Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misua
senior tag
válasz Physicist03 #5505 üzenetére
Enot modba mar eleve be van epitve a sima SGM 2.2 + amit a Enot tett hozza (uj fegyverek, stb)
-
Misua
senior tag
válasz Physicist03 #5509 üzenetére
Sajna én csak a sima SGM 2.2-t tolom, de vannak akik már felrakták a Enot modot...
Elméletig kicsomagolsz - lesz egy gamadata mappa, azt berakod a sima stalker főkönytárába azt még rá a fixeket...mást nem tom, mivel nem teszteltem -
morbias2
aktív tag
válasz Physicist03 #5524 üzenetére
Én viszont a sima SGM 2.2-t szedném inkább le ha valaki tud valami pontos linket adni ,hogy még mi kell pontosan hozzá és ne fagyizzon A mentések menni fognak a sima SGM 2.2-vel is?
köszi.Ne próbáld! Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! (Yoda)
-
morbias2
aktív tag
válasz Physicist03 #5528 üzenetére
Köszi ezt meglesem
Ne próbáld! Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! (Yoda)
-
SetCHOO.
aktív tag
válasz Physicist03 #5565 üzenetére
Szia! Jó helyen keresgélsz. Ha jól rémlik 6 katona holtteste van azon a területen. Figyelmesen járd körbe a központi épületet, parkolót és a mellette lévő romot. Majd beadja a következő lépést a küldetésben.
-
Misua
senior tag
válasz Physicist03 #5565 üzenetére
És ha mégis csak 3 holtest van, akkor túl sokszor újratöltöttél a játékot...holttest eltakaritó script intézkedett...
-
SetCHOO.
aktív tag
válasz Physicist03 #5568 üzenetére
Emlékszem, hogy mikor elsőnek jártam ott jó párszor kigránátoztak. Sokszor töltöttem újra. Nem szabadna, hogy a küldetés részét képező testek eltünjenek.
Még az ilyen szemetes konténerekben is van katona. Ott lesznek azok.
A PDA a területet jelzi? -
SetCHOO.
aktív tag
válasz Physicist03 #5570 üzenetére
Majd meló után készítek egy képet a területről, bejelölöm rajta a katonákat.
Emlékezetből mondtam a 6 holttestet, szóval nem biztos.
Majd feltöltöm a képet. -
SetCHOO.
aktív tag
válasz Physicist03 #5572 üzenetére
Akkor jól bebújt a susnyásba!
Ez viszont érdekes amit a kitöréssel kapcsolatban mondtál. Mikor elsőnek kezdtem az Sgm-et, nekem sem volt, majd csak Zatonban.
Most viszon második nekiugrásnál, a kordonban és a mocsárban is jött a kitörés.
???
Mondjuk a Kordonnál nincs is olyan üreg ami menedékkén szolgálna. B ármennyire is meglepő! Csak készülékkel sikerült túlélni. -
SetCHOO.
aktív tag
válasz Physicist03 #5574 üzenetére
A hajón Owl jó pénzért elárulja neked a lelőhelyeket.
-
dodopek
addikt
válasz Physicist03 #5574 üzenetére
És hidd el meg fogod venni venni az infót, mert minden egyes alkalommal máshol van elrejtve. Mind a 9 darab...
-
dodopek
addikt
válasz Physicist03 #5577 üzenetére
A katonai szerelőnek Pripyatban. Úgy dereng, hogy neki is 3 kell, de ez nem biztos. Én a 7 helikoptertől dobtam egy hátast....
-
dodopek
addikt
válasz Physicist03 #5579 üzenetére
Igen, de van megoldás.Pl ugye összeszeded az összes szerszámot az adott szakinak. És eehez jön még hozzá az a küldetés, hogy 80 alkatrészt összeszedsz a szakinak, amitől űber fasza kuncsaft leszel, és komolyan olcsón dolgozik... 1-5e rubel/ fejlesztés...
-
dodopek
addikt
válasz Physicist03 #5581 üzenetére
Semmi gond, ezért van a fórum.
Abba kell pakolni a fegyvereket,ruhákat.Azért fontos, mert csak akkor tudsz fejleszteni, ha van alkatrésze Másképp csak javíttatni tudsz. Ha oda belepakolsz 80 alkatrészt, akkor kapod meg a kitüntetést, és szerel jóval olcsóbban a mester.
A 80 darabnak egyszerre kell benne lennie!
És igen, itt minden fejlesztést fel tudsz pakolni, nem kel választani.
+ lehet fejleszteni az artifractokat is.Utána az általad választott tulajdonsága megnő.[ Szerkesztve ]
-
SetCHOO.
aktív tag
válasz Physicist03 #5585 üzenetére
Hoppá! Mi is ez a feljavított Alpha osztag mod, mit változtat?
[ Szerkesztve ]
-
SetCHOO.
aktív tag
válasz Physicist03 #5587 üzenetére
Köszönöm!
Én egyszer kapcsoltam be az osztagot. Majd császkáltam a zónában és egyszer csak kaptam egy fejlövést. Aha, rám találtak a fiúk! Keményre sikeredet a tűzharc, mert messzire nem tudtam pontosan lőni. Mindezt nyílt terepen.
Azóta óvatosabban tekintek a menüben az opcióra.
Most viszont egy küldetés alkalmával likvidálnom kellett egy Alpha osztagot a Vaserdő anomáliánál. Fedezékből sunyin egy kapcsolt gránát segítségével hamar befejezték a téliszalámi majszolását.
Dobott is a vezetőjük egy durva stukit, ami egyböl leváltotta a Kardan által feljavított Ak "tactic"-ot.[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz Physicist03 #5587 üzenetére
Még hogy az orosz nyelv tanításának nem volt semmi haszna!
-
SetCHOO.
aktív tag
válasz Physicist03 #5591 üzenetére
Mind a 3 szerszámnak is meg kell lennie.
-
SetCHOO.
aktív tag
válasz Physicist03 #5593 üzenetére
Egy próbát megér.
Szerintem a szerszámok csak akkor kerülnek a pályára, ha kifizetted a lóvét az infóért. Ezt csak abból következtetem, hogy második nekifutásra a szerszámok nem ott voltak ahol előzőleg találtam. -
dodopek
addikt
válasz Physicist03 #5591 üzenetére
Nem 80 fegyver.Nem mindenből szed ki alkatrészt, és nem mindenből egyet szed ki( állapottól függ).80 alkatrésznek kell meglenni. Írja, hogy mennyi van benne...
-
dodopek
addikt
válasz Physicist03 #5600 üzenetére
Igen, azt kell nézni.Szerintem nem kell a szerszámkészlet a kitüntetéshez.Persze a fejlesztéshez igen. Nem rövidítve van, csak elmaradt a szóköz, azért olyan zanza. Most keresem, hogy melyik file tartalmazza ezt a sort, ott majd át lehet javítani, és akkor láthatóbb lesz. Ha megvan, írok...
-
dodopek
addikt
válasz Physicist03 #5597 üzenetére
Ennyi eszem nekem nem volt...
-
SetCHOO.
aktív tag
válasz Physicist03 #5606 üzenetére
Egy csomó új fegyver kerül a játékba. Nagyon jó mod!
[ Szerkesztve ]
-
SetCHOO.
aktív tag
válasz Physicist03 #5616 üzenetére
Egy javítás a 2.2-re.
Itt utána tudsz nézni sokmindennek.
GSC forum SGM2.2. -
dodopek
addikt
válasz Physicist03 #5624 üzenetére
A független kereskedőknél. Én is most vettem egy freedomosat a Janov állomáson ácsingózónál...
-
dodopek
addikt
válasz Physicist03 #5626 üzenetére
Mind fullra fejleszthető, de vannak külömbségek. Pl a duty exo 10kg kevesebbet bír el, mint a freedom, viszont a kevlár lemezek miatt +10% a golyóállóság.Viszont ha jól emlékszem, mindben lehet alapból futni,de nem biztos, hogy mindnél tudod használni mind az 5 artifrackt konténert. Elméletileg a monolithosat szoktuk a legjobbnak nevezni, de bármelyik megteszi.Első körben egy kopott, hulláról leszedett is megteszi, bár szerintem azt később jobb lecserélni. Én a freedomot választottam, mert kereskedő típus lévén minél több cuccot szeretek magammal cipelni.Most 219kg jön velem...
Egy apró (szerintem) bug. Nekiszaladtam a sötétvölgyben lévő helikopternek(gyalog!), és az meg hordó-hang kíséretében felborult. Lehet, hogy csak lemezből volt odatéve???
-
dodopek
addikt
válasz Physicist03 #5632 üzenetére
Monolithos csak Pripyatban. Zsoldos exo van a Jupiter gyárnál lévő zsoldosoknál.Oda kicsit körülményes bejutni.Vagy halomra lövöd mindet, vagy tudod a jelszót.Azt ha minden igaz, a zatoni "éhes" zoldosok küldetése után kapod.
Bandika exo nem tudom honnan van... -
dodopek
addikt
válasz Physicist03 #5634 üzenetére
Igen, ott lesz a katonai is.
A hajnal is egy frakció, bár elég kevesen vannak.Janovban találod meg őket.Egy vasúti alagútba költöznek be, de csak miután megcsináltál pár küldetést.Hogy miket, azt nem árulom el, hogy legyen valami meglepi is...[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
válasz Physicist03 #5637 üzenetére
Nem lehet, hogy fegyverrel közelítettél? Vagy lőttél a közelükben? Zokon veszik.Kicsit labilisak mentálisan, érzelmileg. De ha ragaszkodsz az Ő ruhájukhoz, akkor csak felhenteled a zsoldos tábort, és beszélsz a kereskedővel.Csúnyán, pirosan fog rád nézni, de a pénzed azért kell neki... És (asszem, de nem biztos), hogy Ő nem tűnik el, mint a bandika kereskedő...
[ Szerkesztve ]
-
SetCHOO.
aktív tag
válasz Physicist03 #5640 üzenetére
Jupiter észak-nyugati sarkában lesz a Hajnal tábor. Én akkor vettem észre, hogy odatelepedtek mikor a tudósoknak méréseket végeztünk egy csapattal. Legyen nálad tűzérő! Miután beszéltél a vezetőjükkel mutánsok akarnak betörni.
De szerintem nálam ezt a részt is a monsters addon kurta el. Olyan főszörny jött, hogy 1000 lőszert pumpáltam bele. -
dodopek
addikt
válasz Physicist03 #5658 üzenetére
Hajnal rejtekhelyek feltöltése? Nem monolith? Azt hittem, nekik van ilyen küldetésük...
-
dodopek
addikt
válasz Physicist03 #5660 üzenetére
Nekem nem adtak több feladatot.Persze lehet, hogy csak azért nem, mert nem csatlakoztam a frakcióhoz... Te Hajnalos vagy már?
-
dodopek
addikt
válasz Physicist03 #5665 üzenetére
Asszem nem.De majd visszamegyek, kipróbálom.
Rohadt Noé! Akkora mesterlövész flintám van, mint a fél grand kanyon, neki meg nem tetszik, gondolom mert az alapjátékban nincs benne... Alphától kunyeráltam el... -
Vladi
nagyúr
válasz Physicist03 #5667 üzenetére
Jah, van heti 2 órám játszani, akkor is fel alá szaladgálhatok használt fegyókkal.
Na ez a nem igazi.il sole non sorge più ad Est!
-
dodopek
addikt
válasz Physicist03 #5669 üzenetére
Hát, én csak az egyiket találtam meg. SSU összekötő ad rejtekhely koordinátákat, abban lesz benne.
Ok, majd kipróbálom a hajnalt. Ha megvetted az exot, mindenképp tájékoztass az alap értékekről! print screen pl, vagy részletes leírás!Vladi!
Akkor szerintem használj valami trader modot, vagy írd át bagolynál az árakat. Egy exoért a 20 rubel szerintem méltányos lehet...
De nem tudom hol kell átírni.[ Szerkesztve ]
-
Misua
senior tag
válasz Physicist03 #5658 üzenetére
"Hajnal" rejtekhelyek feltöltése:
- eloszor kapsz 5 rucit, azt a novikovnal (bunker) kell megjavitani
- rejtekhelyenkent raksz egy megjavitott rucit, abakant (csak is kizarolag abakant - vedd meg 5 db-t )
- abakanhoz 60 db loszer
- sugarzas elleni cucc
- medkit
- tapasz
- psichodelinHa pont ezeket rakod be, akkor rejtekhelyenkent felugrik hogy az adott rejtekhely kesz.
Aztan meg lesz jo hosszu folytatas e questnekP.S. Bocsesz hogy ekezetek nelkul - moszkvai uzleti utrol irok
-
SetCHOO.
aktív tag
válasz Physicist03 #5678 üzenetére
Egész jól hangzik, köszi. Majd figyelek rá így a negyedik nekiugrásra az SGM-nek.
Eddig nagyon jól teljesít a atmosfear3. (pl az éjszaka félelmetes, orromig sem látok borult ég alat, most van értelme a macskaszem tablettának)
Majd a végszót az eredeti pályák mondják ki. Mivel ott nagyobb területet kell számolnia a vasamnak.A hajnalos exo infoit én is megköszönném.
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
válasz Physicist03 #5687 üzenetére
Az meg mi?
-
morbias2
aktív tag
válasz Physicist03 #5694 üzenetére
Hol lehet találni hajnal exo-t? Vagy mikor? Ez engem is érdekelne
-
morbias2
aktív tag
válasz Physicist03 #5696 üzenetére
Hát érdekes,de még én lehet nem is találkoztam ilyesmivel. Barangolok hátha majd 1x találok
-
dodopek
addikt
válasz Physicist03 #5700 üzenetére
Biztos, hogy nem kevered? Ezek a burerek a Jupiter gyártól nem messze lévő alagútban vannak.A vadász küld oda, hogy vizsgáld ki az ismeretlen mutánsokat, hogy mi az... A másik alagútban a tudósok küldetése után a hajnal frakció költözik be.
Ezeket a burereket hogy szoktátok kicsinálni? Én késsel, meg anti psi bogyó...
[ Szerkesztve ]
-
zuzu000
őstag
válasz Physicist03 #5705 üzenetére
Koszi, megtekintem
-
dodopek
addikt
válasz Physicist03 #5707 üzenetére
Nem vagyok biztos benne, de talán majd a katonai fejlesztő pripyatban.Ő is csak akkor, ha neki is megszerezted a szerszámkészleteket. De ez csak tipp, nem emlékszem biztosra...
-
morbias2
aktív tag
válasz Physicist03 #5700 üzenetére
Ezt meglesem köszi.
Már a tudósoknál sok mindent megcsináltam,de ezt nem is figyeltemValaki tudja a zsoldosoktól mikor vagy mire kapok munkát?
-
dodopek
addikt
válasz Physicist03 #5710 üzenetére
Kedves Physicist03!
Nem kötekedésből, de mind2 esetben tévedsz. A 2 burert nem abban az alagútban találod, hanem a Jupiter gyárnál. Itt van a video, bár térképet nem mutat,nézd meg.
Amiről Te beszélsz, az kopachitól nem messze van, és a tudósok küldenek oda. videoÉs hidd el nekem, lesz még készlet....
-
dodopek
addikt
válasz Physicist03 #5714 üzenetére
Akkor vissza minden.Azt hittem, hogy a képen jelölt burerekre mondtad, hogy melyik alagútban vannak. Én kérek elnézést.
-
McTuja
tag
válasz Physicist03 #5719 üzenetére
Sziasztok hol lehet venni tt-33 as pisztolyt?
sgm 2.0https://prohardver.hu/tema/s_t_a_l_k_e_r_call_of_pripyat/hsz_30126-30126.html
-
dodopek
addikt
válasz Physicist03 #5739 üzenetére
-
dodopek
addikt
Mondanám, hogy adok neked szívesen egy mentett állást, de hidd el, az nem olyan. Mintha valaki más kitaposott cipőjét kellene hordanod. De ha kell, írj nyugodtan, és elküldöm, hogy nekem mik vannak...
-
SetCHOO.
aktív tag
Uhh, kitartás Stalker!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- OLED TV topic
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Ukrajnai háború
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MIUI / HyperOS topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Politika
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest