Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
somnia
senior tag
Sziasztok!
Légyszi valaki árulja el, hogy miért csinálja as SGS2 azt, hogy amikor nyugodtan pihen az asztalon, akkor egyszercsak fogja magát és bekapcsol, de ugyanazzal a lendülettel kikapcsol?
Wifi, adathálózat nem megy, összekötve sincs semmivel, ergo fekete kijelzőn kellene készenlétbe lennie, de nem...
Hmmmm? -
HUTCHDB
nagyúr
pillanatra álljunk meg!
itt a betűknek nagy jelentősége van!
vagyis a KL1 - K (Károly) L (László) 1 (egy) - modemmel vannak gondok?
én tegnap lecseréltem a KI3, illetve a KI4-es modememet KI1-re. ( K (Károly) I (Ilona) 1 (egy) )
erről vagyis a KI1 - K (Károly) I (Ilona) 1 (egy) - modemről nagyon jókat írnak és nekem is pozitív tapasztalatom van.
eddig minden modemmel volt hálózat eldobásom, míg ezzel az utóbbival vagyis a KI1 - K (Károly) I (Ilona) 1 (egy) - egyszer sem. -
vadalma65
tag
Szia Sógi! Mintha nemrég irtad volna, hogy nem ezt a tokot használod. Esetleg eladó, ha megvan még ?
-
Fail3D!
addikt
udv, lenne egy pesti illeto aki a ferenc krt- hoz viszonylag kozel lakik es ert a romolashoz? nem akarok sokat csak hogy ne dobalja a telot mikor beszelek ill ne akarjon ujra indulni... ja es a wifi se lenne rossz ha par meter utan nem 1 pottyon allna... nem sok penzt tudok raaldozni, de orulnek ha 1 oras gyors talpalon megmutatna a lenyeget, akar egy mcdonaldba beulve is jo.
-
Sógi
addikt
válasz
R2D20208
üzenetére
Hello Rommerek rommere

Egy rakás kaki a gyári KL1, kb. 30 percet volt fent azt kukáztam én is, mint Kali...
Tényleg dobálta a térerőt és telefonálni is alig tudtam...Hát ez van
Most új kombóval tolom: Checkrom v4 + Jkay 13.4.1 + Illusion 1.4 kernele + gyári téma

Antutu 6088. -
zeroo5ux
aktív tag
ilyen hibával találkozott már valaki:
?(akksi berakás után jelentkezik ez a hiba, felváltva váltakozik a töltöttségi állapot és ez a kép. download, recovery módot ellehet érni, de bekapcsolni nem tudom csak ha rádugom töltőre, más akkumulátorral nem csinálja ezt a telefon)
akkumulátor hiba lenne?
legyalultam, 3+1 fájlossal is semmi változás...
-
csonki20
csendes tag
vki tudna nekem segíteni? nekem nem működik a 2 ujjas nagyitás! be kell vhogy állítani? és a 3 g hogy kapcsolom ki?
-
R2D20208
addikt
válasz
WaterWave
üzenetére
Parancsolj. Kicsomagolás a szokásos jelszóval.Semmi
-
Sógi
addikt
Most ez a KL1 stock okés vagy sem? Mármint stabil meg minden ok vele? Pl. térerő?
Alul a telefon névjegyében benne, h testkey...
Telefonálni akarok és azt írja ki, h a szolgáltatási területen kívül, aztán pedig háttérben megy a hívás
Mi a xar van ezzel?
Sammobile:
I9100XXKL1 ## 2.3.6 2011 December I9100OXAKL1 Open Europe Download -
WaterWave
veterán
kl1-es 3 fileos linket tud valaki küldeni ha szépen megkérhetem?
köszönöm -
plejik
addikt
Hali.
Valaki nem tudja honnan lehetne beszerezni ezt --

Az időjárás jelzőt, és órát, ha jól veszem le a képből.

Előre is kösz.

-
szdavid
tag
Kiderült melyik alkalmazásnak sikerült 45mb adatforgalmat generálnia.
Az AP Mobile volt valószínűleg.
Mikor beértem felmentem wifire, leszedtem a my data managert és kb 1 óra múlva megint lett 45mb forgalom(persze ez most wifin).
Hogy lehet ezt az AP Mobile-t leállítani? Nekem nincs is kint widgetként, mégis frissít.
Amúgy semmi rom/root, minden gyári. -
maki12
senior tag
Sziasztok!Apro,de annál inkáb idegesitő problémám van...Elkezdtek az s2mön hajszálkarcok keletkezni pedig nagyon de nagyon vigyáztam rá....Na szoval az lenne a kérdésem hogy ugy hallodtam vannak ilyen polirozo megoldások...szoval nem tudnátok segiteni hogy milyet vegyek nem tul drádán? Kösszi a segitségeket!
-
DIEGO15
őstag
csak hogy gyengítsem az ellenzéket, nem speciel jobban tetszik szupervékonyan :-D
-
szasza87
tag
Én is beruháztam a 2000mah-es gyári akksira, most jött meg!
Valaki még régebben kérdezte a fórumon hogy van-e fehér akkufedéllel, igen van mert azt vettem!
Ezzel a vastagabb hátlappal még majdnem jobban tetszik a teló mint eredeti állapotában!
-
pzstm
titán
-
Robertoq
őstag
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Richard!
üzenetére
a gmail-es szinkronizáció neked nem jön be?
szerintem attól jobb nincs.
ott van minden, ha új készüléked lesz akkor is rá tudod majd tölteni és nem kell kínlódni, ha véletlenül meghibásodik a SIM-ed, vagy elhagyod.
automatikusan frissít, sőt, van olyan funkció, hogy bizonyos napi állapotnak megfelelő visszaállításra is van lehetőség. (ez jól jöhet, ha véletlenül töröltél valakit)
szóval én egyszer és mindenkorra letudtam a névjegyeket a g-mail tárolja, így nincs is rá gondom.azt tudtam, hogy átalakítás van, de meddig? én google böngészőt használok, azzal sem megy.
szerintem sem lett jó...vagy az is lehet, hogy csak szokatlan még..... -
Richard!
addikt
-
HUTCHDB
nagyúr
nálatok működik rendesen a hardverapró?
több napig nem lehetett módosítani, érvényteleníteni, aztán abszolúte nem ment, most meg az istenért nem tudok belépni."Sikeresen beléptél, azonnal továbbítunk! " majd semmi............
én nem találtam sem a hardveraprón, sem máshol, ahol erről olvasni, illetve a hibát jelezni lehetne.
tudtok esetleg valamit erről, illetve, hogy hol lehet ezzel kapcsolatban érdeklődni? -
sippet
senior tag
válasz
nbukta77
üzenetére
tévedés. a titanium backupban van egy olyan beállítási lehetőség, hogy alkalmazástelepítéskor mindent rakjon a belső tárhelyre. ezt ki kell pipálni, és onnantól akármit simán tudsz telepíteni.
a cm9 témához még annyit, hogy lehet wipe nélkül is telepíteni az új verziókat, annyit kell csinálni, hogy miután recovery-ben az update-et flesselted, a gapps zipet is fel kell újra flesselni, és akkor működni fog a naptár szinkronizáció. ez azért jó, mert a jelenlegi tempóban naponta kétszer jön ki új build, ha mindig wipe-olni kellene, az igen kellemetlen lenne. én most frissítettem a tegnap esti, legújabb verzióra, és minden működik hibátlanul.
-
Laacik
csendes tag
Sziasztok!
Egy SGSII naptárát szerintem elállítottam és kérem a segítségeteket!
Ha jól emlékszem a beállítandó eseményeknél automatikusan adta az előre beállított emlékeztetői időpontot.
Miután valamit elállítottam (szerintem és nem találom a beállításoknál, hogy mit) minden eseménynél manuálisan kell beállítanom, hogy mennyivel hamarabb jelezzen.Jól emlékszem, van lehetőség előre beállított sablon idópontra, azaz hogy pl. 15 perccel hamarabb jelezen minden eseménynél?
Laci -
pzstm
titán
válasz
Nocsesz1
üzenetére
külföldön van, de fog válaszolni...de sanszos hogy nem ma....viszont én sajnos linket nem tudok adni, mivel feltölteni sem tudom most melóhelyről

de lehet valamit kiokoskodunk

Viszont full wipe javasolt erősen telepítés előtt

átdobom a linket privátban, remélem nem haragszik meg érte R2D2
-
pzstm
titán
válasz
szdavid
üzenetére
Rakd fel ezt figyelgesd.
Valamit háttérben tuti letöltött....vagy szinkronizált

-
szdavid
tag
Sziasztok!
Nem rég beruháztam erre a telóra és nagyon elégedett vagyok vele.
De tegnap aktiválták mobilnetem vodanal. Felraktam watchdog-ot.
Ma reggel még csak pár kb volt az adatforgalmam, mire beértem 45mb
Egy kicsit meglepett a dolog. Mivel tudom megnezni hogy mi ehette meg?
Mert csak a gmail, névjegy szinkronizálás volt bekapcsolva, valamint gtalk ment.
Marketen is wifi frissitésre van állitva.
Van esetleg valami ötletetek?
Előre is köszi. -
znagy69
őstag
válasz
nbukta77
üzenetére
A tudott hibákon kívül ez működik akadás és fc mentesen nálam. Én tudom használni gond nélkül napi dolgaimra, és ezen kívül egyenlőre nagyon tetszik. Nem vagyunk egyformák.

Nálam például bezke romjában a naptár nem ment, ami viszont fontos számomra. De volt még 1 vagy 2 alkalmazás ami nem indult el sajnos. A CM9-en én látom az SD kártyát is. -
m4rc!
őstag
válasz
adamos0606
üzenetére
Az érintőt azért cserélték, mert abba van az árnyékolás, a szoftvert meg gondolom csak simán újrarakták. Melyik szolgáltatónál vagy? Pontosan mikor nincs térerőd?
-
nbukta77
addikt
Mi a helyzet a KP8-al?
Mindenki annyi félét ír.
Fent volt a CM9 ,de most vissza raktam a KK5-öt.
Sok volt még a hiányosság a cm9-ben. -
Sógi
addikt
Betterbatterystat.apk vagy systempanel.apk

Milyen romod van? Amúgy ez majdnem mindegy, mert vmi alkalmazás beakadt vagy aktív volt, nálam ilyen csak egyszer fordult elő. De baromi idegesítő lehet...
Éjszakára automatán kapcsol repcsibe + sok alkalmazásom is időzítve van, h éjszaka ne legyen aktív, szerencsére már erre is figyelnek sok alkalmazás beállítás lehetőségénél...ChangeLog Illusion-xT
1.4.0:
New Base Samsung's XWKL1
New kernel 2.6.35.14-Illusion-xTreme_v7 added. (based on siyah, thanks to gokhanmoral)
kernel optimizations.
Voltages +25mV, more stable kernel.
Fix Voodoo Louder mc1n2 supercurio, thanks (If it gives FC, reinstall app)
Added Browser 5 Agent, full screen, & bounce anim, thanks to intronauta
Added Kies
Added Live Wallpapers.
Back to Stock Music Player, streaming problems.
Back to ondemand governor (more stable)
Ondemand tweaked
Added back ondemandx governor to kernel.
Equal Battery-Performance.
Modified GPU UP threshold of 300mhz to 99%
Changed default Wallpaper.
Otther minor tweaks.
Zipalign. -
PaFec
aktív tag
Ez èrdekes! Tegnap este 11-kor letettem a telot, akku 50%-on volt. Nèztem a fogyasztàst, volt bene 2:30 perc beszèlgetès, wifi, 3G... Szoval elègedett voltam. Reggel 6-kor kelek, fogom a telot, de kijelző nem èbred fel. Bekapcs hosszant nyomom, semmi. Töltőt ràduglm, veszi a töltèst. Bekapcsolom, elindult. Nèzem akkut, 1%. Nèzem akku fogyasztàst, valamitől durvàn merült. 6-7 ora alatt 50%-ot. Wifi, meg 3G nèlkül. Na ez gàz. Van valami módja kideriteni mi volt az?
-
Sógi
addikt
válasz
djapor96
üzenetére
Komolyan gondoltam a beégetést, de tuti kell neki jó pár nap és lényeg, h ua legyen folyamatosan a kijelzőn...Csesszék meg(vagyis tulképpen örülök neki), h egy ilyen beégős oled kijelzőt tettek bele

Igazán fejleszthetnék ezt meg az akkut is
Mondjuk ettől függetlenül ez az egyik legjobb kijelző telefonban számomra
/Már 7,5 hónapja megvan a teló, de még nincs beégés, viszont észrevettem a böngészőnél alacsony fényerőn, szürkés háttérnél, ha elfordítom a telefont, akkor megjelenik a status bar szellemképe egy csíkban és szépen lassan el is tűnik, bexartam rajta, ettől függetlenül hibát nem igazán tudok mondani, max szoftvereset, de KK5 óta elég tuti a rom/
(#43369) Wisdome: Stock KK5 rom + root + Jkay, Illusion, Checkrom, Omega és persze R2D2 zagyvarom

Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- További aktív témák...
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

na ilyenről még nem hallottam 
Maga a Base az okés, de a KL1 Modem , az nem okés.

Ja , és én Rommer ?

thx a helpet