Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Aktív témák
-
smoli
aktív tag
válasz
R2D20208
üzenetére
Kb 1 jó órát nyomkodtam, állítgattam a telót. Bugnak, akadásnak eddig nyoma sincs.
A témázása, ikonkészlete, tárcsázója, színvilága számomra majdhogynem tökéletes. Gyakorlatilag teljesen az én ízlésvilágom, egy kiugróan sarkalatos pontot - a csúnya "origo" böngésző ikont és elnevezést - leszámítva. Nem is értem azt hogy hagytad benne
A status bar is lehetne 7 ikonos, de ez már csak egyéni ízlés kérdése.
Amúgy maga a böngészés is gyors akadásmentes.
BLN van benne? Azt még nem tudtam tesztelni...
Szóval csak gratulálni tudok.
Remek munka! 
-
agabe
addikt
ha gariztatni kell, akkor ne legyen ott.
meg a számláló is 0-án álljon (dowbload módban van egy custom kernel számláló) ami alap állapotban 0 (vagyis NO). Ha nem NO van ott hanem valami szám, akkor azzal a szerviz a garit érvényteleníthati is egyből...nem bizos, hogy megteszik, de van rá esély.
JIG-gel orvosolható ha kell, de amíg nem kell gariztatni addig nem számít. -
joe2119
tag
Android Ice Cream Sandwich SGS II-re
-
-
BéHGT
senior tag
-
ezzio
tag
rootoltam és előjött a háromszög. ennek van valami jelentősége?
-
agabe
addikt
válasz
pana0017
üzenetére
Ha tényleg gyári samu a garilevél (hologramos), akkor még arra kell figyelni, hogy legyen lebélyegezve, és kitöltve, valamint a számla is passzoljon hozzá.
Samsungnál nem tudok olyanról, hogy esetleg csak azt a kereskedőt ismerik el aki benne van a listájukban (viszont LG-nél, sony-nál vannak ilyenek)...azért kérdezz rá a samunál is tuti ami biztos. -
F-ECT$
titán
Az /sdcard-on mi hozza létre az App_manager mappát? Talán a TBP

-
Mykee50
csendes tag
Érdekes problémával szembesültem.
SII gyári rom gyári minden.
Legalul 4 ikon van telefon/névjegy/üzenetek/programok. Namos ott kicseréltem hogy az Üzenetek helyett nekem a böngésző legyen. Mait ugye ugy csinálunk hogy bemegyek a programokba-ott szerkeszt-lehuzom a böngészöt az üzenetek helyére- majd mentés.
Kilépek és jó sokáig ott van de egyszercsak eltünik és csak 3 ikon lesz helyette azok amik gyárik. De nem jelenik meg ujra az üzenetek hanem csak 3 rom ikon látszik.
Ha ujrainditom a készüléket akkor azonnal eltünik ha hagyom futni akkor fél nap 2-3 óra teljesen változó időpontban törli ki onnan. Mi a franc lehet ez, rohadtul idegesít.
Valakinek valami ötlet? -
pana0017
senior tag
Ha 2 év Samsung garival veszem meg a telefont, akkor mindegy, hogy milyen sufni gsm-nél vettem a garancia miatt?(persze a teló, garancia jó)
-
agabe
addikt
Azér az szép, ha szervizekben Odin javasolják...és azt el tudom képzelni, hogy ha gyári romot teszel rá Odinnal, akkor marad a gari...csak azt nem tudom, hogy a sárga háromszög akkor is előjön-e, mert akkor még kell egy JIG is hozzá...utána viszont a szerviz sem mondja meg, hogy mivel tetted fel a legújabb hivatalos szoftvert.
-
Rotate
veterán
mondjuk +6dB ha van EQ is, + basszus rátolva akkor kicsit már recseg, EQ-val csak +3dBig jó, persze még így is jó
meg főleg filmeknél, pl vonaton, ott mehet a +6dB is, mivel ott nincs EQ nekem állítva
50 centet simán megért, és egyszerű kezelni is a Smart Boost-al, max hang után tovább tolja felfele, meg a limit is jó cucc benne 
-
mivan80
aktív tag
válasz
Richard!
üzenetére
Én is erre csréltem le a TW-t, nagyon bejövös, leszámítva egy-két dolgot. Pl. a mi a legjobban idegesít, hogy van, hogy csak a második bökésre indít el vmit, pedig a kijelző érzékelte az elsőt is (felvillant a kis ikon pl.).
Ez nem csak a programok indítására igaz, hanem pl a homscreen-en, ha megnyomom telefon gombját, vagy a névjegyzékét, akkor is előfordul.
Ja, és mind ezt az original témával, nem vmi haxolttal...
TW-nél ilyet nem tapasztaltam... De legalább ez sok másban jobb (elforgó homescreen, témázhatóság, stb.) -
-
BéHGT
senior tag
Szóval a Kies 2.0 nem támogatja az SGS2-t. Hála Istennek, így legalább nem rontom el, egy esetleges frissítéssel.

-
Picco
addikt
hi
miert nem mukodik nalam teljesen gyari rommal(2.3.5.)? mert regi a notim es nem n-es a wifi benne?
-
BéHGT
senior tag
Kies-re most jött ki egy update, kiváncsi vagyok, utána mit mondd a T-s, gyári SGS 2-re...
-
Cathulhu
addikt
válasz
lujika
üzenetére
Ha Odinos frissites, akkor bukta a gari, ezt maga a samsung magyarorszag mondta a facebookon, mikor lebaxtam oket a kies miatt

"Samsung Magyarország @András: A Kies a Win7 32 és 64 bit verzióin is támogatott. A Kiesen keresztül történő szoftverfrissítés kérdéseivel, kérjük fordulj Ügyfélszolgálatunkhoz. A hivatalos szoftverfrissítés csak a Kies-en keresztül lehetséges, más eszközök használatával készüléked elveszíti garanciáját."Szoval csak a szervizen mulik beveszik-e odinos frissitessel vagy nem

A KP4/8-ra meg a youmobile is azt mondta hivatalos romok, nem tudom ki inditotta ezt a hulyeseget.
#42961: Igy ertettem

After 2 Beta ICS CUSTOM ROMs from Samsung for the Galaxy S II I9100, Samsung has finally started making official ROMs for the Galaxy S II based on Android 4.0.1 and Android 4.0.3, The ROMs leaked as a final version of the Upcoming Next Month (jan,2012) Updates through Samsung KIES. -
csabicska
senior tag
válasz
horseface77
üzenetére
Nagyon köszi

-
lujika
csendes tag
Hello!
Én is kipróbáltam a KP8-at, aztán másnap reggel le is gyalultam. Szerintem eléggé béta még, bár sok funkció nagyon tetszett benne. Az új Gmail kliens, a menük, az adatforgalom számláló, stb. Azonban a Viber nem akart működni alatta sehogy sem. Többször újraindult miközben használtam. A felhasználói felülete lehetne kicsit szebb is, de nem volt vészes, hisz elég sokmindent lehet változtatni rajta.
Még várunk, mire kijön egy másik ICS, aztán mehet fel az. Csak legyen stabilabb.
Nem tudom a Mobilport miről ír, ezek még nem kész romok.
Nekem a KIES nem frissít semmit. Azt írja ki, hogy ezt a készüléket nem lehet frissíteni. A Westendben azt mondták, hogy hagyjam a KIES-t, nem azzal kell romot frissíteni. A garanciát Odinos frissítéssel nem lehet elveszteni. Akkor meg? -
ezzio
tag
Valakinek van ötlete miért nem tudom telepiteni a kiest? Azt irja hogy nincs internetkapcsolat. Pedig van...
-
csabicska
senior tag
Egy "teljes" Titanium backup program miért nem csinálja folyamatosan a visszaállitást.
Mindig 0%.
Igaz elmentve még nem azzal volt.
Köszi. -
fecs
senior tag
Tud valaki küldeni nekem KK5-ös ROM-hoz gyári időjárás widget-et?
A feladatkezelő widget nem szerepel a kirakható listában a készülékemen, pedig ott van az apk a megfelelő helyen. Ez hogy lehet szerintetek?
Amúgy hol tudok ilyeneket tallózni, hogy ne a fórumtársakat zaklassam ilyen kérésekkel?
-
mikor jön ki a végleges ICS?

-
pzstm
titán
-
-
BéHGT
senior tag
válasz
zeroo5ux
üzenetére
Hát, én azt hiszem 3x frissítettem Kiesen keresztül még a Galaxy S-t, de mind a háromszor volt valami probléma... Volt olyan, hogy lassabb lett, vagy hogy nem akart felébredni... Akksi ki, majd újra bekapcs, mert semmire sem reagált. Persze elvittem a Westendbe a Samsung Mobileba, és egy frissítés megoldotta.. Csak nem tudom miért járok mindig így ezzel.

-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
SzlobiG
üzenetére
azért az kicsit érdekes lenne ha valami alfa/béta fw-t adna ki a samsung kiesen keresztül...
(http://upfone.hu/content/elkezdodott-samsung-galaxy-s2-ics-frissitese) -
Rotate
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
hívás hangerőt is állítja?
mindegy, kifizettem az 50 centet
nem nagy tétel 
-
szasza87
tag
Találtam egy ilyet!
"Elkezdődött a Samsung Galaxy S2 ICS frissítése" elvileg...! -
ForRedGlory
félisten
Ha már volt, sorry:
Louder Volume for S2 from Supercurio * Now released * Market Link Available
Tényleg szebben és hangosabban szól az S2. Ért egy "kicsit" hozzá Kúrijó kölök...
(nemolvastamvissza)
-
smoli
aktív tag
(#42910) SzlobiG
(#42911) killerjohnKöszi, akkor ICS-vel még várok, nekem a legfontosabb egy romban, hogy stabil legyen.
-
válasz
Varszegig
üzenetére
most ráfeküdtem a témára, kisilabizálom, hogy mi lehet a gond, mert a párom új telefonjára is kellene a funkció!
ami érdekes; az imént a telefonomon a naptárak listájában ott figyelt a saját naptár, google naptár, magyar névnapok, magyar ünnepnapok - a google naptárban ezek vannak beállítva és engedélyezve -, és most leiratkoztam utóbbi kettőről, majd vissza, és a telefonból el is tűnt mind a két funkció, hiába szinkronizálom újra, nem jelennek meg, pedig a google naptárban immár újra engedélyezve vannak!
második nekifutás; töröltem a névnapokat és az ünnepeket, majd ismét felvettem őket, feliratkozás megtörtént, web naptárban meg is jelennek, a telefon naptáros listájában viszont ismét nem, szinkronizációt követően sem!
folytatom a kísérletezést...
-
R2D20208
addikt
válasz
znagy69
üzenetére
ICS ig nem fogok. Itt az utolsó Update:
-beintegrálva Neophyte.x360
-KL1 Modemről vissza KI4 (stabilabbnak, jobbnak tartom) Bár KP8 nagyon elgondolkoztató
- apró framework javítás
- beintegrált Gtalk videó
- mittudomén még ...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
CWM ből Flash Update, vagy Recovery install zip...v.3.0 végső Update :
(#42913) smoli Ciao ! Örvendek! Rég voltál. Küldök mindent

-
pvt.peter
őstag
mikor fog kijönni hivatalosan az ICS? úgy értve, hogy Kiesen keresztül történjen a frissítés
-
killerjohn
addikt
ICS bétáról vegyesek a vélemények. van aki szerint teljesen alkalmatlan napi használatra (ami persze mindenkinél mást jelent, tehát értelmezhetetlen), van aki szerint a twlauncher leölése után teljesen korrekt. én most próbálom ki hamarosan, mert így, bizonytalanságban nem tudok élni

-
smoli
aktív tag
(#42898) F-ECT$, (#42899) pzstm, (#42903) znagy69
Köszönöm a felvilágosítást. 
R2D2-val, meg akkor privátban konzultálok...
Mindjárt neki is esek. Nandroid backup indul...
ICS betat érdemes felrakni, vagy ajánlott kivárni a véglegeset. Apropó van róla infó mikor lesz végleges ICS? -
BéHGT
senior tag
Valaki használja 2000 mAH-s akkumulátorral?
Hülye kérdés, de ugye van fehér pót hátlap is hozzá?!
-
sevenseas
tag
Kérem valaki mondja meg hogy kell az Sd kártyán lévő könyvtárak ikonját kitenni a programok közé vagy az asztalra?
/van az Sd.-n egy progik nevű könyvtáram és szeretném ha egyből megtudnám nyitni!/
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Linux kezdőknek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- S22 ultra 512/12
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370A i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

JKay- el állithatod. Origo csakis egy szolgálltatónál van sajna. Pzstm ?
Alap netikon más, és internet van írva.Ez sajna a Telenor csak:

Remek munka!
(Win7 update-en)
(arra utal amúgy, hogy nem gyári kernelt használsz
)