁNY FPS-EL ANIMÁLÓDJON az abalkok fel- és eltánése. És működik... Kurva jó... Alapbeállítás 1x, de lehet 10x-re is tenni, ilyenkor szép lassú és ultra smooth minden
Beszabehúúúúúúú
Látni kell, egyszerűen fantasztikusan folyamatosan animálódik minden...
A képernyőt bárhol fel lehet oldani. Ahol hozzáérsz a kijelzőhöz, ott jelenik meg az a kör, amiből ki kell húzni a kis kört. Nagyon smoot ez is... Áh... na ez már ütős cucc... A hardveres gyorsítás elsőre a marketen tűnik fel... Na az is olyan szép smooth mint állat, és amikor lapozunk jobbra-balra a legnépszerűbb alkalmazások, ingyenes alkalmazások, stb között, nem kell várni míg betölti a kis alkalmazások képeit, hanem egyből ott van. Ehh....
Rövid 5 perces nyomogatás utáni állapot. Gmail 1x már leállt váratlanul, de minden eddig frankó.
-
lujika
csendes tag
Hello és BUÉK mindenkinek!
Ezt nézzétek meg! Most került fel pár perce. Tapasztalatokról majd lehet írni.
-
Richard!
addikt
Gyerekek! Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok!!aztán szomjasak ne maradjatok
-
sanyi001
csendes tag
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
Fail3D! #42445 üzenetére
2.3.4 az utolsó hivatalos rom hazánkban (xwki4). Az ezek utániak gyáriak ugyan, de nem jutottak el hozzánk. Persze odinnal feltehetőek, de ezekkel szervizbe vinni nem lehet. Ha nem akarsz (még) custom romozni, akkor hagyd rajta ezt. Stabil, hibamentes.
Majd jön az ICS, arra frissítesz. Addig szerintem fölösleges.
Majd egyszer csak a kies kiírja, hogy új rom érkezett, frissíted-e. Rányomsz, hogy igen és vársz.
Vagy korábban megoldod odinnal.
-
válasz
Gergőkee #42444 üzenetére
na megkaptam a kicsiket...
egesz jo.. bar meg csak a 2.3.4 van fent majd felrakom az 5-t. gondolom a 2 mag kihasznalasa majd az ICS ben fog megtortenni ugye? fuggetlen, gondolom, ha jon ki hivatalos rom akkor elso kepzbol tolhetem le es nem kell varni masra... vagy itt is van olyan hoyg a regio kodot erdemes atirni, hogy hamarabb tolthessem (nem mintha annyira kepben lennek meg a samsungnal hol kell
bar megkell hagyni, hogy ameg az arcnal 1 kezzel meg elboldogultam ez a telefon mar teljesen 2 kezes, annyira szeles szamomra.
-
agabe
addikt
B.U.É.K. mindenkienek!
-
xtremetuning
addikt
Jó bulizást minden Galaxy funnak...
B.U.É.K -
cserkosz
tag
Sziasztok az android 4.0 mikor lesz elérhető tudja valaki.
B.U.É.K. -
Varszegig
veterán
BÚÉK mindenkinek!
-
SzlobiG
félisten
Nektek is búék S2-t otthon hagyni nehogy valami baja essék.
-
pzstm
titán
Minden Kedves topiklakónak BUÉK!
Indulok házibuliba holnap leszek (de ha csak holnapután akkor se tessenek megijedni
)
-
R2D20208
addikt
válasz
C.Brigante #42433 üzenetére
Neked is viszont !
-
C.Brigante
veterán
-
trident1
tag
Reggeli full aksi lemerülés után nem jelzi ki hogy ki hivott vagy ki küldött üzeneteket.
Hol lehet beállitani?
-
R2D20208
addikt
válasz
wertigo1984 #42429 üzenetére
Like Button
Neked is !
N E A K 1200 - n 4780 Antutu (lehet akksiban jó ) Siyah v2.1.1 6140 és tuti jó Akksiban. Hogy lehet ez, hogy nekem mindig ez a verzió jön vissza a telómra ? Neophyte lesz még amit tesztelek esetleg, és Void Echo. Kiváncsi vagyik Siyahra. Lehet örök Kernelem lesz ez.
Felrakom Darky Otát, van új Supercore is. Na ránézek arra is
-
Mett
senior tag
a tw is verziószámot fog váltani valószínűleg, másrészről ki az, aki idáig az aosp romot preferálta a készülékén?
-
R2D20208
addikt
[KERNEL][31.12.11][VooDoo] N.E.A.K. Kernel for I9100 - A new way of thinking! (v1.2x) megy föl... Mai javitások. Már az előző is ok volt. Tesztelem a Romon..
-
ibenny
senior tag
Megertettem, amit irt, de en eppen errol beszeltem..egy sajat temaval dolgozo gyartotol nem lehet elvarni, hogy az uj rendszerben majd mashogy fog kinezni a Touchwiz. Ez irrealis varakozas, az ilyen emberek tenyleg jobban jarnanak a Nexus-szal, mert hivatalosan azon van vanilla kinezet.
Megjegyzem, pl. a sima Galaxy S-nel sem valtozott a Touchwiz (s igy a megjelenes) sem a 2.1-rol 2.2-re torteno valtaskor, sem a 2.3-ra valtaskor. Igy erre termeszetesen szamitani lehetett, hogy igy lesz. -
Mett
senior tag
ez egy kezdetleges ics rom a samsungtól. senki nem mondta, hogy így marad.
-
agabe
addikt
Upssz.. a gyari t-s romon az origo logoja a bongeszo... bevallom eloszor nem talatam meg
-
HardRic
addikt
Én is megvettem ezt az Audio Booster bizbaszt, de haszna nem sok van. Azt tudja, hogy magasabb a max hangerő. De a fülesemmel úgy sem szoktam még az alap maxon se hallgatni, nemhogy +6dB-lel. Na mindegy, egyszer majd jóljön.
-
R2D20208
addikt
Egy pici Framework Javítás . Apróbb szépséghiba.( Köszi az észrevételt migabi24 ) Tehát az alkalmazások oldalon a felső fülek szürkéről átírva. Egy 1.7 MB zip csak, Flash Update CWM, és javítva. Itt a Zip Tehát ez :
-
Rison77
senior tag
Hogyan tudom levenni az írásvédettséget egy sd kártyáról a telefonon? Csak leválasztást találtam. Formázni akarom, de nem engedi, beraktam adapterbe, lock fül ki, de ugyanúgy írásvédett és semmin nemtudom formázni.
-
agabe
addikt
Minden perfect, köszönöm mégegyszer!
Arra figyelni kell (amire nem is gondoltam), hogy az általánosan használt (legalábbis eddig úgy tudtam) 1.85 -ös odin nem jó ehhez (azzal próbáltam alapból, és bizony nem akart a teló bebootolni), hanem a csatolt 1.83 -assal kell.Nálam most már van mentés ezekről a file-okról, és ha látom, hogy valakinek szüksége van rá azzal én is megosztom (he eltűnnének a feltöltött helyekről legfeljebb feltöltöm én is).
-
HardRic
addikt
válasz
bajusz66 #42395 üzenetére
Igen, CM9 lesz az én barátom.
De hogy ez a szerencsétlen TW semmit ne változzon, ez gáz. Ha még a mappák is olyan animálatlan szarok lesznek, mint most, akkor valami nagyon nincs rendben Koreában.És neeeee. Most néztem végig. Gingerbreades fos Gallery. Na bújjanak el. CM9-et akarok, most!
-
cochy
tag
Mindenkinek boldog utolsó napot a 2011-es évben!
Nekem pedig egy kis segítség kellene. Turkbey v30-am van és ma 2x is azt csinálta, hogy készenléti állapotból gombnyomásra nem ébred fel, fekete marad a kijelző.
Reggel ébresztett, viszont nem tudtam kinyomni az ébresztőt, mivel nem kapcsolt be a kijelző, az ébresztő meg csak mondta..
Ma délután meg csak az időt akartam megnézni, akkor is fekete maradt a kijelző. Visszaolvastam 3-4 napot a fórumban, senkinek nem volt ilyen gondja.. Valaki csak úgy zsigerből tudja esetleg vagy rakjam újra az egészet?
Aktív témák
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Star Trek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max