- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Aktív témák
-
-
csabám
addikt
válasz
Spidee #49684 üzenetére
Ha odex a romod, akkor kell odex file is az apk mellé. . .
Az gondolom deodexált. . . Nem tudok akkor. Nézelődtem, van egy pár sns - es dolog ([link]), de szerintem elégnek kellene lennie annak.
Max lehet, hogy más romból küldte Artú neked. Én általában olyanból szedem ki amilyen romom van jelenleg.
-
Wisdome
tag
válasz
Spidee #45456 üzenetére
LiberationSans Regular
de ajánlom a Fontomizer SP-t, elég sok fajta van lehet válogatni, természetesen van 2sor minta mindegyikhez, próbáld ki. -
Sógi
addikt
válasz
Spidee #43717 üzenetére
Sztem ne...Én mindig stock KK5-re teszek mindent és hibátlan a rom telepítés!
Hutchdub-nak kellene jig BP-i átvétellel a hétvégén! Tudtok linkelni eladót? Jól emlékszem, h Dr bonci nyomassa ezt, ugye?
Helpeljetek, pls!MÁS: A go launcher Go lockerje éa ahozzá tartozó témái nagyon jók, ha esetleg még vki nem próbálta, akkor hajrá!!!! Nem fog csalódni!!!
-
Sógi
addikt
válasz
Spidee #43694 üzenetére
Semmi az ég egy adta világon
Nyugodt szívvel ajánlom, viszont full szűzre tedd fel, legjobb, ha előtte reparttal egy stock KK5, aztán wipe data+wipe cash+wipe dalvik, aztán mehet is fel install zippel...(#43578) PaFec: Nekem csak két szín volt a szürke, ha nincs térerő meg a világos vagy fehér vagy mi, amikor volt...
Teszteld le a KL1-es modemet, kíváncsi vagyok nálad hogy szuperál...(#43696) Tomash95: Sztem bőven elég amit írtál, én is így csinálnám, gyári független (vagy T-s THM rom) KE2-őt feltenném, jigelném és ráfrissítenék a kiessel (mert ez lenne a visszaigazolás, h jó lett a visszaállítás), aztán vinném a szervizbe...
-
-
-
Pszihonaranc
senior tag
-
Sógi
addikt
válasz
Spidee #35465 üzenetére
Egyenlőre a 2.1.1-est tettem vissza, mert gyors és jó a fogyasztása, Blero írta, h lasabb lett a 2.2, de remélem majd lesznek róla vélemények..
(#35463) DjBlero: Bocs haver, most kemény leszek
Csak egyben eladó az egész
Rem nincs harag...Na látod, vigyázok a pénztárcádra -
Sógi
addikt
válasz
Spidee #35459 üzenetére
Hirtelen sok mindent nem tudok mondani, szépen felment v6-ra wipe nélkül, cf kernelt kicseréltem siyahra, telefonáltam is, ott is minden ok, kitöröltem a sok számomra felesleges appot, amit feltett, jkay-t állítgattam, már kicsit sok amit tud
Ha jól vettem észre kisebb lett a betűtípus a menüben.(#35454) DjBlero: YEAAHHH
(#35458) zelma: Nem értem ezt a külön utak dumát
Sztem az S2-es tulajok többségének van tokja és fóliája, de az is lehet, h tévedek
(#35456) függő2: Kösz és Hello, nem enged képeket feltenni, pedig minden kritétiumnak megfeleltek...
Mindegy, tettem be egy linket, ahol minden látszik...
(#35463) DjBlero: Van egy rakás plusz beállítás, a status bart már szinte teljesen testre lehet szabni (óra+akku+dátum eltüntetés is) + ha a lehúzod akkor az ott lévő gyorsindítókat is, tudsz sorrendet állítani és, h pontosan mi jelenjen meg ott. A többit meg még nem néztem...
-
mivan80
aktív tag
-
Eli577
senior tag
válasz
Spidee #34323 üzenetére
Gondoltam megér egy próbát...ráraktam először a check-re wipe nélkül a törököt és fullosan ment, semmi fc, fagyás, újraindulás (persze azért egy backup-ot csináltam előtte a biztonság kedvéért). Aztán gondoltam visszarakom a check-et a törökre....és láss csodát, megint szuperül müködött minden, az adataim megintcsak megmaradtak. Mondjuk mostanra már egy kicsit túlzásba is viszem a dolgot, mert köszönhetően R2D2-nak
rájöttem, hogy mennyire egyszerű a rendszeralkalmazások cseréje a root explorer-rel, így össze vissza nyomom az egyik appjait rá a másikra.
Úgy tűnik a mostani rendszer marad egy ideig, ez most félig check, félig török (az alap a check, és arra pakoltam török appokat....YEAH). -
Eli577
senior tag
válasz
Spidee #34313 üzenetére
Az aláírásommal csak az igazság egyes részeit bontottam ki
......nah szóval, tegnap óta check 3.1.1 van megint, 2.1.1-es siyah kernellel. Váltogatom őket a törökkel. Amikor megunom annak a csicsáját, akkor visszamegyek a check-re, az sokkal inkább olyan, mint a gyári. Aztán ha már túl snassz, akkor megint török (még szerencse, hogy mind a kettő no-wipe).
Amúgy a törökkel is siyah 2.1.1-el hasonló üzemidőket mentem.
-
nagygabe
csendes tag
válasz
Spidee #32902 üzenetére
Van:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=739530
Azt írják, alapvetően csak CM6-CM7-hez van, de talán működhet más romon is.Én próbáltam még Incredible S készüléken, de nem az igazi. Visszakapcsol 2G-re hosszabb tétlenség után, és mikor bekapcsolod a képernyőt, akkor kapcsol vissza. Elég jól kíméli az akkumulátort. Egy baj van vele: a visszakapcsolás sokáig tart, legalább 5 másodperc. Ez engem zavart, úgyhogy már nem használom.
-
ibenny
senior tag
válasz
Spidee #23836 üzenetére
Nemreg en is kerestem, de sehol nem talaltam. Igy inkabb megrendeltem az Ebay-rol, valamenyest meg az SGPStore arainal is alacsonyabban (28 usd volt, ingyenes szallitassal). Ma jott meg (egy het alatt ide is ert), eredeti, kifogastalan minoseg. Nagyon jo a cucc, meg vagyok vele elegedve. Meg egy Steinheil Ultra Clear folia is jar hozza.
Ugyhogy szerintem te is tedd ezt.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest