- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- bambano: Bambanő háza tája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
Peterhappy #18082 üzenetére
A Rákosi, majd a Kádár rendszer akár csak a társadalomban, gazdaságban máig ható, óriási károkat okozott, úgy a kultúrában, könnyűzenében, közízlésben is.
A 60-as években már volt Beatles, Rolling Stones, nekünk volt Metro, Illés, meg az Omega a Petróleumlámpával. Aztán jött a Led Zeppelin, a Black Sabbath, a Deep Purple, a Pink Floyd, itt maradt az Illés, Zorán, Kovács Kati, Bródy, ezeknek épp tökömtudja melyik formációja, LGT. P. Mobil ezekhez képest sehol sincs. Pedig vitathatatlan úgy általában a magyar zenészek tehetsége, ez kiderült a 80-as években, amikor ha lemezt nem is adhatott még ki akárki, de demók készültek, és nem egy közölük ma is emlékezetben van, akár külföldön is. Ma pedig kimondottan erős az underground.
Én pl. a Lordot sem nagyon tudom értékelni, de pl. a Karthago élőben jó. Engem a mai napig az Omegával is ki lehetne kergetni a világból.
És ennek a sok tinglitanglinak lett a vége, hogy előbb kezd el valaki motoros találkozókon zenélgetni egy kőbuta Random Rock Band nevű formációval, minthogy olyan zenekarok emelkedjenek ki, mint a zseniális Angerta, az Isten Háta Mögött stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Google Pixel topik
- Tőzsde és gazdaság
- Delta Force (2024)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- További aktív témák...
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest