- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mathos
csendes tag
Nos, úgy tűnik, hogy a probléma megoldódott magától. Nem tudom pontosan hogy, de elmondom én mit csináltam és, hogy mi lehetett a gond, hátha valakinek segít.
Szóval: a komplexum területén kinyirbáltam az összes "megölhető" monolithot, aztán felvettem tőlük annyi cuccot amennyit tudtam, majd gyorsan mentettem egyet.
Ezután összefutottam az egyik halhatatlan barátunkkal, aki puszta jóindulatból megtöltött ólommal, majd miután betöltöttem a mentett állást (ami már azután volt, hogy kicsináltam a nagy részüket) meglepő módon a maradékkal is sikerült végezni.
Ha tippelnem kéne, akkor itt a probléma valószínűleg az volt, hogy mivel még nem támadtam meg a monolith frakciót direktbe, valamint mivel az előző küldetéseknél "semleges" státuszban voltak velem, ez bekavart a játéknak és a kulcs NPC-k (akik kérték a jelszavat) halhatatlanok maradtak, hogy mondjuk egy kitörés esetén ne dögöljenek meg.
Itt jön képbe az, amit mondtam, hogy miután megtámadtam őket, azután ezt a sebezhetetlenséget a játék valószínűleg csak úgy tudta kikapcsolni, hogy újra betöltöttem onnan, ahol már harcban állok velük.
Na de a lényeg, hogy megoldódott, nem beszélve arról, hogy ilyen bugok nélkül már túl könnyű lenne a játék (meg az élet is).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- Teclast Tablet Topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- Háztartási gépek
- World of Tanks - OFF topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest