Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
Na ez szerintem úgy sz.r ahogy van. Új Tankcsapda dal-klip.
A legjobb az egészben Kovács Patrícia.
-
Akelaus
senior tag
-
Bjørgersson
félisten
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
-
Akelaus
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nah sztem hamarabb találok meg innen valakit, mint a zenekar bármelyik tagjával beszéljek egy szót is.

-
Akelaus
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Holnap koncert.

Album meg majd valamikor. Nekem nem jön be az új dal. Próbáltam jóra hallgatni, de valahogy nem az igazi.
Kíváncsi leszek a holnapi koncertre, mert Maratonon ámulva néztem-hallgattam. -
Akelaus
senior tag
-
Akelaus
senior tag
válasz
TripleB
üzenetére
Az Instáját nézve, más is szerelmes belé.

Nah én nem mesze álltam onnan, jobbra az első sorban. Az ajtó felőli oldalon táncolgatott egy csávó és a csaja teljesen átszellemülve a tüzes csaj alatt. Sztem volt bennük minden is.Igen a Tiansen volt az.
(#12783) colomb2 Az új Tool albummal lett volna az igazi!
Olyan jót aludtam rá tegnap..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TripleB
senior tag
válasz
Akelaus
üzenetére
A DIM-át a keverőpult mögül vizslattam, kicsit rövid volt nekem a koncertjük.
Ne is mondd, évek óta szerelmes vagyok Krisztinába.
Ott álltam a szalag előtt végig a nagyterem külső bejáratánál, kisgyermeki vigyorral a szememben.
WMD előtt a kisteremben a Needless volt, az tetszett a másiknál szerintem a Tiansen-re gondolsz.(#12783) colomb2

Az újramasterelt Fényérzékeny album nagyon durva a régihez képest első hallásra.
-
Rimuru
veterán
-
james001
veterán
Fasza lett az új Tool album,ma hallgattam meg. A 7empest szám a legjobb róla szvsz.

-
Farkassacred
őstag
RIP André Matos, még júniusban halt meg szegény 47 évesen...

A brazil metál énekesek legnagyobb alakja volt... -
Bjørgersson
félisten
-
Dilikutya
félisten
válasz
TripleB
üzenetére
Erről jut eszembe ez a zseniális dal és videó: Timur Lenk - Matek metál
-
Akelaus
senior tag
ÉÉÉÉÉS: Tool új album.
(#12772) TripleB : Arra van jegyem, tegnap tudtam meg. Már 3 helyre mentem el a jegyeket mert egyik koncert miatt írnom kellett a Tixának, hogy sorry kéne újra a jegy, nem találom.
Van egy olyan tippem, qrva könnyű lesz megtalálni

Előbb néztem pont a programot, lehet csak WMD-re megyek el. -
Rimuru
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Sokaig igy voltam vele en is, de mostanaban mar hallgatok metalcoret is... mult honapban rafuggtem a We Butter the Bread with Butter-re.

-
rétisün
veterán
válasz
Dilikutya
üzenetére
meg ez: Nothing Left a két video egy sztori, legalábbis a klip szerint, szöveget nem néztem
-
Dilikutya
félisten
válasz
Akelaus
üzenetére
Szerintem ez jobb: The Sound of Truth
Mondjuk itt az egész lemez jó, az utána érkezők már annyira nem voltak erősek, most a 3 új szám azért megint nem rossz. Persze tétje van a lemeznek és turnénak. -
Akelaus
senior tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Ezzel a dallal még tudok is mit kezdeni, de van bennem némi ellenérzés az egész zenekarral szemben az énekes miatt, illetve amiket mondtak anno mikor kiderült az énekes mennyire szerette az asszonyt.
Szeptember 20-án jön az album is.Én kihagynám az egész koncertet a picsába, de barátom nagyon menne. Annyi jegyet megvett idén már, gondoltam ha nagyon akciós lesz a jegy
akkor megyünk. -
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
válasz
Vikthor
üzenetére
Woods Of Ypres megvan? Nem funeral, nem is szuicid, de nem is boldog.

-
-
james001
veterán
És az októberi As I Lay Dying-ra jön valaki? Barba Negra,plusszban Fit for a King,Unearth és Chelsea Grin. Én még nem biztos hogy megyek,de szeretnék.

-
Akelaus
senior tag
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
De, de ennek ellenére már fent van Lossless és mp3-ban is.

Spoilerezzek is?

-
LyonnaisFan1
őstag
-
Akelaus
senior tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Fú nekem: Mgla, Siberian Meat Grinder, Moonspell, Nile, Thy Art Is Murder, Jinjer?, És most pénteken a Dürerben a tetkós est, ahol lesz egy csomó ingyenes koncert. Meg ami még beugrik közben az S8-ban, ha olyan, meg ha érdekel. Machine Head érdekel, de kivárom az utolsó napot hátha sikerül megcsipni ott is egy jegyet 5000Ft-ért mint Slayerre

Tormentor.... hm nem merek elmenni, félek csalódás lesz a Rockmaraton után.Amire nagyon mennék, de mindig szar időpontban van az a VHK. 90-es években láttam őket, és letaglózott.
-
-
Akelaus
senior tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Lehet ott van, nem tudom. Utóbbi időben a Spotify-t nyomatom, és ha nem rakja a pofámba akkor qrva élet meg nem hallgatom az új Hammerfall albumot, bár talán a hétvégén benyomott róla egy dalt, és amilyen gyorsan csak lehet léptettem is. Killswitch Engage albumról is egy dal volt meg csak, majd ránézek.
Destruction (is) kimaradt, vagyis tudtam róla csak kiment a fejemből, két album pörög rendszeresen az új Suicidal Angels, és az új Pathology. Idővel eljutok mindenhez.. vagy elfelejtem. Ez mostanában jól megy nekem.

Próbálom nem elfelejteni az új Korn albumot sem, és azt sem milyen koncertekre van előre megvéve a jegy. Lassan már nincs olyan naptár amibe el nem mentettem volna.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Akelaus
üzenetére
Utóbbi kettő szerintem már a hagyományos lemezboltok polcain is ott van.
Hammerfalloszt nem hallgattam ezer éve, nem is tudom, melyik volt tőlük az utolsó. A Killswitch Engage-et sokfelé lehúzzák, pedig szerintem jó anyag lett. Mondjuk az új Destruction-t sem dicsérik, pedig nem csak slágerlistás, de valóban egy jó lemez tőlük végre. Már pedig ha valaki, én kényes vagyok a thrash metal-ra. 
-
Akelaus
senior tag
Kint az új Tool album.

Meg az új Hammerfall, és Killswitch Engage. -
Ellia
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Pedig szerintem a Shadow of the dying sun meg a One for sorrow piszok jo lemezek. A Winter's gate se rossz de pl, koncerten nem igazan mukodik (csak egyben eltolva, ezt is csinaltak).
De mint irtak izlesek es pofonok...

-
Rimuru
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Egyebkent mindjart vege early birdnek, remeg a buy gombon a kezem... annyi a baj hogy eddig nem vagyok lenyugozve.
-
Rimuru
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
wat?
na mindegy, izlesek es pofonok. -
Akelaus
senior tag
Na és akkor az új Skinlab albumról se feledkezzünk meg, ez is lassan itt van.

-
Dilikutya
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Mi van itt kérem szépen? Acid Reign, Sacred Reich, Exhorder, Xentrix, milyen évet írunk?

-
Ellia
addikt
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Korn nem igazan erdekel, a Tool mar inkabb

-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
kristof123
őstag
-
Ellia
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Az ősz legvártabb albuma nálam. Nagyon remélem, hogy ismét egy zseniális anyagot hoznak össze.
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
AcCEsS
senior tag
Már egy ideje nem jártam erre, de visszaolvastam a bejegyzéseket. Volt egy pár érdekes javaslat, a Suicidal Angels és az As I Lay Dying egész érdekes volt, de sokakkal ellentétben az új Slipknot engem sem nyűgözött le.
Túl nagy hype veszi körbe ezt a brigádot, Corey meg igazi megmondóember lett az elmúlt időszakban, maga a főtudor, minden újságíró úgy issza (és teszi közzé) a szavait, mintha a messiás szólna belőle. Ennek ellenére engem a mostani teljesítményük nem nyűgözött le. Viszont Fehérváron volt szerencsém az Archaic és a Jungel Rot koncertjét végigélvezni. Hááát mit mondjak, az elmúlt időszak sok-sok nagy létszámú rendezvénye után ez a 40-50 fős kis klubbuli mindent vitt!
A 8-10 tagból álló mini mosh-pit, no meg a hallgatóság féktelen tombolása - ami talán még a zenekarokat is meglepte - tette még élvezetesebbé a koncertet (+ a soksör), aminek eredményeként Dave Matrise a Junge Rot frontember úgy headbangelt, hogy végül lefejelte a mikrofont, és kitörött a foga!
Egyébként ez egy hétfő esti-éjszakai buli volt, ami előtt pár nappal a magyar Archaic a Fezenen is fellépett, majd elhúztak a Wacken-i fesztiválra, és a Metal Battle tehetségkutatón a második helyezést érték el. Hihetetlen jó ez a csapat! 
-
Dilikutya
félisten
Sacred Reich - Awakening
Vannak jó dalok, de nem dobtam el tőle magam. -
james001
veterán
válasz
zhorvath
üzenetére
Irigyellek ám
Megfogadtam magamnak hogy egyszer még ebben az életben kijutok egy Metallica koncertre... De nem tudom jönnek-e még ide a közelbe valaha... M.O-ra biztos nem fognak már sajna. 
(#12717) doeeg: Biztos állatok lehetnek élőben is
Kár hogy Magma óta nem hoztak ki új cuccot,vagy legalábbis én nem tudok róla hogy lenne új Gojira anyag... Meg amúgy a Magma nem is lett olyan jó szvsz. -
-
updog
őstag
válasz
james001
üzenetére
Volt szerencsém a Gojirához élőben még az A38-on, irgalmatlan energiával játszottak a srácok, talán csak a Terra Incognitáról nem játszottak semmit, de mindegy is volt, bármivel letépték volna a fejünket
Viszont én megesküdtem volna hogy az Art of dyingot (örök kedvenc) játszották, de most megkerestem a setlistet és nincs rajta.. leeht hogy csak annyira vártam, hogy már úgy emlékszem hogy volt? 
(#12709) TripleB not bad, not bad
Egy ideje nem követem a Cadaverest, de ezután ideje lesz felmelegíteni a viszonyunkat 
-
TripleB
senior tag
válasz
TeeBee73
üzenetére
Szokni kell az új énekest...

Elég éles a váltás ehhez képest.
Cadaveres - Menedék feat. Siklósi Örs, Veres GáborJövő február
Thy Art Is Murder
Carnifex
Fit For An Autopsy
I AM(#12713) james001
2017
Gojira és a Mastodon Mo.-on, a kedvenc évem volt!
-
james001
veterán
Gojira - The Way of All Flesh...
Még mindig a legjobb rekord tőlük,ma hallgattam végig újra hosszú idő után. A The Art of Dying egyszerűen zseniális
A Flying Whales a From Mars to Sirius albumról pedig ugyanúgy mestermű,csak maga az egész lemez annyira nem jön be mint maga a Flesh. -
TeeBee73
veterán
-
TripleB
senior tag
-
Kint van az új Finsterforst ha ez vkit lázba hoz...
-
james001
veterán
Szokásos anyag lett az új Killswitch lemez,se rossz se jó... Többet vártam kicsit az albumtól,de így is vannak rajta baromi jó számok,mint pl. a The Signal Fire,The Crownless King,Know Your Enemy. Még meghallgatom többször azért,de így elsőre nem lett kiemelkedő számomra.
Az album borítója amúgy k.va jó lett.

-
kristof123
őstag
-
blasko92
őstag
De rég jártam itt
Látom azért van pár régi ismerős arc is 
Itt hagyom ezt a morzsát, max 2 év múlva visszajövök

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- Alienware Aurora R13 Gaming! i7-12700KF / RTX 3080 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1TB HDD! BeszámítOK
- Újszerű Oled Steam Deck 512Gb ( Garancia 2028 decemberig )
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- Asus STRIX Gaming PC! Ryzen 5900X / RTX 3070 Ti / 1TB NVMe / 32GB 3200MHz / X570! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pedig ott voltam végig a legelején.

Viszont én megesküdtem volna hogy az Art of dyingot (örök kedvenc) játszották, de most megkerestem a setlistet és nincs rajta.. leeht hogy csak annyira vártam, hogy már úgy emlékszem hogy volt?