Hirdetés
- potyautas: A teljesség igénye
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
csasaKKP
senior tag
Sziasztok!
szelessav.net-el kapcsolatban keresek infókat, ide lyukadtam ki, remélem nem baj.
Igényeltem az NMHH-tól mérődobozt, úgy tűnik, kapok egyet holnap, GLS hozza. Érdekelne viszont pár dolog: Itt van a szerződésminta :http://szelessav.net/szocikkfile.nof?fileid=64 Szerintetek mire számítsak? Vissza lehet mondani, ha pl. nekem nem tetszik a dolog? Mert azt látom, hogy ők bármikor megszüntethetik a szerződést, de vajon ha azt mondom, hogy használtam két hétig a kütyüt, és tovább már nem szeretném, hogy méricskéljen, akkor mi történik?Ez a SamKnows jobbnak tűnik, nagyobb a felhasználóbázis. Lehet, hogy még holnap visszaküldöm a futárral ezt az NMHH-s cuccot, és regisztrálok inkább ide.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- potyautas: A teljesség igénye
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Napelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Jèghideg hűtès minden CPU foglalathoz! Azonnal vihető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igényeltem az NMHH-tól mérődobozt, úgy tűnik, kapok egyet holnap, GLS hozza. Érdekelne viszont pár dolog: Itt van a szerződésminta :