Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Az mitől lehet, hogy a GTalkból néha kilép miközben a háttérben futnia kellene?
-
R2D20208
addikt
válasz
RedCat
üzenetére
]Kiszeded az alapromból, és berakod belső sd- re. Majd pl root explorerrel , bemásolod a system/app mappába és ujrainditod a telodat.Pl innen le tudsz tölteni komplett csomagot is, amiben benne van az is.
-
RedCat
senior tag
Korabban kerdeztem mar, de valasz nem jott: Criskelo romba a kihagyott appokat hogyan tehetem vissza? A xda forumon letoltheto egy rar allomanyba csomagolva... Az idojaras widget hianyzik, azt szeretnem visszatenni.
-
dancsuri
veterán
-
WaterWave
veterán
bizony, hamarosan kh3

-
-
joe2119
tag
Üdv Mindenkinek
Tegnap lettem SGS 2 tulajdons és lenne egy problémám .Nem tudom 3 gombos download módot előcsalogatni a 3 gombos recovery az bejön . Tudna valaki segíteni ?
-
R2D20208
addikt
[link] KH3 várható a napokban, nagyobb változásokkal. XDA forum.
-
DjBlero
őstag
2.3.4 GINGERBREAD XXKH1 Ninphetamine-2.0.5

-
mycso
veterán
válasz
Sz.Miki
üzenetére
Természetesen jönnek folyamatosan KIES-en is a frissítések, csak ott picit lassabban érnek el hozzánk (főleg ide magyarországra ). Ezért használja itt szinte mindenki, aki a gyári romokat preferálja a samfirmware.com-os romokat.
mod: a "selejtes kijelzők" az első szériás s2-re voltak igazak, ha mostani vásárlásról van szó, akkor valószínűleg nem lesz a tiéd is selejt. Nálam mindenféle fényerőnél egyenletesnek tűnik a kijelző színe.
WaterWave: azok a dátumok a samfirmware oldalán, inkább csak "útmutatások", tehát nem hiszem, hogy 100%-osan a pontos megjelenés dátumai lennének, illetve biztos, hogy nem az.
Valóban létezik ázsiai KH1 is, sőt amerikai romból, július végi KG7 is, tehát itt is van egy kis kuszaság...
-
HardRic
addikt
Rootolhatjátok custom kernellel is pl ninph 2.0.5.
-
Sz.Miki
őstag
Nálatok is jelenség hogy a kijelző 25% körüli fényerőnél nem teljesen egyenletes, fehérnél és szürkénél?
Pixelhibát nem tapasztalok, sem fehér foltokat, csak nem egyenletes.Ez általános hiba?
Régebben olvastam, hogy selejtes kijelzők kerültek néhány telefonba, erről lenne szó?
Még nem volt amoled kijelzőm, csak sima lcd-m ezért nem tudom, hogy ez mennyire normális.
-
Sógi
addikt
válasz
WaterWave
üzenetére
Hát őő, nem is tudom...
Kínai, akkor miért az európaiban van?
Csak nem olyan balfékek, h a KG5 frissebb, mint a KG6 és KH1
I9100XXKG5 ## 2.3.4 2 August CSC = XEUKG5 DOWNLOAD
I9100XXKH1 ## 2.3.4 1 August MULTI - CSC - OXAKH1 DOWNLOAD(#18658) DjBlero: Sztem tuti jó lesz hozzá a KG6 cf root ahogy azt dnacsuri is írta....Próbáld meg

-
WaterWave
veterán
Nah utánaolvastam
a kh1 egy kínai rom, azért jelent meg elöbb mint a kg5, mert nem európai... xda-n pl írják is hogy csak kínai telora rakják fel, másra nem...
szóval nagyon elszúrták a számozást...
De úgy tudom jön szeptemberben a 2.3.5 aztán meglátjuk az milyen kóddal lesz
De a lényeg, hogy a kh1-el ne foglalkozzatokitt a link: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1217981
-
R2D20208
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
4 en kérték priviben

-
mycso
veterán
válasz
Sz.Miki
üzenetére
Hali, ahogy már többször le lett írva, ha teljesen hivatalos módon szeretnéd frissíteni, akkor KIES!!!
Ha a legújabb és talán legjobb gyári rom érdekel, akkor KG3 vagy KG6. Ezeket odinnal tudod felrakni, asszem benne van az 1#-ben a menete. Itt esetleg azt tudod megcsinálni, ha valami problémád van a telefonnal, akkor vissza kell rá rakni a legutolsó KIES-en kijött gyári romot és úgy visszavinni a szervízbe.
Röviden, tömören ennyi.
-
-
Sz.Miki
őstag
Sziasztok!
Még új vagyok mind android mind sgs2 terén.
1 hetes a telóm szeretném az észrevett bugokat javítani mint például kameraképnél rózsaszínes folt.
Olvastam, hogy megjelent már erre frissítés xwke7 néven.Az én telefonomból ezeket tudom kiolvasni:
- alapsáv verziója i9100xxke7
- kernelverzió 2.6.35.7-i9100xwkf3-cl276555 root@dell101 #2
- build száma gingerbread.xwkf3
A telefon hivatalos samsung garanciás.
Ha rádugom a Kies szoftwerre nem talál hozzá frissítést.
Miért? pedig már rég kész van javító csomag.Nem szeretnék főzött romokat rakni rá, szeretném ha a telefon garanciális maradna.
Szóval legális megoldásokat szeretnék kapni

-
Sógi
addikt
Nem emlékszem, de valaki írt 1-2 dolgot...pár napja...Bár én nem találkoztam ilyennel, hiszen most is kg6-ot használok

Meg aztán amúgy is csak viccnek szántam
Azt szeretem, h nem tudni mi változik egy frissítésnél
(#18645) DjBlero: jaj, tényleg, nincs még root, biztos jó hozzá a kg6-os

(#18647) richie900812 :

-
DjBlero
őstag
kh1 hez van már root?
-
R2D20208
addikt
-
Phobion
addikt
Ja, most jut eszembe. Bárcsak a videó felvételekkor fellépő laggolást megszüntetné ez a rom.

-
Phobion
addikt
Erről a KH1-ről van valami részletes leírás?
Miben tér el az előzőktől például, valami újítás van-e benne.
-
-
R2D20208
addikt
Egy jó msn linket elfogadnék, vagy ha valaki feldobná valahova, vagy emailbe, köszönöm! K sok van, egyik jó másik nem. Igy nem kell tesztelni.

-
-
R2D20208
addikt
válasz
72mviktor
üzenetére
Nézd csak

Znagy te még emlékszel
Hát meséltem pár szót már. Én nem szeretnék semmi romot futtatni. Láttad tegnap felraktam pár screent, pár sort irtam rola, én szeretem. Ma van aki teszteli, én nagyon kiváncsi vagyok a véleményekre. Én a dizájna miatt (is ) szeretem, mert minden app különleges benne, és tetszik. 3 napja van fennt nekem, még nem akadt. 3 hsz- el ezelőtt valakinek már vmi nem jött be, ami nekem simán. Záró lockscreen. Én ezt fogom használni ujra, amig számomra (az álltalam használt appokkal ) kiválóan működik. Nem ajánlottam senkinek, csak vki rákérdezettt milyen rom ez milyen ikonok? Igy kezdődött. Vannak pici hátrányai, picit több a meló vele telepités után, de én szeretem alakitgatni. Tudom, sokat nem segitett neked, de sztem 2 teszter is ir majd, amire én is kivi vagyok. Nálam teszi a dolgát. -
Sógi
addikt
-
DjBlero
őstag
be köszöntem és most csak sasolok

kh1 et már feltolta valaki? az 3+1 fájlos?
-
cundeyy
tag
-
72mviktor
senior tag
válasz
R2D20208
üzenetére
Eddig nagyon jónak tűnik,bár már az elején van 2 idegesítő dolog.A zárképernyőre nem enged a saját fájlokból tallózni képet,fc-vel kilép
A másik:módositott twiz van benne aminek a beállításai csak is oroszul jelennek meg....ettől behalok.Van lehetőség ezt valahol átírni?Szia blerooo

-
DjBlero
őstag
üdv mkinek
-
HardRic
addikt
http://www.samfirmware.com/WEBPROTECT-i9100.htm
Jött a KH1-es gyári firmware. Teszteljétek nekem
hmm, dátum szerint régebbi mint a KG5-öm (ami tökéletes) -
72mviktor
senior tag
Tökéletesen lagmentes, gyors,és itt nem teszteredményre gondolok hanem valós használatra.A memóriakezelése sokkal jobb,szabadon témázható egy témaválasztóval.Én Bladen szinte csak cyanogent használtam,de ott már jóval előrébb voltak a fejlesztésben.Az s2-nél még vannak apróbb hibák de folyamatosan fejlesztenek.Nekem pl a kamera app nem jött be rajta,de én még az első nightly-kat próbáltam.Másnál a bluetooth fülessel voltak bajok.Most már a huszon valahányadik kiadásnál tartanak és egyre jobb lesz.
-
Richard!
addikt
nna mi van uzsonna szünet van???

-
-
F-ECT$
titán
Az mitől lehet, hogy be van állítva, hogy a GTalkra folyamatosan be legyek jelentkezve, a nevem mellett zöld pötty látszik, mégis minden ismerősöm offline-nak látszik, és persze ha ki-bejelentekezek, akkor kiderül, hogy páran be vannak jelentkezve, és én nem voltam bejelentkezve?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Opel topik
- Gitáros topic
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Május 4-én érkezik a Steam Controller
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- S22 ultra 512/12
- Bomba ár! Stonebook Pro P103B i i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár nem 25%-on

Te vagy az első magyar akinek felkúszott