- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Február 7, Dürer kert, 20:00. Mi kint leszünk, remek ígéretes csapatnak bizonyul.
Tuomas Välimaa (vocals)
Oskari Koponen (vocals & rhythm guitar)
Joose Koponen (lead guitar)
Paavo Ceder (drums)
Joona Niemi (bass)~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
james001
veterán
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Bjørgersson
félisten
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
erdey_a
addikt
sziasztok, nem tudom, hogy mennyi az átlagéletkor a topikban, de hátha tudtok nekem segíteni.
valamikor 86 és 90 között hallgattam gyakran egy együttest, akik emlékeim szerint oroszul énekeltek. néhány szám volt meg tőlük egy kazettán és ezek közt volt egy, amiben hosszú szintetizátor szóló volt. de általában is jellemző volt a szinti használat a dallamos metálmuzsikájukban.
ki lehet ez a banda, vagy ez a szintiszólós nóta? ötlet? kösziVérboci
-
Ellia
addikt
ELUVEITIE - Ategnatos Na ez tök jó lett Valahol még mind ők az egyik legkülönlegesebb folkos banda énekesnő váltás ide vagy oda.
-
nagyúr
Ukrán legenda megvan vkinek? Nekem nagyon bejönnek...
Új albumuk is hibátlan. Hangszerek, keverés, vokál, minden.
[ Szerkesztve ]
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
eddie1978
senior tag
Nekem még új volt. Tetszik.
-
Ellia
addikt
válasz Bjørgersson #11990 üzenetére
Az első számban 3:30-tól bevágták poénból a super mario zenéjét? o.O
Belehallgattam pár másikba is, de ez nem jó, nagyon nem jön be...
-
Bjørgersson
félisten
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Ellia
addikt
Three Days Grace + Halestorm lesz a Parkban. Szerintem telt házas lesz
-
törölt tag
-
nagyúr
válasz TeeBee73 #11968 üzenetére
+1 én is így vagyok azzal a Dimmuval. Mostanság van szerencsére 1-2 új generációs atmoszferikus black metal csapat, Khors - Beyond the Bestial vagy Ahriman - Bőrkoporsó például. Egyszerűen nem tudok jelenleg mást hallgatni. Annak idején Burzum - Hvis Lyset Tar Oss és Filosofem albumokkal lerakta Varg a tutit az asztalra. Én azokat is előveszem, mert annyira időtálló.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Dilikutya
félisten
válasz vittgen #11983 üzenetére
Mint mondtam, a Ride lemez producerét kérték fel szándékosan az első lemezükhöz, és direkt abban a stúdióban dolgoztak, ahol a Metallica anno. Meg eleve Metallica tribute-ként kezdték. Lassan ideje lenne már egy új lemeznek, hátha újra belendülnek, most hogy az alap gitáros visszatért. Egyik legjobb retro thrash banda a Bonded By Blood és a Hatchet mellett.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz vittgen #11980 üzenetére
Ők azok, akik a debütlemezüket Flemming Rasmussen-nel vették fel a Sweet Silence Studios-ban, Koppenhágában. Ő volt a Ride/Master/Justice producere anno, előbbi kettőt a Metallica is a Sweet Silence-ben rögzítette. Szóval teljesen véletlen a párhuzam.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
sixpak
nagyúr
Meg egy jó kis Ausztrál banda.
Régebben már linkeltem egy dalukat.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
nagyúr
válasz Dilikutya #11972 üzenetére
Jól kezdődik az End of Chaos Névről ismertem eddig a csapatot, kicsit jobban utánukhallgatok majd.
És ha már régi motorosok meglepő feltámadásáról van szó:
Killing Joke - Pole Shift"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Dilikutya
félisten
Kb. a 90-es évek közepi lemezei óta én eltemettem a Flotsam And Jetsam-et olyan tekintetben, hogy semmit se tudtak összehozni az újrafelvett No Place for Disgrace-en keresztül, ami tetszett volna, erre most leszállították az év egyik nagy meglepetését, az új The End Of Chaos ugyanis fantasztikus. Itt aztán nincs pöcsölés, reszelnek becsülettel, dallamilag is nagyon bejön, bitangul is szól, iszonyat intenzív. A márciusi koncert nem is annyira titkos favoritjai lesznek szerintem, pedig az Overkill és Destruction sem épp szarok, csak hát nyilván ők gyakori vendégek, a Flotsam meg talán csak egyszer volt, úgy rémlik a régi WigWam-ben, és elég gyér közönség előtt.
-
james001
veterán
Mai hallgatásra ez a remekmű került. Huhh. Egy ilyen "utazásra" nem készültem,egyszerűen perfekt ez az album elejétől a végéig. Az egész ahogy összeáll ilyen tökéletesen (a keverés,a hangszerek hangzása,az effektek,stb),attól folyamatosan borsódzott a hátam.
Tőlük is ez volt az első album amit hallottam mint az Obscura-nál,kezdő vagyok death metal témában,úgyhogy tuti lecsekkolom a többi műveiket is.https://psnprofiles.com/kazama001
-
Akelaus
senior tag
Aviláglegjobbzenekara a Rocmaratonon!
-
TeeBee73
veterán
A franc essen a Dimmu-ba. Előkaptam a Puritanicalt-t, most meg nem tudok lekattani róla...
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
james001
veterán
-
TeeBee73
veterán
Meghallgattam Metallicától a Sanatorium-ot, úgy fejbe vert, mint 2 szem Xanax. És még most jön a Loneny Day a S.O.A.D.-tól.. Jó éjt gyerekek, búcsúzik a "füles" mára...
(Igaz, benyeltem néhány vodkát.)[ Szerkesztve ]
-
Füleske
addikt
-
Akelaus
senior tag
Az új Malevolent Creation album.
-
Akelaus
senior tag
-
nagyúr
Új(szerű) Dream Theater. Nem rossz, de sok új nincs benne.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #11954 üzenetére
-
TripleB
senior tag
Pont a minap írtam nekik ugyanezt az FB-n, a Moebius-szal kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
Bjørgersson
félisten
-
TeeBee73
veterán
Úgy látszik, csajos napom van. Halestorm, Euvelite... Előkeresek egy kis Arch Enemy-t is. (Még az Angela-s időkből).
Mod: még szófosásom is van. Máskor 2 hét alatt nem írok ennyi hsz.-t. Hiába, a bor, az bor...[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
válasz TeeBee73 #11951 üzenetére
Mod: most találtam Tőlük az "All Out Life" klipet. Eddig nem ismertem, de tetszik. Legyen tánc!
(Tényleg beszörpöztem, bocsánat a csajoknak, ha meghúznám a hajukat.) Vagymi'.[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
Na. Sikerült haverommal bepálinkázni, itthon van még borom, nekiállok Metallica nosztalgiázni. Fade to Black, To live is to Die, Orion már bekészítve.
Mod: Nyehehe. Hát nem Slipknot A.O.V.-vel kezdtem...[ Szerkesztve ]
-
válasz TripleB #11941 üzenetére
Kicsit lemaradtam a threadtől, de ezt még muszáj kiírnom magamból: idekeveredett nekem Spotifyon a WMD - Moebius album. 2009-ben adták ki. 10 éves. WTF. 10! Még gombócból is sok. Még emlékszem hogy mennyire vártam a (2006-os! ) Fényérzékeny után, és hogy rongyosra hallgattam. 2009
-benóta félévente. Vazze.[ Szerkesztve ]
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
-
Ellia
addikt
Júni 12. Amon Amarth + Trivium a Barba Negrában. Azt hiszem erre benevezek
-
james001
veterán
IN FLAMES - I, The Mask Na végre
(#11929) gbors: A tetoválásom csinálása közben ez ment De amúgy ez az album után nyomódott be: Striker - Play to Win (2018) Ez is odavág
-
TripleB
senior tag
Nekem nem igazán tetszik, pedig nagy rajongója vagyok a csapatnak. Olvastam , hogy miért lett ilyen, de nem tudok azonosulni vele.
A pénteki koncertről is lemaradtam, mert szombat reggel menni kellett dolgozni, a 240 km-es utazásról ne is beszéljünk. Miért péntek estére rakják a koncerteket mostanában?[ Szerkesztve ]
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Bjørgersson #11937 üzenetére
A klipje kicsit olyan, mint a Soundgarden Black Rainje
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Bjørgersson
félisten
SOILWORK - Stålfågel (OFFICIAL MUSIC VIDEO)
Nem tudom megunni.
-
LyonnaisFan1
őstag
-
TeeBee73
veterán
válasz LyonnaisFan1 #11933 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
50 éves lett a Led Zeppelin első debütáló nagylemeze
Hogy repülnek az évek Szerencsések azok, akik abba az időbe születtek, és éltek.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
törölt tag
-
Ellia
addikt
SOILWORK - Witan friss ropogós
-
nagyúr
válasz Akelaus #11923 üzenetére
Mi a gond a felirattal, tiszta C64 nosztalgia
Atmoszféra nagyon ütős.(#11926) james001: nem is gondoltam, hogy vannak még ilyen utolsó mohikánok 80s-style heavy metallal 2018-ban. Ez még ráadásul jó is
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Vanir
veterán
Sunnata x Weedpecker Március 1. Robot
Sunnata - Outlands (2018) - számomra a tavalyi év egyik legmeghatározóbb albuma, így baromi kíváncsi vagyok az élő produkciójukra. -
james001
veterán
-
Ellia
addikt
JINJER - Perennial friss ropogós.
-
válasz Akelaus #11923 üzenetére
Most hogy mondod, meghallgattam a normálisabbik fülesemmel is, kicsit tényleg nem stimmel valami, dehát saját produkció, írják is. A lényeg, hogy koncerten (ez is) pusztítóan jó szám lesz, és így se rossz.
Most már nem tudok nem lufikat belelátni a grafikába
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Új Watch My Dying dal. Nem egyszerű, na.
-
törölt tag
-
chaosmonger
tag
Slágergyanús:
-
Dilikutya
félisten
válasz Akelaus #11917 üzenetére
A Soilwork is valamelyest maga mögött hagyta a skandináv death-et, de mégsem annyira, mint az In Flames. Épp mostanában szaladtam végig újra a lemezeiken, folyamatosan hozzák a stabil minőséget.
-
Akelaus
senior tag
Kint az új Soilwork album, ezt már írtam korábban. Nekem baromi eklektikus, lehet az előző is az volt, nem emlékszem. Ennek ellenére nincs olyan nap, hogy ne hallgatnám meg 1-2 alkalommal. Kellemesen csalódtam bennük, bár nulla elvárásom volt. (ajánlom azoknak (is) akiknek sok-kevés már az In Flames)
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz canniball #11901 üzenetére
Igen is, meg nem is. Vagy fordítva. A Wall Of Sleep-nek tavaly jött ki az új lemeze, ők maradnak, csak szerintem nem túl sok koncerttel, mert ketten is érdekeltek az AMD-ben most, meg a Balázsnak ott a Stonedirt is. A Mood elvileg egy ilyen egyszeri (+ a bemelegítő buli novemberben Bécsben) alkalom, legfeljebb külföldi megkeresésekkel foglalkoznának. Aztán meglátjuk. Az az igazság, hogy a koncert baromi jól sikerült, szép tömeg is gyűlt össze. Ennek ellenére a koncert után a Kolos azt mondta, nem terveznek több ilyet.
-
Ellia
addikt
ANY GIVEN DAY - Loveless egész jó.
-
Metal213
tag
Csak akkor hallgasd meg ha tudsz headbangelni is
Új Archaic klip:
[Last Man Standing][ Szerkesztve ]
archaic.bandcamp.com
-
vittgen
senior tag
válasz Dilikutya #11900 üzenetére
Nagy élmény lehet egy-egy ilyen buli....
Sajnos nem tudom kigazdálkodni a vizitet!
Somogy-Marcali jobban kívül esik, mint szeretném!!...viszont néha vannak kivételek!!
Pár éve Prágában jártam 5FDP koncerten...
...rá egy évre meg Bécsben!
Mindkét esetben sofőr voltam a haverok megbízásából... négyen összedobták az én jegyem árát is!!
Fasza élmény volt!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Path of Exile 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Autós topik
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
- Iphone 16 pro max 256gb istyle. 2027.10 ho.-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest