Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FLY->
őstag
Hali!
Van egy Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential-unk, amit szeretnének lecserélni olyanra, ami nem megy neki semminek, illetve kizónázhatók a helységek.
Mit lenne érdemes venni helyette 100k környékén? -
frenk74
tag
válasz
frankstork #20990 üzenetére
Ugye 2,4-es wifin próbáltad?
-
front3r
őstag
válasz
Ernesst #20993 üzenetére
Tud történni ilyesmi, tapasztaltam már én is. Néha a ki-be kapcsolás és az app bezárása is megoldja a problémát. Nekem olyan is volt, hogy eltűnt a térkép az appból, de egy restore szépen visszaállította, azt hiszem kell hozzá a “map saving” feature.
Más: Pár hete írtam, hogy hibával leállt a porszívózás, hogy a szűrő piszkos. Ilyenkor igazából a motor körül porosodik be a gép, amihez szétszerelés nélkül nem férünk hozzá. Ezt sikerült egy hagyományos porszívóval kitakarítani, lefogva a portartálynál lévő nyílás egy részét, majd a rácsos részénél is szívatni és fújatni, a hangja is sokkal tompább lett, és a szívóereje is újra a régi.
-
Ernesst
aktív tag
válasz
knoxhu #20992 üzenetére
Nálunk az S7-tel volt egy érdekes tapasztalat itthon:
A nappaliban van a dokkoló, onnan kezdi mindig a takarítást. Egyik nap nem tudom, hogyan sikerült neki, de becsukta a sarkig kinyitott nappali ajtót (az ajtó merőleges falra nyílik, mögé menni, mögé "nyúlni" nem tud), ezzel kizárva magát a lakás többi részéből. Ezután - hazaérve - hiába indítottam a dokkolóról room cleaning takarítást (nappali ajtó kinyitva, kiékelve) letolatott, majd pár másodperc "toporgás" után közölte, hogy a megadott szoba nem elérhető, a takarítás megszakítva.
Okés, átvittem másik szobába, letettem, újra elindítottam a kimaradt szobákban room cleaning üzemmódban. Végigcsinálta hibátlanul, aztán amikor végzett, csak bolyongott a lakásban, mintha fogalma sem lenne, merre van a dokkoló.
A megoldás nálunk az volt, hogy visszatettem a dokkolóra és egy teljes takarítást indítottam. Ezzel "megjavult".
Egyébként teljesen elégedett vagyok a géppel, eddig ez volt az egyetlen "hiba", de ez is inkább user error, az ajtót rögzíteni érdemes.
-
knoxhu
senior tag
Sziasztok!
nincs esetleg ötletetek hogy egy Roborock S5 max miért keresheti rossz helyen a dokkolját? Nincs hiba üzenet csak bolyong.
-
tomazin
veterán
Kolleganak az erkelyere esett egy robotporszivo. Van rajta leeseserzeklo, de azt mondja a tulaj,h a napsutessel komoly gondjai vannak. Sencor a tipusa, sajnos azon belul mi azt nem sikerult kideriteni. Ellenben 4m esestol semmi baja nem lett.
Ezt csak ilyen fyi jelleggel irom le. -
frankstork
aktív tag
Sziasztok. Mi Robot Vacuum-Mop Essential típusú porszívóval küzdök. Nem tudjuk hozzáadni se iPhone-on, se Redmi Note 9-en. Egy fél éve megvan, akkor elsőre hozzadtam, működött hibátlanul az iPhone-al. Most egyszerűen eltűnt az app-ból, már mindent reseteltem, routert is, porszívót is, appokat legyalultam, addig eljutottam, hogy kapcsolódik a telefonhoz, de amikor a routerhez kapcsolódna, nagy sokára azt írja, hogy időtúllépés miatt a kapcsolódás sikertelen. Már szét.... az ideg vele...
-
L4mie
veterán
Sziasztok!
Őseim partizánakcióban vettek egy irobot roomba i7-t, 200km-re vannak, és nem tudják beüzemelni
Van valakinek egy jó kis magyar nyelvű videója vagy képes leírása amiben abszolúte techanalfabétáknak megfelelő szinten van elmondva, hogyan kell egy ilyent használni?
vagy esetleg be lehet állítani az app-ot magyarra? -
V.T.
aktív tag
válasz
SteveBeard #20985 üzenetére
Azóta is megy a garanciális ügyintézés. Konkrétan heteket kell várni hogy válaszoljanak az üzenetre. Most ott tart az ügy hogy beszélnek a Mideával és jelentkeznek.
-
SteveBeard
senior tag
válasz
Silent77 #20905 üzenetére
Sziasztok!
V.T. írta:
Van egy Midea M7 robotunk ami február óta tok jól ment. Viszont most azt vettem észre hogy az egyik kereke nem forog úgy mint a másik és ez miatt maximum csak körbe korbe megy de inkább sehogy.
Nekem ugyanez a probléma jött elő, csak a pro verziónál. Találtatok rá megoldást?
Köszönöm! -
Jobb árat kapott az S7!
Roborock S7 + ajándék Xiaomi TV Stick
EU raktárból!
Kupon: AAECEA64E947
157.078Ft -
farkas26
Topikgazda
Szia!
Nekem 360 S5 van és cseréltem aksit már, mert nekem is volt,hogy lakás felújítás volt és nem ment 2,5 hónapot a gép nem is volt töltőn és ez nem tett jót az akkunak. Aliról rendeltem, de a csatlakozó pontosan nem volt olyan, de elvittem számtech boltba és megcseréltettem a 2tő csatlakozót akkun (nincsen forrasztóm itthon) és azóta működik tökéletesen.
-
jelenleg futó akciók.
Allowance kuponnal további 8$ kedvezmény: [link]
Dreame Bot L10 Pro Robot Vacuum Cleaner Superb LiDAR Navigation!
EU raktárból!
Kupon: BGb40d6b
$305.99allowance kuponnal további 8$ kedvezmény: [link]
Xiaomi Mijia STYTJ02HZM 1T Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: BG813377
279.99$Roborock S7 + ajándék Xiaomi TV Stick
EU raktárból! N
Kupon: A1B91F53D318
165.589FtMidea M7 Pro Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból
Kupon: AD3ED90905F4
84.591Ftallowance kuponnal további 8$ kedvezmény: [link]
Dreame D9 Max Robot Vacuum Cleaner 4000Pa!
EU raktárból!
Kupon: BGf34580
269.99$allowance kuponnal további 8$ kedvezmény: [link]
Xiaomi Mijia Lite MJWXCQ03DY Cordless Stick Handheld Vacuum Cleaner 17000Pa!
EU raktárból!
Kupon: BG1285d5
$89.99allowance kuponnal további 8$ kedvezmény: [link]
Dreame F9 2 in 1 Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: BGf29f2b
189.99$Roborock Q7 Max Robot Vacuum Cleaner 4200Pa!
EU raktárból!
$369.99Allowance kuponnal 120 pontért további $8 kedvezmény: [link]
JIMMY HW8 Cordless Wet Dry Smart Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: BGmay5c
$119.00allowance kuponnal további 8$ kedvezmény: [link]
SMARTAI 30V Max Robot Vacuum Cleaner 2600Pa Sweeping Mopping
EU raktárból!
Kupon: BGCZ30V04
85.99$ -
L4mie
veterán
válasz
Shev acm7 #20973 üzenetére
Hali,
Chekkold a mop pro-s tapasztalatomat, tegnap sikerült wifire imádkoznom, végig is ment a lakáson. De előtte majdnem kivágtam mint a szaros macskát, másik xiaomi porszívóval nincs tapasztalatom, de ha maradtak a vonalon akkor számomra felejtős, majd következőre veszek egy roborockot és nyugi lesz...xiaomi is az s50-55 el alapozta meg a bizalmat, csak azok roborockok voltak.
Nem tudom a többi modellhez jött-e ki frissítés, de nonsense, hogy a mop pro-ra nem bírtak/akartak kiadni 1 azaz egy darabot se, amit próbáltak az meg téglásította. -
thavady
újonc
A Dreame Bot L10 Pro-hoz valóban eredeti tartozékokat csak itt találtam:
[link]
A Dreame D9 és a Dreame Bot L10 Pro egyes tartozékai között nehezen észrevehető, de mégis jelentős különbségek vannak. Pl. a D9 főkeféjén, a narancsárga szilikonos "légterelő" lamella részen van két bevágás, az L10 Pro főkeféjén nincs. És azért van ez a két bevágás rajta, mert a szilikonos lamellák a D9 esetében magasabbak néhány milliméterrel, és a magasabb lamellák már belógnának a főkefe-fedél két fémhuzal merevítésébe. Ezért itt gyárilag bevágást készítettek. Viszont úgy gondolom, hogy a magasabb szilikonos lamellák az L10 Pro erősebb motorja és jobb légszállítása esetében már gátolhatták a porszívózás hatásfokát, ezért alacsonyabb lamellát alkalmaztak az L10 Pro esetében, és így nagyobb légszállítást tudtak elérni. Szerintem rendkívül jó az L10 Pro porszívózása parkettán és kőlapon. Szőnyegről nincs tapasztalatom. A HEPA szűrő is eltér egy egész kicsit a két készülék esetében: más a szűrőn lévő, körbefutó sötétszürke tömítések magassága, így nálam a D9 tartozék szűrője feszül az L10 Pro portartályán, nem zár jól rá, és a motor felé sem tökéletes a tömítés. Valószínűleg azért írják rengeteg helyen, hogy a tartozékok jók a D9-hez és az L10 Pro-hoz is, mert fizikailag beférnek mindkét robotporszívóba, de a fenti problémák - tapasztalatom szerint - fel fognak lépni. -
onadii
csendes tag
Sziasztok!
125 m2-es belső két szintes házba keresem a megfelelő robotporszívót.
Elsősorban Xiaomi termékeket nézek, mivel több Xiaomi okoseszközöm is van.Amik szóba jöttek eddig:
- Xiaomi vacuum mop 2 pro
- Xiaomi vacuum mop 2 pro+
- Xiaomi vacuum mop 2 ultraHa jól tudom a 2 pro lézer szenzoros, a pro+ kamerás, az ultra mind2.
Van szőnyeg, illetve háziállat.Melyik lenne érdemes szerintetek? Ezekben a különböző szenzor technológiákban nem vagyok túl jártas.
Előre is köszi!
-
Shev acm7
tag
Sziasztok!
Kb. 100 m2-es házhoz szeretnénk venni egy gépet, és első körben 5 típus maradt bent:
- Xiaomi Roborock E5
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro
- Xiaomi Dreame D9 LDS
- Xiaomi Dreame D9 Pro
Nem tudom, hogy mindegyik szisztematikus mozgású -e, de olyat szeretnénk :-) Mit javasolnátok ezek közül? Illetve: van esetleg jobb tipp, max 100e-ért?
Köszi! -
L4mie
veterán
Sziasztok!
Adott egy 2 éves mi vacuum mop pro.
Az egy dolog, hogy nem jön rá frissítés, ebbe beletörődtem.
De hogy nem volt hajlandó elmenni az 5 ből 3 helyiségbe az fura volt, így csináltam egy map resetet. Felderítéskor ismét nem ment be se a nappaliba se a gyerek se a hálószobába, küszöb 3mm-es....Oké factory reset, wifi reset. Most hozzá lehet adni a mihome-hoz, viszont utána offline-nak jeleníti meg és a robi is úgy érzi, mivel villog. 2 Wifi hálóval próbálkoztam.
Mi az isten van ezzel a sz*rral? Valaki találkozott ilyennel, volt megoldás, vagy adjam oda nagyinak hogy gombnyomással térkép nélkül még működik. -
frenk74
tag
válasz
tobias88888 #20963 üzenetére
Olyat nézz, amiben nagy akku van (5 Ah felett), az bírni fogja. Dreame F9 ilyen, árban is jó, viszont nem a legújabb modell. A macska ellen nem tudsz mit tenni, 8 kg vs 1,5 kg.
-
Breki
veterán
Na sikerült az audit cserélni és felturbózni minőségibb cellákkal, ha valakit érdekel majd dokumentálni milyen aksi volt benne szétszedve
Most viszont a következő problémám van
Elindul a takarítás térül fordul majd kiírja illetve mondja is Mindig leáll pár perc után ezzel a hibával
the edge of the device is stuck. Ez pontosan mit jelent és miért van tudja valaki?
Mellékelem az appbol is a képet
-
válasz
Macska ellen nincs orvosság, nálunk is támadja. A gép megy takarítani a cica megvárja a dokkolón és amikor visszatér ráveti magát.
-
macii97
senior tag
válasz
Be kell állítani a macskára egy no-go zónát...
-
válasz
Szerintem olyan robotporszívó nincs, amit egy 8 kilós dög ne tudna lelökni a dokkolóról
-
tobias88888
őstag
Sziasztok! Immáron másfél éve szolgál minket egy Xiaomi Mop Essential (G1), amivel nagyon meg vagyunk elégedve, de már gondolkodok a váltáson. Amikor még vettem eléggé küszöbös lakásban éltünk, szóval nem volt értelme egy szisztematikus gépnek. Az új lakásban viszont ilyen probléma nincs, simán végigmehet a gép.
Elvárás kb a következő lenne:
- 50m2 kitakarítása egyhuzamban maximum módon (mop essential éppen nem tudja, 40 körül elfogy)
- a szokásos okos gép tudások: virtuális fal, normális app, zóna program, zóna feltörlés, stb
- biztos dokkolás, értem ez alatt azt hogy a 8 kilós macskánk, aki imádja a robotporszívókat, ne tudja lelökni a dokkolóról (most lelöki -> robot visszamegy -> lelöki -> ...)
- macskaszőr értelmes kezelése (mop essential főkeféjét minden alkalommal tisztitani kell)
- alacsony szőnyegre felmászás és takarítás (mop essentiallal nem volt gond)
Mit ajánlotok? (Tudom hogy Xaomi félévente új eszközt dob a piacra, így a 1.5 éve nézegetett eszközöket már tippre lecserélték) -
zoff76
csendes tag
Sziasztok!
Dreame F9 a kiszemelt gép, de mielőtt megvenném kérdezek, hátha...
Van pár szőnyegem, amin nagyobb fekete foltok vannak, nemrég tudtam meg, hogy a cliff sensor esetleg ezeket mélységnek érzékelheti, így nem megy rá a gép.
Van valakinek tapasztalata konkrétan ezzel a géppel, hogy a sensor eltakarása nem okoz hibajelzést és így rámegy fekete szőnyegre is?
A lakásban nincsenek lépcsők. -
Dreame F9 2 in 1 Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból! Ajándék vasaló!
Kupon: BGf29f2b + $10 kupon: [link]
179.99$VIP kuponok. Használjátok a többire is!
Többi akciós porszívó! -
Gshopper ajánlat még mindig jobb.
allowance kuponnal további 8$ kedvezmény: [link]
Roborock S7 robot vacuum cleaner!
EU raktárból.
Kupon: $3 kupon: [link]
$456.99 -
ovics
aktív tag
Sziasztok,
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C (SKV4093GL) robotporszívóhoz szeretnék rendelni szűrőt, és keféket (oldal kefe is és főkefét is).
Van esetleg bevált hely, hogy honnan érdemes rendelni?
Jó lenne magyar beszerzés, de azért a külföldit is meghallgatom.
Ez esetleg jó lehet?
Előre is köszi! -
Breki
veterán
Sziasztok!
360 S6, S7 tulajokat kérdezném.
Van itt valaki aki már cserélt szervizek tett aksit?
Korábban teljesen jól működött a készülék, de most egy-ket évig nem használtam, tegnap újra be akartam üzemelni.Párosítás, alkalmazás telepítése, firmware Update1 minden rendben volt, azt app szerint az aksi 100%-on, a készülék a töltőn remekül kommunikál, de amint indítani akarom és lejön a töltőtoll leáll.
Találtam ilyen videókat, nem is tűnik bonyolultnak a csere, de nem tudom honnan érdemes tartalék aksit rendelni, illetve érdemelnének konkrét taoasztalatok ezzel kapcsolatban.
-
PBA
aktív tag
válasz
Hamu2020 #20948 üzenetére
Hát, ennyiből sajnos nehéz okosat mondani. Mióta megvan, a 4 nap alatt volt akár egyetlen sikeres töltési ciklus is? Ha valóban nem koszosak az érintkezők (miért lennének...), akkor vagy a dokkoló rossz, esetleg töltő elektronika vagy akkumulátor. Attól tartok, szükséged lesz a garanciára...
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest