Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
Peterhappy #18082 üzenetére
A Rákosi, majd a Kádár rendszer akár csak a társadalomban, gazdaságban máig ható, óriási károkat okozott, úgy a kultúrában, könnyűzenében, közízlésben is.
A 60-as években már volt Beatles, Rolling Stones, nekünk volt Metro, Illés, meg az Omega a Petróleumlámpával. Aztán jött a Led Zeppelin, a Black Sabbath, a Deep Purple, a Pink Floyd, itt maradt az Illés, Zorán, Kovács Kati, Bródy, ezeknek épp tökömtudja melyik formációja, LGT. P. Mobil ezekhez képest sehol sincs. Pedig vitathatatlan úgy általában a magyar zenészek tehetsége, ez kiderült a 80-as években, amikor ha lemezt nem is adhatott még ki akárki, de demók készültek, és nem egy közölük ma is emlékezetben van, akár külföldön is. Ma pedig kimondottan erős az underground.
Én pl. a Lordot sem nagyon tudom értékelni, de pl. a Karthago élőben jó. Engem a mai napig az Omegával is ki lehetne kergetni a világból.
És ennek a sok tinglitanglinak lett a vége, hogy előbb kezd el valaki motoros találkozókon zenélgetni egy kőbuta Random Rock Band nevű formációval, minthogy olyan zenekarok emelkedjenek ki, mint a zseniális Angerta, az Isten Háta Mögött stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- IdeaPad 5 Pro 16ARH7 16" QHD+ IPS Ryzen 7 6800HS CE RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Új bontatlan Technics AZ80 Bluetooth fülhallgató High End, LDAC, HI-Res Audio
- Vízszerelő Budapest összes kerületében
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest