Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Ma kicsit feltuningolom az 1-es hszt...

-
csabám
addikt
Töltőre van gari? Most vettem észre, hogy a fejnél a kábel szétvált. Összeragasztanám, de olyan csúnya lenne. . .
Kicserélnék gariban? -
dancsuri
veterán
csak hogy ne unatkozzunk
akinek a romjában nem szerepel, egy kis hangbuhera: [DSPManager CWM]
-
DjBlero
őstag
mi ez a nagy pangás

-
-
DjBlero
őstag
üdv emberek

-
-
R2D20208
addikt
Van- e valakinek 5 lete, hogy csak a dialert, hogy tudom kicserélni? Ugy, hogy fennt az ikonok maradnak. Gondolom nincs megoldás...Engem csak a betűk miatt zavar, de a hozzátartozó dolgok üzenetek, névjegyzék minden tetszenek. Szoval 5 let valaki?

És az ikonjai is tetszenek, de ha phone apk - t cserélek elmennek az ikonok is gondolom....

Bocsi a helyfoglalásért..Szoval csak a dialerem hogy tudom cseréni ugy, hogy minden már érintetlen maradjon? Köszi, ha vki megosztja tudását

-
R2D20208
addikt
MI ARRA SIMÁN ??

Más : Én 1.7 et felraktam a Poppurira. 5 percet teloztam, sztem max 15 perc kijelző, mert melo volt eddig és alvás, nem volt repülö üzemmódban, és most jön ami hihetetlen(ja, bluethooth az autóba autómatikusan kapcsolodik, tehát be van kapcs.) tehát , ilyen még nem volt nekem : 14,5 óra alatt , kihangsulyozom nem volt időm használni, és nem volt 3 G- n , és wifin sem, de 99 % ról 97 re esett...... Ez sztem igy is nagyon csodálatos akksiidő. 2 azaz 2 % . Bekakilás....

-
Laraxior
titán
akinek kell widgetlocker szóljon... v2.0.2. van.
ill ha sok embernek kell akkor felteszem rapidra. nehogy már mindenki fizessen érte
és tényleg jóféle
-
Balage180
tag
Sziasztok!
Eddig nagyon sok segítséget kaptam tőletek és nagyon sok kérdésemre kaptam választ (minden nap minden hozzászólást elolvasok) most én szeretnék hozzá tenni valamit a közösség tudásához: vettem egy MHL adaptert el kezdtem tesztelni ha a végére jutok akkor az eredményekről be is számolok nektek. Ha valakinek van ötlete mit nézzek meg akkor írja meg nekem privátban (így egyszerübb) és kipróbálom... Egyenlőre különböző játékokat tesztelek melyik milyen tv-n, monitoron és elkezdtem a különböző kodeckel kódolt filmek tesztelését a gyári lejátszóban és hálózaton keresztül az AllShare segítségével.
-
-
mycso
veterán
-
Galahed
senior tag
próbáltam keresni infót arról, hogy miért nem frissül néhány dolog automatikusan...
Pl aktív háttérkép időjárással. Sajnos nem találtam.Elvileg minden be van kapcsolva, mégsem megy.
(sima gyári ROM, 2 napos a készülék...)
-
Sógi
addikt
Valaki tudna küldeni egy üzemképes black tárcsázót + névjegyzéket gyári KH3-hoz?
-
csabám
addikt
Téma annyi van pedig rá mint a nyű és baromi egyszerű cserélni őket
Ha minden klappolna akkor váltanék rá, már csak a témázhatóság miatt. Mióta eladtam S1 - et, azóta fáj a szívem egy új után, hogy legyen cm7/miui a telón
Sajnos nálam a costum romok kimerülnek Doc romnál, a többi felejtős. Szóval ebben nem tudok segíteni sajnos.
-
HXY
addikt
válasz
csabám
üzenetére
A CM7 nem tetszett. Nincs benne hangrögzítés. Meg az alap téma se volt valami szép.
És a billentyűzeten z-y fel volt cserélve.
Aztán jött a Lightening, Criskelo. Ez a kettő egész jó. ACriskelo tényleg jól bánik az akkuval tegnap éjféltől reggel 8-ig csak 1%-ot fogyasztott.
A JKay AOSP lockscreen nagyon tetszik. Hogy lehet programokat választani benne?
Most meg a Batistát próbálgatom. -
adodaniel
őstag
A KH3 miben jobb mint a KG3?
-
WaterWave
veterán
jhap a blutooth bug... de amugy minden jó rajta...
már jelezték a szakácsnak, 3.8 al javítja... reméljük este kint van, aztán hátra lehet dőlni
-
Sógi
addikt
A gyári KH3 pack-ban az a kernel, az a gyári, ugye? Simán visszatehetem odinnal, ugye?

-
DjBlero
őstag
üdv mkinek
Sógi: feltoltam az új CriskeloRom ot nagyon bejön nekem tök csicsa

-
72mviktor
senior tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Meséljétek már el hogy hol laggol nálatok?Nekem még egyetlen egy rommal sem volt ilyen jellegű problémám,pedig szinte mind volt már fent az s2-őn.
Üdv néked is Blero

-
-
-
WaterWave
veterán
batistába van egy bug... a bluetooth-ot érinti... 3.8 as verzióval javítva lesz és tökéletes lesz a cucc
DDDDD -
Sógi
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Előbb volt fent batista új romja, nagyon jó, sajnos akkuidőt nemigazán tudtam tesztelni még rajta...
Most ott tartok, h alap KH3 van fent, azt tesztelgetem különféle kernelekkel
Eddig ami nálam befutott KH3: Criskelo-Darky-Batista-Niztrozk
-
No.01
addikt
Hamar a GPS-nel tartunk: Google navi ~300km-en masik orszagon athaladva 6.9MB adatforgalmat generalt normal nezetben. Muholdnezetet haszanlva 11.8MB
Mostani tesztem alatt azert belefutottam 1-2 hianyossagba:
- Korforgalomnal nem mondja hanyadik kijarat
- Nem latod az aktualis sebessegedet
- Nem latod a megengedett maximalis sebesseget
- Merokamerakat nem jelzi (bar neha van 1 hang ami lehet, h az, de mivel nem ir ki semmit igy csak tipp)
- Savinfo neha pontatlan (de legalabb jaitja magat)+ Gyors muhold fix (lehet a telefon erdeme
)
+ Gyorsan tervez
+ torlodast azonnal elkeruli (jobb, mint a TMC legalabb is itt kulfoldon)
+ Nincs keslekedes a jelet fogja meg surun lakott varosban is
+ Adatforgalmat kulfoldon csak engedelyezes utan enged hasznalni
+ Nemtudom hogy de a terkep 1-2 helyen meg a Sygic-nel es az IGO-nal is pontosabb (uj korforgalmak)+1 muholdnezet tajekozodasban baromira sokat segit 3D sehol sincs hozza kepest, arrol nem is beszelve, h csak nagyobb varosokban elerheto.
Meg van mit fejleszteni, de idovel nagyon nagyot fog utni.
-
Na mia helyzet Batistaval?
Még mindig odáig vagy érte? Miik a tapasztalatok a fogyasztás terén?Azért kérdem, mert mostanában nincs túl sok szó róla, én meg úgyvoltam, hogy kipróbálom, mivel pár napja azt mondtad ,hogy gyorsabb smoothabb Criskelonál

Még mindig nem jutottam oda, hogy feltegyem.. szóval mik a tapasztalatok?Vagy már nem az van fennt?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
migabi24
nagyúr
Csináltam egy kis gps tesztet, mert mikor felraktam a KH3-at volt 1 olyan érzésem, hogy ez jobb mint a többi, elkezdtem flashelni a KF1-től KF2 KG3 KG5 KH3 romokat próbáltam, ma egymás után tehát nem más napokon, a műholdadatok nem változtak percek alatt remélhetőleg, tiszta szűz gyári romokat próbáltam csak a gps test progit raktam fel, aztán kimentem az udvarra a diófánk árnyékába jelet fogni, az összes romnál azt tapasztaltam, hogy 10-15-20 m pontosságra álltak be, nagy ritkán 5m-re lement de ha megmozdultam azonnal 10-re ugrott volt amelyik eldobta a jelet stb, a KH3 meg 3 másodperc alatt jelet fogott, 5m-re lement és ott is maradt akármerre mentem, nem ugrált összevissza, és több holdat is látott mint a többi, szóval ha valaki sokat használja navira, annak a KH3 a legjobb választás szerintem, remélem nem untattam senki a tapasztalataimmal

-
visionbp
tag
Palmary Weather Pro
Az SGS-emen is ezt használtam, egészen jó grafikája van, nagyon megbízható. No meg ezerféle módon testreszabható. -
HXY
addikt
Az időjárás widget este miért írja ki, hogy "törölve"?
-
kecsetihunor
aktív tag
Sziasztok!
Kb. egy hónap múlva szeretnék telót venni, és kizárólag SGS 2 ami nálam favorit.
Viszont olyan pletykák vannak, hogy október 24-30 közt jön egy hasonló kaliberű teló, mint ez csak 1280 x 720-as felbontással.Mit tanácsoltok?
-
P3Dr0
senior tag
tudtok ajanlani jo idojaras progit? Olyasmi erdekelne ahol tobb varost is betudok allitani.
(ha mas nem akkor a gyari .apk is jo lenne mert criskeloban sajnos nincs semmi ilyen) -
Galahed
senior tag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Tegnapelőtt vettem egy S2 -őt, gyárilag függetlent. Eddig 3GS-t használtam.
Szóval a fene tudja megéri-e.
Én nem használom se játékra se videóra, nekem elég a szép nagy képernyő ami nagyobb mint a 3GS-é, elég ha jönnek a mail-ek, az piaci (tőzsde infók), elég ha bejelentkezek a kedven weblapjaimra, elég ha tudom kezelni a hálózati NAS meghajtókat, vagy piszkálni a hálózati beállításokat menedzselni hálózatokat stb. Szal, nekem nem kell a 2. mag.De a 2 mag ellenére is azt mondom, hogy a lapváltások a 3GS-emen, valahogy finomabbak, gördülékenyebbek...
De mindent összevetve, tetszik az S2, nekem megérte a váltás, főleg a nagyobb felhasználói élmény miatt amit a jóval nagyobb képernyő biztosít.
(a testre-szabhatóság nálam nemszámit a 3GS képernyőjét is az utolsó bit -ig képes voltam testre-szabni, pótolni a widgetek hiányát aktív infókkal. Viszont aki erre nem képes, vagy nem akar vele nyüsszögni, annak az S2 jobb választás lehet.)
-
ERPY
őstag
Hidd el, nem akartam senkit sem megbántani, de már ketten írtuk le többször mit kell tennie hogy a kérdésére meglegyen a megoldás. Ennek ellenére mégse fogadta meg a tanácsot, hanem írta a saját ötleteit. Baxki, ha segítségre szorulok, és kapok is akkor csinálom, ha pedig segítséget kérek de az Istenért sem akarom elfogadni, akkor miről beszélünk?
Kicsit poénosra akartam venni, de komolyan mondom nem sértésből vagy rosszindulatból írtam, remélem nincs harag. Ha mégis rosszul sült volna el, elnézést az érintettől.
-
visionbp
tag
válasz
killerjohn
üzenetére
Hivatalosan egyelőre sehol. Mármint v nélküli 3G-set.
Szürke- és feketeimportos van néhány helyen, de azoktól erősen tartózkodnék a hó elején történtek után. -
dancsuri
veterán
válasz
DeathAdder
üzenetére
itt a legngyobb probémája annak van,akinek kifagy a Benchmark 1.6 GHz-n

-
KaoszTom
aktív tag
Eddig a Ninphetamine-2.0.5 kernelt használtam, de többször előfordult restart, vagy kikapcsolás. Tegnap feltettem a Jeffrey-SpeedFrey 2.2.0 kernelt, éjszaka (kb. 8 óra) alatt 1%-ot merült a teló.
Remélem nem lesz se kikapcs, se újraindulás. -
Sógi
addikt
válasz
R2D20208
üzenetére
"Arra simán? Mert vigyázz, néha felülirja önmagát, és akkor kell az EFS !"
Hello, hallod!
Ezmiez? Nem értem miről beszélsz?

Ki tudnád ezt érthetően fejteni?
(#19406) R2D20208: A supercore 1.7 kernel nagyon jó, ezt alá kell írjam
A ninphetamine205 is nagyon jó, de valóban picit jobban szívja vele az akkut a telefon, de azt is hozzá kell tegyem, h a romban is lehetnek olyan system appok, melyek szívogathatják az akkut, tehát nem csak a kernel a lényeg...hacsaknem olyan felhasználó vagy aki erre is figyel..én mindig fagyasztgatok friss romnál is 
-
killerjohn
addikt
nem rudjátok, hogy Tab 10.1-et hol lehet kapni?
-
A folyamattal tisztában vagyok, de a Contacts.apk -t nem gondoltam ,hogy másolni kell, de köszi az infót

Nekem most Criskelo v13 van, root explr-el bemásoltam a két .apkt szükséges helyre és mostmárt megkaptam a v11 tárcsázóját
Érdekes mert a v11/12 a KG6 volt ,ez pedig már KH3 ugye.. 
-
mycso
veterán
válasz
engine88
üzenetére
LG Optimus 2X, ami még jó lenne, csak egyelőre nincs hozzá olyan rom, amivel tökéletesen használni lehetne....ha esetleg a közeljövőben megírnak rá egy jól működő 2.3.x-et, akkor az ára miatt besbuy lehet az is. (bár én már valószínűleg soha nem vennék 2x-et)
DeathAdder: se mondom, nem biztos, hogy működik akkor sem, ha mind2 fájlt megváltoztatod, ha különböző a telók közti szoftver verzió. Viszont ha megszerzed valahonnan a criesco-ból ezt a 2db apk-t, akkor az "apk-n belül a res könyvtáron belül a drawable-hdpi könyvtárak" képtartalmát kell felülírni a saját eredeti fájljaidban, és azt visszamásolni a telódra, ezután mennie kell!!!
Nekem fentebb párral a WaterWave által linkelt tárcsázó, ami bejön, annyi, hogy egyszínű fekete háttérrel jobb lenne, de azért elküldhetné a 2 fájlt.

-
P3Dr0
senior tag
Szerintetek melyik a jobb kernel?
Ninphetamin 2.0.5 vagy a supercore 1.7 ?
(ninp.-et lecsereltem a supercore-ra kiv. vagyok melyik a jobb) (fogyasztas szempontjabol erdekel)
Igaz a supercore az 2.6.35.7 mig a ninph. 2.6.35.11hmmm......
-
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Nagyon erősen gondolkodok Samsung Galaxy S2 vásárlásán, Iphone 3GS-t kéne lecserélnem akár most vagy karácsony felé, még meglátom, de nagyon megtetszett ez a telefon. Iphone 4 en gondolkodtam vagy a következő apple csodán de sokallom azt az összeget amit ki kéne fizetni érte de tudásban ez ver mindent szerintem.
Nem minden áron akarok most ilyen telefont, csak érdeklődöm. Sajna még nem volt androidos mobilom, ez az iphoneom is két éve van me de azért még elég jó most is szerintem.
T- mobilnál vennék ha vennék. Érdemes beruházni egy ilyen csodára? -
WaterWave
veterán
hát igen,,, s2-nek nincs ellenfele jelen pillanatban, főzött rommal meg aztán végképp
htc meg olyan amilyen, de hogy nincs partyban az s2-vel az fix...amugy meg mindenki olyan telefont vesz amire pénze van, meg ami tetszik neki... sok embernek az s2 nem tetszik, az vesz mást. max bejön neki, vagy sírva adja el és vesz egy ilyet...
-
mycso
veterán
A képen, amit visszább linkeltem, nem téma van, hanem én módosítottam a saját telefonom 1-2 fájlját, egyébként a tárcsázót a black valamilyen téma alapján.
Sógi: tehát tőled is amit kértek tárcsázót, a telefon system/app/ könyvtárból kell a Phone.apk és a Contacts.apk, ha a szoftver verzió megegyezik akkor általában simán felül kell írni a sajátunkat (előtte azért az eredetiből nem árt egy másolat), ha nem egyezik a verzió, akkor az apk-n belül kell trükközni, átmásolgatni a képadatokat....
SystemUi.apk, pedig az állapotsort változtatja, itt is ugyan az az eljárás.
Tehát akkor itt a "telepítés", system/app mappában a 2 azonos fájlt ezekkel felül kell írni (a 2 gyári fájlt előtte azért mentsétek ki). Root szükséges, és pl.: root explorerrel végrehajtható.
Ja, viszont az enyémre felrakott SystemUi.apk az nekem nem bejövős, olyat mutathatnátok, hogy kinek milyen....

-
engine88
aktív tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Nem érdeklődtem még HTC topicban, csak mondom megkérdezem mi van még a piacon, mert SGS-el meg vagyok elégedve 99%-ban, kíváncsian várom mi lesz az SGS2-vel.
Mert ezekután akkor biztos maradok a Samunál
Köszi a véleményeket. -
R2D20208
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
+1
-
válasz
engine88
üzenetére
Heló.
Pár napja erre a cikkre lettem figyelmes.HTC Sensation: problémák vannak a csúcsmodellel
Én mindig az aktuális legjobb telefont választom.
Tehát nem az vagyok mint ami még a legtöbb ember, hogy "Nokián kívül semmi mást" ami az évek alatt beégett az agyukba..Nyomkodtam az összes csúcsmobilt, aztis ami azóta jött ki. Higgggy nekem/nekünk SGS2 a legjobb választás eddig, és ott a pont.
Az új szifon talán tartogathat 1-2 meglepetést, de olyat mostmár elvből sem vennék, és azelőtt sem voltak a szívem csücske

Gondolom ha ezt a kédést beírod,vagymár beis írtad a Sensation topicba ,ott a kontráját kapod a mi véleményünknek

Te kezedben a döntés, de azért ajánlom,hogy olvasd el ebben és abban a topicban is az uccsó 1000 hsz-t és meglátod ,hogy mi a téma.
Itt hibákról nemnagyon van szó, bezzzeg amotttann
itt a legngyobb probémája annak van,akinek kifagy a Benchmark 1.6 GHz-n

-
R2D20208
addikt
Van neki kék meg még sztem 2 másik szinű témája. Megnézem neked...Pl itt a topic végén van már az uj romhoz is
-
P3Dr0
senior tag
Tegnap Sogi irta,hogy a KH3+criskelo rom+ninphetamine 2.0.5-el milyen keveset fogyasztott a telefon.
Gondoltam kiprobalom es tenyleg!!!
Eddig az en felhasznalasi szokasommal a telefon kb. 13-15 orat birt.
Ezzel a komboval 14 es fel ora hasznalat utan 50% nal tart a toltottseg
Pedig aztan volt benne minden.(netezes, videozas, telefonalas, jatek)
Azt kell hogy mondjam eddig eleg meggyozo.
Criskelora merre talalhato tema?
Van egyaltalan ra?
-
R2D20208
addikt
Te sógi. Ez picit off, de nem az. Nem a Darky, maga a rom a jó, hanem a kernel. Alapromomon a neo 2.0.5 vagy mi a szar a neve volt. Pár óra alatt, azért picit szivogatta az akksit, nem vészes, de igen. Felraktam az Supercore 1.7 et, és már nem is. Neoval 38 % on volt az androidom akksihasználatnál, ugyanazokkal a paraméterekkel Supercore 4 % on pihent. Valahogy pihentetheti az and oprenszert ficeto kernele?

-
ForRedGlory
félisten
válasz
engine88
üzenetére
Ezek mellett semmi nem rúghat jelenleg labdába

Majd az SGSIII esetleg
Van még az LG Optimus 2x, de hát az szóra sem érdemes.
Más: Megnyomogattam a 3D-s LG-t... Két percig nézegettem a 3D-t, és kifolyt a szemem. Tragikus minőségű a 3D benne, mosott szar, éltelen, élettelen homályos szutyok. Nem is értem miért erőltetik, na meg a HTC EVO 3D is... Mondjuk azt még nem néztem, de kétlem hogy jobb lenne. -
engine88
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Na ez a teszt sokat segít köszi.
"...piacon kapható két Androidos csúcsmobil..."
Ezen a két telón kívül van ami versenyezhet velük? Vagy ősszel jön valami új csúcsteló?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
engine88
üzenetére
Ezt nézd meg: HTC Sensation vs. Samsung Galaxy S II
-
-
engine88
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ennyire gagyi a HTC? Samsunggal 100%-ban elégedett vagyok, de sokan dícsérik a HTC-t.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- iPhone 12 Mini 64GB Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5319
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszönöm. Benézek holnap a szervizbe vagy tré mobilba.

)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)