Hirdetés
Aktív témák
-
gezatata
aktív tag
válasz gyuri2008 #9010 üzenetére
hát nem, normális kell bele
(#9011) migabi24 nagyon szépen köszönöm, igy már értem miért nem ment,
[ Szerkesztve ]
Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
ForRedGlory
félisten
válasz gyuri2008 #10177 üzenetére
Inkább ez: CacheCleaner NG
-
legenda
válasz gyuri2008 #10772 üzenetére
akkor ott valami gond van! első körben ellenőrizd az akkumulátort, hogy megfelelően a helyén legyen! második körben egy teljes reset, hogy adott firmware verzió szoftveres hibája kizárható legyen! harmadik körben firmware frissítése/újrahúzása! amennyiben semmi sem segít, úgy hardveres hiba lesz...
mondjuk szerintem csak szoftveres bibi lesz, ami egyszerűen orvosolható!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
norbert999
aktív tag
válasz gyuri2008 #10775 üzenetére
A régi kártya is lehet ludas.
Pl: A Telenor szó nélkül kicseréli a 2 évnél régebbi kártyákat(valóban).
A T-Mobile szó nélkül kicserélte 2008-as kártyámat.
Ez nem véletlen.Egy másik telefonomnál hivatkoztak előszeretettel arra, hogy a "régi" SIM is lehet a ludas. Ezért cseréltettem.
(Nem az volt.) -
CrawLinG
tag
válasz gyuri2008 #11409 üzenetére
én dobozt fogom kezembe van egy első vonalkód ami hosszabb jóval mint az alatta lévő és csillagal kezdődik én azt irtam be és az imeit meg megnéztem teloba.Nekem dobozon van a matrica a két vonalkód amiből elsőt irtam be csillaggal kezdődik csillaggal végződik.legalul meg irja coloroble Black
-
snoopy
aktív tag
-
Sógi
addikt
válasz gyuri2008 #11665 üzenetére
Nem tudod felrakni, de vannak témák gyári romra is, most hirtelen egy KG1-re találtam, mert azt hittem az van már fent neked, de tévedtem stock KG1-re témák
Majd du-án keresünk, csak szólj rám, mert már melóznom kell[ Szerkesztve ]
-
Sokka
aktív tag
válasz gyuri2008 #12996 üzenetére
Ja eléggé el tudnak benne mélyedni a srácok. Még javarésze nekem is kínai, de figyelem a nagyokat, és próbálok tanulni. Viszont mulatságos, mikor valaki megtöri egy ilyen frappáns hsz-el a monoton "hackelést".
¤>Xiaomi_Redmi_Note_10_5G<¤><¤>70MAI_Pro_Plus<¤>Mibro-A1<¤
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz gyuri2008 #13238 üzenetére
így: http://www.samfirmware.com/Odin%20I9000%201.png
Touch X SE + ninphetamine-2.0.1 @ 1.6GHz:
de amúgy nem tudom milyen választ vársz WaterWave ha azt mondja valaki hogy NEM, NEM jó az eredmény akkor mit csinálsz?
[ Szerkesztve ]
-
djapor96
senior tag
-
Sógi
addikt
válasz gyuri2008 #13395 üzenetére
Erre még mai napig nem tudjuk a 100%-os választ, de volt már rá példa, h vki főzött rommal vitte vissza és le se szarták, h mi volt a telón, de én visszatenném a gyárik KE2-őt, ha szervízre kerülne sor + jiggel nulláznék egyet.
Most fent hagyom a lite-ot, sajnos a témák még nem készültek el 3.2-hőz, de már nyekeregnek neki a funjai
[ Szerkesztve ]
-
No.01
őstag
válasz gyuri2008 #16608 üzenetére
Meg nem probaltam, de mi lenne ha felraknal v,mi jobb video lejatszo app-ot
NoLED-ek kapcsolatban lenne 1 kerdesem...
Mi a kulonbseg a Rejtes a tavolsag erzekelo... es a tavolsag erzekelo menupont kozott?
Ha nem a zsbemben van akkor mukodik, de ha ugy tortent v.mi esemeny ha eppen zsebben volt akkor hiaba veszem ki nem mutatja az ikonokat[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
-
Attiba
tag
válasz gyuri2008 #16940 üzenetére
Én pont ezért cseréltem a KE7-et tegnap KG6-ra, mert nekem is produkálta ezt a dolgot az elmúlt 2 hétben kb 4x. a KE7-et több mint 2 hónapig használtam.
Hogy mi lehet az oka?: valszeg valamilyen app kavar be. Én a Traffic Counterre gyanakodtam, leszedtem, s utána már nem csinálta. A Rom csere meg már aktuálissá vált. A KE7 már "elavult".Iphone 16 Pro, Apple Watch Series 10, Airpods Pro 2, Samsung 55QN95B,
-
Sógi
addikt
válasz gyuri2008 #16945 üzenetére
Hello, rendben!
(#16943) Attiba: Nekem javult az akkuidőm az újabb romokkal, csak vigyázni kell az appokkal, mert van amelyik sokat kér enni, de ha alap a teló és nincs semmi extra rajta, akkor az akkunak bírnia kellene azért...A kijelző sokat eszik, azt tudjuk, max 4-5 órát bír...
Gondolom láttad milyen akkuidőket tolnak be itt néha...[ Szerkesztve ]
-
DjBlero
őstag
válasz gyuri2008 #19235 üzenetére
[Samsung i9100 Screen Protectors SGP Ultra Oleophobic]
ez nagyon jó folia ,nekem és Sógi kollégának nagyon bejött
Ebay en tudod megveni,magyarországon nem kapható(#19240) gyuri2008
[ Szerkesztve ]
sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Z Fold 6 & sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Watch Ultra LTE 47mm & PlayStation® 5
-
DjBlero
őstag
-
No.01
őstag
válasz gyuri2008 #19247 üzenetére
Szerkesztes gomb...
Sogi: Azthiszem en is teszek egy probat es rendelek egy ilyen SGP neo hybrid tokot...
Mintha a Jadro altal linkelt videoban azt lattam volna, h a tokhoz adnak egyet ajandekba...
Eddig Brando Ultra Clear parti voltam, de az itt nalunk eleg korulmenyesen beszereszheto igy a tobbseg Adapt-ot hasznal... nem rossz, de a Brando jobb. Nem mellesleg 16-19EUR 1db!Elfogyott a kave a kocsit is megtankoltam fojtatjuk utunkat... udvozlet Domburg-bol
Telefonrol huhh de maceras ez a link beszuras...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest