Hirdetés
Aktív témák
-
No.01
őstag
159 mai arfolyamon ha jol szamolom... Persze nem keves, de ha azt vesszuk, h ezzel szeretnem kivaltani GPS-emet ill nem kell magammal gepet vinnem, ha csak 1-2 napra utazok el mert hozzaferek a leveleimhez mindamelett unalmas meetingek alatt is hasznat vehetem... Persze ha azt vesszuk enyiert laptopot is lehet kapni, de ez egy masik tortenet.
Szolgaltatos megjelenest nem akartam megvarni mert akkor a frissiteseket "bukom" vagy legalabbis varni kell ra.
Kicsit skeptikusan allok a marciusi erkezesi idoponthoz, de meglatjuk...
(ja az meg hozza tartozik, h ez hivatalos Samsung garis lesz) -
-
daniel909
addikt
válasz SzlobiG #5799 üzenetére
nagoyn bejön az android mint rendszer, főleg az SGS2 rendszere meg skin-je tetszik. csak hihetetlen h miért nem csinálják meg normálisan??? nagyon drága telefon, és nem mindenki buheraman, mint ti... bocs nem sértésből írom...
iphone-t kéne venni csak nem akarok egymagos sz*rt, hamár újat veszek.YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
titán
válasz SzlobiG #5801 üzenetére
Van egy általános és alapvető tévedés, félreértés a romolással kapcsolatban.
Az ugyanis egyáltalán nem kötelező, sem nem elkerülhetetlen. Az egy lehetőség, képesség.
Ha a dobozból kivéve 60%-kal jobb, mint az SGS1 (vagy írhatnék ide bármilyen másik konkurenciát, tök mindegy), és ha frissített rendszert teszel fel, azzal 80%-kal lesz jobb, akkor érdemes a konkurenciát venni csak azért, mert ott nem lehet frissíteni?
(#5806) pzstm:
"Még jó hogy a Samsungot perelik éppen emlékeim szerint"
A szokásos menetrend szerint megegyeznek egymás szabadalmainak, licenszeinek cseréjéről és felhasználásáról.[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz SzlobiG #38871 üzenetére
kb.10-20 %-al jobb az akkuidő sgs2-nél, mint az 1-nél volt.
ATM_automata!
a két készülék kb ugyanaz.
nekem kinézetre az sgs2 tetszik jobban.
a htc jobb anyagminőségű.
a samsungban a super amoled megfizethetetlen!
ezen utóbbi dolog nálam nagyon fontos mivel sokat használom szabadban a telefont.
én a samsungot ajánlom.
(vagy az új motorolát )még egy dolog.
a htc hibásodós telefon....szervizháttere pedig igen gyér!
a samsung nem, vagy nagyon ritkán romlik és szuper a szervizhálózatuk (+ prémium futárszolgálat).
szerintem ez is számít(hat).[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz SzlobiG #38889 üzenetére
cserélj kernelt, mert itt is sokat javít a helyzeten.
nézd meg a tegnapi csevegést, Everman kollega amit ajánlott....
[link]
szóval tényleg érdemes vele bajlódni, mert szuper lesz tőle a telefon!(#38898) Rotate!
fiamnak volt gt540-e.
hát amennyit azzal szívtam.......nekem köszönöm nem kell elgé.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz SzlobiG #38902 üzenetére
nem bonyolult egyáltalán, csak első olvasatra, kb. 2-3 perc az egész.
nem a pontokat kell hajhászni, (én sem azt teszem) hanem érezni a különbséget, hogy mennyivel simább és lényegesen gyorsabb lesz a telefon.
én megcsináltam és bármilyen romot teszek fel ezután, ismét meg fogom tenni, mert tényleg nagyon jó lett.
de nyilván te döntöd el, hogy mennyire akarsz ezzel foglalkozni.(#38904) Piwi !
az akkuidővel semmi gond nincs!
közel 6,5 óra az üzemidőm és 89%-on áll![ Szerkesztve ]
-
WaterWave
veterán
válasz SzlobiG #39020 üzenetére
kár pedig ha nem tökölnének ezekkel a kk5 romokkal, hanem ICS--re ráfeküdnének, akkor megspórolnánk a köröket...
nah de mindegy, majd az s3• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
nbukta77
addikt
válasz SzlobiG #39158 üzenetére
Es ez mennyivel jobb mint a KI4?
Előre is kössz a segítséget és a választ.Végre meg van a telefon és a fórum amit meg is tartok.
Itt legalább segítenek.
Rossz tapasztalatok, motorola defy és lg optimus black fórum.Még egyszer kösz.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz SzlobiG #39388 üzenetére
bocsi, de ezt nem használhattad, mivel még csak most 2011. december 10-én jelent meg.
ez a téma már a miui v4-es verzió-ra épül......(#39387) DjBlero!
most csináltuk végig egy telepítést privátban.....én kk5-re raknám és egy szűz tiszta rendszerre!(#39389) Def26!
nem jó a linked.
innen van egyébként.R2D20208!
persze az ikonok lehetnek hasonlók, nem is úgy gondoltam, hanem én az egsézre értettem, hogy az egy friss dolog. itt már a menü és a kinézet is - ahogy írtam - v4-es miui.[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
válasz SzlobiG #39388 üzenetére
Nekem sem jön már be MIUI, SGS-2 n. Nekem eredeti legyen. MIUI művé teszi, és teljesen mássá. Főleg a menü/beállításai nem tetszenek...
(#39391) HUTCHDB rengeteg ilyesmi téma volt. sztem SzlobiG mint én is egy kalap alá rakja őket.
(#39392) DjBlero veled is fogadok, kis motoros barátom, 2 napig tetszik majd, és jössz vissza normál ROM-ra, hisz azt szoktad meg. Majd kíváncsi vagyok.
(#39394) SzlobiG viszont Full English
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
-
pzstm
titán
válasz SzlobiG #39573 üzenetére
én is jelenleg istenien elvagyok a Turkbey romon...majd azért ICS-nél visszarakok egy STOCK rom-ot is...már el is felejtettem hogy nézett ki
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest