Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
Nah elmentek a helikopterek... Szerintem itt ezt a játékot abba is hagyom, most pici szünet aztán lehet nekiállok még egyszer guns addon nélkül.
Bár lehet megnézem a maradék questeket (Dark Valley és a többi) majd, de most nincs kedvem hozzá
[ Szerkesztve ]
-
morbias2
aktív tag
Nem tudjátok jupiter üzem melletti zsoldosoknak honnan tudom megszerezni a jelszót ,hogy be engedjenek?
Ne próbáld! Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! (Yoda)
-
Dhampir
félisten
válasz Physicist03 #6907 üzenetére
Milyen kár, hogy ez nekem nem jutott eszembe korábban.
Így viszont alig bírtam elcipelni azt a kis plusz ellátmányt.Talán a zsoldos bácsik esetleg lelövöldözték volna a mutánsokat, az üzemi kutyákat. Legutóbb, amikor a Jupiter melletti csatornánál mászkáltam, akkor a fél csapatot leirtotta egy vámpír.
Később mindig felbukkantak ezen a helyszínen, a Szolgálatot is megritkították. Ereklye begyűjtése közben muszáj volt beavatkoznom, mert többen is kilehelték lelküket a két, mutánstetemeket csócsáló vámpírnak köszönhetően.
-
Aarpok
őstag
morbias2:
Látod én is feledékeny vagyok azt nem irtam,hogy a zsoldosvezért át kell kutatni,mert az ő PDA -ban lesz a jelszó,tehát nem elég csak kiszabadítani az ügynököt.
Аарпок
-
Aarpok
őstag
Ma láttam egy érdekes dolgot azt tudtam,hogy a zónában a varjúk simán átrepülnek az épületeken,de hogy még a talajon is
Legközelebb a varjú frakcióhoz fogok csatlakozni.[ Szerkesztve ]
Аарпок
-
Aarpok
őstag
válasz morbias2 #6919 üzenetére
Igen - igen Annyi élmény éri az embert ezen mód alatt,hogy néha az apró részleteken elsiklik.Ha még nem voltál a rejtekhelyen addig nem is fogod tudni aktiválni a küldit.Én akkor szoktam amikor már jupiteren tevékenykedek.
Pripyat -ban vagyok már és most készülök meglátogatni az X8 - as labort.
Аарпок
-
dodopek
addikt
Igen, a 2.2 mintha kicsit könnyebb lenne, mint a 2.0 volt.Te is így érzed? Sokat segít, hogy mutatja a mutánsokat, és valahogy könnyebb is a küldetés.Meg persze az sem hátrány, hogy a hülye stalkerek nem mennek el mindenféle bandikákat üldözni, mint a régebbi verzióban.....
Összességében sokat javult a quest...
Sötétvörös? Az valszeg a sötétvölgy-vöröserdő kereszteződése lehet![ Szerkesztve ]
-
-
Aarpok
őstag
Elküldtem a katonákat haza,mert láttam rajtuk,hogy belefáradtak a zóna kihívásaiba.Teljesen lenullázodtam még szerencse,hogy készítettem magamnak egy kis túlélő csomagot Hermann küldetését végzem éppen meg persze a zóna megtisztítását a zombiktól.Valaki bizonyára továbbképzést adott nekik lövészetből mert míg rendes emberek voltak biztos nem lőttek ilyen pontosan.
Аарпок
-
PeL
addikt
Bírom őket mikor lelősz egyet, és a környéken lévő összes zombi elkezd rád tüzelni árkon bokron keresztül, aztán csak pislogsz mikor a park túloldaláról, 70 bokron túlról kapsz egy olyan fejest exoban amitől meg is halsz... Meg azt bírom mikor akkora köd van hogy 10 méter a látosugár kb és ugyanúgy szétlőnek kilométerről :\
[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
Mert szagra mennek.Képzeld el milyen bukéja lehet a stalkereknek.Csak emlékezz(ha voltál katona), hogy milyen finoman bele lehetett rohadni a vegyvéd ruhába.És ahogy elnézem a zóna ruháit, azok sem hernyóselyemből vannak.Ja, és ugye abban is alszanak. Meg lábadoznak, isznak, és úgy egyébként is.Mindíg rajtuk van.A mosodát meg elfoglalták a katonák...
Szóval minden stalker büdös...
Ja,Pel! Meglestelek féjszbukon! -
Aarpok
őstag
Na zombik lerendezve,Hermann küldetés teljesítve és a sötétvölgyben Chiméra kiírtva Mára ennyi volt elfáradtam.Ja meg az a poén,hogy néha az npc nem is feléd céloznak és így is eltalálnak.Biztos szagkövető golyót használnak más magyarázatot nem tudok
Аарпок
-
morbias2
aktív tag
A fehér tyúkokból ezek a tojások mire jók?
Ne próbáld! Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! (Yoda)
-
rétisün
veterán
válasz morbias2 #6949 üzenetére
el lehet adni 500-ért, de nem veszi meg mindegyik kereskedő.
apropó, iránytű képződményt csak noétól lehet szerezni? egyszer nekiálltam a mutánsos mókának, de asszem meghalt valaki, akinek nem lett volna szabad, onnantól noé le akar lőni.
ha lelövöm, van iránytű a hullánál?
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple notebookok
- PlayStation 5
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest